Zyma – kehitys opiskelijaideasta brittiläiseen isäntään, joka tarjoaa tehokkaita infrastruktuureja tuhansille asiakkaille maailmanlaajuisesti

TL; DR: Zyman aloitti tietotekniikan opiskelija, joka työskenteli makuuhuoneessaan vuonna 2010, ja siitä tuli nopeasti merkittävä UK-isäntä, joka toimii nyt yli 2000 yrityksen verkkosovelluksissa 65 maassa. Yrityksen nopea nousu menestykseen johtui pitkälti suorituskyvyn, turvallisuuden, hinnan ja erittäin kiitollisen asiakaspalvelun monipuolisesta sekoituksesta. Zyman tehtävänä on tarjota verkkoratkaisuja, jotka yritysten on lähetettävä tuotemerkkejään verkossa – ja isännän 90%: n asiakaslähetysaste on osoitus siitä, että se onnistuu.


Vuonna 2010 Ison-Britannian yliopistossa käyvällä kirkkaan silmän tietotekniikan opiskelijalla oli uusi idea – parantaa Yhdistyneen kuningaskunnan epätäydellistä web-hosting-maisemaa rakentamalla asiakaskeskeinen yritys. Tuloksena on nyt laajalti tunnustettu hosting-yritys Zyma.

“Yhdistyneessä kuningaskunnassa ei ollut mitään web-hosting-palveluita, etenkin jaetun isännöinnin alueella”, sanoi Zyman markkinointijohtaja Khuram Shazad. ”Se oli jotain, jonka esittelimme muutama vuosi sitten, ja olemme pohjimmiltaan erikoistuneet jaettuun isännöintiin sen jälkeen. Se kasvaa joka vuosi. ”

Khuram Shazadin otsikko ja Zyma-logo

Zyman Khuram Shazad kertoi meille, kuinka yrityksestä kasvoi merkittävä brittiläinen isäntä, joka palvelee 2 000 lisäasiakasta..

Zyma rekisteröitiin virallisesti vuonna 2013 nimellä Zyma Technologies Limited. Vähemmän kuin kymmenessä vuodessa Zymasta on tullut yksi Ison-Britannian suurimmista isännöintipalveluntarjoajista, joka palvelee yli 2000 yritystä 65 maassa..

Zyman asiakaskunta vaihtelee yrittäjien rakentamista pienistä sivustoista suurten yritysten käyttämiin suurten sivustojen joukkoon. Middlesbrough’ssa sijaitseva Zyma saa paljon kiitosta yhtenä Yhdistyneen kuningaskunnan luotettavimmista jaetun palvelun tarjoajista..

Parantaminen tietoturvauhkien ja laitteistovikojen edessä

Vaikka Zyma voi nauttia nykyisestä kuuluisuudestaan, yritys on tavannut enemmän kuin muutaman kuopan tien päällä ovensa avaamisen jälkeen.

“Meillä on tosiasiallisesti edessä melkoinen haaste, joista yksi oli DDoS: n nousu ja raa’at joukkohyökkäykset”, Khuram sanoi. “Teknologia on osoittautunut merkittäväksi viime vuosina, kun kyse on asiakastiedoista ja varmuuskopiointi- ja palautusratkaisusta.”

Tällaisten uhkien edessä Zyma suojaa asiakkaitaan edistyneillä palauttamistekniikoilla, mukaan lukien mukautettu varmuuskopiointityökalu. Zyman mukautetun varmuuskopiointijärjestelmän avulla yritysten on helppo palauttaa toiminta seisokkien jälkeen minimoimalla mahdolliset merkittävät tulot tai tietojen menetykset.

Kuvakaappaus tiedostojen varmuuskopioinnista

Zyman blogissa on oppaita vaiheista, joita tarvitaan varmuuskopiotiedostojen luomiseen ja verkkosivustojen tietojen häviämisen varmistamiseen.

“Meillä on palvelimillemme asennettuja räätälöityjä ohjelmistoja, jotka varmuuskopioivat säännöllisesti useiden eri laitteiden tiedot varmistaaksemme, ettei tietoja koskaan menetetä laitteisto- tai ohjelmistovirheiden takia”, Khuram sanoi. “Asiakastietojen suojausta ja palvelinten nopeutta on parannettu edelleen pilven kautta.”

Automaattiset päivitykset yhdistettynä useiden laitteiden pääsyyn näihin tiedostoihin tarkoittavat, että asiakkaat voivat olla mielenrauhaa tietäen, että heidän tietonsa säilytetään aina jonnekin.

Yhteisenä isäntänä Zyma on tottunut žongloimaan useita asiakkaita yhdellä palvelimella. Palveluntarjoaja huolehtii siis asiakkaiden hyvinvoinnista sekä heidän tietojensa ja yksityisyyden suojaamisesta. Haitallisten hyökkäysten, kuten ransomware-ohjelmien, nousu on viime vuosina tuottanut lukuisia otsikoita, mukaan lukien pahamaineiset Petya-haittaohjelmat vuonna 2017.

Yksi salakaikkeimmista haittaohjelmamuodoista ransomware pitää tietokoneita panttivankeina ja vaatii maksujen palauttamista tietojen palauttamiseksi. Samoin DDoS-hyökkäykset ovat olleet nousussa 2000-luvun alusta lähtien, jolloin useat valtion virastot ja finanssilaitokset saatettiin polvilleen DDoS-iskujen aiheuttaman rasvan aikana. Vaikka hyökkäyksessä on aina huolenaiheita, Zyman suojaus ja asiakastietojen tallentaminen on mahdollista, ja sen kyky palauttaa varmuuskopiot on vakuuttavaa..

Tasapainota nopeutta ja suorituskykyä turvallisuuden ja käyttöajan kanssa

DDoS-hyökkäykset ovat erityisen vahingollisia liiketoiminnalle, koska tarkoituksena on ylikuormittaa palvelimia ja saattaa kohdekohta hiontaan. Tällaisten hyökkäysten tulos voi olla tuhoisa, tuntien, päivien tai jopa viikkojen seisokkien seurauksena liiketoiminnan menetykset.

Esimerkiksi useita vuoden 2016 Rion olympialaisiin liittyviä sivustoja hyökättiin useita kuukausia, jopa pelien lähestyessä. Ellei hyökkäyksiä olisi lievennetty, olympialaisissa olisi voinut olla viivästyksiä, tietovirheitä ja mediatapahtumien puuttumista – jotka kaikki olisivat voineet jopa lykätä pelejä kokonaan.

Tärkeysjärjestyksen kannalta turvallisuus ja käyttöaika ovat tärkeimpiä näkökohtia ylläpidettäessä Web-kannattavuutta. Sen sijaan nopeus ja suorituskyky ovat tärkeitä huolenaiheita, jotka vaikuttavat sivuston käytettävyyteen. Zymalle tämä tarkoittaa täydellisen tasapainon löytämistä kaikkien neljän välillä.

“Sinun on taisteltava asioiden turvallisuuspuolella varsin hyvin, jos haluat olla iso toimija isännöintimarkkinoilla, koska asiakastiedot ovat ehdottoman tärkeitä”, Khuram sanoi. “Olla hosting-alalla on oltava erittäin luotettava ja vankka.”

Kuvakaappaus Zyman suorituskyvystä ja suojausominaisuuksista

Zyman monipuoliset isännöintisuunnitelmat tarjoavat korkeat käyttöajat, nopean suorituskyvyn ja kattavan turvallisuuden.

Isännän päätarkoitus on sallia verkkosivuston olemassaolo verkossa. Ja ilman hyvää tietoturvaa ja käyttöaikaa, nopeus ja suorituskyky ovat käytännössä hyödytöntä.

Zyma ei tarjoa vain hosting-palveluita, vaan se myös kehittää aktiivisesti ratkaisuja palvellakseen paremmin asiakkaitaan ja tehdäkseen verkkosivustoista turvallisempia ja helpompia loppukäyttäjälle.

“Haluamme pyrkiä löytämään ratkaisuja esimerkiksi DDoS-hyökkäyksiin, CDN: ään, kuorman tasapainotukseen ja vastaaviin”, Khuram sanoi. “Meidän on tosiasiassa joutunut ottamaan käyttöön kaikki kyseinen tekniikka asiakkaidemme ongelmien ratkaisemiseksi.”

Zyman suurimpia parannuksia on ollut hallitun isännöinnin käynnistäminen, joka vapauttaa asiakkaita sivuston ylläpidon teknisistä näkökohdista ja antaa sen sijaan heille Zyman ässä-tukitiimin käsissä..

Asiakaskeskeinen lähestymistapa, joka ylittää asiakasodotukset

Runsas joukko ratkaisuja, jotka Zyma on keksinyt, otettiin alun perin käyttöön omien haasteidensa ratkaisemiseksi. Tämä tarkoittaa, että Zyma-tiimillä on omakohtainen kokemus ja tekninen asiantuntemus nipistääkseen alkuun liittyviä ongelmia..

“Se johtuu useimmiten siitä, että olemme asiakaskeskeisiä”, Khuram sanoi. “Suurin osa asiakkaistamme on vuosien varrella tullut suullisesti suuntaamisten kautta, joissa asiakkailla on niin hyvä palvelukokemus, että he viittaavat toisiin.”

Yli 90% Zyman nykyisestä asiakaskunnasta saatiin näiden lähetteiden avulla.

Sydängrafiikka ja teksti lukemalla "Rakastatut ja luotetut yli 2000 yritystä"

Yli 90% Zyman kanssa sivustoja käyttävistä sivustojen omistajista oli muiden asiakkaiden suunnittelemia.

Alusta lähtien Zyman tavoitteena oli tehdä Ison-Britannian isännöinnistä luotettavampi ja hyödyllisempi, minkä vuoksi sen liiketoimintamalli keskittyy tarjoamaan luotettavaa tukea ja löytämään ratkaisuja asiakkailleen..

“Lähestymistapamme isännöintiä ei ole vain antaa sinulle isäntäpaketti ja päästä sinut menemään, vaan se on suunnattu mihin tahansa ongelmaan, jonka yrität ratkaista”, Khuram sanoi. “Jaetussa isännöinnissä on erittäin laaja asiakaskunta – ja laaja valikoima ominaisuuksia, jotka olemme ottaneet käyttöön.”

Zyman tukitiimi koostuu tekniikan asiantuntijoista, jotka haaveilivat näistä ratkaisuista ja joihin pääsee helposti puhelimitse, sähköpostitse, tukilipulla, live-chatissa ja jopa sosiaalisessa mediassa. Zyman palvelupaketeissa on laaja valikoima ominaisuuksia, jotka on kehitetty hyödyttämään asiakkaita. Valitusta suunnitelmasta riippuen asiakkaat voivat käyttää CDN: tä, verkkosivustojen rakentajaa, SSL-varmenteita ja SSH-käyttöoikeuksia – kaikki mukana ilman lisäkustannuksia.

Tiellä tunkeutua globaaliin hosting-tilaan

Yliopiston intohimoprojektista hallitsevaan läsnäoloon kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja sen ulkopuolella, Zyma on varmasti täyttänyt rajan Yhdistyneen kuningaskunnan jaetun isännöinnin dilemmaan. Viime aikoina Zyma on ylittänyt 2 000 asiakasta, saavuttaen merkittävän kasvun virstanpylvään.

Palveluntarjoaja suunnittelee laajentavansa tavoitetta entistä useampaan sijaintiin kuin nykyiset markkinat odottaessaan menestystä jatkossa.

“Suoritamme kansainvälisen markkinointikampanjan keskittyäksemme asioiden etenemispuolelle”, Khuram sanoi.

Nöyrästä alusta alkaen Zyman oli aina tarkoitus olla täydellinen isäntä asiakkaille, asettamalla heille ennen kaikkea. Sen nopea kasvu johtuu sekä erinomaisesta palvelustaan ​​että siitä, että se pystyi tehokkaasti suuntaamaan Ison-Britannian jaetun isäntämarkkinat. Se, että suurin osa sen asiakaskunnasta koostuu viittauksista, on todiste siitä, että Zyma tarjoaa asiakkailleen luotettavaa palvelua, sekä vakuutuksen siitä, että heidän tietojaan ei koskaan menetetä todella ja että ne ovat vain muutaman napsautuksen päässä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me