Tapaa Marty: Suloinen, edullinen ja joustava robotti robotista, joka tuo koodauskoulutuksen elämään kaiken ikäisille lapsille

TL; DR: Robottiikka tarjoaa STEM-koulutuksen kaiken ikäisille lapsille ulottuvilla edullisen, täysin ohjelmoitavan Martyn avulla. Skotlannissa toimiva robottiyritys pyrkii tekemään elektroniikan, koodin ja tekniikan oppimisesta haastavan mutta kiinnostavan harjoituksen. Kickstarterin tukeman Marty-version 2 julkaisemisen myöhemmin tänä vuonna, Robotical antaa opiskelijoille ja opettajille mahdollisuuden hyödyntää uusia ominaisuuksia – kuten ääni ja ääni, Bluetooth-yhteensopivuus ja älykkäät moottorit – oppimiskokemuksissaan..


Teknologiset innovaatiot etenevät ennennäkemättömällä nopeudella, mikä tekee elämästämme kotona, koulussa ja työssämme entistä tehokkaampaa. Ongelmana on, että nämä edistykset ylittävät usein kykymme kouluttaa ammattitaitoisia tekniikan ammattilaisia.

Esimerkki: Vuonna 2019 pelkästään Yhdysvalloissa oli yli 700 000 täyttämätöntä teknistä työtä.

Jotta kavennettaisiin tätä lahjakuilua ja luodaan perusta tulevaisuuden innovaatioille, jotkut tulevaisuuden ajattelutaulukoulut etsivät tapoja tukea STEM-koulutusta varhaisessa iässä. Tärkeintä on tehdä oppimisesta hauskaa nuorille oppilaille – ja jotkut koulut eivät ole löytäneet parempaa tapaa kuin Marty, edullinen, mutta täysin ohjelmoitava robotti Roboticalilta, joka on täynnä persoonallisuutta.

Robottinen logo

Robotinen tekee koodauksesta hauskaa ja helppoa.

Martyn monipuoliset piirteet liikuttavista kulmakarvoista, jotka välittävät ilmeen, ainutlaatuiseen, rytmiseen lähestymistapaan kävelyyn, tuovat viihdyttävän käänteen IT-koulutukseen.

“Haluamme auttaa opettajia irtaantumaan perinteisistä oppimismalleista ja saamaan enemmän opiskelijoita mukaan”, sanoi Roboticalin perustaja Alexander Enoch. ”Martyn kaltaisilla työkaluilla voimme laajentaa vetovoimaa tekemällä oppimisesta entistä jännittävämpää. Toivomme, että ihmiset ymmärtävät, että suunnittelussa on luovuutta ja hauskaa – se on aihe, jota kuka tahansa voi tutkia. ”

Marty tekee robotiikan, ohjelmoinnin, elektroniikan ja mekaniikan oppimisesta konkreettisen kokemuksen, lisäämällä sitoutumista oppijoihin, jotka eivät ehkä ole kiinnostuneita koodista ilman käytännön osaa. Hän on myös edullinen, ja auttaa opiskelijoita ja kouluttajia ylittämään teknisen koulutuksen taloudelliset esteet.

Tänä vuonna suosittu robotti sai jännittävän muutoksen Kickstarterin tukemalla Marty V2 -projektilla, joka esitteli uusia ominaisuuksia, kuten ääni ja ääni, Bluetooth-yhteensopivuus, älykkäät moottorit ja jopa tuoreet tanssiliikkeet. Nämä etuisuudet tekevät Martysta viihdyttävämmän (hänestä on tullut disco-ammattilainen!), Mutta myös vahvemman ja helpomman käyttää, avaaen ovia tulevaisuuden insinööreille ja tutkijoille.

Esittelyssä STEM-taidot hauskalla ja konkreettisella tavalla

Alexander keksi idean rakentaa Marty yrittäessään hankkia veljenpoikalleen robotti, joka herättäisi kiinnostuksen koodaukseen ja tekniikkaan.

“Halusin oikean robotin, jota olisi hauska käyttää”, hän sanoi. “Mutta älykkäät lelut ja robotit olivat tuolloin joko puhdasta uutuutta, erittäin kalliita, vaikeita käyttää tai todella tylsää.”

Vuonna 2016 Alexander käytti taustallaan jalkapohjaista robotiikkaa ja päätti luoda budjettiystävällisen kävelyrobotin, joka oli sekä pakottava että saavutettavissa. Tuloksena oli Marty, wifi-yhteensopiva hahmo, jota voidaan mukauttaa käyttämällä lisävarusteita, jotka ovat niin yksinkertaisia ​​kuin tarroja ja edistyneempiä kuin 3D-tulostetut osat ja Raspberry Pi -lisäosat.

Marty on sopiva työkalu kaikille, jotka haluavat oppia koodaamaan, mukaan lukien opettajat, opettajat, valmistajat ja lapset. Hänet voidaan käyttää kotona tai luokkahuoneissa. Esimerkiksi Marty Education -paketti sisältää 10 robottia, 7–14-vuotiaille opiskelijoille tarkoitetut tuntisuunnitelmat, opettajankoulutusmateriaalit, varaosat ja 10-porttisen laturin..

Näiden työkalujen avulla opiskelijat voivat tutustua lohkopohjaisiin kieliin, kuten Scratch, ennen valmistumistaan ​​Pythoniin, Javascriptiin tai C ++: iin. Rushil Shah, GoCode Akatemian pääjohtaja, vakuutti Roboticaliksi tekniikan käyttöönoton jälkeen tietokonekoulutuksessaan Englannissa.

“Nuoremmat lapset rakastavat Martyn inhimillisiä piirteitä ja kykenevät käyttämään Scratchia noustakseen ja juoksemaan nopeasti hänen kanssaan”, hän kertoi suosituksessa robottipaikalla. “Vanhemmat lapset voivat tutkia koodausta yksityiskohtaisemmin siirtymällä Pythoniin ja ymmärtämällä fyysisiä yhteyksiä laitteiston ja ohjelmiston välillä.”

Joustavuus on avain: Asennus- ja koodausvaihtoehtoja

Aleksanteri sanoi, että Marty on suunniteltu monenlaisille käyttäjien tarpeille. Tätä tarkoitusta varten robotti on saatavana joko purettuna 14-vuotiaille ja sitä vanhemmille tarkoitettuihin rakennussarjoihin tai valmiiksi rakennettuihin, jolloin nuoremmat opiskelijat voivat siirtyä suoraan koodausseikkailuihin.

“Kun lapset ovat vasta alkamassa Martyn kanssa, he voivat opettaa häntä tekemään asioita, kuten yksinkertaisia ​​tanssirutiineja, jotka kiinnittävät heidän huomionsa heti”, hän sanoi. “Näemme lasten yrittävän luoda uudelleen suosikki Fortnite-tanssinsa – se on todella siistiä.”

Martyn sisäänrakennetut anturit ja yksilöllisesti ohjattavat moottorit antavat hänelle myös mahdollisuuden suorittaa tehtäviä, kuten suorittaa estekursseja Martyn olympialaisissa tai jopa lähteä uusille alueille.

“Olemme saaneet ihmiset tekemään mielenkiintoisia asioita, kuten kiinnittämään Martyn Googlen AI-tekniikkaan ja muuttamaan hänestä avustajan”, Alexander sanoi. “Se on todella hauskaa – nähdä ihmisten saavan Martyn tekemään asioita, joita emme ole kokeilleet.”

Marty on täysin muokattavissa ja suunniteltu käytettäväksi monien ikäryhmien kanssa.

Alexander kertoi meille, että sitoutuminen on ehdottoman välttämätöntä, kun opetetaan laskennallista ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoja kaiken ikäisille lapsille. “Se, että Marty on kävelyrobotti, hänellä on persoonallisuus ja näyttää hyvältä, on todella tärkeä – koska se kiinnittää lasten huomion”, hän sanoi.

Robotical suunnitteli Martyn myös käytettäväksi monissa erilaisissa oppitunneissa eri ikäryhmille. Vedä ja pudota -sovelluksen avulla koodaus on varhaisessa vaiheessa oppijoiden käytettävissä, kun taas edistyneet lisäosat vaativat kokonaan uuden teknisen taitotason.

“Tarjoamme polun etenemiseen varhaisesta yhteyspisteestä reaalimaailman koodaustoimintaan”, Alexander sanoi.

Sitoutumisen lisääminen palautussilmukoiden avulla

Martyn alkuperäisen julkaisun jälkeen vuonna 2016, Robotical on työskennellyt jatkuvissa parannuksissa, jotka ovat osittain innostuneiden käyttäjien panosta kaikkialta maailmasta.

“Martya käyttää paljon ihmisiä ympäri maailmaa, ja se on ollut loistava tilaisuus kerätä palautetta”, Alexander sanoi. “Kaikki yksinkertaisista helppokäyttöisistä muutoksista, jotka tekevät kokemuksesta paljon sujuvamman, kokonaisten ominaisuuksien lisäämiseen, tulee puhumisesta käyttäjien kanssa.”

Robottiikka antaa usein asiakaskyselyjä ja haastatteluja ideoiden testaamiseksi. Alexander sanoi, että yritys hyödyntää 3D-tulostusta usein luodakseen malleja, jotka esitetään sitten kohderyhmille.

“Testaamme ideoita, saamme palautetta, suoritamme muutaman iteraation kierroksen – se on nopea prototyyppiprosessi, jossa on jatkuva palautussilmukka”, hän sanoi. “Olemme siirtymässä melko nopeasti ja yritämme saavuttaa parhaan tuotteen tällä fyysisen tuotekehityksen jännittävällä lähestymistavalla, joka ei ollut mahdollista vähän aikaa sitten.”

Se on strategia, joka pitää Roboticin edellä peliä nopeasti kehittyvällä teollisuudenalalla. Neljän vuoden aikana, kun Marty iski markkinoille, Alexander kertoi havainneensa siirtymistä yrityksiin, jotka käyttävät työkaluja laskennan konkretisoimiseksi entistä konkreettisemmaksi.

“Yhä useammat maat ympäri maailmaa sisällyttävät koodauksen tai laskennallisen ajattelun koulujen opetussuunnitelmiinsa osaamisvajeen korjaamiseksi, jolla on jo ollut suuri vaikutus talouteen”, hän sanoi. “Koulut ymmärtävät, että tarvitsemme lisää työkaluja pitämään lapset kiinnostuneina näistä aiheista.”

Koko vuoden 2020 aikana Robotical aikoo lisätä pyrkimyksiään Yhdysvalloissa auttamalla kouluttajia ottamaan tekniikan käyttöön piiritasolla.

Marty-version 2 paljastaminen ja uusien luokkatyökalujen esittely

Robotical merkitsee seuraavaa suurta virstanpylvästä alkuvuodesta 2020 julkaistussa Marty Version 2 -versiossa, joka esittelee ominaisuudet, kuten äänen, Bluetoothin, sekä paikan ja voimaa tunnistavat älykkäät moottorit. Mary Version 2 -laajennukset antavat robotille jopa mahdollisuuden tarttua käsiin ja muuttua väriä muuttaviksi diskotanssijoiksi.

Päivitys sisältää myös työkalut, jotka on suunniteltu antamaan opettajille paremman hallinnan, mukaan lukien kouluttajan kojetaulu, joka antaa heille valtuudet tehdä esimerkiksi keskeyttää kaikki robotit, seurata opiskelijoiden edistymistä tilataulukoiden avulla ja hyödyntää ylimääräisiä oppimateriaaleja.

Marty-version 2 lisäksi Robotical työskentelee ahkerasti uudessa oppimisalustassa, joka on suunniteltu tekemään Martyn käyttäjäystävällisemmästä.

“Haluamme tehdä opettajien elämästä helpompaa, kun he käyttävät tätä tekniikkaa luokkahuoneissaan, jotta he voivat luoda parhaat mahdolliset oppimiskokemukset”, Alexander sanoi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me