15 millors serveis de monitoratge en temps real del lloc web (els nostres millors punts 2020)

Els serveis de control de temps de funcionament del lloc web són els signes oberts de neó sempre útils a la part davantera d’una botiga o restaurant. Tots hem estat allà, amb moltes ganes de menjar o beure en un establiment favorit, només arribar i aprendre el seu lloc està tancat aquell dia. Moltes vegades, probablement només us oblideu de consultar l’horari del restaurant, però, si el negoci tancava aleatòriament abans de la vostra gran festa?


Els visitants del lloc web experimenten les mateixes frustracions i agreujos quan un lloc web està desactivat o no disponible. Com a propietari del lloc, és possible que no sempre sàpigues quan (o per què) es bloqueja la vostra presència en línia. En comptes de revisar manualment el lloc durant tot el dia, les eines de control de la vigilància del manteniment es mantenen constantment al vostre lloc web i us faran saber si alguna cosa no sembla correcte. En aquest article, aprofundim en totes les vostres opcions de control, des dels serveis inclosos amb el vostre pla d’allotjament fins a programes de tercers que puguin oferir informació més detallada.

Millor allotjament web amb supervisió de temps lliure gratuïta

A més dels preus atractius, Hostwinds ofereix un munt de funcions impressionants en tots els nivells dels seus plans. Amb un percentatge de temps de vida garantit del 99,999%, és a dir, menys de 6 minuts de temps d’inactivitat anuals, els clients de l’empresa gairebé no necessiten supervisar el temps de funcionament, però Hostwinds proporciona una eina de control altament personalitzable per a clients compartits, empresarials i revendedors..

A més de alertar els propietaris de llocs quan s’ha detectat un problema, el servei de supervisió de llocs web avançat d’Hostwinds crearà automàticament un bitllet d’assistència en nom vostre. Els clients poden supervisar la disponibilitat del lloc, el rendiment de correu electrònic, la configuració de DNS i els scripts i ports personalitzats, tot amb la possibilitat de personalitzar la configuració d’alerta i el contingut del missatge..

Millor allotjament “compartit” amb supervisió de temps lliure gratuïta

Amb tants clients i llocs web que comparteixen un sol servidor físic, la supervisió de la feina és bastant infreqüent a nivell d’allotjament compartit. Més habitualment, els proveïdors d’allotjament permeten als propietaris de llocs web fer un seguiment de l’ús dels seus recursos per controlar la forma en què la seva presència s’adapta a les restriccions del pla individual. Tot i que els panells de control com cPanel no controlen directament el temps de funcionament, les dades que pugueu descobrir faran una imatge de la salut general del vostre entorn.

Uns pocs hostes, però, amplien el servei de control per cobrir la disponibilitat d’allotjament compartit. Hostwinds proporciona als usuaris un control complet per a una àmplia gamma de comprovacions, des dels HTTP i HTTP fins als pings, DNS i un port TCP personalitzat, a més de la possibilitat d’enviar alertes de notificació en cas que alguna cosa vagi malament. Consulteu més informació sobre l’allotjament compartit amb càrrega súper carregada que podeu trobar a Hostwinds a continuació:

Veure altres opcions d’allotjament compartides »

Millor allotjament amb “núvol” com a mínim en un 99,999% de tarifes de temps

Si bé els serveis gratuïts de vigilància de la feina són una gran característica afegida als plans d’allotjament, no seria bon no haver de preocupar-se pel temps d’inactivitat? Atesa la redundància i l’estabilitat inherent a la infraestructura, l’allotjament en núvol és una opció excel·lent per a aquells que no volen passar el temps ni l’estrès configurant serveis de vigilància, responent a les alertes i solucionant problemes..

Els dos amfitrions que es mostren a continuació, Liquid Web i InMotion Hosting, prometen mantenir el vostre lloc en funcionament durant més temps que la majoria d’altres del sector. Liquid Web ja és un servei d’assistència al client, Liquid Web es manté al màxim del 100%, mentre que els gurus de hosting de InMotion Hosting esperen oferir un mínim de 99,999%. Consulteu les nostres ressenyes detallades sobre aquestes empreses per obtenir més informació:

Veure altres opcions d’allotjament en núvol »

Millor allotjament amb “revendedor” amb supervisió de temps lliure gratuïta

Perfectes per a dissenyadors i agències, els plans d’allotjament de distribuïdors permeten als empresaris i autònoms actuar com a proveïdor d’allotjament dels seus clients. Els amfitrions que es mostren a continuació us permeten controlar més que el vostre propi temps de funcionament, però el de tots els llocs web que supervideu. Podeu recopilar les dades per mesurar el vostre propi rendiment i efectivitat com a amfitrió i compartir els informes amb els clients per demostrar el valor que aporteu a la seva presència en línia.

Mentre que Hostwinds es concentra en el rendiment i la disponibilitat del servidor, GoDaddy ofereix diversos tipus de serveis de monitorització. Com a registre principal de dominis del món, GoDaddy us permet fer un seguiment dels canvis efectuats a la configuració de registre de dominis concrets. Podeu ser notificats per correu electrònic quan canviï qualsevol cosa, és a dir, podeu actuar ràpidament per adquirir un domini tan aviat com estigui disponible.

Per als clients de GoDaddy Pro que supervisen diversos llocs web per a clients, l’eina Uptime Monitor és una opció fàcilment configurable inclosa dins del tauler de control. El servei comprova els vostres llocs cada minut i us avisarà per correu electrònic, text o Slack quan un lloc baixi i torni a estar en línia.

Veure altres opcions d’allotjament de distribuïdors »

Altres serveis gratuïts (i de pagament) de vigilància en temps de lloc web

Per descomptat, pot ser que sigui una mica escèptic en què els proveïdors d’allotjament s’informin sobre ells mateixos. Si el vostre amfitrió no té les eines de control necessàries o vol verificar de forma independent la disponibilitat del vostre lloc web, aquí hi ha un bon nombre de serveis de tercers que cal considerar. No importa el vostre pressupost, l’experiència tècnica o les funcions necessàries, estem segurs que aquestes eines cobreixen tota la gamma de clients potencials i administradors de llocs web..

7. Jetpack

Cost: Gratuït (les versions de pagament oscil·len entre 3,50 $ i 29 $ al mes)

Qui és millor per confiar en fer el seguiment de la durada de temps del vostre lloc web de WordPress que els usuaris que van crear la plataforma? Jetpack inclou una àmplia gamma de serveis de màrqueting, seguretat i rendiment en un sol complement. A més d’assegurar l’autenticació i la protecció dels usuaris dels atacs de força bruta, Jetpack avisarà els usuaris de WordPress cada cop que el seu lloc es faci caure.

Captura de pantalla de Jetpack

Obteniu de forma gratuïta les alertes d’aturada de Jetpack després d’haver activat la funció al connector de WordPress.

El servei de supervisió dels temps morts del connector comprovarà el lloc web cada cinc minuts, des de diverses ubicacions del món. Podeu rebre la notificació del temps d’inactivitat del vostre lloc mitjançant correu electrònic, text o tots dos; se us informarà quan és a la baixa, quan tornarà a estar en línia i el temps total que no estava disponible. Com que necessiteu un lloc que utilitzi WordPress per accedir i utilitzar Jetpack, us recomanem duplicar el sistema de gestió de continguts combinant Jetpack amb hosting des de WordPress.com:

7.

WordPress.com

Logotip de WordPress.com

Preu inicial mensual
0,00 dòlars

  • Jetpack SEO, protecció contra correu brossa i eines per compartir social
  • Comunitat, correu electrònic i suport de xat en directe
  • Accés a tones de temes gratuïts i premium
  • Notificacions automàtiques per correu electrònic de qualsevol hora inactiva
  • Hostatge GRATU hostingT – Plans pagats 4- $ 25 per mes
  • Comença a WordPress.com
SEGUIMENT ACTUAL
PUNTUACIÓ

4.7

★★★★★

8. Robot a l’hora

Cost: Gratuït (les versions de pagament oscil·len entre 5,50 i 746 $ al mes)

Un recurs exclusiu de confiança de més de 600.000 usuaris, Uptime Robot serveix com Expedia, Fandango i Staples. El servei ofereix 50 monitors a intervals de cada cinc minuts de forma gratuïta, però els usuaris que paguen poden sol·licitar fins a 20.000 monitors i comprovacions cada 60 segons, a més de la vigilància SSL que detecta errors i recorda als administradors de les dates de caducitat..

Captura de pantalla d’Uptime Robot

Uptime Robot és un veterà servei de supervisió gratuït que ofereix un tauler de control fàcil d’utilitzar i múltiples integracions.

A partir del 2010 amb el desig de crear alguna cosa gratuïta i útil per al món en línia, els desenvolupadors van llançar Uptime Robot el 2010 i es mantenen compromesos a mantenir els serveis bàsics lliures per sempre. El conjunt de funcions és una mica escàs, però les operacions de control estan fortament concentrades a Dallas en lloc d’incloure més ubicacions.

9. Pingdom

Cost: De 14,95 a 249 dòlars al mes (o prova gratuïta de 14 dies)

Un servei complet i molt popular per rastrejar la disponibilitat i el rendiment del lloc web, Pingdom fa una crida a desenvolupadors experimentats, agències, empreses i altres professionals del web. De fet, és el servei que fem servir per supervisar HostingAdvice.com. Tot i que Pingdom és conegut pels serveis i alertes robustes de control de temps de vida, la plataforma també proporciona als propietaris de llocs web informació detallada sobre la velocitat de la pàgina, el rendiment de les transaccions i l’experiència de l’usuari..

Captura de pantalla de Pingdom

Empreses com Amazon, Cloudflare, GitHub, MailChimp i Slack confien en Pingdom per fer el seguiment del temps i del rendiment..

Pingdom mira el vostre lloc des de més de 70 llocs de tot el món, tot i que la cobertura és lleugera a Àsia i Austràlia. Tanmateix, agraïm que la plataforma realitzi proves addicionals com a part de l’anàlisi de les causes bàsiques per establir què ha sortit exactament malament en provocar la interrupció..

10. Tendències

Cost: 14,78 USD a 198,26 $ al mes (o prova gratuïta de 30 dies)

Uptrends va crear una plataforma de serveis de monitorització completa que ofereix xarxes basades en núvols i monitorització de rendiment i va començar el 2007 com una eina gratuïta que des de llavors s’ha convertit en un servei únic per a subscripcions. Els clients poden afegir un seguiment real dels usuaris al seu pla per un suplement a partir de les visualitzacions de pàgines, permetent-los veure els temps de càrrega pel navegador, el sistema operatiu, la ubicació i el dispositiu..

Captura de pantalla de Uptrends

Uptrends comprova els llocs dels clients cada minut i comprova el doble de possibles interrupcions abans d’enviar alertes.

Agraïm especialment la xarxa global de servidors de punts de control de l’empresa; més de 185 màquines estan repartides arreu del món per identificar la mort i la latència. Uptrends té servidors a tots els continents, però a Antartica, sobretot 30 servidors a Àsia, quatre a Àfrica i 130 més a Europa i Amèrica del Nord.

11. StatusCake

Cost: Gratuït (les versions de pagament oscil·len entre 24,49 $ i 79,99 $ al mes)

Tot i que l’interval de 15 minuts per a la prova és més llarg que altres serveis de monitorització gratuïta, agraïm l’accessibilitat i la usabilitat de StatusCake. L’empresa amb seu a Londres opera més de 200 servidors de vigilància ubicats a 43 països dels sis continents, oferint taxes de control de 30 segons o menys.

Captura de pantalla de Status Cake

A més de les alertes de correu electrònic, text i Twitter, StatusCake s’integra amb moltes aplicacions de tercers.

Els plans premium són lleugers i assequibles, però segueixen provant el temps de funcionament i la velocitat de la pàgina i controlar els certificats SSL, servidors i dominis. També podeu utilitzar StatusCake per a l’exploració de virus i les aplicacions iOS i Android de la companyia us permeten controlar el vostre lloc web des de qualsevol lloc..

12. Uptímia

Cost: De 10 a 185 dòlars al mes (o prova gratuïta de 30 dies)

Perquè les empreses puguin supervisar la disponibilitat del seu lloc cada 30 segons, Uptimia també atén a petites empreses i propietaris de llocs web individuals, incloent serveis de control de la velocitat i de les transaccions del lloc web. La companyia va llançar una versió 4 renovada el maig de 2018, garantint que els clients puguin aprofitar funcions actualitzades modernes, com ara un tauler de control redissenyat, registres més convenients i una resposta més gran..

Captura de pantalla d’Uptimia

Uptimia va desfermar diverses actualitzacions el 2018, cosa que va convertir el servei en una opció atractiva per a aquells que busquen funcions modernes.

Uptimia comprova els llocs de clients de més de 171 centres de dades de tot el món i actualitzacions addicionals a l’estiu van introduir anàlisis de causes bàsiques, visions més profundes sobre els registres de votacions individuals i augment de les eines de compartició i col·laboració. Si encara no esteu segurs de seguir la factura, Uptimia ofereix proves gratuïtes per a la velocitat i la disponibilitat del lloc web.

13. Seguidor amfitrió

Cost: De 14 a 99 USD al mes (o prova gratuïta de 30 dies)

Tot i que Host Tracker és un dels serveis de control de la llista de treballs més cars de la nostra llista, potser és el més ràpid amb què començar. Simplement introduïu la vostra adreça de correu electrònic i l’URL i l’empresa començarà a supervisar el vostre lloc de forma gratuïta durant 30 dies. Host Tracker actualment fa un seguiment de més de 320.000 llocs web i envia prop de 16.000 alertes cada dia.

Captura de pantalla de Host Tracker

Host Tracker supervisa els llocs de clients de 142 ubicacions i recopila dades en informes i gràfics útils.

Les notificacions són gratuïtes i il·limitades per a tots els clients i Host Tracker comprovarà el vostre lloc com a mínim cada cinc minuts, segons el pla que seleccioneu. La caducitat del certificat de domini i SSL, així com la llista negra DNS, també es fa un seguiment a tots els comptes, i els comptes actualitzats també reben informació sobre la càrrega del servidor, les transaccions, els anuncis de Google i les instantànies d’error..

14. Lloc24x7

Cost: De 9 a 225 dòlars al mes (o prova de 30 dies gratuïta)

Site24x7 ofereix un servei integral perfecte per a negocis en creixement i equips de desenvolupadors exigents, Site24x7 ofereix tota la gamma de serveis de supervisió de llocs web, servidors, aplicacions, xarxes i usuaris reals. Les 90 ubicacions de la companyia a tot el món són inferiors a les d’altres competidors i els clients opten per provar el seu lloc només de vuit centres de dades.

Captura de pantalla de Site24x7

Site24x7 utilitza eines de tecnologia avançada per permetre als equips de TI i DevOps una visió exhaustiva dels seus entorns.

Creada per Zoho, una organització de Programari com a servei especialitzada en programes de productivitat i empreses, Site24x7 va entrar al mercat el 2006 i continua afegint noves funcions. Amb el suport d’una empresa matriu gran, els usuaris poden trobar més suport, integracions de tercers i eines de complement.

15. Montàstica

Cost: Gratuït (les versions de pagament oscil·len entre 5 i 29 dòlars al mes)

No deixeu que el lloc web massa senzill us enganyi: Montastic és una opció estel·lar per a propietaris de petites empreses, blocaires i llocs web personals. Fabricat per Metadot a Austin, Texas, Montastic permet als usuaris supervisar fins a tres llocs web cada 30 minuts de forma gratuïta. Els comptes pagats simplement cobreixen més URL i redueixen l’interval a cada cinc minuts. La fixació de preus és senzilla, amb plans que s’ofereixen de un en un al mes sense cap incidència, complements ni costos ocults..

Captura de pantalla de Montastic

Completar la nostra llista és Montastic, el que és més senzill i accessible i senzill seguiment de temps d’ús del lloc web.

Montastic no és tan potent com algunes de les altres eines d’aquesta llista, però ofereix un treball de qualitat a preus amigables per a aquells que no necessiten totes les campanes. Les alertes i els informes d’error s’envien per correu electrònic i l’empresa també comprovarà si hi ha determinat text o no hi és present.

Com supervisar el temps de funcionament del lloc web i per què és important

A grans trets, el monitoratge de llocs web implica provar i verificar que els visitants puguin interactuar amb un lloc com s’espera. L’horari o la disponibilitat, normalment és la característica destacada per rastrejar, però els serveis integrals també poden fer un seguiment de les interaccions dels usuaris, del rendiment del servidor o de la xarxa, dels registres DNS, de les revisions del codi i d’altres funcionalitats..

Si un servei de supervisió detecta un error o un error, normalment enviarà alertes per correu electrònic, text, xat o xarxes socials. Aquestes notificacions solen incloure informació de diagnòstic que permet als administradors corregir el problema més ràpidament. Les dades històriques es recopilen en diversos informes i gràfics i la informació recopilada us pot ajudar a valorar el rendiment del vostre lloc o fins i tot fer responsable al proveïdor d’allotjament si no és inferior a la garantia de servei i el contracte de nivell de servei..

Quan es tracta de temps d’inactivitat, cada segon compta, en particular per a les botigues de comerç electrònic i altres negocis en línia. Les interrupcions no planificades costen 1.000 empreses de fortuna entre 1.25 mil milions de dòlars i 2.500 milions de dòlars cada any. Més enllà de les vendes perdudes, la menor exposició i les primeres impressions terribles, els temps d’aturada poden perjudicar la reputació de la vostra marca i deixar als clients insatisfets..

El control intern del lloc web, com els serveis que veus més habitualment amb els proveïdors d’allotjament, comporta el seguiment de mètriques importants que proporcionen una imatge general de la salut i el rendiment del vostre servidor: ús de la memòria, espai de disc, càrrega de la CPU i temps de resposta. Tanmateix, la supervisió externa comprova problemes de rendiment a tota la columna vertebral d’Internet i, sovint, fins a tots els usuaris finals del vostre lloc.

Seguiu llegint per obtenir les millors opcions de control disponibles; Les eines incloses amb els plans d’allotjament poden ser difícils de trobar, però poden oferir un gran estalvi i usabilitat. Tanmateix, els serveis de tercers ofereixen una visió més profunda a canvi d’una taxa.

Superviseu l’estat del servidor i els temps d’inactivitat del servidor per mantenir el vostre lloc en línia

Si el vostre host actual no apareix en aquesta llista, no us preocupeu. Sovint podeu trobar estadístiques de control intern al vostre tauler de gestió de comptes o de cPanel o que us donaran una idea de com funciona el vostre servei. Molts dels nostres amfitrions preferits, inclosos Bluehost, InMotion Hosting i Site Ground, ofereixen eines transparents i orientades al públic, on els propietaris de llocs poden veure l’estat de la xarxa i serveis generals de l’empresa; alguns fins i tot us permeten consultar específicament el vostre lloc web. Quan es tracta de supervisió de llocs web, recordeu que tota la informació és útil!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me