Viraltag: Kuinka monialustainen markkinointityökalu on muuttanut tapaa, jolla yrittäjät ja bloggaajat sisällyttävät visuaalisen kuvan sosiaalisen median kampanjoihin

TL; DR: Sosiaalisen median syötteet ovat nykyään yhä täynnä ihmisiä. Ja jos olet yrityksen omistaja tai markkinoija, joka yrittää sijoittaa sisältöäsi potentiaalisten asiakkaiden edessä, joudut kilpailemaan vastustamattomien kissan videoiden ja suurten markkinointibudjettien kanssa yritysten kanssa kiinnittääksesi kohdeyleisösi. Kirjoita Viraltag. Yhtiö auttaa yrityksiä vähentämään melua sallimalla käyttäjien helposti lähettää napsautuksia tuottavaa visuaalista sisältöä sosiaalisen median verkkoihin. Olimme hiljattain kiinni Viraltag-markkinointijohtaja Apoorva Srikkanthin kanssa, joka kertoi meille, kuinka yrityksen sosiaalisen median markkinoinnin työkalupakki auttaa yrityksiä virtaviivaistamaan sosiaalisen median hallintaa, optimoimaan tiimin jäsenten välistä yhteistyötä ja analysoimaan kampanjan tehokkuutta. Se on tehokas sarja, joka on rakennettu säästämään aikaa ja tuottamaan suuria sijoitetun pääoman tuottoja.


Jokainen markkinoija tietää, että useimmat kuluttajat tekevät vain vilkaisun sponsoroimiin viesteihin, joita he vierittävät sosiaalisen median syötteissä. Tila on täynnä kilpailijoita, jotka yrittävät myydä tuotteita. Ja useimmissa näistä viesteistä ei ole tarpeeksi pakottavaa sisältöä kiinnittääkseen huomiota – paljon vähemmän napsautusta – pois esimerkiksi valokuvasta sisaresi uudesta vauvasta.

Mutta älykkäät yritykset tietävät, miten päästä läpi sotkua tehokkaasti käyttämällä visioita. Vaikka kuluttaja ei lopeta sosiaalisen median viestin lukemista, hyvin sijoitettu kuva voi heti kertoa heille, mistä merkillä on kysymys. Vaikka kuluttajat säilyttävät vain noin 20% verkossa lukemistansa tiedoista, 65% heidän muistamistaan ​​tiedoista yhdistetään visuaalisiin tietoihin. Itse asiassa tutkimukset osoittavat, että sisällönäkymät lisääntyvät 94%, kun valokuva tai infografia lisätään.

Ymmärtääkseen sosiaalisen median kampanjoihin kohdistuvien valtavien visuaalien vaikutuksen Sudheer Someshwara perusti Viraltagin ja otti käyttöön sosiaalisen median työkalupaketin auttaakseen markkinoijia saamaan kaiken hyödyn sisältökappaleistaan. Kun Viraltag julkaistiin ensimmäisen kerran, se keskittyi yksinomaan Pinterestiin, yhteen visuaalisesti raskaimpaan sosiaalisen median sivustoihin. Nyt yrityksen ratkaisut integroituvat kaikkiin suosittuihin alustoihin.

“Tarjoamme myös Instagramille, Twitterille, Tumblrille, Facebookille ja LinkedInille”, sanoi Viraltagin markkinointijohtaja Apoorva Srikkanth..

Apoorva Srikkanthin pääkuva ja Viraltag-logo

Viraltagin Apoorva Srikkanth kertoi meille, että yrityksen työkalupakki on rakennettu auttamaan yrityksiä hallitsemaan sosiaalisen median kampanjoita.

Asiakkaita, mukaan lukien Conde Nast, Hearst Corporation, Lacoste ja H&M, käytä Viraltagia lähettämään visuaalisesti vakuuttavia viestejä useisiin sosiaalisen median verkkoihin. Ratkaisu hallitsee kaikkea sisällön ajoittamisesta ja kierrätyksestä postitulosten analysointiin.

“Käytämme kaikkia sosiaalisen median aikatauluja, ei vain lähettämistä, vaan kaikkea sitä, mikä tapahtuu kulissien takana – sisällön kuraatiosta editointiin”, Apoorva sanoi.

Ominaisuuksilla, joiden avulla käyttäjät voivat ajoittaa viestit optimaaliseen aikaan ja suunnitella koko kuukauden strategian vain muutamassa minuutissa, ei ole yllättävää, että Viraltagista on tullut johtaja sosiaalisen median markkinointitilassa..

Sosiaalisen median hallinta kaikille: Startup-yrityksistä globaaleihin yrityksiin

Yksi huippuluokan sosiaalisen median hallintatyökaluista vetoaa monenlaisille yrityksille ja sisällöntuottajille.

“Emme palvele vain B2B-käyttäjiä”, Apoorva sanoi. Tuotemerkit, kustantajat ja verkkokauppasivustot käyttävät kaikki Viraltagia. Monet bloggaajat käyttävät työkalumme julkaistaksesi viestejä sosiaalisissa verkostoissaan. Emme ole yritys, joka keskittyy vain B2B- tai B2C-yrityksiin. ”

Vaikka kaikilla näillä asiakkailla on erilaiset tavoitteet, heillä on sama perustarve – viettää vähemmän aikaa kiireisen työn tekemiseen.

“Kun puhumme markkinoijamme ja bloggaajien kanssa, jotka käyttävät ratkaisuamme, he kaikki kertovat meille, että sosiaaliseen mediaan lähettäminen vie paljon aikaa”, Apoorva sanoi. ”Autamme heitä siinä. Heti kun he käyttävät Viraltagia, heidän ei tarvitse istua ja hallita sosiaalisen median viestejä koko päivän. Teemme sen heidän puolestaan, jotta he voivat keskittää ponnistelunsa suurempiin kuva-aiheisiin – kuten markkinointistrategioihin. ”

StyleMePrettyn ​​sosiaalisen median johtaja Lexi Sigesmund suostui.

“Lähetämme yli 200 viestiä päivässä sosiaalisen median tileillemme”, hän sanoi suosituksessa. “Viraltagia käyttämällä pystyn suunnittelemaan kokonaisen sisällön viikon alle 30 minuutissa.”

Vaikka markkinoinnin asiantuntijoilla, jotka työskentelevät globaalien tuotemerkkien parissa, ei ole mitään ongelmaa maksaa ratkaisu, Viraltag haluaa olevan tavoitettavissa jopa henkilöille, jotka johtavat yritystoimintaa ulos makuuhuoneista. Siksi yritys loi erityisen suunnitelman bloggaajille.

Apoorva kertoi meille, että Viraltagin henkilökohtainen suunnitelma maksaa 24 dollaria kuukaudessa. Koska joillakin asiakkailla ei kuitenkaan ollut varaa palkkioon, joukkue keksi strategian, jonka avulla näiden budjettipohjaisten käyttäjien on helpompaa käyttää Viraltagin ratkaisuja.

“Tarjoamme kuuden kuukauden suunnitelman bloggaajille vastineeksi rehelliselle arvostelulle heidän sivustollaan”, Apoorva sanoi. ”Sen jälkeen annamme heille työkalumme alennetulla korolla 9 dollaria kuukaudessa. Bloggaajat rakastavat hyvää laatua ja ominaisuuksia, joten suunnitelma toimi melko hyvin. Saimme paljon hienoja arvosteluja ja huomasimme tuotteidemme käyttäjien määrän lisääntyvän. ”

Miksi monikokoinen markkinointi on välttämätöntä onnistuneille kampanjoille

Bloggaajat ja Viraltagia käyttävät markkinoinnin ammattilaiset ymmärtävät, että jokainen sosiaalisen median verkko on ainutlaatuinen. Heidän yleisönsä saattaa kotoutua erilaisista eri väestöryhmistä eri alustoilla, ja markkinoijat odottavat näkevänsä sisältöä, joka sopii kunkin verkon tyyliin ja sävyyn..

Esimerkiksi Instagram-sisältö sisältää voimakkaasti hashtia, kun taas LinkedIn-viesteissä voi olla pidempiä, yksityiskohtaisempia kuvauksia. Vaikka suuri joukko sekä miehiä että naisia ​​käyttää Facebookia, Pinterestin käyttäjät ovat pääosin naisia ​​ja käyttävät sivustoa etsimään muotin, kodin sisustuksen ja ruuan nykyisiä suuntauksia.

Tämä tarkoittaa, että viesti, joka tuottaa valtavia määriä napsautuksia Tumblrissa, voi epäonnistua näyttävästi, kun se lähetetään Instagramiin. Markkinoijat eivät voi käyttää samaa strategiaa kaikissa verkoissa – heidän on vaihdettava viestinsä kunkin ympäristön sävyn mukaan.

Viraltag antaa käyttäjilleen mahdollisuuden hyödyntää tätä monimuotoisuutta. Sen ratkaisun avulla asiakkaat voivat säätää viestintää ja lähettää sopivan sisällön ja kuvat yleisölle kaikille suosituille sosiaalisen median sivustoille.

Täydellinen työkalupakki orkestrointiin & Analysoi sosiaalisen median strategioita

Haluatko makuuhuoneblogger saada enemmän sivun katselua vai haluaako maailmanlaajuinen vaatemerkki myy enemmän farkut, Viraltagin laaja valikoima ratkaisuja auttaa käyttäjiä saavuttamaan tavoitteensa.

“Meillä on upea analytiikkaraportointi”, Apoorva sanoi. ”Näytämme asiakkaillemme, kuinka monta käyttäjää ohjataan verkkosivustoilleen tai blogeihinsa sosiaalisen median ponnistelujen avulla. Meillä on myös sitouttamisanalyysit, jotka osoittavat heille, mikä sisältö toimii hyvin. ”

Tietenkin visuaaliseen keskittyvään ratkaisuun täytyy olla upeita visuaalisia työkaluja. Apoorva kertoi meille, että siksi Viraltag kehitti Canva-integraation, jonka käyttäjät voivat käyttää alkuperäisen grafiikan luomiseen. Yrityksen sisäänrakennettu kuvankäsittelyohjelma auttaa sisällöntuottajia tekemään nopeita ja helppoja muutoksia kuviin. Ja tehokkaan Chrome-laajennuksen avulla käyttäjät voivat valita kuvia mistä tahansa sivustosta ja ajoittaa ne bulkkina.

Älykkäät markkinoijat tietävät, että parhaimpia viestejään ei tule mennä hukkaan. Viraltagin jälkikäsittelytyökalu kierrättää automaattisesti käyttäjien parhaiten suoriutuneen ikivihreän sisällön.

Jos ryhmä suunnittelee sosiaalisen median strategiaa, Viraltagin jaetun markkinointikalenterin avulla kaikki voivat tehdä yhteistyötä. Se on nopeampi ja tehokkaampi päivitys perinteiseen Excel-taulukkoon, joka on suunniteltu ryhmille, jotka luovat jaettavissa olevia, napsautuksia tuottavia viestejä.

Riippumatta siitä, mitä yritys tai henkilö haluaa saavuttaa sosiaalisen median strategialla, Viraltagin tehokkaat työkalut helpottavat työn tekemistä.

Sitoutunut toimittamaan intuitiivinen, helppokäyttöinen ratkaisu

Apoorva kertoi meille, että käyttökokemukseen panostaminen on Viraltagin tehtävän ydin.

“Mikä meille on tärkeintä, on helppokäyttöisyys”, hän sanoi. ”Siellä on paljon työkaluja, joissa on paljon ominaisuuksia. Mutta näitä ratkaisuja käyttävät asiakkaat tarvitsevat tunteja vain oppiakseen, kuinka alustat toimivat. Käyttäjät ymmärtävät käyttöliittymämme intuitiivisesti. ”

Kun sosiaalisen median markkinoijat käyttävät Viraltagia, heidän ei tarvitse hallita liian monimutkaisia ​​ohjelmistoja tai löytää työkaluja, jotka on haudattu epäselvien rajapintojen taakse. Sen sijaan he sukeltavat suoraan sisään ja päästävät heti töihin. Houkuttelevien visuaalien sisällyttäminen on avain tehokkaan sosiaalisen median strategian laatimiseen, ja Viraltagin työkalut rakennettiin menestyksen vaalimiseksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map