15 millors: Eines del generador de noms de domini (aleatori / curt / gratuït)

Sembla que tots els professionals de la web tenen una història que ha de dir sobre la cerca d’un nom de domini. La història pot ser una tonteria, com ara com es va agafar el domini amb el nom del teu amic o company de feina. O potser estàs desitjant encertar-ho en fer que el domini demani que es acomiadi un entrenador de futbol universitari.


Per a mi, era assegurar un nom de domini per al meu negoci autònom: tenia una marca única en ment; què dur pot ser? Per desgràcia, el meu domini dels somnis ja estava pres. Vaig tornar al quadre de dibuix amb un generador de dominis per veure quines opcions existien per a la meva marca que ja no és una de les meves..

Les eines gratuïtes em van demostrar que, encara que la vostra primera opció no sigui oberta, no vol dir que no pugueu trobar un nom de domini curt, significatiu i rendible. Seguiu llegint per obtenir una llista dels nostres generadors de noms de domini favorits, consells per trobar-ne el millor i els amfitrions amb els quals podeu registrar-los.

5 millors generadors d’idees de noms de domini

S’han registrat gairebé 335 milions de noms de domini a tot el món, segons l’últim Brief Industry Industry Brief de Verisign, que també mostra que les taxes de registre continuen creixent. No és d’estranyar que sigui difícil obtenir un nom de domini concret. Els generadors prenen les vostres paraules clau i idees i intenten trobar diferents extensions de domini, ortografia i domini que encara estiguin disponibles. A continuació es mostren algunes de les eines més populars:

  1. Recerca del domini magre: Adquirida per l’empresa matriu de WordPress Automattic, la cerca de dominis Lean mostra centenars o milers de dominis .com disponibles després d’una cerca de paraules clau. També comprovaran si el nom està disponible a Twitter i us permetran registrar el nom mitjançant WordPress, Bluehost, GoDaddy i altres hostes..
  2. NameMesh: Aquest generador divideix els resultats en vuit categories: comú, similar, nou, SEO, curt, divertit, extra i mix. Podeu filtrar-les més en funció de l’extensió del domini, la disponibilitat i la longitud màxima. NameMesh també té un generador de noms de l’empresa inicial.
  3. Busqueu un nom: Després de cercar les vostres paraules clau, Busqueu un nom us permet consultar diferents extensions de domini, prefixos, sufixos, puntuació i ortografia. També podeu buscar dominis que comencin o finalitzin amb una paraula determinada i que tingui 11 maneres de comprar el nom que trieu.
  4. forat de domini: Amb set eines de pluja d’idees, el forat de domini us pot ajudar a trobar un domini amb o sense paraula clau. Busqueu noms de domini caducats recentment o bé creeu-los dominis pronunciables aleatoris. Podeu consultar totes les extensions de domini i trobar el que necessiteu.
  5. Panabeu: Curiosament, aquest generador volia anomenar-se Pandabee, però el nom de domini ja estava agafat. Panabee us suggerirà paraules clau relacionades i cercarà si els vostres suggeriments estan disponibles en els noms d’usuaris de les xarxes socials.

Amb tantes opcions de generadors i totes les opcions de domini que segur que proporcionaran, no hauríeu de tenir cap problema per trobar el nom de domini adequat per a la vostra marca.

5 consells per refredar & Domini enganxós

Els noms de domini no són fàcils. Necessiteu una adreça web que sigui memorable i significativa tant pels vostres visitants com per a la vostra marca. Això sol pot ser un desafiament, però també jugues contra rellotge. Com més temps passi, més probabilitat que algú entri i plantegi la seva bandera segons la seva gran idea. Utilitzeu aquestes eines per trobar el domini més potent disponible.

1. Utilitzeu un .COM

Estic secretament envejós dels que poden treure una de les funky, noves extensions de domini com .ninja o .pizza. Tanmateix, a banda de la rialla ràpida, els usuaris no entenen de forma natural que és un nom de domini. L’extensió .com és de lluny la més popular i recognoscible. El vostre lucre sense ànim de lucre encara es pot alliberar amb .org, però és fins al punt que ho impulsaríem.

2. Feu recerca amb paraules clau

Com voleu que els visitants o clients trobin la vostra marca? Ajudeu-los a utilitzar paraules que descriuen el vostre negoci o objectius per al lloc web. El vostre domini també obtindrà millors resultats en els resultats de la cerca. Obteniu informació sobre com fer bé la recerca de les paraules clau, sense que s’excedeixi aquí.

3. Mantenir-lo curt

S’ho cregui o no, els noms de domini poden tenir fins a 63 caràcters, aquí teniu el rècord mundial. Entreteniment a part, hauríeu d’evitar qualsevol cosa superior a 15 caràcters. Els dominis més curts són més fàcils de recordar, són més fàcils de compartir, i són més fàcils de teclejar sense desordenar.

4. Eviteu els conflictes legals

Aquesta és una gran: Aneu amb compte de la infracció de marques comercials! Assegureu-vos que el nom que heu triat no sigui marcat com a marca comercial, amb drets d’autor o que ja l’utilitzi una altra empresa. Fins i tot si teniu el domini, una demanda us pot costar càrregues de diners i el propi nom de domini.

5. No escanegeu

Pot ser que desespereu fer servir dues paraules específiques com a nom de domini. Si es pren aquest domini, és possible que tinguis la temptació de separar les paraules amb un guionet, no! La puntuació és fàcil d’oblidar, difícil d’escriure, difícil de compartir, i pot desencadenar una atmosfera brossa.

Comença a construir el teu domini únic

Finalment, teniu el nom de domini i el paquet d’allotjament? Tot just comença: ara comença el viatge per obtenir un lloc web dissenyat, construït i publicat. Hauríeu d’estar tan orgullosos del vostre lloc com del vostre nom de domini. Si necessiteu ajuda amb aquest pas, us hem cobert. Un munt d’amfitrions inclouen construïdors de llocs web intuïtius que arrosseguen i deixen anar tota la codificació del disseny web. Feu un cop d’ull als nostres hostes de creadors de llocs web recomanats per començar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me