Teknologian liiketoiminnan puoli: Kuinka Apption SaaS-sovellukset antavat CIO: lle mahdollisuuden hallita, suunnitella ja optimoida hybridi-IT-investointeja

TL; DR: Apptio on teknologiayritysten johtamisen (TBM) edelläkävijänä ja johtava pilvipohjaisten ohjelmistojen toimittaja IT-liiketoiminnan johtamisessa. Apptio on yli ansainnut maineensa luotettavana markkinajohtajana. Sadat asiakkaat kääntyvät Apption todistettuihin SaaS-sovelluksiin ja analytiikkaalustaan ​​saadakseen tietoa teknologiainvestointien kustannuksista, arvosta ja laadusta. Apption tuotemarkkinoinnin johtaja Jarod Greene kertoi meille, kuinka Apptio ja TBM nostavat nykyaikaisten IT-johtajien roolia liiketoiminnassaan.


Kun Maritzin IT-johtaja Gerry Imhoffia pyydettiin laajentamaan takaisinperintäpolitiikkaa IT-kustannusten kattamiseksi yritykseltä, hän teki mitä mikä tahansa teknologiajohtaja johtaa – veti taulukoita ja rakensi kustannusmalleja.

Valitettavasti yritys ei voittanut häntä yhtään suosiokilpailua. Hänen mietintönsä, joka kaksinkertaisti IT-kustannukset liiketoimintayksiköille, suhtautui skeptisesti, ja hänen käskettiin hajauttamaan IT-päätöksentekoa. Viimeinen isku? Hänen piti pienentää IT-budjettiaan mahtavilla 18 miljoonalla dollarilla.

“Sieltä tuli kutsu Apptioon”, sanoi Appion tuotemarkkinoinnin johtaja Jarod Greene.

Gerryn piti mitata osaston arvo – ja hän tiesi Apption teknologiayrityksen johtamisen (TBM) metodologian ja ratkaisupaketin auttavan häntä tekemään juuri sen.

Jarod Greenen otos ja Apptio-logo

Apption Jarod Greene kertoi meille, että yrityksen ratkaisut auttavat CIO: it ja CTO: ta välittämään IT-arvoa TBM: n kautta.

Strategia upotti TBM: n Maritzin palvelukulttuuriin muuttaen IT: n käsityksen kustannuskeskuksesta luotettavaksi liikekumppaniksi. Samaan aikaan IT: stä tuli suositeltavampi keskitettyjen palvelujen tarjoaja hajautetussa ekosysteemissä, jota yksittäiset liiketoimintayksiköt hallitsevat. Apption kustannusläpinäkyvyysratkaisun avulla näiden liiketoimintayksiköiden omistajat voisivat ensimmäistä kertaa todella ymmärtää kulutuksen vaikutuksen IT-kustannuksiin. Viime kädessä kustannusten läpinäkyvyyden kautta saatu tietoisuus vähensi Maritzin tietotekniikkamenoja 40 prosentilla täyttämällä toimeksiannon vähentää kustannuksia 18 miljoonalla dollarilla..

“En todellakaan voi stressata tarpeeksi, kuinka paljon Apptio muutti keskustelua”, Gerry sanoi. “Yritykset ymmärtävät olevansa vastuussa kulutuksestaan, ja se on tehnyt kaiken muutoksen maailmassa.”

Jarod kertoi meille, että on tavallista, että Apptio Cost Transparency -asiakkaat suunnittelevat uudelleen yrityksensä IT-arvoa koskevaa vuoropuhelua. Gerryn tapauksessa: ”Missä hän nostaisi kätensä pyytääkseen rahaa ja resursseja, jotta mahdollisesti voitaisiin kieltää, hän pystyy nyt jäädyttämään vanhan infrastruktuurin, rajoittamaan teknistä velkaa, selvittämään, mitkä ovat kustannustekijät ja rahoittamaan aloitteita, jotka kasvavat tai muuttuvat liiketoimintaa ”, Jarod sanoi.

Autamme yli 500 asiakasta kääntämään tietotekniikan arvon

Apptio on nauttinut globaalista menestyksestä tehtävässään auttaa asiakkaita kuvaamaan tietotekniikan arvoa, toteuttamaan strategisia suunnitelmia ja osallistumaan koko yrityksen toimintaan.

Alusta avaa taloudelliset ja IT-tiedot yrityksen olemassa olevista tietolähteistä – ajattele ITSM-järjestelmiä, projektinhallintamoduuleja ja IT-toiminnan hallintatyökaluja – ja käyttää näitä tietoja taloudellisen järkevyyden saavuttamiseksi siitä, kuinka IT muuttuu liiketoiminnan arvoksi.

“Se, mikä antaa IT: lle mahdollisuuden, on todella tosiasioihin perustuvien päätösten tekeminen – emme enää tarvitse tunteita” meidän pitäisi sijoittaa pilveen, koska mielestämme se on halvempaa “,” Jarod sanoi. ”Se on nyt tosiasioihin perustuva suhteessa siihen, mitä kulutamme tänään. Sinun on kysyttävä ‘Onko pilvillä enemmän taloudellista järkeä perustuen yhteen totuuden lähteeseen?’ “

Grafiikka, joka näyttää Apption kustannushallintarajapinnan tietokoneen näytöllä

Apption TBM-sovellukset ja analytiikka antavat yrityksille mahdollisuuden tehdä tietopohjaisia ​​päätöksiä IT-investoinneista.

Jarod kertoi meille tämän tukevan myös strategista suunnittelua.

“Apption avulla CIO: t pystyvät rakentamaan ja hallitsemaan budjettia”, Jarod sanoi. ”He voivat suunnitella projektin resurssit ja rahoituksen, jota tarvitaan sen käyttämiseen. Se on toinen polku arvoon. “

Ja Jarod totesi, että tämä on erityisen hyödyllinen helpottamalla yksiköiden välistä sitoutumista. Jokaisen yrityksen on tehtävä kustannusraportointi, suunniteltava ja koulutettava sidosryhmiä siitä, kuinka IT toimii organisaatiossa.

“Rakensimme mallin”, Jarod sanoi. “Olemme rakentaneet sovellukset ja meillä on taksonomia, jonka avulla he voivat tehdä tämän nopeammin.”

Edelläkävijä tekniikan liiketalouden kurinalaisuudessa

Kun mietit sitä, liike-elämän organisaation useimpia toiminnallisia alueita ohjaa strateginen kehys. Myynnissä on CRM, HR: llä HRM, markkinoinnissa on RPM ja rahoituksessa on ERP. Mutta IT on historiallisesti jätetty kylmään.

Siksi Apptio esitteli uuden strategisen luokan: teknologiayrityksen johtaminen.

“TBM antaa organisaatioille mahdollisuuden muuttaa keskustelun siitä, mitä kulutamme, kustannusten suhteen, arvoon”, Jarod sanoi.

Metodologiaa tukee jopa TBM-neuvosto, joka on 5 800+ voittoa tavoittelematon CIO: n, CTO: n ja CFO: n yhteisö, joka edistää TBM: ää koulutuksen, kaupan standardien ja sertifioinnin avulla. Ryhmä auttaa tietotekniikan ammattilaisia ​​tekemään liiketoimintatapauksen tekniikan arvosta.

“Kukaan ei väittäisi, että jos laitat rahaa myyntiin, organisaatio on menestyvämpi”, Jarod sanoi. “Tietotekniikka on siellä, missä saat joitain niistä päänmurtajista, jotka sanovat” Onko IT todella ajaa ja muuttaako tätä yritystä? “Löydämme organisaatiot, jotka noudattavat TBM-metodologiaa ja hyödyntävät Apptoa yhtenä totuuden lähteenä, jotka voivat osoittaa tämän todella nopeasti.”

Valikoima ratkaisuja, jotka on suunniteltu erillisten persoonien ympärille

Appito segmentoi ratkaisunsa henkilökohtaisen lähestymistavan avulla, jotta jokainen organisaatio voi aloittaa TBM-matkansa sinne, missä he tuntevat olonsa mukavimmaksi. Sarja koostuu neljästä päätuotteesta – Kustannusten läpinäkyvyys, IT-varainhoidon säätiö, Cloud Cost Management ja Vendor Insights – ja laaja valikoima à la carte -vaihtoehtoja.

”CIO: lle, jonka on tehtävä kustannusraportointi, tarjottava menojen näkyvyys, hallittava budjetti, suunniteltava projektiresursseja ja tehtävä henkilöstöpäätöksiä, tarjoamme mallin kustannusten läpinäkyvyydelle, joka on liiketoiminnan ensisijainen veturi – se, mitä useimmat ihmiset yhdistävät Apptio.”

Apption IT-varainhoidon säätiö puolestaan ​​antaa rahoitusjohtajalle mahdollisuuden käyttää kuluja liiketoiminnan painopisteisiin.

”Tyypillisesti heidän tuskansa on budjetin vaihteluiden ympärillä:” Olemme asettaneet budjetin ja ylittäneet 10–15 prosenttia ”tai jopa,” Olemme käyttäneet liian vähän ja haluamme pystyä käyttämään budjetin, poista varianssit ja paranna todella budjettisyklin suunnitteluun kuluvaa aikaa ”, Jarod sanoi. “Tämä on ollut erittäin menestyvä tuote kyseiselle henkilölle.”

Graafinen luettelo Apption SaaS-tuotteista

Apption SaaS-tuotteisiin sisältyy muun muassa kustannusten läpinäkyvyys, varainhoito ja toimittajien oivallukset.

Infrastruktuuria ja toimintoja varten kehitetty pilvikustannusten hallinta (I&O) johtajat, auttaa heitä ymmärtämään, hallitsemaan ja optimoimaan julkisen pilvikäytön.

”Halusimme pystyä tarjoamaan minulle&O johtajat, mahdollisuus optimoida kulutus, tunnistaa mahdollisuudet oikeaan kokoon ja vähentää vararesurssien käyttöä “, Jarod sanoi.

Lopuksi, Vendor Insights tarjoaa analytiikkaa ja päätöksenteon tukea jokaiselle toimittajan hallinnan elinkaaren vaiheelle läpi-näkyvyyden, sopimusten hallinnan ja yhdistämisen sekä odottamattomien poikkeavien seurannan..

Lieventämään riskejä lisäämällä liiketoiminnan näkyvyyttä

Apption henkilökohtainen lähestymistapa on dramaattisesti lisännyt arvoa. Jarod kertoi, että IT-taloushallinnonsäätiön kaltaiselle tuotteelle Apptio on nähnyt asiakkaiden ottavan työkalun käyttöön budjettisyklin alussa ja pystyvän sitten käyttämään sitä seuraavan jakson suunnitteluun..

“Neljänneksen sisällä he pystyvät toteuttamaan tuotteen, saamaan siitä arvon ja tosiasiallisesti käyttämään sitä siihen pisteeseen, jossa he suunnittelevat seuraavan jakson budjettia samana aikana kuin he ostivat sen”, Jarod sanoi.

Ilman Apption TBM-sovelluksia IT-ammattilaiset kohtaavat monia riskejä, kuten pääoman tehoton käyttö, väärät käsitykset siitä, että tietotekniikka on ilmaista, ja budjettileikkaukset, jotka pysäyttävät innovaatioiden seurauksena. Sadat Apptio-sivuston asiakasjutut ovat osoitus tästä.

“Olemme olleet ainoa yritys maailmassa, joka ratkaisi nämä ongelmat mittakaavassa, ja tästä syystä asiakkaat tavoittavat Apption, kun heidän täytyy hallita ja suunnitella liiketoimintaansa”, Jarod sanoi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me