WHTop – Kuinka yhdestä maailman suurimmista hosting-hakemistoista on tullut menolähde sivustojen omistajille, jotka etsivät budjeteitaan vastaavia web-ratkaisuja

TL; DR: Jos et ole koskaan halunnut, että näet täydellisen luettelon kaikista maailman web-hosting-suunnitelmista, WHTop.com on suunnilleen niin lähellä kuin voit. Isäntätietokannassa on yli 13 000 aktiivista isäntä. Tietojen hallinta -sivusto tarjoaa sivustonomistajille useita tapoja vertailla ja verrata ympäri maailmaa löytyviä näennäisesti rajattomia vaihtoehtoja. Vuodesta 2004 lähtien WHTop on ollut johtava tietolähde teollisuudelle ja toimittaa edelleen kauhaa, johon palveluntarjoajat saattavat olla sopivia tiettyyn verkkotapahtumaan..


Maailmassa on kymmeniä tuhansia verkkoisäntäjä. Ja koska monet näistä palveluntarjoajista mainostavat samanlaisia ​​ominaisuusjoukkoja ja hintapisteitä, voi olla suorastaan ​​mahdotonta tehdä perusteellista arvausta, mikä voisi olla sinulle sopiva.

Tähän kohtaan WHTop.com tulee. Internet-verkkohakemistohakemisto on luetteloinut yli 25 000 verkkoisäntää, kun se aloitti vuonna 2004. Perustetuna Itävaltaan ja toiminut nyt Romaniassa, WHTop väittää olevansa maailman suurin verkkoisäntähakemisto, ja – tuomitseva kokoelmansa perusteella – on vaikea väittää toisin.

WHTop, joka johtaa markkinoiden parhaista hosting-suunnitelmista tiedottamista, tarjoaa yli 35 000 käyttäjäarvostelua jaetuista, virtuaalisista ja erillisistä palvelinpaketeista, samoin kuin jälleenmyyjien hosting-, sähköpostipalvelut ja yhteistoimintaratkaisut..

WHTopilla tavoitteena on yksinkertaistaa isännän löytämisprosessia. Ja sivuston tarjoajien luettelo, vertailut ja suositukset ovat auttaneet tuhansia käyttäjiä päättämään parhaasta virtalähteestä, jolla ne voivat lähettää tuotemerkkinsä verkossa.

Esittelemme 13 885 aktiivista isäntämerkkiä ja laskentaa

Noin 26 400 merkistä, jotka luetellaan WHTop-hakemistossa, noin 13 885 kilpailee tällä hetkellä markkinoilla ja vastaanottaa uusia asiakkaita. Nämä isännät ovat lähtöisin ympäri maailmaa, maista Andorrasta Zimbabweseen ja melkein jokaiselle mantereelle..

Käyttäjät voivat käyttää avainsanoja lajitellakseen tämän massiivisen kokoelman tai etsiä yrityksen nimen perusteella tiettyjä palveluita ja tuotteita. Edistyneisiin selaustoimintoihin sisältyy mahdollisuus tarkastella tietyistä maista tulevia isäntätuotteita tai tietyntyyppisiä isäntäpaketteja ja -palveluita, kuten tuotemerkkejä, jotka tarjoavat verkkosuunnittelupalveluita, ja sellaisia, jotka toimivat Linuxissa.

Kuvakaappaus WHTop-ilmoituksista

WHTop esittelee tietoja isännän tarjonnan kaikista näkökohdista – WordPress-isännöinnistä omistettuihin palvelimiin.

Näiden tietojen keräämismenetelmien lisäksi käyttäjät voivat tutustua kuratoituihin Top 10 ja Top 100 verkkoisäntäluokituksiin kokonaisuutena ja maittain. Nämä arviot perustuvat Alexan, Google PR: n ja muiden lähteiden tietoihin. WHTop näyttää myös viimeisimmät sosiaalisen median päivitykset seurattavilta verkkoisäntäiltä sekä isänniltä, ​​joilla on ollut viime aikoina muuta toimintaa, kuten uudet arvostelut, suunnitelmat ja luettelot.

Isännöintipalveluntarjoajat voivat lisätä ja hallita omia yritystietoja ilmaiseksi, jolloin ne voivat esitellä suunnitelmat ja palvelut tarkasti ja täydellisesti. WHTop ylpeilee siitä, että merkinnän lähettäminen sivustoon voi houkutella jopa viisi kertaa enemmän käyttäjiä, mikä on houkutteleva määrä tarjoajille. Jokainen lähetys vastaanotetaan manuaalisesti web-hosting-hakemiston pitämiseksi paikkansa. Sivuston vierailijat voivat sitten tehdä omat vertailunsa nähdäkseen erot kilpailijoidensa välillä heidän liiketoiminnassaan.

Kuinka WHTop määrittää sijoitukset

On yksi asia, että luetellaan ja haettavissa WHTop-hakemistossa; toinen on olla verkkosivuston parhaiten luetteloissa. Verkkosivusto kerää useita tilastoja ja tietoja kustakin palveluntarjoajasta määrittääkseen, mitkä isännät sijoittuvat yleisesti maan tai tietyiden luokkien mukaan. Yrityksille, jotka pyrkivät pääsemään näihin luetteloihin, on parasta sisällyttää niin paljon tietoa kuin mahdollista, jotta WHTop voi ottaa sen kaiken huomioon.

Jokaisessa isäntäosastossa WHTop näyttää erilaisia ​​analyysipisteitä, jotka auttavat käyttäjiä tekemään ostopäätöksen. Asiakkaat näkevät, kuinka täydellinen brändiprofiili on, ja sen prosenttimäärä sijoittuu sen logon alle. WHTopin käyttäjäarvostelut perustuvat viiden tähden luokitukseen, ja linkki arvosteluiden lukemiseen on olemassa. Oikealla puolella merkinnällä on tilastotiedot, mukaan lukien brändisivuston Alexa-sijoitus, sen tarjoamien suunnitelmien lukumäärä, tuotemerkin vastaanottamien suositusten lukumäärä sekä kuinka monta linkkiä verkkosivustoonsa löytyy verkosta.

Kuvakaappaus WHTop-luokituksista

WHTopin tavoitteena on olla mahdollisimman objektiivinen määritettäessä isännöintipalveluntarjoajien luokituksia.

Näitä ja muita tekijöitä – kuten suunnitelmia ja tarjottuja palveluita, maksu- ja tukivaihtoehtoja sekä sosiaalisen median toimintaa – käytetään määrittämään, kuinka jotakin isäntää verrataan muihin verkkosivustolla. WHTop suhtautuu kokonaisvaltaisesti web-hosting-arvioihin. Jos pyydät tietokantaa näyttämään esimerkiksi kymmenen suosituinta isäntää Yhdysvalloissa, näet, kuka vetää ohjelman yllä mainittujen tekijöiden perusteella.

Maakäytön lisäksi WHTop määrittelee myös parhaiden isäntien tietyillä alueilla. Esimerkiksi, monia ohjelmointikieliä voidaan käyttää verkkosivuston koodaamiseen, ja WHTop on valinnut suosituimmat isännät tiettyjen kielten, kuten PHP, Ruby on Rails ja Java, tukemiseen. Muihin luokkiin kuuluvat parhaat isäntä tietokannatuki, ohjelmistotyyppi, isäntätyyppi ja verkkotunnuksen rekisteröinti.

Hosting-uutisten toimittaminen strategisten kumppanuuksien kautta

WHTop tarjoaa uutisia, ohjeoppaita ja uutiskirjeitä, jotka ovat peräisin asiaankuuluvista julkaisuista, riippumattomia ja osuvia tietyille verkkoisäntäyrityksille. Nämä artikkelit kattavat tietoja isännöintiyrityksistä ja teollisuudesta yleensä. WHTop luottaa lukijoihinsa – pääasiassa asiakkaisiin ja osallistuviin verkkoisäntäihin – lisätä sisältöä verkkosivuston uutisosioon. Kuka tahansa voi lisätä uutistarinan tai ilmoituksen verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta ilmaiseksi tai liittyä jäseneksi.

WHTop-logo

WHTopin tehtävänä on toimittaa kauha web-hosting-teollisuudelle.

Äskettäinen yhteistyö HostingJournalist.com-palvelun kanssa on antanut WHTopille mahdollisuuden lisätä entistä hyödyllisempää sisältöä kävijöilleen. HostingJournalistin sisältö on integroitu WHTopin arvostelu- ja vertailutyökaluihin. Tämä antaa lukijoille välittömän pääsyn puolueettomiin artikkeleihin ja videoihin, jotka koskevat web-hosting-alaa ja tiettyjä verkkoisäntäjä.

Kumppanuuden yleisenä tavoitteena on auttaa käyttäjiä tunnistamaan isännät, jotka sopivat parhaiten heidän yksittäisiin tehtäviinsä verkossa.

Bonustarjoukset sisältävät syvät alennukset ja ilmaiset työkalut

Kupongit ja alennukset ovat saatavilla monille WHTop-hakemistossa luetelluille verkkoisäntäyrityksille. Nämä kupongit sijoitetaan strategisesti isännän tietokantaan, jotta ne ovat helposti potentiaalisten asiakkaiden saatavilla. Käyttäjät voivat tilata RSS-syötteen kuponkeista, jotka tulevat saataville verkkosivustolla. Isännöintiyritykset voivat helposti kirjautua WHTop-tilille ja hallita kuponkejaan ja alennuksiaan.

Useita hyödyllisiä verkkovastaavien työkaluja lahjataan verkkosivuston Työkalut-osiossa. Sieltä käyttäjät löytävät ilmaisia ​​ilmauksia, kuten verkkosivuston nopeustesterin, IP-osoitteen ja paikkatietohakutyökalun sekä kattavat luettelot web-palvelimista ja ohjauspaneeleista. Se on hyvä paikka aloittaa joidenkin Web-isäntän löytämisen ja verkkosivuston ylläpidon tärkeiden asioiden kanssa.

Joitakin muita ominaisuuksia ovat:

  • Selvitetään, onko tietty yritys isomman brändin jälleenmyyjä
  • Pidä järjestetty luettelo yrityksistä, jotka ylläpitävät useita web-hosting-yrityksiä
  • Ylläpitää vahvaa luetteloa ICANN: n akkreditoiduista rekisterinpitäjistä, joissa on kunkin rekisterinpitäjän katsaukset

Käyttäjäyhteisönsä avulla WHTop on rakentanut ja ylläpitänyt vankkaa tietokantaa, joka on luokiteltu yhdeksi maailman parhaista web-isäntäluetteloista. Verkkosivusto kasvaa edelleen ja rakentaa toimittamansa tiedon määrää. Jos etsit paikkaa vertailla ja verrata monenlaisia ​​isäntiä, WHTop on paikka tehdä vakavia verkkoisäntä-ikkunaostoksia..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me