12 millor allotjament de bases de dades gratuït (2020): MySQL i serveis al núvol

Tant si creeu el primer lloc web de WordPress com si creeu una aplicació crítica per a negocis, els millors serveis d’allotjament de bases de dades gratuïtes us ajudaran a ampliar i processar les sol·licituds amb rapidesa ràpida i fiabilitat de confiança.


Simplement posem, les bases de dades emmagatzemen, organitzen i recuperen les dades d’un lloc web o d’una aplicació. Sovint es combinen amb programes de programari (com WordPress, Drupal i Joomla) o codi (com PHP, C i Java) que utilitzen bases de dades per afegir contingut, interfície o un altre disseny fàcil d’utilitzar..

A causa del paper fonamental de les bases de dades en presència de la vostra xarxa, heu d’assegurar-vos que podeu confiar en el proveïdor d’allotjament que seleccioneu. L’allotjament web gratuït és una zona amb poca perillositat, de manera que estem aquí per ajudar-vos a valorar les vostres opcions més prometedores, així com a assenyalar les millors ofertes que aporten funcions actualitzades i eines de base de dades..

5 millors serveis d’allotjament de bases de dades “Gairebé gratis”

Prop del 60% dels desenvolupadors web utilitzen bases de dades MySQL, segons una enquesta StackOverflow als desenvolupadors, seguida de diversos altres sistemes de bases de dades relacionals: SQL Server, PostgreSQL i SQLite. Com que el llenguatge de programació SQL i molts sistemes de bases de dades relacionats són de codi obert, és extremadament fàcil i rendible implementar-lo. De fet, la màquina M que es troba a l’allotjament ubicada per MySQL és MySQL.

Tant si busqueu serveis d’allotjament MySQL ultra-populars com si disposeu de bases de dades més complexes que requereixen allotjament PostgreSQL, els amfitrions següents són un lloc ideal per iniciar (i probablement acabar) la vostra cerca. A més de grans serveis de bases de dades per a res, aquests proveïdors ofereixen una gran quantitat de funcions i competències actualitzades.

Confiem completament en tots aquests amfitrions i en les seves bases de dades de MySQL gratuïtes, i és possible que vulgueu vigilar quines són les plataformes més obscures. Tot i això, aquestes empreses de primera línia proporcionen recursos d’emmagatzematge i amplada de banda molt més grans, juntament amb preus increïblement baixos, suport 24 hores al dia i reputació de confiança en la indústria d’allotjament de bases de dades. Consulteu les nostres ressenyes a continuació:

Veure altres amfitrions principals de bases de dades »

7 millors serveis d’allotjament de bases de dades gratuïtes

Ho diem un munt, però aquí torna a funcionar: si alguna cosa sembla massa bo per ser veritat, probablement ho sigui. Aquest proverbi s’aplica a la majoria de serveis en línia gratuïts que trobareu, per una raó o una altra. Algunes organitzacions només volen recopilar la vostra informació personal per a una mena d’estafa o correu brossa, mentre que d’altres simplement tenen un pressupost més exigent, equips seriosament antics, mesures de seguretat obsoletes i una connexió a Internet maca..

Tanmateix, ens adonem que hi ha algunes balises brillants de l’altruisme d’allotjament web. És millor que allotgeu bases de dades i projectes de llarga durada amb els amfitrions anteriors, però aquells que busquen una casa temporal per a les seves dades poden trobar alternatives prometedores amb una de les empreses de sota.

6. Gigarocket

Logotip de GigaRocketTot i que la companyia ha reduït la seva popular disponibilitat de pla d’allotjament VPS gratuït, Gigarocket encara brilla amb un pla més petit basat en cPanel i MySQL. El servei totalment funcional ressona tant amb propietaris i desenvolupadors de llocs sense experiència, amb les interfícies fàcils d’utilitzar de l’eina d’administració cPanel i MySQL phpMyAdmin, juntament amb el suport per a les bases de dades MariaDB. Els usuaris de potència també apreciaran l’augment de velocitat de la xarxa d’entrega de contingut de NGINX i Cloudflare.

 • Emmagatzematge: 5 GB
 • Ample de banda: 50 GB
 • Nombre de bases de dades: 10 (MySQL o MariaDB)
 • Altres avantatges gratuïts: cPanel, phpMyAdmin, 25 comptes de correu electrònic, instal·lador d’aplicacions Softaculous, certificat SSL i protecció DDoS

7. InfinityFree

Logotip de InfinityFreeIncentivant que els propietaris de llocs oblidin els estereotips de la majoria de plans d’allotjament gratuïts, InfinityFree ofereix una gran quantitat de potència informàtica sense cap cost. Quan es tracta de MySQL, l’emmagatzematge i l’ample de banda il·limitats de l’empresa ofereixen força de força de seguretat per fer una còpia de seguretat de les 400 bases de dades assignades que podeu utilitzar. InfinityFree té alguns dels allotjaments gratuïts més ràpids que trobareu, i la companyia realitza actualment la seva garantia de temps de servei del 99,9%..

 • Emmagatzematge: Il·limitat
 • Ample de banda: Il·limitat
 • Nombre de bases de dades: 400 (MySQL)
 • Altres avantatges gratuïts: 10 comptes de correu electrònic, certificat SSL, Cloudflare CDN, instal·lador d’aplicacions Softaculous

8. HelioHost

Logotip de HelioHostHelioHost és una organització sense ànim de lucre dedicada a donar servei a una comunitat mundial de desenvolupadors, aficionats i propietaris de llocs Grassroots. L’organització, que posseeix el seu propi maquinari i l’opera des d’un centre de dades de Silicon Valley, recupera crowdfunds totes les seves actualitzacions del servidor sol·licitant donacions voluntàries. Desitgem que la plataforma pugui oferir més emmagatzematge als usuaris, però adorem com HelioHost admet diversos sistemes de bases de dades populars per a tot l’espectre de propietaris de llocs. Els usuaris de Windows haurien de tenir en compte que HelioHost és una de les poques opcions d’allotjament gratuïtes que també ofereix ASP.NET.

 • Emmagatzematge: 1 GB
 • Ample de banda: Il·limitat
 • Nombre de bases de dades: Il·limitat (MySQL, PostgresQL i SQLite)
 • Altres avantatges gratuïts: Correu electrònic il limitat, cPanel, ASP.NET i l’instal·lador d’aplicacions Softaculous

9. GoogieHost

Logotip de GoogieHostQuan el mercat d’allotjament de l’Índia va restar dels típics 10 dòlars mensuals fins a un dòlar al mes no va ser suficient, el fundador de GoogieHost, Rajesh Chauhan, va decidir reduir els preus a zero i transformar la seva empresa en una organització sense ànim de lucre. GoogieHost ofereix una infraestructura basada en núvol, basada en núvol, que ofereix als usuaris una gran quantitat de funcions incloses i una disponibilitat superior a la mitjana. La restricció al nombre i tipus de bases de dades sembla estreta, però la majoria dels usuaris no necessitaran res més que una o dues bases de dades MySQL. A més, estaran massa ocupats jugant amb el creador de llocs web inclòs per GoogieHost.

 • Emmagatzematge: SSD 1GB
 • Ample de banda: 100 GB
 • Nombre de bases de dades: 2 (MySQL)
 • Altres avantatges gratuïts: Creador de llocs web de Zyro, DirectAdmin, instal·lador d’aplicacions Softaculous, certificat SSL, Cloudflare CDN i dues adreces de correu electrònic

10. FreeHosting.com

Logotip de FreeHosting.comUn dels pocs proveïdors d’allotjament web gratuïts que ofereixen el registre de noms de domini, FreeHosting.com augmenta l’avantatge en desfer els usuaris lliures de les cadenes de l’ús d’una estranya quantitat de subdominis d’un proveïdor. A partir d’aquí, l’empresa barreja la línia entre els seus plans d’allotjament gratuïts i premium oferint funcions ben arrodonides com oferir cPanel i un creador de llocs web arrossegables. Els usuaris estan limitats a una sola base de dades MySQL, però 10 GB d’emmagatzematge significa que encara podeu desenvolupar un lloc web complex. El compte gratuït de FreeHosting.com pot gestionar aproximadament 30.000 visitants diaris per a un lloc web basat en PHP, com els de WordPress, o visitants gairebé il·limitats de llocs web HTML..

 • Emmagatzematge: 10 GB
 • Ample de banda: No modificat
 • Nombre de bases de dades: 1 (MySQL)
 • Altres avantatges gratuïts: Constructor de llocs web, cPanel, instal·lador d’aplicacions i un compte de correu electrònic

11. Espai de premis

Logotip de l'espai de premisDes de fa més de 15 anys que ofereix un allotjament web sense problemes, sense cap cost, Awardspace és una empresa veterana centrada en oferir experiències fiables als usuaris. A més de desenvolupar el seu propi creador de llocs web, tauler de control, tauler de comptes i instal·lador d’aplicacions, Awardspace promet un 99,9% de servei i ofereix servei d’atenció al client tot el dia. Els propietaris de llocs estan limitats a una base de dades MySQL, però poden allotjar fins a quatre llocs web (un domini i tres subdominis) en una gran quantitat d’espai d’emmagatzematge..

 • Emmagatzematge: 1 GB
 • Ample de banda: 5 GB
 • Nombre de bases de dades: 1 (MySQL)
 • Altres avantatges gratuïts: Instal·lador d’un clic, phpMyAdmin, creador de llocs web, tauler de control personalitzat, a més de tallafoc i protecció contra virus

12. 000 vegades més

Logotip de 000webhostLes companyies germanes amb Hostinger, un dels nostres proveïdors d’allotjament barats preferits, 000webhost es concentra en serveis gratuïts per a legions d’aspirants propietaris de llocs que intentin noves idees. La companyia ha allotjat llocs web per a gairebé 19 milions de clients a tot el món, cosa que els converteix en una força important en la indústria d’allotjament gratuïta. De vegades, el servei pot ser una mica hàbil, però la companyia manté una garantia de temps de vida del 99,9%.

 • Emmagatzematge: 1 GB
 • Ample de banda: 10 GB
 • Nombre de bases de dades: 2 (MySQL)
 • Altres avantatges gratuïts: Creador de llocs web, instal·lador d’un clic, tauler de control personalitzat

Quina és la millor base de dades SQL gratuïta?

Tornant al bàsic, SQL és un llenguatge de programació per gestionar dades en sistemes de gestió de bases de dades relacionals. MySQL, que és gratuït i de codi obert, és un RDBMS extremadament popular que és estàndard amb la majoria de plans d’allotjament web. Però no és l’única opció, de fet, ni tan sols és l’únic tipus de sistema de gestió de bases de dades.

NoSQL, que significa “no només SQL”, és un sistema de gestió de bases de dades actual i popularitzat per empreses com Google, Amazon i Facebook, que han de tractar quantitats massives de dades. El sistema no compleix els requisits de base de dades relacionals i permet a les organitzacions escalar horitzontalment a diversos servidors i servidors. A continuació, es detallen algunes de les bases de dades SQL i NoSQL més populars:

SQL:

 • MariaDB
 • Microsoft SQL Server
 • PostgreSQL

NoSQL:

 • MongoDB
 • CouchDB
 • Cassandra

Com us podeu imaginar, escollir el millor és com escollir un fill favorit. Tots tenen dies bons i dies dolents, punts forts i punts febles. NoSQL tendeix a excel·lir quan es tracta d’escalabilitat i rendiment de grans conjunts de dades, mentre que molts poden trobar SQL més fàcilment disponible i fàcil d’utilitzar.

Quina base de dades és la millor per a la computació en núvol?

Cada vegada que escolteu sobre la computació en núvol, probablement el vostre pensament es dirigeix ​​directament als tres grans: Amazon Web Services, Microsoft Azure i Google Cloud Platform. Naturalment, totes tres tenen opcions de base de dades força estel·lars preparades per emmagatzemar, organitzar, processar i protegir les vostres dades amb recursos a la carta i facturació per minut:

Amazon Web Services
Microsoft Azure
Plataforma Google Cloud
 • Aurora – base de dades relacional
 • DynamoDB – NoSQL
 • RDS: bases de dades MySQL, PostgreSQL, Oracle, SQL Server o MariaDB
 • Cosmos DB – NoSQL
 • Base de dades per a MySQL
 • Base de dades per a MariaDB
 • Base de dades per PostgreSQL
 • Base de dades SQL – base de dades relacional
 • Bigtable – NoSQL
 • Cloud SQL: base de dades relacionada
 • Firestore – NoSQL

Sorprenentment, cadascuna de les tres grans ofereix versions gratuïtes dels seus serveis de hosting de bases de dades de forma gratuïta. Tot i que siguin potents i massius com aquests serveis, el vostre conjunt de dades o el nivell de confort amb les tecnologies del núvol poden justificar que les necessitats d’allotjament de bases de dades siguin fora del camí desconcertat.

Encara millor, molts d’aquests serveis també disposen de paquets de hosting de bases de dades gratuïtes. MongoDB Atlas, Heroku Postgres i Redis Labs estan construïts per ajudar-vos a centrar-vos en la creació de l’aplicació en lloc de gestionar bases de dades..

Quina és la base de dades més fàcil d’aprendre?

Abans d’endinsar-se directament a la base de dades, comenceu amb els fonaments bàsics i construïu la base al voltant d’un bon coneixement del llenguatge SQL que us ajudarà a moure, trobar i gestionar la vostra base de dades de manera eficient. W3Schools és sempre un recurs fantàstic i SQL-Easy ofereix un lloc pràctic i interactiu per practicar la vostra programació.

Imatge de servidors en un centre de dades

Independentment de la quantitat de dades que tingueu, podeu aprendre habilitats fonamentals de base de dades i interfícies gràfiques d’usuari.

MySQL és sempre una aposta segura, donada la seva prevalença en els plans d’allotjament web. Normalment es combina amb phpMyAdmin, una eina d’administració de codi lliure i de codi obert escrita en PHP que ajuda a gestionar bases de dades MySQL i MariaDB.

En general, hi ha una diferència entre quina base de dades és més fàcil d’aprendre i quina realment voldreu utilitzar. Segons la majoria de comptes, se sol considerar que SQLite és un dels més fàcils d’aprendre i configurar, però probablement no serà la millor opció si teniu ambicions altes per al vostre lloc web. Si el vostre objectiu és escalar, considereu començar amb MongoDB o PostgreSQL.

A mesura que creix la vostra base de dades, també ho farà el vostre hosting

Molts propietaris de llocs web no interactuaran mai directament amb la seva base de dades. Els usuaris de WordPress que utilitzen l’instal·lador d’un clic del seu amfitrió, per exemple, mai no s’han d’aventurar a phpMyAdmin per crear una nova base de dades o taula: simplement confien en un script d’instal·lació i el programari de WordPress per fer els canvis segons sigui necessari..

Fins i tot aquelles interaccions més bàsiques, però, faran que la vostra base de dades creixi. Cada publicació de bloc que escriviu, la imatge que pengeu o els comentaris que rebeu se suma a la mida de la base de dades. Inevitablement, s’ampliarà més enllà de les restriccions del vostre pla d’allotjament. Els usuaris d’allotjament gratuït trobaran aquest sostre molt ràpidament, mentre que els que opten per pagar un allotjament compartit assequible tindran molt millor preu.

Un cop comenceu a exagerar el pla, haureu de trobar serveis que puguin gestionar la vostra base de dades gran. De vegades, això només significa actualitzar el vostre pla d’allotjament compartit, però altres vegades, haureu de fer un salt al VPS o al cloud hosting. Tot i això, aquestes plataformes són molt més escalables i flexibles a les necessitats del client.

La transició cap a un nou pla d’allotjament pot ser difícil, però ens hem avançat i hem revisat els millors proveïdors. La majoria d’aquestes empreses us ajudaran a migrar la vostra base de dades i fitxers de llocs web rellevants a la seva infraestructura i, fins i tot, us poden ajudar a trobar maneres d’optimitzar millor l’ús del vostre recurs. Assegureu-vos de consultar la nostra llista dels millors proveïdors d’allotjament VPS si creieu que podeu entrar en aquesta categoria.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me