ZNetLive’n Uusi SaaS -markkinat laajentavat ohjelmistokehittäjien näkyvyyttä ja toimittavat liiketoiminnan menestykseen johtavia teknologiaratkaisuja

TL; DR: Saapuessaan näyttämölle 2000-luvun alkupuolella, ZNetLive on ollut merkittävä toimija Intian hosting-markkinoilla lähes kahden vuosikymmenen ajan. Tänään yritys jatkaa isäntä- ja IT-infrastruktuuriratkaisujen toimittamista yrityksille ympäri maailmaa ja on hiljattain lanseerannut uuden SaaS Marketplacen. Alusta tarjoaa keskitetyn palvelupisteen, josta ohjelmistokehittäjät voivat kääntyä esittelemään uusimmat pilvipohjaiset ratkaisunsa ja missä yritykset voivat löytää työkaluja toiminnan tehostamiseksi. Istuimme hiljattain CMO Barkha Singhin kanssa, joka kertoi meille, kuinka ZNetLive auttaa organisaatioita saavuttamaan suuremman tuottavuuden ja sijoitetun pääoman tuoton isännöintipalveluiden ja SaaS-ratkaisujen avulla.


SaaS: sta on tullut nopea sana IT-yhteisössä hyvästä syystä. Tämä pilvimalli ohjelmistojen toimittamisesta on osoittautunut kustannustehokkaaksi, joustavaksi ja helposti integroitavaksi olemassa olevaan liiketoimintaan.

Itse asiassa SaaS on niin tehokas, että lähes 75% organisaatioista sanoo, että sovelluksensa toimitetaan pilvipalvelun kautta vuoteen 2020 mennessä. Ja tämän kasvun myötä SaaS-markkinoiden mittakaava saavuttaa mahtava 521 miljardin dollarin hinta vuoteen 2026 mennessä..

Barkha Singhin otos ja ZNetLive-logo

ZNetLive’n Barkha Singh sanoi, että yrityksen SaaS-tori on keskittymä, josta yritykset voivat löytää ohjelmistoratkaisuja.

ZNetLive on Intian isännöinti- ja IT-infrastruktuurialan pitkäaikainen toimija, joka huomasi asiakkaidensa hakevan yhä enemmän SaaS-ratkaisuja. Tämän seurauksena äskettäin lanseerasi uuden SaaS Marketplace -tapahtuman, jonka avulla ohjelmistokehittäjät voivat esitellä pilvituotteitaan ja keskusorganisaatioille, joiden avulla organisaatiot löytävät toiminnan optimoimiseksi tarvittavat työkalut.

“Perustajamme oli unelma, että ohjelmistokehittäjät pystyivät esittelemään työtään yhteisellä alustalla”, sanoi ZNetLive CMO Barkha Singh. “Tällä tavoin asiakkaiden ei tarvitse tuhlata tärkeätä aikaa ja energiaa markkinoidessaan ja mittakaavassa useiden myyjien kanssa.”

ZNetLive-kauppapaikka tarjoaa yhden luukun SaaS-kaupan, josta yritykset voivat löytää monenlaisia ​​tuotteita, mukaan lukien verkkoneuvottelut, liiketiedot, CMS ja kirjanpitoratkaisut..

Tehtävänä palvella kokonaisvaltaisena IT-ratkaisujen tarjoajana

Vuonna 2001 ZNetLive perustettiin Jaipuriin, Intiaan, Munesh Jadounin toimesta. Sitten tunnettu nimellä yksinkertaisesti ZNet, yritys aloitti jälleenmyyjän isäntänä.

Pian vuotta myöhemmin sitä uudistettiin nimellä ZNetIndia ja perustettiin ensimmäinen fyysinen toimisto ennen laajentamista muihin palveluihin, mukaan lukien omistettu isäntä ja VPS. ZNetLive perustettiin virallisesti vuonna 2005 palvelemaan uusia pilviasiakkaita, ja lopulta se kasvoi huomattavaksi markkinapaikaksi, mitä se nykyään on..

Nimeämisensa jälkeen ZNet muutti suurempiin toimistoihin ja laajensi tiimiään, tukitiimi mukaan lukien. ZNetin teknisesti soveltuva tukihenkilöstö pystyy auttamaan asiakkaita ympäri vuorokauden ympäri vuorokauden ympäri yrityskohtaisella asiantuntemuksella.

Seuraavina vuosina ZNetLive menestyi edelleen, kun se loi oman ERP (Enterprise Resource Planning) -ratkaisun ja lisää kumppanuuksia saatiin päätökseen. Luomalla suhteita moniin muihin teknologiayrityksiin, ZNetLivestä tuli pian isäntäpaino ja ansaitsi Microsoftin tunnustusta useaan otteeseen.

“Intiassa on vain kourallinen Microsoftin CSP-asiakirjoja”, Barkha sanoi. “Olemme ensimmäinen.”

SaaS-kauppapaikka, jota ylläpitävät isot nimikumppanit

ZNetLive-yhtiön vaikuttava vahvuus markkinoilla on mahdollistunut kumppanuuksien kautta monien maailmanlaajuisesti merkittävien tuotemerkkien, kuten Microsoftin, Google, Amazonin ja IBM: n kanssa. Paitsi, että nämä liikesuhteet ovat johtaneet ZNetLive: n globaaliin menestykseen, ne myös myötävaikuttavat sen asiakaskunnan menestykseen.

ZNetLiven varhainen kasvu alkoi vuonna 2006 SoftLayerin avulla, hallinnoiduna pilvipalveluiden tarjoajana, josta tulee lopulta osa IBM Cloudia. Usean vuoden kuluttua muodostuu joukkovelkakirjalainoja kuten GlobalSign, SmarterTool, Rackspace ja muut, jotka tarjoavat asiakkaille SSL-varmenteita ja analytiikkaa helpdesk-ohjelmistojen ja ammatillisten WordPress-teemojen rinnalla. Laajentamalla sivustonrakennusohjelmistoaan ZNetLive solmi sopimuksen vuonna 2012 Softaculousen kanssa, joka on automatisoidun asennuskomentosarjan kehittäjä, joka on samanlainen kuin yhden napsautuksen WordPress-asentajat..

Kuvakaappaus ZNetLive SaaS Marketplacen ohjelmisto- ja palveluluokista

ZNetLive-kauppapaikka tarjoaa monenlaisia ​​työkaluja, kuten verkkokaupan, markkinoinnin, CMS: n ja yhteistyöratkaisut.

Vaikuttavin ZNetLive-kumppanuuksista väärennettiin, kun palveluntarjoaja sai SPLA-hyväksynnän, jolloin se sai lisensoida ja mukauttaa Microsoftin tuotteita. Microsoftin tuotteiden suosio lisäsi täydellisesti ZNetLive’n tuolloin enimmäkseen avoimen lähdekoodin tarjouksia.

Myöhemmin ZNetLivestä tuli sertifioitu SMB-asiantuntija vuonna 2012, jota seurasi sertifioitu Cloud Solutions -toimittaja vuonna 2015 – yksi harvoista sertifioiduista yrityksistä maailmanlaajuisesti ja ensimmäinen Intian CSP: n joukossa. ZNetLive on myös nimetty viralliseksi DUNS-sertifioiduksi yritysjäseneksi, samoin kuin useiden tarkistussivustojen, kuten Shopper Approved, hyväksyntä..

Pilvipohjainen ohjelmisto toimialojen toiminnan optimoimiseksi

Tukena mm. Sellaisia ​​merkittäviä yrityksiä kuin Microsoft ja Amazon, ZNetLive on ottanut laajan tuotevalikoimansa avulla valtavan harppauksen nykyiseen kohtaan.

Dedikoituja, VPS- ja hybridi-palvelimia tarjotaan tällä hetkellä julkisten, yksityisten ja hybridi-pilvipalvelimien rinnalla – kaikki saatavana useilla alustoilla, kuten Microsoft Azure ja AWS. Samaan aikaan ZNetLive’n Complete Online Bundle on suosittu valinta pk-yritysten keskuudessa, ja se sisältää verkkotunnuksen, isännöinnin, verkkosivustojen rakentajan ja yrityssähköpostin..

Ylläpito- ja infrastruktuuripalvelujen lisäksi ZNetLive-markkinoilla on ohjelmistoja tuottavuuden virtaviivaistamiseksi, voittojen lisäämiseksi ja asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi.

“Markkinoiden suosituimpia ohjelmistoja ovat sähköpostipalvelut, kuten G-Suite, Office 365, RackNap, tilauspalveluiden myyntiin automaatiolla, WordPress ja muut”, Barkha sanoi.

Kuvakaappaus SaaS Marketplacen esitellyistä ohjelmistoista

Yhden kirjautumisen avulla organisaatioilla on pääsy laajaan valikoimaan SaaS-ratkaisuja.

Luokat vaihtelevat varmuuskopiosta ja tiedonhallinnasta videon muokkausohjelmiin ja kirjanpito-ohjelmistoihin.

Koska markkinat kattavat niin laajan valikoiman tuotteita, ZNetLive tarjoaa ratkaisuja, jotka soveltuvat käytännöllisesti katsoen mille tahansa teollisuudelle. Esimerkiksi monet verkkoyritykset myyvät tuotteita ja vaativat kattavaa verkkokauppaalustaa, CRM-ohjelmistoja ja tukityökaluja, kuten live-chatia.

Lisäksi suuret yritykset voivat tarvita yrityksen intranettiä ja ohjelmistoja sovellusten kehittämiseen, hallintaan ja käyttöönottoon. Yhdenmukaisen alustan käyttäminen kaikille näille palveluille tarkoittaa, että yritykset voivat helpommin budjetoida ja ylläpitää online-läsnäoloaan – hyötyä kapeasta riippumatta.

Innovaation tarjoaminen huippuluokan yritystoimintaan keskittyvän tekniikan tarjoamiseksi

Perustamisestaan ​​lähtien ZNet on etsinyt kasvumahdollisuuksia, jotka paitsi laajentavat asiakaskuntaansa, mutta myös esittelevät innovatiivista tekniikkaa laajemmalle yleisölle. ZNetLive-markkinoilla ohjelmistokehittäjät saavat näkyvyyttä ja uskottavuutta, kun taas käyttäjät hyötyvät uusimmista tuottavuus- ja hallintasovelluksista.

“Kaikki myyjät, joiden kanssa yhteistyökumppanimme ovat, saavat ilmaisen hallinnan ja teknisen tuen yhdessä sijaintinsa kanssa suuremmilla markkinoilla”, Barkha sanoi.

Vaikuttavan määrän kumppanuuksien lisäksi suurten yritysten kanssa, ZNetLiven 16-vuotiaan historian aikana tehdään pienempien kehittäjien, jopa avoimen lähdekoodin yhteisön, valmistamien ohjelmistojen käyttöönotto. Seurauksena sen monipuoliseen tarjontaan kuuluu seuraavan sukupolven tekniikka, kuten AI ja IoT, jotka auttavat yrityksiä valmistautumaan tulevaisuuteen automatisoinnin ja älykkään toiminnan avulla.

ZNetLive: n tulevaisuuteen keskittymistä osoittaa edelleen sen osallistuminen useisiin viime vuosien konferensseihin. Sekä ZNetLive että Microsoft pitivät kesäkuussa 2015 valtakunnallisen Cloud Connect -konferenssin, jonka keskipisteenä olivat kukoistavat pilvimarkkinat. Vuotta myöhemmin Mumbaiissa ja Delhissä pidettiin World Cloud Summit, joka kokoonti useita pilviteollisuuden johtajia keskustelemaan tulevista kasvustrategioista. ZNetLive pyrkii ennakoimaan ja mukauttamaan tulevia suuntauksia ja yritystarpeita korostaen ”Hosting Architects” -tunnistetta. Yrityksen johtaminen on tarpeeksi vaikeaa, ja ZNetLive uskoo, että online-läsnäolon ylläpitämisen pitäisi helpottaa sen sijaan, että se edelleen vaikeuttaa sitä.

Toimiessaan pääasiassa Intian isännöintimarkkinoilla ZNetLive työskentelee joidenkin tekomaailman näkyvimpien nimien kanssa tuodakseen laadukasta isäntää ja innovatiivista tekniikkaa asiakkaille ympäri maailmaa. Tämä on mahdollista intohimoisten ohjelmistokehittäjien ja useiden Intian ja Yhdysvaltojen tietokeskuksien avulla, mukaan lukien Mumbaissa sijaitseva tietokeskus. Seurauksena on, että ZNetLive tarjoaa parhaan mahdollisen kokemuksen kaikille osallistujille – ohjelmistokehittäjästä ja online-yritysasiakkaasta loppukäyttäjään asti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me