Venngage poistaa infografian luomisen raskaasti klassisten mallien ja älykkään suositusmoottorin avulla

TL; DR: Infografiat ovat markkinoijille ilmiömäisiä työkaluja, mutta niitä käytetään usein liian vähän pelkääessä, että niiden luominen on liian aikaa vievää tai kohtuuttoman kallista. Venngage on helppokäyttöinen, tee-se-itse-infografian luoja, joka tekee prosessista helppoa pienille yrityksille luoda ammattimaisia ​​infografioita tunnissa tai vähemmän. Alustalla on suositusmoottori, joka auttaa käyttäjiä löytämään suunnittelemansa kaltaiset mallit.


Vaikka infografiat toimivat tyypillisesti paremmin kuin monen muun tyyppinen sisältö – ne ovat 30 kertaa todennäköisempiä kuin teksti kiinnittää lukijan huomion -, monet markkinoijat välttävät käyttämästä niitä huolissaan niiden tuottamiseen tarvittavasta ajasta ja rahasta.

Alun perin Venngagen toimitusjohtajan Eugene Woo mukaan nämä pelot olivat varsin päteviä: “Sinun piti palkata suunnittelija ja käydä läpi pitkä edestakaisin -prosessi, joka kesti pari viikkoa, vaikka edes yksi tehdään”, hän sanoi. sanoi. “Se maksaa vähintään 500 dollaria erittäin yksinkertaisesta grafiikasta.”

Mutta tekemällä itse-työkalulla, kuten Venngage, markkinoijat voivat helposti luoda omat infografiansa alle tunnissa ja murto-osan kustannuksista.

Eugene suosittelee, että markkinoijat käyttävät Venngage-malleja uudelleen toimittaakseen sisältöä, joka toimii jo hyvin verkkosivustollaan, blogissaan tai Facebook-sivulla. Sisältöön sopivan mallin löytäminen on helpompaa kuin alusta tyhjästä. Suositun sisällön tekeminen visuaaliseksi on paljon helpompaa kuin tiedonkeruuprosessin aloittaminen tyhjästä, ja se antaa käyttäjille mahdollisuuden jakaa sitä eri alustoilla.

“Jos voit käyttää PowerPointia, voit käyttää Venngagea, ja voit tehdä sen tunnin sisällä”, hän sanoi. “Ihmiset ajattelevat, että infografiat ovat monimutkaisia ​​tai että heillä ei ole aikaa sitoutua niiden tekemiseen, mutta he eivät tiedä, että se on helppoa, kun voit tehdä sen työkalulla.”

Infografian laajentaminen visuaalisten yhteenvetojen lisäksi

Ennen Venngagen perustamista Eugene johti infografiayritystä nimeltä Vizualize.me, joka auttoi käyttäjiä muuttamaan LinkedIn-profiilit visuaaliseksi kokonaisuudeksi. Käyttäjät alkoivat kysyä muun tyyppisiä infografioita, ja Eugene päätti siirtyä monikäyttöiseen infografiaan.

“Yhteenvetotuotteella pääasiassa työtä hakevat ihmiset, jotka saavat visuaalisen yhteenvedon tai infografian vain kerran, saisivat luultavasti työpaikan, eikä hänen tarvitsisi tehdä sitä uudestaan”, hän sanoi. “Venngagen avulla se on hyvin erilainen työkalu siinä mielessä, että se on jotain, jota ihmiset käyttävät säännöllisemmin.”

Näyttökuva Venngage-malleista

Venngage suosittelee mallia, joka parhaiten vastaa projektisi suunnitteluvaatimuksia.

Itse pienenä yrityksenä Eugene sanoi, että Venngage ymmärtää hyvin pienyritysten visuaalisen sisällön tarpeet. Torontossa sijaitseva Venngage on noin neljä vuotta vanha ja työllistää 30 henkilöä.

“Ymmärrämme kaikki pienyrityksen haasteet ja vaatimukset”, hän sanoi. ”Olemme erittäin reagoivia. Jos miehitämme live-keskustelua, käyttäjät saavat vastauksen 20 sekunnissa. Meillä on ylimääräinen kosketus pienyritykseen. ”

Sen lisäksi, että yritys on keskittynyt online-infografiaan, Venngage on sittemmin siirtynyt muihin julkaisumuotoihin ja tarjoaa julistemalleja, esitysmalleja, esitepohjia ja muun tyyppisiä malleja, joita pieni yritys saattaa tarvita. Tämä tarkoittaa, että asiakaskoulutus on tärkeä osa tuotetta, Eugene kertoi, minkä vuoksi Venngage on keskittynyt tekemään koneeseen kytkentäprosessista käyttäjäystävällisen.

“Ajoneuvoon asettaminen on ollut yksi haasteista ja myös mahdollisuuksista, joita olemme käyttäneet ihmisten kouluttamiseen ja auttamiseen heitä ymmärtämään, mistä meillä on kysymys”, hän sanoi..

Suunnittelun laatu erottajana

Venngagella on kohtuullinen osuus kilpailijoista, mutta yhtiö ylpeä käytettävyydestä ja vahvasta suunnittelusta. Eugene sanoi, että Venngage on helpoin työkalu käyttää, ja että alustan ammattimaiset yritysmallit ovat kilpailijoidensa yläpuolella..

“Keskitymme laatuun eikä kvantiteettiin”, hän sanoi. ”Muissa suunnittelutyökaluissa on kirjaimellisesti 50 000 mallia. Meitä ei ole niin paljon, meitä on vähän tuhansissa, mutta meillä on erittäin korkealaatuisia ja hyvin suunniteltuja malleja. “

Lisäksi Venngage sisältää suositusmoottorin, joka on samanlainen kuin Netflixin käyttämä ehdottaa samanlaisia ​​elokuvia napauttamalla käyttäjän katseluhistoriaa. Venngage-käyttäjät voivat valita useita haluamiaan kuvia, ja palvelu suosittelee automaattisesti malleja, jotka sopivat kyseisiin suunnittelustandardeihin ja sisältötarpeisiin, sekä täydentäviä malleja ja tuotteita, joita he saattavat olla kiinnostuneita käyttämään tulevaisuudessa.

Asiakkaiden palaute ohjaa Venngagen käytettävyyspyrkimyksiä Eugenen mukaan. Ensinnäkin yritys järjestää laadullisia palauteistuntoja usein käyttäjien kanssa kysyen heidän ajatuksiaan ominaisuuksista, jotka joukkue on prototannut. Keskustelujen jälkeen Venngage-työntekijät suorittavat A / B-jakautumisen testin asiakkaiden käsitysten arvioimiseksi ennen uuden tuotteen tai ominaisuuden käyttöönottoa koko maassa.

Venngage-joukkue nauttii työskentelystä “kotoa”

Luovuuden edistämiseksi Venngage pyrkii luomaan tiimipohjaisen työympäristön. Yrityksen perustamisen yhteydessä kourallinen suunnittelijoita, insinöörejä, tuotepäälliköitä ja tukihenkilöstöä jakoi osan toimistosta toisen startup-yrityksen kanssa..

Kuva Venngage-joukkueesta

Neljän vuoden kasvun jälkeen Venngage työllistää Torontoin pääkonttorissaan noin 30 henkilöä

Tiimin kasvaessa Venngage muutti toimistotilasta taloon – epätavallinen muutto Torontossa, Eugene kertoi. Yhtiöllä on päivittäin ruokaa, joten työntekijät syövät yhdessä ja työskentelevät melko lähellä toisiaan. Talossa on täydellinen keittiö, joten ihmisten ei ole harvinaista keittää tai leipoa. Jotkut ihmiset taipumus tomaatit, basilika ja muut vihannekset puutarhassa.

Tämä ei tarkoita, että Venngagella ei olisi yrityksen roolia, tavoitteita ja tapoja mitata yksityiskohtaisesti kehitystä – heillä on vain hauskaa sen tekemisessä. Eugene kertoi, että rento työympäristö vaikuttaa yrityksen kulttuuriin ja tuottavuuteen.

“Ihmiset todella nauttivat töihin tulosta, ja se on tärkeää”, hän sanoi. ”Emme halunneet työpaikkaa, jossa ihmiset vain kellovat ja kellovat. Ihmiset työskentelevät kovasti, mutta nauttivat myös työskentelystä ympäristöstä johtuen. “

Ihmisten työhön osoittama energia ja innostus muuttuvat tuotteen luovuudeksi ja luovat sellaisen ympäristön, jossa ihmiset työskentelevät hyvin yhdessä.

”Venngage on ihmisiä; olemme vain joukko ihmisiä, jotka työskentelevät yhdessä rakennusohjelmistojen kanssa ”, Eugene sanoi. ”Se on ehdottomasti erittäin ihmiskeskeinen tuote. Työn ulkopuolisen kulttuurin omaaminen on erittäin tärkeää, koska päivän päätteeksi ohjelmisto on ryhmätyön tyyppinen asia. Sinä rakennat sen joukkueena. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me