Siirrä elämääsi – Kuinka kolme-yhdessä-tiedostonhallintasovellus parantaa Mac-käyttäjien tuottavuutta järjestämällä heidän muistiinpanonsa, tiedostot ja leikepöytä

TL; DR: Unclutter-työpöytäsovellus parantaa tuottavuutta ja organisaatiota Mac-käyttäjille integroimalla saumattomasti macOS-käyttöjärjestelmään muistiinpanojen luomisen, tiedostojen tallentamisen ja leikepöydän historian optimoimiseksi. Yksinkertainen, mutta villin tehokas työkalu on vain hiiren liikkeellä ja avaa piilotetun säilytysalueen ideoiden, muistutusten ja viimeaikaisten toimien hallintaan. Kehittäjä ja toimitusjohtaja Eugene Krupnov tarjoaa edelleen läpinäkyvyyttä ja päivitettyjä ominaisuuksia lisäämättä tarpeetonta sotkua, jonka hänen sovelluksensa pyrkii estämään.


Jokaisella on talossa roskapöytä tai kaikkialla oleva satunnaisia ​​kaapeleita sisältävä laatikko, jonka olet positiivinen ja jota tarvitset lopulta. Et voi käyttää niitä joka päivä, mutta ne näyttävät aina tulevan läpi kytkimessä.

Miksi ei olisi samaa järjestelmää tietokoneellesi?

Nykyään digitaalisen keräilyn aikana Unclutter tulee läpi Mac-käyttäjille, jotka etsivät nopeampia tapoja päästä tärkeisiin tiedostoihin, ideoihin ja viimeaikaisiin toimiin. Yksinkertaisella hiiren painalluksella käyttäjät voivat paljastaa piilotetun laatikon, jossa on hyvin organisoidut ja kätevät alueet muistiinpanoille, tiedostoille ja liitetaulun historialle.

Sen sijaan, että antaisi tehokkaalla tekniikalla haitata tuottavuutta tai edistää kaaosta, Eugene Krupnov yhdisti kolme erillistä tehtävää virtaviivaiseksi ja optimoituksi sovellukseksi, jonka avulla käyttäjät voivat hyödyntää tehokkaasti laskentatehoaan ja luovuuttaan.

“Olemme ylpeitä pitäessään Unclutteria hyvin yksinkertaisena”, hän sanoi. “Tarkoitan, se näyttää yksinkertaiselta ja helppokäyttöiseltä. Vaikka se ei ollut helppo tehtävä, tämä sovellus yhdistää kolmen eri sovelluksen toimivuuden ja monimutkaisuuden. “

Ja havaitsimme tämän yksinkertaisuuden olevan yksi sen myydyimmistä pisteistä. Minulle Unclutter edustaa Pyhää Graalia, jota sanoisin nimellä ”Desktop Zero”. Helpon asennuksen jälkeen työpöydälläni ei ollut sotkua, mutta lohdutin tosiasiaa, että kaikki tarvitsemani tiedostot olivat vain hiiren päässä. Suosittelen Unclutter-ohjelmaa kaikille Mac-käyttäjille, jotka etsivät parempaa tapaa organisoida digitaaliset työnkulunsa.

Tarjoaa avoimuuden ja yksinkertaisuuden macOS-kokemukselle

Pienen, itsenäisen Ukrainassa toimivan kehitysryhmän johdolla Eugene ja hänen veljensä Oleg Krupnov yhdistivät voimansa suunnittelija Taras Brizitskyn kanssa tutkiakseen, kuinka Applen käyttäjät olivat vuorovaikutuksessa MacBookien ja iMacien kanssa..

Tiimi, Olegin auttamana, käynnisti ensimmäisenä levytila-analyysisovelluksen DaisyDisk edustamaan visuaalisesti tallennustilan käyttöä ja auttamaan käyttäjiä tunnistamaan, paikantamaan ja poistamaan ei-toivotut tiedostot. Muutamaa vuotta myöhemmin Eugene tarttui uusiin haitoihin macOS-käyttäjille ja julkaisi Unclutterin vuonna 2012. Oleg ja Eugene erottuivat työskentelemään erillisillä sovelluksillaan, mutta veljet tekevät silti yhteistyötä tarpeen mukaan.

“Halusin alusta alkaen luoda jotain hyödyllistä ihmisille”, Eugene sanoi. ”Mac-sovelluksen rakentaminen oli todella hieno tapa tehdä niin…. Se oli melko yksinkertaista: Poista ärsyttävimmät, pienet haitat Macia käytettäessä. ”

Ratkaistakseen käyttäjän turhautumiset, jotka aiheutuvat macOS: n pääsystä muistiinpanoihin ja tiedostojen tallennukseen, Eugene keskittyi poistamaan monimutkaisuus sen sijaan, että korvaisi sen vaihtoehtoisella ratkaisulla. Poistamalla esteet ja hangups-käyttäjät, joiden kanssa kamppailivat käyttäjät, hän huomasi, että asiakkaat käyttivät nopeasti Unclutterin käyttöliittymää ja pysyivät sovelluksen mukana useiden laitteiden kautta.

“Sietomuus osoittautuu erittäin koukuttavaksi”, Eugene sanoi. ”Kun käytät sitä, et halua mennä ilman sitä. Useiden käyttäjien mukaan Unclutter on yksi ensimmäisistä sovelluksista, jotka he asentavat uudelle Mac-tietokoneelle. Se merkitsee minulle paljon, koska jos totut sovellukseen nopeasti, niin Unclutter on todella hyödyllinen ja kätevä työkalu. ”

Unclutterin kolmiosainen lähestymistapa tiedostojen hallintaan

Aloittavatko käyttäjät Unclutterin seitsemän päivän ilmaisen kokeilun tai lataavat sovelluksen App Storesta, he voivat nopeasti jäädä virtaviivaistetun käyttöliittymän avulla. Yksinkertaisesti siirtämällä osoitin näytön yläosaan ja vierittämällä alaspäin, Unclutter paljastaa ominaisuuksiensa kolmion:

  • Huomautuksia: Ei enää odota tekstieditorin tai muistiinpanosovelluksen avautumista. Pyyhkäise alas ja ala kirjoittaa tai etsiä olemassa olevia muistiinpanoja. Voit jopa määrittää sovelluksen tallentamaan muistiinpanoja jaettuun kansioon synkronoimaan automaattisesti kaikille laitteillesi.

“Joskus sinun tarvitsee vain kirjoittaa jotain nopeasti”, Eugene sanoi. ”Muistiinpanosovelluksen käynnistäminen ei ole aina kätevä ratkaisu. Tästä pienestä viiveestä voi helposti tulla suuri häiriötekijä, joka rikkoa työnkulun, pysäyttää käyttäjän keskittymisen ja vähentää tuottavuutta. ”

  • Tiedostot: Hyödyntämättömänä ja kätevänä tallennuspaikkana Unclutterin vetämisalue pitää usein käytettävät tiedostot käyttäjän sormenpäässä tai tarjoaa pudotusalueen tiedostojen siirtämiseen nopeasti sovellusten välillä.

“Finder ei ole aina hyvä avustaja, ja pöytätietokoneet muuttuvat sotkuksi hyvin nopeasti”, Eugene sanoi. “Pyrimme luomaan kätevän paikan pudottaa joitain satunnaisia ​​tiedostoja.”

  • Leikepöytä: Kuten kopiointi-liittämistoiminnon aikakone, Unclutter näyttää historian viimeksi kopioiduista kohteista. Käyttäjät voivat myös merkitä usein käytettyjä leikkeitä tallennettaviksi pysyvästi tulevaa käyttöä varten.

“Useimpien ihmisten on ehdottomasti kyettävä näkemään nykyinen Mac-leikepöydälläsi ennen liittämistä ja muistuttamaan jotain aiemmin kopioitua”, Eugene sanoi..

Löydät tapoja päivittää toiminnallisuutta luomatta sotkua

Unclutter-sovelluksen päivittäminen, joka on rakennettu riisuttuun yksinkertaisuuteen, voi olla tasapainottava toiminto lisäämällä moderneja, progressiivisia ominaisuuksia ja lisäämällä tarpeettomasti sotkua, jonka avulla ohjelma pyrkii poistamaan.

“MacOS: n kehittyessä myös Unclutter on muuttunut”, Eugene sanoi.

Ohjelma käynnistettiin alun perin skeuomorfisella mallilla, jäljittelemällä muistilappua. Sitä uudistettiin vuonna 2015 julkaisemalla versio 2 vastaamaan paremmin ympäröivää käyttöjärjestelmää. Kun sovelluspäivitykset julkaistaan ​​muutaman viikon välein, Eugene on jo töissä seuraavassa suuressa päivityksessä.

Kuva epäpuhtauksien varastotilasta

Unclutterin päivitetty ulkoasu, joka on saatavana hiiren vierityksellä, tarjoaa kolme aluetta tiedostojen ja ideoiden järjestämiseen.

“On vielä paljon tehtävää, mutta voin jo sanoa, että uudella Unclutterilla on uusi, raikkaan näköinen ja monia päivityksiä käyttömukavuuden ja ominaisuuksien parantamiseksi”, hän sanoi..

Vaikka hän ei jaa monia yksityiskohtia odottavista päivityksistä, Eugene kertoi meille, että Unclutter aikoo jatkossakin hyödyntää allekirjoitusten aikaa säästäviä ominaisuuksia. Sovelluksen mukavuus ja vierittäminen ylhäältä ylöspäin avaamiseksi – Eugenen mukaan Unclutterin ”tappava ominaisuus” – vaatii, että sovellus pysyy yksinkertaisena, nopeana ja luonnollisena.

“Tärkein Unclutter-etu on kyky avata nopeasti missä ja milloin tarvitset”, hän sanoi. “Yksi yksinkertainen ele ja Unclutter avautuu kaikille kytketyille näytöille – jopa koko näytön tilassa, kun näytöllä on vain yksi sovellus.”

Aktiivisen käyttäjäyhteisön, henkilökohtaisen tuen ja läpinäkyvän kehityssyklin takana Eugene ja Unclutter edistävät lähes avoimen lähdekoodin energiaa, jossa hän yhdistää ja kommunikoi suoraan asiakkaiden kanssa.

“Oman kokemuksemme ja käyttäjien palautteen perusteella olemme laatineet luettelon puuttuvista ominaisuuksista”, hän sanoi. “Nyt on hyvä aika tehdä kaikki korjaukset ja saada käyttäjien tuottavuus seuraavalle tasolle.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me