Web hosting UK – Kuinka keskittyä asiakastyytyväisyyteen, kohtuuhintaan ja korkeaan suorituskykyyn, Web-sivustojen omistajille annetaan suuri tuotto

TL; DR: Web Hosting UK ™ ilmaantui näyttämölle vuonna 2012 tekniikan harrastajan Adrian Smithin aivorikkuna. Markkinoilla, jotka ovat täynnä kovaa kilpailua, Adrian pyrki erottamaan yrityksensä tarjoamalla henkilökohtaisen ja edullisemman lähestymistavan web-hosting-palveluihin. Yhdistyneen kuningaskunnan Web Hosting -palvelun tehtävänä on tarjota yksi-yksi-tuki, avaimet käteen -paketit ja korkeat käyttöaikahinnat. Tämän seurauksena pk-yritykset ja yrittäjät kaikkialla Isossa-Britanniassa ovat kääntyneet yrityksen puoleen rakentaakseen läsnäoloa verkossa ja laajentaakseen tuloja. Tunnustamme mielellämme Web Hosting UK -palvelun Developers ‘Choice -palkinnolla omistautumisestaan ​​asiakaspalveluun ja tehokkaisiin verkkoratkaisuihin.


Sanoa, että laaja-alaisen web-läsnäolon kehittäminen on tärkeä tekijä käynnistyksen tai pienyrityksen menestyksessä, olisi liian vähäistä. Asetettuina taskuissaan ja laukkuissaan oleviin mobiililaitteisiin, kuluttajat etsivät yhä enemmän tuotteita ja palveluita verkosta.

Itse asiassa 1,6 miljardia ihmistä ympäri maailmaa teki ainakin yhden ostoksen verkossa vuonna 2017. Ja verkkokaupoissa tapahtuvan trendin on tarkoitus jatkaa verkkokaupan myynnin ennustettavan hävittävän 4 biljoonaa dollaria vuoteen 2021 mennessä. Seurauksena on, että yritykset ja yrittäjät asettuvat rinnalleen. heidän siivu massiivisesta verkkokaupan piirakasta.

Vaihe # 1 verkkokaupan perustamisessa on löytää isännöintipalveluntarjoaja, jolla on pk-yrityksille rakennetut edulliset web-paketit. Ja kasvava joukko yrityksiä ja sivuston omistajia Isossa-Britanniassa löytää juuri tämän Web Hosting UK ™: n avulla.

Kehittäjien valintanumero ja Web Hosting UK -logo

Web Hosting UK ansaitsi Developers ‘Choice -palkinnon omistautumisestaan ​​asiakaspalveluun ja tehokkaisiin verkkoratkaisuihin.

“Tarjoamme web-hosting-palveluita ja verkkotunnuksia vuodesta 2012, ja olen henkilökohtaisesti ylpeä kohtuuhintaisesta hinnoittelusta ja suuresta tuesta”, sanoi Web Hosting UK: n perustaja Adrian Smith. “Asiakasarviomme todella kertovat tarinan.”

Nykyään Web Hosting UK ylläpitää yli 1000 verkkosivustoa ja ylöspäin 300 verkkotunnusta. Adrian totesi, että useimmat ihmiset kääntyvät yrityksen puoleen saadakseen kattavat hosting-suunnitelmansa, kuten WordPress-, cPanel-, pilvi- ja jälleenmyyjäpaketit. Asiakkaat jäävät kuitenkin isännän henkilökohtaiseen yhteyteen.

Sitoutuminen tarjoamaan käytännön asiakaspalvelua

Isäntäteollisuus kokonaisuutena on ansainnut maineen tarjota vähemmän kuin tähtituki. Suurimmalla osalla sivuston omistajia on ollut kokemusta lähettämällä tukilippu eetteriin ja ylittämällä sormensa, että joku jostakin palaa takaisin heidän luokseen.

Adrian kertoi tämän olevan jotain, jonka hän pyrki auttamaan asiakkaita välttämään, kun hän loi Web Hosting UK: ta. Ensimmäisestä päivästä lähtien tavoitteena on aina ollut vastata asiakkaiden kysymyksiin ja ratkaista ongelmat nopeasti ja onnistuneesti.

“Pienemmänä palveluntarjoajana pystymme tarjoamaan enemmän yksilöllisiä palveluita”, hän sanoi. “Hallinnoin myös useita verkkosivustoja, joten voin olla yhteydessä asiakkaisiimme, rakentaa hyviä raportteja ja tuntea heitä henkilökohtaisella tasolla.”

Adrian Smithin otos ja Web Hosting UK -logo

Adrian Smith perusti Web Hosting UK -yrityksen tarjoamaan sivuston omistajille korkealaatuista isäntä kohtuuhintaan.

Vaikka Web Hosting UK ei tällä hetkellä tarjoa puhelinpohjaista tukea, asiakkaat voivat olla yhteydessä edustajiin suorassa keskustelussa yrityksen verkkosivuilla. Ja saatavana on tehokas tukilippujärjestelmä, jolla on nopea ja tehokas vastausprosentti.

“Halusimme tarjota asiakkaille kaksi erilaista tapaa ottaa yhteyttä”, Adrian sanoi. “Tavoitteena on ratkaista ongelmat nopeasti ja auttaa asiakkaita vianmäärityksessä.”

Joukko isäntäpaketteja, joissa on laaja ominaisuusjoukko

Erinomaisen asiakaspalvelunsa lisäksi Web Hosting UK on maininnut itseään myös vahvojen hosting-pakettiensa avulla. Yrityksen ratkaisut rakennettiin vastaamaan useiden käyttäjätyyppien tarpeita – kehittäjistä, jotka tarvitsevat nopeaa ja helppoa web-hosting-ratkaisua asiakkaille, yrityksille, jotka haluavat mitoittaa toimintaa verkossa.

“Tarjoamme tällä hetkellä cPanel-, pilvi-, WordPress- ja jälleenmyyjämajoituksia”, Adrian sanoi. “Mutta laajennamme pian tarjoamaan edullisia VPS-paketteja, jotka sijaitsevat Isossa-Britanniassa.”

Yrityksen WordPress-paketit sisältävät ohjelmiston välittömät asennukset, pääsyn tuhansille teemoille ja laajennuksille sekä ilmaisia ​​SSL-varmenteita. Web Hosting UK tarjoaa myös ilmaisen WordPress-sivustojen siirtämisen asiakkaille, jotka jo käyttävät sisällönhallintajärjestelmän käyttämiä sivustoja.

Web Hosting UK: n pilvisuunnitelmat tarjoavat resursseja suurten liikennepiikkien käsittelemiseksi sivustoille, jotka ovat kasvaneet tavallisesta jaetusta hosting-ympäristöstä. Ja isännän cPanel-isännöintiratkaisut sisältävät monien muiden ominaisuuksien lisäksi tiedostohallinnan varmuuskopion, 100 Mt: n portin, sähköpostinhallintatoiminnot ja sivuston julkaisijan..

Pääsy kauppapaikkaan, jossa on yli 400 ilmaista pikaasennussovellusta

Ison-Britannian Web Hosting-paketit antavat myös sivuston omistajille pääsyn Softaculous-sovellushallintaan, joka tarjoaa yli 400 pika-asennussovelluksen markkinapaikan. Ja mikä parasta: ne ovat ilmaisia.

Ladatuimpia sovelluksia ovat WordPress, AbanteCart, PrestaShop, Joomla ja phpBB. Mutta on sovelluksia, jotka sopivat moniin luokkiin. Alla on vain pieni esimerkki Softaculous-ohjelmistossa saatavissa olevista ratkaisutyypeistä:

 • Mikroblogit
 • Portaalit / CMS
 • foorumit
 • Kuvagalleria
 • Sosiaalinen verkostoituminen
 • verkkokauppa
 • Mainosten hallinta
 • Kyselyt ja Analytics
 • Sähköposti
 • Projektinhallinta
 • Asiakaspalvelu
 • RSS
 • Tiedostonhallinta
 • Kalenterit

Ajatuksena oli tarjota Ison-Britannian Web Hosting-asiakkaille keskeinen sijainti hallita sovelluksia, jotka tarjoavat heille parhaan mahdollisen kuvan menestyksestä verkossa. Ja nolla dollarin hintalappun ja yhden napsautuksen asennusten avulla käyttöönotto ei voisi olla helpompaa.

Lontoolaiset palvelimet varmistavat tähtien suorituskyvyn ja käyttöaikahinnat

Kun otetaan huomioon miljardit kuluttajat, jotka tekevät ostoksia verkossa vuosittain, on olennaista, että yrityksen online-yhteyspisteet ovat aina käytettävissä heidän tervehtimiseen. Jos suuri verkkokauppasivusto menee alas vain 30 minuutiksi, tuhannet dollarit voivat kadota. Ja mikä pahempaa, potentiaaliset asiakkaat, jotka eivät pääse sivustoon, eivät todennäköisesti palaa.

Adrian kertoi meille, että Web Hosting UK ratkaisee suunnittelemattomat seisokit pilvipohjaisella infrastruktuurillaan.

“Käytämme pilvi-ilmentymiä, joten käyttöaikamme on 100%, ellei meidän tarvitse päivittää mitään”, Adrian sanoi. “Siksi tarjoamme 99,99%: n käyttöajan SLA: n.”

Kuvakaappaus asiakkaan lausunnosta

Positiiviset asiakaskokemukset Web Hosting UK -yrityksestä ovat yleisiä johtuen yrityksen käytännöllisestä tuesta.

Tämän korkea prosenttiosuuden käyttöaikatakuun lisäksi Web Hosting UK pystyy toimittamaan erittäin nopean suorituskyvyn Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkaille, koska sen palvelimet sijaitsevat Lontoossa. Tämä läheisyys takaa paitsi optimaaliset latausajat, mutta vakuuttaa myös sivuston omistajat siitä, että heidän tietonsa ovat turvallisia GDPR-yhteensopivan isännöintipalveluntarjoajan valvonnassa..

Adrianille tavoitteena on tarjota avaimet käteen -vaihtoehtoja, korkealaatuisia isännöintipalveluita yksilöllisellä kosketuksella. Ja Web Hosting UK toteuttaa tämän tehtävän joka päivä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me