11 millors serveis d’allotjament webmail (2020): compareu els millors plans

Fa temps que queden els dies dels coloms portadors i el Pony Express. Avui en dia, els millors serveis d’allotjament webmail augmenten notablement l’eficiència i la velocitat amb què es pot comunicar.


El correu electrònic és una de les formes de comunicació més populars tant en l’àmbit personal com professional i ara és un component essencial de la vida quotidiana. De fet, més de 3.900 milions d’usuaris de correu electrònic envien més de 293 mil milions de missatges cada dia, segons les projeccions 2019-2023 de l’empresa d’investigació de mercat del grup Radicati.

Webmail permet als usuaris enviar i rebre correus electrònics des de qualsevol dispositiu sempre que hi hagi una connexió a Internet disponible. Tot i que hi ha tones d’opcions per a correu electrònic, certs serveis pugen molt per sobre de la resta quan es tracta de l’allotjament del vostre compte. Us ajudarem a triar quins funcionen millor, tant si voleu utilitzar un domini gratuït, si voleu la simplicitat de cPanel, com si voleu obtenir més informació sobre la diferència entre el correu electrònic i el correu web.

Millors serveis d’allotjament webmail generals

En general, el correu web és un servei de correu electrònic basat en línia que permet als usuaris accedir a les seves bústies de sortida sense necessitat d’instal·lar cap programari. Simplement us registreu per adreçar una adreça de correu electrònic, ja sigui des del proveïdor d’allotjament web o amb un servei basat en núvol com Gmail, i aneu al lloc web del proveïdor de correu electrònic per iniciar la sessió al vostre compte; ho podeu fer des de qualsevol dispositiu, des de qualsevol lloc.

Els clients de correu web són els programes o empreses que proporcionen l’accés de correu electrònic basat en web. A mitjan 2019, Gmail va restringir l’aplicació de correu de l’iPhone per convertir-se en el client de correu electrònic més popular del món. Per a petites empreses o professionals que vulguin que la seva adreça de correu electrònic tingui ressò del seu nom de domini ([email protected] en lloc de [email protected]), voldreu separar el vostre allotjament de les empreses només de correu electrònic..

L’allotjament web uneix el vostre lloc web, el registre de domini i el correu web en un compte fàcil de gestionar. A més de proporcionar la potència de foc del servidor i els sistemes de seguretat necessaris per enviar i rebre missatges de manera segura, els amfitrions posaran a la disposició dels clients diverses opcions de correu web. A continuació es mostren les cinc organitzacions preferides d’allotjament de correu electrònic que ofereixen conjunts de funcions rics, interfícies fàcils d’utilitzar i control addicional als usuaris.

Veure altres amfitrions de correu electrònic més importants »

Millor allotjament de correu web amb domini gratuït

Una característica clau dels serveis de correu electrònic allotjats és la possibilitat de desvincular-se de les adreces de correu electrònic genèriques de Gmail, Yahoo o Hotmail. Amb un pla d’allotjament, podeu crear una adreça de correu electrònic personalitzada i específica de la marca (per exemple, el vostre [email protected]), que semblarà més impressionant i fiable per als possibles empresaris i clients..

De fet, el 77% dels consumidors confien en les empreses amb adreces de correu electrònic específiques de domini, mentre que el 64% no confia poc en una organització que utilitza comptes de correu electrònic gratuïts. Aquesta confiança del client, per descomptat, es converteix en ingressos i beneficis addicionals.

A més d’ajudar a configurar serveis de correu electrònic per als seus clients, molts dels millors proveïdors d’allotjament també proporcionaran un any de registre de nom de domini de forma gratuïta. Haureu de renovar el domini cada any si voleu conservar-lo, però el registre gratuït ajuda els propietaris de llocs a deixar-vos fora i començar a enviar correus electrònics molt més ràpidament. Feu un cop d’ull als nostres amfitrions més valorats per a dominis:

Veure altres amfitrions de dominis principals »

Millor allotjament web amb cPanel

Conegut per la seva senzillesa i les seves capacitats automatitzades, CPanel és una de les funcions més populars incloses en els plans d’allotjament web fàcil d’utilitzar. El tauler de control ofereix als usuaris una manera gràfica de gestionar i configurar el seu compte d’allotjament en lloc d’haver d’aprendre la interfície de la línia d’ordres.

Des de cPanel, podeu accedir als fitxers del vostre lloc web, configurar bases de dades i instal·lar aplicacions populars com WordPress, MediaWiki i altres. La plataforma també inclou icones per configurar i comprovar el vostre correu electrònic, a més d’accés a les aplicacions populars de correu electrònic, incloses Horde i RoundCube (més informació sobre les posteriors).

Afortunadament, sovint s’inclou cPanel a la majoria dels plans d’allotjament barats de major qualificació sense cap cost addicional. Consulteu tres dels nostres amfitrions preferits que ofereixen cPanel juntament amb tones de avantatges de correu electrònic i comptes de correu electrònic:

Veure altres amfitrions principals de cPanel »

Quina diferència hi ha entre el correu electrònic i el correu web?

Per la seva cara, comparar correu electrònic i correu electrònic és força senzill: el correu electrònic és un missatge electrònic enviat a Internet, mentre que el correu electrònic és la interfície en línia que permet enviar, obrir i llegir les comunicacions..

Tot i que, on és una mica més fastigós, és entendre el contrast entre el correu web i els clients de correu electrònic. Presentar el client paraula significa que fem referència al programari o a l’aplicació que s’utilitza per accedir a la vostra safata d’entrada o a les carpetes de correu enviats.

En aquesta comparació, les plataformes de correu web funcionen a través d’un navegador web i permeten als usuaris accedir als seus missatges sempre que tinguin connexió a Internet. Webmail inclou serveis com Gmail, Yahoo i Hotmail.

Els clients de correu electrònic conserven la major part (si no més) de la mateixa funcionalitat, però s’instal·la el programari directament al portàtil o dispositiu mòbil. Aquests programes, com Microsoft Outlook, Apple Mail o Mozilla Thunderbird, es connecten al servidor de correu electrònic i descarreguen la informació als teus dispositius..

Quina aplicació de correu electrònic és la millor?

Segons l’estudi de Litmus Email Analytics, Gmail i el client de correu electrònic d’Apple iPhone cadascun atreuen aproximadament el 28% del mercat de correu electrònic a tot el món, amb nivells de distribució, com Outlook, Yahoo i altres dispositius Apple i Andriod, que queden força endarrerits. Una mica més d’usuaris de correu electrònic accedeixen a les seves bústies de entrada des de dispositius mòbils que no pas des d’un navegador web, però ambdues plataformes superen àmpliament els clients tradicionals de correu electrònic d’escriptori, que registren tan sols el 18% del mercat..

Imatge d'una safata d'entrada de correu electrònic a la pantalla de l'ordinador

Amb centenars de clients de correu web allà fora, els remitents poden explorar els diversos serveis per saber què necessiten.

És segur dir que els clients de correu electrònic web tenen una competència dura pels fabricants de dispositius establerts i els gegants tecnològics. Però és difícil combatre les aplicacions de correu electrònic de Gmail, Outlook.com i Yahoo, tenint en compte les seves interfícies ben ajustades, la reputació de confiança i la seva exclusiva funcionalitat.

Les aplicacions de correu web també són molt populars per als desenvolupadors de codi obert que busquen una experiència alternativa, rendible i amb suport. A continuació, es mostra una llista d’altres clients principals de correu electrònic:

  • SquirrelMail
  • RoundCube
  • Zimbra
  • RainLoop
  • Horda
  • AfterLogic

Quan tot es tracta, el correu web és una experiència molt personal. El que millor funciona per a una persona o una petita empresa pot no ser la vostra primera (o la segona o tercera) opció. La gran majoria de les aplicacions de correu web són gratuïtes. Dediqueu-vos una estona a la prova per veure quina s’adapta més còmodament als vostres hàbits naturals i als vostres requisits tècnics..

Quins són els avantatges d’utilitzar Webmail?

A la sortida del bat, el correu web fa una crida als propietaris de llocs i a les petites empreses gràcies a la seva etiqueta de preu de dòlar zero. L’ús d’un servei de correu electrònic gratuït com Gmail o Yahoo desbloqueja tot el que necessiteu per enviar i rebre missatges.

Més enllà de l’etiqueta de preu sense cost, el correu web ofereix una flexibilitat increïble. Independentment d’on siguis, podeu entrar a la safata d’entrada sempre que disposeu d’una connexió a Internet. Les actualitzacions de la plataforma es produeixen automàticament i en segon pla i la vostra safata d’entrada sempre es sincronitzarà amb diversos dispositius si ho trieu.

D’altra banda, el desavantatges del correu web incloure límits d’emmagatzematge, restriccions a la mida del fitxer adjunt i preocupacions generals sobre la seguretat. Per exemple, no voldríeu accedir al vostre correu electrònic des d’un ordinador públic per por a no comprometre el vostre compte. Fins i tot els grans noms de correu electrònic no són segurs, ja que els atacants recentment han compromès els comptes de correu electrònic basats en Microsoft a Outlook.com, MSN i Hotmail.

Com en la majoria de les opcions d’allotjament gratuïtes, és probable que hagueu d’afrontar els anuncis publicitaris, juntament amb les funcions i el rendiment reduïts. I el servei d’assistència al client de correu electrònic no sempre és sabut per ser el millor ja sigui per a una plataforma d’escriptori o de correu web.

Quin correu electrònic d’allotjament és millor?

La manca de suport al correu electrònic és un problema que experimenta molta gent, però és un problema que pot resoldre millor un amfitrió web. Els proveïdors d’allotjament de llocs web i de correu electrònic tenen molt millor que els clients de correu web quan es tracta de crear experiències de clients feliços. Encara millor, els representants de suport d’allotjament per correu electrònic cobreixen tots els serveis afegits com WordPress, creadors de llocs web, correu electrònic i, ho heu encertat – correu electrònic.

Molts servidors de correu electrònic ofereixen als clients la possibilitat de crear adreces i bústies de contacte il·limitades, completades amb l’emmagatzematge sense restriccions. Els amfitrions sovint ofereixen el seu propi client de correu electrònic com a part dels serveis de gestió de comptes, mentre que els plans que inclouen la popular interfície de gestió cPanel poden trobar algunes altres opcions populars de correu electrònic com les que es mencionen anteriorment..

Quan busqueu el millor allotjament de correu electrònic, entenem que el cost és un dels principals factors que guien la vostra decisió. Les empreses que hem revisat i provat a continuació ofereixen el major avantatge de la informació general, a més de totes les funcions clau que haureu d’obtenir i rebre missatges..

Veure altres opcions d’allotjament de correu electrònic més importants »

Apreneu a aprofitar les vostres eines de màrqueting per correu electrònic i correu electrònic

Els millors plans d’allotjament de correu electrònic poden ajudar a petites empreses i empresaris a augmentar els seus ingressos. Trobar programes de màrqueting de correu electrònic forts us pot ajudar a arribar a nous clients, tornar a connectar-vos amb aquells que poden haver abandonat un carret, o ajudar els clients a tenir problemes.

Quan es faci bé, el màrqueting per correu electrònic pot tenir un benefici massiu de la inversió. Gràcies al baix cost i a la senzillesa general d’enviar correus electrònics, aquest canal de màrqueting pot retornar fins a 43 dòlars per cada $ 1 que gastis. A més, el màrqueting per correu electrònic no ha de trencar el banc: podeu trobar diversos serveis gratuïts que us posin en funcionament amb eines fàcils d’utilitzar tan bon punt us registreu.

Segons un estudi de Shop.org i Forrester, un 85% dels minoristes nord-americans consideraven que el màrqueting per correu electrònic era una de les formes més impressionants per atraure nous clients. Un cop estiguin a bord, els clients existents tenen un 50% de probabilitats de provar nous productes i passaran a gastar aproximadament un 30% més.

Tant si teniu una organització sense ànim de lucre, una petita empresa o una gran empresa, el correu web és una plataforma àmpliament escalable i preparada per satisfer les necessitats d’un mercat exigent.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me