Tuen priorisointi: NFOrce Internet Services tarjoaa räätälöityjä IT-infrastruktuuriratkaisuja, jotka keskittyvät asiakkaiden tarpeisiin

TL; DR: NFOrce Internet Services tarjoaa asiakkaille kattavan valikoiman isäntätuotteita ja käytännön teknistä tukea, joka on suunniteltu räätälöityjen yritysratkaisujen luomiseen. Joustava yritys antaa käyttäjille mahdollisuuden konfiguroida oman huippuluokan palvelimensa huippuluokan hollantilaiseen verkkoon. NFOrce pyrkii tarjoamaan luotettavan ja henkilökohtaisen palvelun arvostettuille asiakkailleen neuvoa-antavalla lähestymistavalla ja keskittymällä asiakkaidensa tarpeiden ymmärtämiseen..


Ei ole mikään salaisuus, että isäntämarkkinat ovat täynnä. Se on kukoistava teollisuus, ja kaikki haluavat istuimen pöydässä. Todiste on numeroissa: Vuonna 2018 pilvipalvelun ja isännöintipalveluiden markkinat olivat arvoltaan noin 118 miljardia dollaria – ja todennäköisesti niiden kasvu jatkuu.

Kilpailukyvyn säilyminen tässä ympäristössä on paras mahdollinen asiakaspalvelu. Loppujen lopuksi tutkimukset osoittavat, että mahtava 44% yhdysvaltalaisista kuluttajista harjoittaa liiketoimintaa muualla saatuaan huonoa tukea.

NFOrce-logo

NFOrce tarjoaa asiakaskeskeisen hosting-palvelun.

NFOrce Internet Services -palvelun takana oleva tiimi tunnistaa nämä totuudet ja on jäsentänyt hosting-liiketoimintansa vastaavasti.

“Kilpailun lisääntyessä kuin koskaan ennen pyrimme asettamaan itsemme toiselle tasolle asiakaskokemuksen suhteen”, kertoi NFOrcen myyntipäällikkö Dave Bakvis. “Luotamme omiin vahvuuksiin, ja se pitää asiakkaat tyytyväisinä.”

Tämä asiakaslähtöinen lähestymistapa on auttanut hollantilaista yritystä pysymään kilpailukykyisenä sen perustamisesta lähtien vuonna 2003. Sen jälkeen NFOrce keskittyy jatkossakin tarjoamaan korkealaatuisia, monipuolisia omistettuja ja pilvipalvelimia sekä yhteistyöratkaisuja, joita tukee asiantunteva tuki. Itse asiassa yrityksen päätavoite on tarjota huippulaadukasta palvelua ja tukea varmistamalla, että kokemukset, joista asiakkaat nauttivat, ovat mahdollisimman tuottavia, kustannustehokkaita ja jatkuvia.

NFOrce saavuttaa tämän tavoitteen auttamalla asiakkaita konfiguroimaan omat huippuluokan palvelimensa tukevassa verkossa. Yrityksen tehokkaat, turvalliset ja luotettavat ratkaisut poistavat tarpeettoman monimutkaisuuden ja varmistavat samalla korkean suorituskyvyn. Kun neuvoa-antava lähestymistapa keskittyy asiakasvaatimusten kuunteluun ennen neuvojen tarjoamista, NFOrce on päättänyt tarjota räätälöityjä palveluita, joita asiakas odottaa.

Määritä oma huippuluokan palvelimesi huippuluokan verkossa

NFOrce tarjoaa ylpeänä korkealaatuista laitteistoa yritysluokan verkossa. Omistautuneen asiakaspalvelun lisäksi yritys erottuu kyvystään tarjota yksilöllisiä ratkaisuja. “Jos muut tarjoavat standardituotteita, voimme tarjota joustavia, räätälöitäviä ratkaisuja”, Dave sanoi. “Joten vaikka asiakas voi ostaa tuotteen A, jos hän tarvitsee A: n ja osan B: stä, voimme tarjota myös sen.”

Yhtiö myös antaa asiakkaille mahdollisuuden määrittää omat huipputason palvelimensa NFOrcen insinöörien ohjaamana. Asiakkaat voivat määritellä näiden omistettujen palvelimien jokaisen osan palvelimessa olevasta rungosta levykkeisiin. Palvelinrakennusratkaisujen lisäksi NFOrce tarjoaa myös mittaamattomia erikoistarjouksia ja pikatoimituksen esiasetettuihin erillisiin palvelimiin..

Graafinen vaihtoehto, jolla voit luoda oman palvelimen

Henkilökohtainen lähestymistapa: räätälöi huippuluokan palvelin tarpeidesi mukaan.

Asiakkaat, jotka etsivät korkeaa suorituskykyä halvemmalla, valitsevat usein NFOrcen virtuaaliset yksityiset palvelimet, joita saavat NFOrcen pilvihypervisorit. Tämä ratkaisu tarjoaa vapauden isännöidä käytännöllisesti katsoen rajoittamatonta verkkotunnusta ja asentaa mukautettuja sovelluksia. “Laitteillamme voit tehdä periaatteessa kaiken – voit tehdä uusia tuotteita, kuten pilviä tai virtuaalisia yksityisiä palvelimia, ja voit myös tarjota kokonaisratkaisun”, tiimin jäsen kertoi meille.

Riippumatta siitä, minkä ratkaisun asiakas valitsee, NFOrce vastustaa tiukasti joidenkin isäntien käyttämää “aseta ja unohda” -lähestymistapaa. Yrityksen osaava tukitiimi on aina käytettävissä tarjoamaan henkilökohtaista tukea tarjoamalla laitteillesi käytännön käyttöoikeudet. Lisäksi NForce pyrkii aina ymmärtämään paremmin asiakkaiden monipuolisia tarpeita auttaakseen yrityksiä siirtämään uudelle tasolle.

”Meillä on satoja asiakkaita ja kaikki ovat erilaisia”, tiimin jäsen kertoi. “Vahvuutemme on asiakkaan kuunteleminen ja sen määrittäminen, mitä hän todella tarvitsee.”

Poista tarpeeton monimutkaisuus tehokkaiden, luotettavien palveluiden avulla

Jotkut NFOrcen suurimmista yhteistyökumppaneista ovat jälleenmyyjiä, jotka käyttävät yritystä selkärangana palveluille, joita ne tarjoavat loppukäyttäjille. “Jälleenmyyjämarkkinat ovat erittäin kilpailukykyiset, mutta kumppanimme pysyvät kanssamme tarjoamiemme tuen ansiosta, vaikka emme ole halvin tarjoaja”, Dave sanoi. “Tarjoamme parhaan mahdollisen vastineen siinä mielessä, että sallimme erityisen verkkoyhteistyötuen.”

NFOrce-tiimin mukaan yrityksen ratkaisut ovat niin joustavia, että et näe niitä mainittavan erityisesti verkkosivustolla. “Kun joku tulee luoksemme ja pyytää meiltä ainutlaatuisia ratkaisuja, joihin liittyy monimutkainen verkottuminen, teemme parhaamme tarjotaksemme nuo ratkaisut”, tiimi sanoi.

NFOrce tarjoaa myös erityisiä porrastettuja alennuksia jälleenmyyjäasiakkailleen, joka perustuu erilaisiin vaatimuksiin ja riippuu hyvästä taloudesta. “Olemme ylpeitä jälleenmyyjistämme ja haluamme tarjota heille parasta mahdollista palvelua”, hän sanoi.

NFOrce VPS -ratkaisujen banneri

NFOrce tarjoaa laajan valikoiman pilvi-, virtuaali- ja omistettuja palvelinratkaisuja.

Tähän sisältyy tehokkaiden ja luotettavien palvelujen tarjoaminen kaikille asiakkaille. Nykypäivän online-maailmassa pienetkin seisokkeja aiheuttavat korkeat kustannukset. Olipa kommunikoita sähköpostitse, työskennellä online-CRM-ohjelmistojen kanssa tai käyttää verkkokauppaa, melkein kaikki yritykset luottavat Internet-yhteyteen. Gartner arvioi, että vain minuutti seisokkeista maksaa yritykselle keskimäärin 5 600 dollaria teollisuudesta ja yrityksen toimintatavasta riippuen.

Koska NFOrce haluaa varmistaa, että se pitää kaikki asiakkaat toiminnassa, yritys takaa 99,9%: n kuukausittaisen verkon käytettävyyden palvelutasosopimusta kohden. Jos käyttöaika laskee kyseisen tason alapuolelle, asiakkaat voivat saada SLA-luoton, joka vaihtelee 5–25%.

Alankomaalaisen tarjoajan neuvoa-antava lähestymistapa

NFOrce sijaitsee Alankomaissa, joka on tunnettu kuuma paikka infrastruktuurin ylläpitämiselle. Maassa asuu AMS-IX, maailman toiseksi suurin Internet-keskus, joka yhdistää yli 800 verkkoa. Kaikista EU: n tärkeimmistä markkinoista Alankomaat tarjoaa alhaisimman kilpailukykyisen energian hinnoittelun, ja verkkoverkkoinen maa tarjoaa myös matalan viiveen portin Eurooppaan.

Yhtiöllä on kolme suurta datakeskusta Alankomaissa, ja se sijaitsee myös neljässä läsnäolopaikassa, mukaan lukien Amsterdam ja Rotterdam. NFOrce-tiimin mukaan yritys voi lopulta laajentua Hollannin ulkopuolelle, mutta tällä hetkellä se ei ole painopiste. Sen sijaan joukkue haluaa tarjota korkeimman tason palvelun.

Tätä tarkoitusta varten yrityksen etiikka perustuu ylimääräisen mailin saavuttamiseen varmistaakseen, että asiakkaat voivat maksimoida tuottavuutensa kaikissa olosuhteissa. “Tiedämme kuinka räätälöidä tuotteemme asiakkaillemme, jotta ne sopivat kuin hansikas”, hän sanoi. ”Suuri osa arvostamme on konsultointi monissa tapauksissa. Asiakkaiden täytyy vain tarjota joitain lähtökohtia siitä, mitä he haluavat, ja me tarjoamme oikean ratkaisun. ”

NFOrce-tiimi korostaa, että kaiken, mitä yritys tarjoaa, voidaan tehdä asiakkaiden tarpeiden mukaan – jopa sen erikoistarjoukset. “Voit mukauttaa kaiken pienimmästä paketista suurimpaan ja jopa erikoisuuksiin”, tiimin jäsenet kertoivat. “Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota räätälöityjä paketteja, jotka sisältävät korkeimman tuen.”

Henkilökohtainen palvelu ja räätälöidyt yritysratkaisut

NFOrce lähestyy sisäistä kehitystä keskittyen sekä asiakaspalautteisiin että markkinatrendeihin tunnustaen, että ala kehittyy jatkuvasti. “Me ajattelemme jatkuvasti huomenna, tulevana, mutta tietotekniikassa on hieman vaikea ennustaa tulevaisuutta”, Dave sanoi.

Yhtiö seuraa tällä hetkellä kilpailua vahvan arvoehdotuksensa kautta. Jatkossa se voi myös yrittää kilpailla hinnasta. “Voimme tulevaisuudessa tarjota monimuotoista lähestymistapaa, jossa tarjoamme halvempaa palvelua asiakkaille eri kerroksessa”, hän sanoi. “Se voi olla mahdollisuus.”

Sillä välin yritys keskittyy ylläpitämään korkealaatuisia hosting-ratkaisuja ja asiantuntevaa asiakastukea, jotka auttavat sitä eristymään isännöintipalveluntarjoajien merellä..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me