Toimitusjohtaja Arturas Lazejevas puhuu kirsikkapalvelimille ja yhtiön tehtävälle tarjota laadukkaita omistettuja hosting-palveluita ja poikkeuksellisia asiakaskokemuksia

TL; DR: Bare-Metal Revolution -yrityksen itsensä tunnustava kiihdytin Cherry Servers on toimittanut erittäin muokattavissa olevia erillisiä palvelimia yrityksille maailmanlaajuisesti yli 15 vuoden ajan. On olemassa useita erottelijoita, jotka erottavat Cherry Servers kilpailusta – kuten suorituskyky ja innovatiiviset lähestymistavat infrastruktuurin hallintaan. Mutta kuten toimitusjohtaja Arturas Lazejevas kertoi meille, yrityksen sitoutuminen tarjoamaan nopeaa, käytännöllistä ja tehokasta asiakaspalvelua on tehnyt Cherry Serversista ja sen palvelemista yrityksistä niin menestyviä.


Yli 15 vuotta sitten perustettu Cherry Servers on jo kauan ollut tunnettu tarjoamaan korkean suorituskyvyn IT-infrastruktuuria yrityksille ympäri maailmaa. Ja tänään yritys jatkaa vastaamista asiakkaiden vaatimuksiin joukolla erikoistuneita tarpeita.

Kannettavien teknologiakeskustelujen ja älykkäiden kodin laitteiden, kuten Amazon Alexan, suosion ansiosta suullinen AI tunkeutuu nopeasti jokapäiväiseen elämäämme. Seurauksena puheteknologiaan keskittyneet yritykset, kuten Verbio, näkevät IT-infrastruktuurin kysynnän voimakkaan kasvun ja kääntyvät Cherry Serversin puoleen ratkaisujen löytämiseksi.

Huippututkijoiden ja insinöörien luovan ryhmän vetämänä Verbio pyrkii parantamaan ihmisen ja koneen välistä keskustelukokemusta. Verbion tekniikkapino pystyy käyttämään erilaisia ​​syvällisiä oppimismenetelmiä paljon muutakin kuin pelkästään tunnistamaan sanoja ja ilmauksia – se voi tunnistaa keskustelun osoittimet, ymmärtää aikomuksen ja jopa tunnistaa käyttäjät äänibiometrien ja puhekuvioiden perusteella. Lisäksi sen tekstistä puheeksi -moduuli käyttää parannettua taipumista ja ekspressiivisyyttä, jotta saadaan inhimillisempi lukema kuin sen tyyppisillä perinteisillä ohjelmistoilla. Alustalle tallennettavan datan suuren määrän vuoksi Verbio vaatii vankkaa omistettua infrastruktuuria. Ja yritys löysi sen Cherry Serversin toimittamista paljaan metallin ratkaisuista.

Valokuvakollaasi Cherry Servers -tiimistä ja Cherry Servers -logo

Cherry Servers -tiimi on ylpeä sitoutumisestaan ​​tarjota korkeatasoista tukea ja asiakaspalvelua.

Yhteistyössä Cherry Servers -yrityksen kanssa Verbio voi räätälöidä ja skaalata tarpeen mukaan, mikä johtaa huomattaviin kustannussäästöihin. Kuten Verbio, yritykset ympäri maailmaa luottavat Cherry Servers -palveluihin ajaakseen sovelluksiaan, jotka vaihtelevat hotellin varauspalveluista virtuaalitalouden simulaattoreihin..

Cherry Servers -asiakkaat ovat kotoisin useista toimialoista, mutta he ovat kaikki kiinnostuneita yrityksen asiakaskeskeisestä lähestymistavasta, joka on varustettu räätälöitävillä omistetuilla palvelimilla ja korkeatasoisella tuella..

”Noin 10 vuotta sitten aloitimme jaetulla isännöinnillä, laajensimme sitten virtuaalihoitoon ja virtuaalisiin yksityisiin palvelimiin”, kertoi toimitusjohtaja Arturas Lazejevas. “Keskityimme sitten omistettuun isännöintiin.”

Perustettu vuonna 2001, tavoitteena parantaa lähestymistapoja tukeen

Vuoteen 2001 mennessä useita suuria hosting-yrityksiä oli saapunut paikalle, mukaan lukien Cirrus ja Xoom. Suurin osa palveluista muodostui tuolloin jaetusta isännöintipaketista, jotka toimitettiin matalan tai keskitason palvelimille.

Vaikka jaetun isäntävallan ominaisuudet ovat hienoja joillekin henkilökohtaisille käyttäjille ja jopa joillekin pienille yrityksille, ne varjoivat suuresti omistetun isännöinnin ominaisuudet. Tuolloin omistettujen palvelimien harvinaisuus yhdisti jo olemassa olevan ongelman, jonka monet sivuston omistajat kohtasivat löytäessään täydellisen tasapainon hinnan, nopeuden, luotettavuuden ja hyvän asiakastuen välillä..

Arturas Lazejevasin otos ja Cherry Servers -logo

Toimitusjohtaja Arturas Lazejevas kertoi, että Cherry Servers on toimittanut korkean suorituskyvyn IT-infrastruktuuria jo 15 vuotta.

Onneksi Cherry-palvelimet iskivat näyttämölle tarjoamalla alun perin erilaisia ​​palveluja, kuten web-suunnittelu.

“Puuttuva painike oli asiakaskokemus”, Arturas sanoi. “Kun aloitimme vuonna 2001, se oli kuin Internet-tilan pimeät aikakaudet.”

Rakennettuaan lukuisia sivustoja asiakkaille, miehistö tajusi, että he voisivat palvella heitä paremmin myös tarjoamalla isännöintiä. Ajan myötä isännöinnistä tulisi yrityksen pääpaino. Ja tänään, Cherry Servers säilyttää edelleen suuren osan alkuperäisestä asiakaskunnastaan.

Keskittyminen omistettuihin palvelimiin asiakaskeskeisempänä mallina

Cherry Serversin siirtyminen isännöintiin oli vasta alkua matkalle asiakaskokemuksen parantamiseksi. Ymmärtäen omistettujen palvelimien arvon Cherry-palvelimet siirtyvät lopulta pois jaetusta tilasta pitäen sitä vähemmän sopivana asiakkaiden palvelemiseen..

”Asiakaskokemuksesta puuttui erityisen paljon teollisuudessa 10–15 vuotta sitten, ja halusimme tehdä siitä niin, että jokaisella asiakkaalla voisi olla tilivastaava”, Arturas sanoi.

Tarjoamalla yksinomaan omistettuja palvelimia, joissa on tilinhallinta, Cherry-palvelimet pystyivät paremmin käsittelemään tukiasioita ja rakentamaan henkilökohtaisia ​​suhteita asiakkaiden kanssa.

Tekstipohjainen graafinen esitys, joka kuvaa Cherry Serversin asiakaspalvelun ja palvelinratkaisujen etuja

Cherry Serversin tavoitteena on antaa laajemmalle yritykselle pääsy omistettujen hosting-ratkaisujen etuihin.

Seurauksena omistautuneista palvelimista tuli nopeasti yrityksen nopeimmin kasvava tuotetarjonta. Sen lisäksi, että se oli kannattavampaa ja ihanteellisempaa käyttökokemuksen parantamiseksi, myös keskittyminen pienempään, käytännöllisempään käyttäjäpohjaan auttaisi myös edelleen virtaviivaistamaan asiakkaiden IT-prosesseja.

“Ymmärrimme tuolloin, että emme pystyneet tarjoamaan niin hyvää asiakaspalvelutasoa, jonka olisimme toivoneet 10 000 asiakkaalle niin helposti kuin 1000: lle”, Arturas sanoi.

Erittäin mukautettava infrastruktuuri, joka on suunniteltu sopimaan jokaiseen tarpeeseen

Luodaan edelleen yksilöllisempiä käyttökokemuksia Cherry-palvelimet antavat asiakkaille mahdollisuuden mukauttaa tuotteitaan täysin, valitsemalla vaihtoehdot koon, nopeuden ja muiden ominaisuuksien perusteella. Tämän hinnoittelumallin avulla asiakkaat voivat säästää rahaa, koska heidän tarvitsee maksaa vain haluamistaan ​​ominaisuuksista.

“Tähän mennessä räätälöidyt palvelimet ovat erittäin houkuttelevia asiakkaille”, Arturas sanoi. “Meillä on erittäin suuri valikoima palvelimia, ja koska olemme rakentaneet ne itse ja meillä on omat tietokeskukset, voimme tarjota sellaisia ​​mukautettuja ratkaisuja.”

Oman mukautetun palvelimen rakentaminen Cherry Savers -sovelluksella alkaa valitsemalla olemassa oleva palvelintyyppi, joka vastaa RAM-, tallennus-, hinta-, CPU- ja suorituskykyrajoituksia. Sitten yksittäisiä laitteistokomponentteja voidaan muokata monilla tavoilla, mukaan lukien lisäämällä RAM-muistia, GPU-kortteja ja tallennusasemia.

Kuvakaappaus, joka kuvaa Cherry Servers -yrityksen omistamien palvelinratkaisujen etuja

Cherry Servers -palvelun avulla yritysten on helppo ottaa täysin räätälöitävät erilliset palvelimet käyttöön IT-strategioissa.

Levyjä on saatavana SSD- tai HDD-muodossa, ja ne voidaan konfiguroida RAID-muotoon. Verkon kokoonpanoa varten käyttäjät voivat ostaa lisää liikennettä, IP-osoitteita ja kaistanleveyttä. Lisäksi on saatavana useita käyttöjärjestelmävaihtoehtoja, kuten Ubuntu, Windows ja CentOS.

Kirsikkapalvelimet tarjoavat paitsi vaikuttavan valikoiman myös erinomaisen laadun. Arturas kertoi meille, että asiakkaat voivat saada tarvitsemansa tarvitsemansa hinnalla, joka sopii heidän budjetteihinsa ilman, että tarvitsee sekoittaa teknisiä laitteistoja. Kun ongelmia ilmenee, on apua asiakastukeen samoin kuin sisäisille työntekijöille, jotka tarjoavat käytännön laitteistojen vianetsintää.

“Meillä on talossa järjestelmäinsinöörejä sekä testaajia ja laboratorio rakentamasi laitteiston testaamiseen”, Arturas sanoi.

Cherry Serversin vaikuttava valikoima räätälöintivaihtoehtoja on edelleen yksi suurimmista vetovoimansa, erottaen yrityksen erittäin joustavaksi ja sopivaksi monenlaisille asiakasryhmille.

Seuraava Cherry-palvelimille: Pyrkimyksenä suurempaan IT-innovaatioon

Perustamisestaan ​​lähtien Cherry Servers on ollut innovatiivinen yritys, joka pystyy nopeasti havaitsemaan kasvumahdollisuudet ja omaksumaan uuden tekniikan. Se, mikä aloitettiin sivuston rakentamisella ja web-kehityksellä, kuvasi pian ainutlaatuiseksi hosting-kokemukseksi, ja yrityksellä on edelleen paljon tilaa innovoida ja kasvaa asiakkaidensa rinnalla..

“Rakennamme omaa uutta paljaan metallin pilvialustaa”, Arturas sanoi.

Bare-metal-palvelimet mahdollistavat toimintojen suorittamisen ilman todellista isäntäkäyttöjärjestelmää. Arturasin mukaan Cherry Servers suunnittelee myös vielä julkaistavaa julkaisua myöhemmälle vuodelle 2018.

Ylläpitokokemuksen parantamisen lisäksi Cherry Servers on omistautunut tuomaan uusia ideoita IT-alalle, ja tämä sisältää myös pyrkimyksen ottaa käyttöön turvallisempia ja turvallisempia tekniikoita. Tätä varten Cherry Servers tekee yhteistyötä useiden Euroopan unionin instituutioiden kanssa, mukaan lukien Norway Grants ja Regio Invest LT +. Tämän seurauksena vihreä tekniikka on otettu käyttöön sen tietokeskuksiin sekä ISO / IEC 27001 ja ISO / IEC20000-1 -standardeihin, jotka mahdollistavat turvallisemman tiedonhallinnan..

Asiakkaiden kanssa yli 170 maassa Cherry Servers pystyy tarjoamaan yli 2700 palvelinta vuodessa keskimäärin vain 25 minuutin asennusajalla. Yhdistämällä tarpeeseen perustuva hinnoittelumalli salamannopeaseen tukeen ja infrastruktuuriin ei ole ihme, miksi Cherry Servers on kerännyt satoja positiivisia asiakaskokemuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map