Suojattu suunnittelulla: Forum Systems tarjoaa API-tietoturvan hallintaratkaisuja, jotka on rakennettu erittäin optimoituun arkkitehtuuriin

TL; DR: Forum Systems on maailmanlaajuinen API-tietoturvahallinnan tarjoaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus operatiivisten kriittisten ratkaisujen toimittamisesta. Yrityksen lippulaivatuote, Forum Sentry API Security Gateway, tarjoaa koodittoman ratkaisun mobiili-, pilvi- ja IoT-sovellusliittymien rakentamiseen ja yhteydenpitoon painottaen suunnitteluturvallisuutta. Foorumi keskittyy tulevaisuuden keinotekoisen tekniikan hyödyntämiseen ja koneoppimiseen tekniikan turvaamiseksi. Foorumi kehittää mainettaan johtajana API-tietoturvassa.


Sovellusohjelmointirajapinnat (API) tai ohjeet, jotka antavat sovellusten olla vuorovaikutuksessa keskenään, ovat suosittuja, koska ne vähentävät koodausaikaa, ovat johdonmukainen lähtökohta monille sovelluksille ja auttavat kannustamaan innovaatioita.

Mutta kuten monissa asioissa elämässä, myös heillä on heikkous: Yhä enemmän näemme sovellusliittymät, jotka on kohdennettu nykyaikaisen infrastruktuurin haavoittuvimmaksi kohteeksi. Esimerkiksi elokuussa 2017 toimittajat paljastivat, että hakkerit olivat hyödyntäneet todentamatonta sovellusliittymää Panera Leipä -verkkosivustolla vuotaakseen 37 miljoonan asiakkaan henkilötiedot.

Forum Systems -logo

Forum Systems rakennettiin tietoturvan kanssa eturintamassa.

Forum Systemsin johtajan Jason Macy: n mukaan ongelma on, että kevyitä API-yhdyskäytäviä ja ohjelmistopohjaisia ​​identiteettien valvontapisteitä ei ole suunniteltu tarkoitukseen API-päätepisteiden tai integraatiopisteitä palvelevan tekniikan suojaamiseksi.

Jason sanoi, että se on kuin tukee talosi puille, sen sijaan että puututaan sen perustavaikutusongelmiin.

“Tuoteteknologiamme on suunniteltu alusta alkaen turvallisiksi”, hän sanoi. “Emme tarjoa mukulakivisiä integraatiotyökaluja, edustajia tai sovittimia, ja se on meille valtava erottaja, etenkin turvallisuustietoisten asiakkaiden keskuudessa.”

Yrityksen API-tietoturvan hallintaratkaisut sisältävät lippulaivatuotteen, Forum Sentry API Security Gateway -tuotteen. Tämä ratkaisu antaa yrityksille mahdollisuuden hallita hienostuneita API-strategioita tehokkaalla, ketterällä ja erittäin turvallisella tavalla, joko paikan päällä, pilvessä tai hybridi-lähestymistavan avulla. “Hyödyntämättömän API-tietoturvayhdyskäytäväteknologiamme luo koodittomia sovellusliittymiä, jotka mahdollistavat turvallisen pääsyn monimutkaisiin yrityssovelluksiin”, Jason sanoi.

Jason kertoi meille tulevaisuudessa, että Forum Systems odottaa hyödyntävänsä edistyneen keinotekoisen tekniikan ja koneoppimisen voimaa API-tekniikan turvaamiseksi – lisäämällä mainettaan tietoturvan johtajana.

API-suojausyhdyskäytävä: tarkoitukseen rakennettu suojausjärjestelmiin

Bostoniin perustettu yritys perustettiin toukokuussa 2001 auttamaan organisaatioita turvaamaan tietonsa huipputeknisillä verkkoturvallisuusinnovaatioilla. Jason sanoi 18 vuoden kuluttua, että yritys on havainnut merkittäviä muutoksia turvallisuuden hallintatilassa.

Esimerkiksi Forum Systems on sopeutunut kasvavaan kysyntään dynaamisen API-arkkitehtuurin sijaan perinteisen monoliittisen mallin sijasta. “Haasteenamme on pysyä kaiken edessä, ja siinä on monipuoliset ominaisuudet teknologioissamme, jotta voidaan tukea monenlaisia ​​ympäristöjä ja muotoja”, hän sanoi..

Jason sanoi, että on usein vaikeaa integroida vanhoja järjestelmiä näihin uusiin, API-pohjaisiin viestintämalleihin – ja siksi monet yritykset keskittyvät integrointiin ja käyttöönottoon turvallisuuden sijasta. Forum Sentry: n kanssa turvallisuus on kuitenkin ensisijainen syvän sisällön tarkastuksen muodossa pakettikerroksen ulkopuolella. “Keskitymme turvaamaan tietojen, jotka kulkevat eri rajojen, rajojen ja epävarmojen alueiden yli”, Jason sanoi.

KuppingerCole Analytic tunnusti äskettäin Forum Sentry, joka toimii identiteetin, turvallisuuden ja integroinnin risteyksessä ja jota voidaan käyttää käytännössä laitteistoina tai ohjelmistoina ainoana sovellusliittymän hallintatoimittajana, joka keskittyy ensisijaisesti turvallisuuteen.

Ryhmä nimitti myös Forum Sentry: n johtavaksi johtajaksi sekä tuote- että johtamiskategorioissa. Maailmanlaajuiset yritykset käyttävät nyt tekniikkaa prosessoimaan yli 10 miljardia tapahtumaa päivässä joissain monimutkaisimmissa reaaliaikaisissa ympäristöissä.

Lisäksi Forum Sentry tunnustettiin kultavoittajaksi API-hallinta- ja tietoturva-kategoriassa Infoturvallisuus PG: n 2018 Global Excellence Awards -palkintojen aikana.

Suojattu tuoteteknologia useilla sertifikaateilla

Foorumijärjestelmät mahdollistavat sekä yksityisen että julkisen sektorin saavuttaa tietotekniikan nykyaikaistamisen parantamalla kyberturvallisuusasentoa. Viimeisen 15 vuoden aikana se on ylläpitänyt 100%: n käyttöönoton onnistumisprosentin, kun se pyrkii tarjoamaan Yhdysvaltain liittovaltion virastoille, ulkomaisille hallituksille ja globaaleille yrityksille turvalliset integraatiot kanavien, sovellusten ja infrastruktuurien välillä.

Yhtiö noudattaa myös tiukkoja sertifiointistandardeja, joihin sisältyy Kansallisen standardien ja tekniikan instituutin (NIST) liittovaltion tietojenkäsittelystandardin (FIPS) 140-2 tason II sertifikaatti – Yhdysvaltojen vaatimus salaustekniikoille ja prosessoinnille.

Forum Systems on myös saanut kansallisen tietoturvakumppanuuden (NIAP) Network Device Protection Profile (NDPP) -sertifikaatin, joka vakuuttaa sitoutuneensa suojaamaan toimitila-, pilvi- ja mobiili infrastruktuuriliikennettä alan johtavan API-tietoturvayhdyskäytävätekniikan avulla.

Forum Sentry API -suojausyhdyskäytävä

Forum Sentry API Security Gateway edistää ketteriä, turvallisia, API-pohjaisia ​​malleja.

Viimeinkin, yritys on saanut puolustusministeriön (DoD) yhteisen yhteentoimivuuden testauskäskyn julkisen avaimen infrastruktuurin (PKI) sertifikaatin heijastamaan vankkoja turvallisuuspalvelujaan pääsynhallinnan, todentamisen, luottamuksellisuuden ja kieltäytymisen suhteen..

“Aloitimme turvallisuusyrityksenä, olemme pitäneet ydinkeskittymämme tuoteteknologiaan, joka itsessään on turvallinen, ja olemme käyneet läpi prosessin saada erilaisia ​​valtion sertifikaatteja sen varmuuskopioimiseksi”, Jason sanoi.

Vaatimustenmukaisuuden ja sertifikaattien lisäksi Forum Sentry tarjoaa useita etuja sekä julkisen että yksityisen sektorin organisaatioille, mukaan lukien alhaisemmat omistamiskustannukset, kyky toimia ketterästi ja vähentynyt mainevahinkojen riski.

“Riskienhallinnan piilotetut näkökohdat ja aineelliset ominaisuudet tarjoavat melko dramaattisen parannuksen, jota on vaikea mitata toisinaan, mutta se on suuri etu”, Jason sanoi. “Tietysti on myös kyky nykyaikaistaa ja virtaviivaistaa arkkitehtuuriasi, jotta voit olla ketterämpi pienemmällä jalanjälkellä.”

Asiakaslähtöinen etenemissuunnitelma jatkuvalle innovaatiolle

Forum Systems työskentelee jatkuvasti esitelläkseen parannuksia Forum Sentry -sovellukseen. Esimerkiksi vuoden 2018 julkaisu esitteli REST-sovellusliittymän itsenäiseen tarjoamiseen virtuaali-, pilvi- ja konttiympäristöissä sekä mahdollisuuden hyödyntää Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) -varmuutta tärkeissä liiketoiminta-aloitteissa..

Päivitys toi esiin saumattoman integroinnin kaikkiin suurten tietojen analysointimoottorien tai seurantainfrastruktuurien kanssa ja FAA: n SWIM (System Wide Information Management) -ohjelman, joka on tietojen jakamisalusta, turvalliseen identiteettiin erilaisilla tunnusmuodoilla, noudattamisen. Se sisälsi myös Forum Sentry -sertifikaatin vuoden 2017 kyberturvallisuuspäätöksen salausvaatimusten noudattamisesta sekä Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisen kyberturvallisuuskeskuksen.

Jason kertoi, että noin 70% Forum Systemsin tuotekehityksestä on asiakaslähtöisiä. “Pidämme tiiviisti yhteyttä sekä markkinoiden kehitykseen että asiakasympäristöihimme ja käytämme tätä palautteen silmukkaa innovaatiomme ajamiseen”, hän sanoi. “Tavoitteena on tukea asiakkaitamme varmistamassa, että he voivat hyödyntää tekniikkaamme tavoitteidemme saavuttamiseksi.”

Tätä varten Jason sanoi, että Forum Systems työskentelee keinotekoista älyä ja koneoppimista koskevan aloitteen parissa, joka rakentaa yrityksen valtavan kokemuksen API-tilassa.

“Meillä on ainutlaatuinen pätevyys siinä, että meillä on erittäin kontekstuaalinen esitys siitä, miltä API-viestintämalli näyttää olleen API-viestinnän kriittisellä tiellä jo yli vuosikymmenen”, hän sanoi..

Tämä perusta antaa Forum Systemsille merkittävän johtoaseman avaruudessa tarjoamalla polttoainetta, jota tarvitaan tekoälymoottoreiden syöttämiseen. Muuten, kuten Jason sanoo, se on “roskaa sisään, roskaa ulos”.

“Ymmärrämme API-viestintää paremmin kuin kukaan, ja se todella antaa meille jalan ylös”, hän sanoi. “Avoin koneoppiminen on kehittymässä nopeasti ja siitä tulee valtava osa tekniikkapinojamme lähitulevaisuudessa.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me