Toimitusjohtaja Vince Robinson ScalaHostingista: Kuinka yrityksen uudet SSD-pilvipalvelimet tarjoavat sivustoturvallisuuden ja helpon hallinnan pk-yrityksille

TL; DR: Koska uutisia tietorikkomuksista ja esiin nousevista online-uhista törmää otsikoihin näennäisesti päivittäin, vankan sivustoturvaratkaisun pitäminen on mieleen nykyaikaisimmille yrityksille. Ja koska GDPR on nyt voimassa kaikkialla Euroopassa, arkaluontoisten tietojen lukitseminen on tullut tärkeämmäksi kuin koskaan yrityksille, jotka haluavat pitää ovensa auki. Kirjoita ScalaHosting. Yrityksen SSD-pilvipalvelimet on rakennettu vastaamaan nykyisen online-liiketoimintaympäristön suorituskyky- ja tietoturvavaatimuksia. Vielä parempia uutisia: Ne toimitetaan hintapisteissä, joihin pk-yritykset pääsevät. Istuimme äskettäin toimitusjohtajan Vince Robinsonin kanssa, joka kertoi meille, kuinka Scala johtaa veloitusta edullisemmille ja turvallisemmille pilviratkaisuille.


ScalaHosting aloitti 11 vuotta sitten tavoitteenaan erottua itsensä jaetun palvelun markkinoilla tarjoamalla loistava tuote edulliseen hintaan. Mutta perustajaryhmä havaitsi heti jaetun isäntämallin perustavanlaatuisen puutteen: jaetut palvelimet tarjoavat luontaisesti epävarmoja ympäristöjä.

Itse asiassa yksi äskettäinen tutkimus osoitti, että arviolta 1 700 verkkosivustoa vaarannettiin päivittäin helmikuussa 2018. Tämä käänsi noin 19 000 verkkosivustoa Yhdysvalloissa, lähes 1 300 Saksassa ja vajaat 5 000 Indonesiassa. Toinen esimerkki, joka osoittaa uhkailumaaston laajuuden, tuli yhtenä päivänä, 27. helmikuuta, kun sadat suositun WordPressin ja Joomlan sisällönhallintajärjestelmien ylläpitämät verkkosivustot tarttuivat ionCube-haittaohjelmiin..

Jos ihmettelet, kuinka moni näistä verkkosivustoista on vaarantunut pelkästään sen vuoksi, että ne jakoivat palvelimen toisen tartunnan saaneen verkkosivuston kanssa, ScalaHostingin ihmisten mukaan prosenttiosuus on erittäin korkea. Siksi Scala on käynnistänyt kohtuuhintaisen ratkaisun ongelmaan SSD-pilvi-virtuaalisten yksityisten palvelimiensa kanssa.

Paljon IT-kokemusta omaava joukkue tekee palvelinten hallinnan helpoksi

ScalaHostingin toimitusjohtaja Vince Robinsonilla on yksinkertainen ajatus: tee hyvä tuote edulliseen hintaan pitääksesi asiakkaat tyytyväisinä, ja yrityksesi kasvaa. Ja juuri sen hän on tehnyt ScalaHostingilla. Vince kertoi, että yrityksen tavoitteena on aina ollut erottaa itsensä kilpailusta.

“Kun aloitimme, tiesimme, että meillä on upea tuote”, hän sanoi. ”Palkkasimme ihmiset, joilla on kokemusta web-hosting-palvelusta, ja kokeneita teknikkoja, jotka pystyivät palvelemaan parhaiten asiakaskuntaamme. Pyrimme pitämään asiakkaamme onnellisina, jotta he jatkavat uudistumistaan ​​kanssamme ja kertovat ystävilleen. ”

Toukokuussa 2018 ScalaHosting otti käyttöön korkean tietoturvansa täysin hallittuja SSD-pilvipalvelimia, joiden hinta oli vain 12 dollaria kuukaudessa. Ja Vince totesi, että vastaanotto on ollut erittäin positiivinen.

“Olemme työskennelleet viime vuosina ratkaisun parissa, joka antaa ihmisille mahdollisuuden olla oma palvelin kohtuulliseen hintaan”, hän sanoi. “Tällä hetkellä oman täysin hallitun palvelimen saaminen vaatii useita asioita, kuten hallinnan ja ohjauspaneelin, jotka voivat maksaa paljon.”

Tämän seurauksena Vince ja yritys rakensivat sisäisen ohjauspaneelin, joka on yhteensopiva cPanelin kanssa. Tämä pyrki vähentämään kustannuksia ja tarjoamaan silti täyden hallinnan.

“Tämän cPanel-yhteensopivuuden avulla voimme siirtää verkkosivuja cPanelista, ja ne toimivat samalla tavalla kuin cPanel-palvelimella”, Vince sanoi. ”Lopulta käyttäjät saavat täysin hallitun pilvipalvelimen, jolla on omat järjestelmäresurssit verkkosivustoilleen. Sivustot kloonataan viikoittain, ne ovat paljon turvallisempia, eivätkä ne maksa liian paljon palvelimesta. “

Vince kertoi meille, että monet Scalan nykyisistä asiakkaista siirtyivät välittömästi jaetusta isännöinnistä omien palvelimiensa käyttämiseen uuden ohjauspaneelin avulla. Ja nämä asiakkaat eivät puhu vain alhaisista hinnoista. Varmuuskopiot, nolla suorittimen rajoituksia, helppokäyttöisyys ja mukautusvaihtoehdot ovat todellisia myyntipisteitä.

“Yksi parhaimmista asioista oman palvelimesi suhteen on, että se voidaan määrittää vastaamaan käyttämäsi verkkosivuston tarpeita”, Vince sanoi. “Sillä voi olla mukautettuja suojauskäytäntöjä, ja voit määrittää palvelimen tarpeitasi varten.”

Tämä ei ole mahdollista jaetuilla palvelimilla. Jaetussa ympäristössä kokoonpanot asetetaan vastaamaan useiden käyttäjien tarpeita, ja Vincen mukaan yksi kokoonpano ei vain tee temppu.

“Ohjauspaneelin nykyisessä versiossa ihmiset voivat hallita sähköpostitiliään, vaihtaa salasanoja ja poistaa sähköpostilaatikoita”, hän sanoi. ”He voivat suorittaa edelleenlähetyksiä sähköpostitse ja käyttää web-sähköpostia. POP3- ja IMAP-käyttöoikeudet ovat myös mukana.

Täydellinen tietokannan hallinta on olennainen osa tarjontaa. Käyttäjät voivat poistaa tietokantoja, lisätä ja poistaa käyttäjiä, myöntää tai peruuttaa pääsyn tietokantoihin tai katsella niitä PHPMyAdminin kautta – aivan kuten he voivat cPanelissa. Sivustojen omistajat voivat myös lisätä aliverkkotunnuksia tai muokata DNS-vyöhykkeitä.

“Turvallisuuden kannalta olemme integroineet myös ilmaisen SSL-varmenteen jokaiseen verkkotunnukseen”, Vince sanoi. ”Jokainen palvelimelle lisätty ja osoitettu verkkotunnus saa automaattisesti SSL-varmenteen. Meillä ei ole palvelimillamme yhtä verkkosivustoa, jolla ei ole SSL-varmennetta, mikä on melko tärkeää. Tällä tavalla kaikki vierailijan ja verkkopalvelimen välillä lähetetyt ja vastaanotetut tiedot salataan, eikä niitä voida varastaa. “

Sivustojen pitäminen turvassa yrityksille ja heidän asiakkailleen

Toukokuun 2018 GDPR-määräaika on tullut ja mennyt, ja yritykset ympäri maailmaa – vaikka ne eivät sijaitsekaan EU: ssa – katsovat, että asetuksen tietoturvaohjeiden noudattaminen on liiketoiminnan kannalta järkevää. Ja yhä useammille organisaatioille turvallisen online-liiketoimintaympäristön ylläpitäminen tarkoittaa siirtymistä pois jaetusta isäntäympäristöstä.

“Verkkosivustosi omistaminen erilliselle palvelimelle antaa sinulle varmasti paljon enemmän turvallisuutta, eikä henkilökohtaisia ​​tietojasi varasteta yhtä helposti”, Vince sanoi. ”On suurempi riski, että tiedot vaarantuvat, kun niitä tallennetaan jaetulle palvelimelle. Jos hyökkäävät yhden palvelimen 100: sta sivustosta, muut ympäristön käyttäjät ovat vaarassa. “

Valokuvakollaasi Scala Hostingin tietokeskuksesta

ScalaHostingin tavoitteena on toimittaa tehokas infrastruktuuri ja vankka sivustoturva asiakkaille ympäri maailmaa.

Vince kertoi, että omistettujen palvelimien käyttäminen on ulottumattomissa monille pienille ja keskisuurille yrityksille. Yrityksen SSD-pilvipalvelimet on kuitenkin kehitetty tekemään temppu samoin.

“Markkinat tarvitsi jotain uutta”, hän sanoi.

Uuden SSD-pilvipalvelinlanseerauksensa lisäksi Scala tekee myös sisällönhallintajärjestelmistä, kuten WordPressistä, turvallisempia.

“Olemme parhaillaan rakentamassa WordPress-manageria, jolla on kehittämämme mukautetut suojauslaajennukset”, Vince sanoi. ”Se lukitsee WordPress-asennuksen, joten sitä ei voida hakkeroida. Vaikka WordPress-asennuksessa olisi vaarannettu moduuli, sitä ei silti voida vaarantaa laajennuksen takia. “

Suorituskykyiset pilvipalvelimet useisiin käyttötapauksiin

”Jaettu hosting on vanhentunut” on upotettu ScalaHostingin SSD Cloud -palvelinsivusivun yläosaan. Ja tarkastelemalla sivun neljää hinnasuunnitelmaa on helppo nähdä totuus lausunnon takana.

Alkutason paketti alkaa vain 12 dollaria kuukaudessa ja sisältää yhden suorittimen ytimen, 2 Gt RAM-muistia ja 20 Gt: n SSD: n. Paketin tasot nousevat hintaan ja vaihtoehtoihin sieltä. Yrityssuunnitelma ajaa kuitenkin vain 66 dollaria kuukaudessa, ja siinä on 6 CPU-ydintä, 8 Gt RAM-muistia ja 80 Gt SSD. Kaikki neljä pakettia ovat täysin hallittuja, cPanel-yhteensopivia, 99,9% käyttöaikatakuilla, päivittäisillä varmuuskopioilla ja taattuilla resursseilla.

Kuvakaappaus Scala Hosting -verkkosivustolta tekstin kanssa

ScalaHosting on asettanut täysin hallitut SSD-pilvipalvelimensa yritysten saataville vain 12 dollarilla kuukaudessa.

“Turvallisuus on tärkein etu saada erillinen palvelin”, Vince sanoi. ”Toinen tärkeä asia on, että kun verkkosivusto vaarantuu ja alkaa lähettää roskapostia, palvelin tulee mustalle listalle seurauksena. Sitten kukaan palvelimesta ei voi lähettää sähköpostia tai heidän postinsa toimitetaan roskapostikansioon, mikä on melko valtava haitta yrityksille, jotka käyttävät paljon sähköpostiviestintää. “

Vince totesi, että paras tapa torjua tätä on suorittamalla VPS, pilvi tai erillinen palvelin.

“Kolmas suuri etu on, että verkkosivustosi latautuu aina, koska saat taattuja järjestelmäresursseja”, Vince sanoi. ”Jaetulla palvelimella sadat sivustot käyttävät palvelimen resursseja. He jakavat resursseja, ja jokainen näistä verkkosivustoista voi vaikuttaa palvelimen suorituskykyyn milloin tahansa ja saattaa kaikkien muiden verkkosivustojen latautumaan hitaasti. ScalaHostingilla on taatut resurssit ja nopea lastaus 24 tuntia vuorokaudessa. ”

Ylös seuraavaan: parempi työntö edulliseen pilviratkaisuun

Viime kädessä ScalaHostingin tavoitteena on antaa kaikille sivuston omistajille mahdollisuus hyödyntää omia palvelimiaan alhaisilla hinnoilla.

“Se ei ole yksinkertaista”, Vince sanoi. “Mutta kehittämämme ohjauspaneelin ja pilvipalveluiden hallintaa varten kehitetyn järjestelmän avulla pystymme nyt tarjoamaan sen asiakkaillemme ympäri maailmaa.”

Vince kertoi meille suunnittelevansa maiseman dramaattista muutosta seuraavan viiden tai kahdeksan vuoden aikana, kun suurin osa yrityksistä on siirtynyt pois jaetusta isännöinnistä.

“Jaetun markkinoinnin markkinaosuus on laskenut useita vuosia”, hän sanoi. “Yhä useammat ihmiset ajavat omilla palvelimillaan kuin jaetulla isännöinnillä.”

Vince kertoi olevansa ylpeä siitä, että Scala on edellä mainitun merimuutoksen eturintamassa.

“Olen varma, että monet muut palveluntarjoajat etsivät ratkaisuja, joiden avulla he voivat tarjota ihmisille täysin hallittuja palvelimia kohtuuhintaan”, hän sanoi. ”Mutta aloimme valmistautua siihen jo vuosia sitten. Tiesimme, että maailma menee niin. Nyt pystymme tarjoamaan sen asiakkaille samalla kun kehitämme edelleen ratkaisuja, joiden avulla käyttäjät voivat hallita palvelimiaan täydellisesti. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me