SA: n Webhosts: Edullinen hosting ja sivustojen rakennusratkaisut, jotka estävät eteläafrikkalaisten yrittäjien verkkomarkkinoiden esteitä

TL; DR: Johann Joubert perusti SA Webhosts -yrityksen havaittuaan, että kansainväliset palveluntarjoajat eivät sisältäneet monia palveluita, joita eteläafrikkalaiset yritykset tarvitsivat. SA Webhosts täytti nämä tarpeet, ja yrityksen kasvaessa se lisäsi tehokkaan web-rakentajan ItSoEzin työkalusarjaan. Pian SA Webhosts julkaisee verkkokaupan ratkaisun, jonka tarkoituksena on saada yrittäjän verkkosivusto käyttöön ja käydä muutamassa minuutissa. Johann ja hänen tiiminsä auttavat ylpeästi maan Internet-talouden voimaannuttamisessa, ja hän varmistaa, että yrityksen asiakaspalvelu on vertaansa vailla.


Johann Joubertin ollessa 40-vuotias, hän omisti menestyvän yrityksen Etelä-Afrikassa. Yrityksellä meni itse asiassa niin hyvin, että se ei ottanut paljon käytännön johtamista.

”Liiketoiminta oli eräänlainen järjestäytynyt. Pelasin golfia keskiviikkoisin ja lauantaisin ja pyöritin enimmäkseen peukkuani ”, hän kertoi. “Joten ajattelin,” Aikaani on parempaa tekemistä “, ja aloin tutkia, kuinka voisin ansaita enemmän rahaa Internetissä.”

Kun Etelä-Afrikka valmistautui järjestämään vuoden 2010 maailmancupin, Johann aloitti Book SA Online -palvelun houkutellakseen turisteja varaamaan majoitusta. Mutta hän käytti kansainvälistä palveluntarjoajaa ja havaitsi, että sillä oli vähän kokemusta Etelä-Afrikan markkinoista. Vaikka verkkosivusto ei panostunut toivomisensa varaan, Johann oppi arvokkaita oppia kapeamarkkinoinnista ja siitä, miten verkkoyrityksiä voidaan mainostaa. Hän löysi myös hyvän web-isännän arvon.

SA Webhosts -logo

SA Webhosts perustettiin keskittymään e-afrikkalaisten yrittäjien verkkokaupan ylläpitotarpeisiin.

Silloin hän avasi oman isännöintiyrityksen, SA Webhosts, joka on suunniteltu eteläafrikkalaisten yrittäjien yksilöllisiin tarpeisiin, jopa niille, joilla on rajoitettu pääsy länsimaisiin tavanomaisiin maksutapoihin – mukaan lukien pankki- ja luottokortit. Nykyään se on yksi maan johtavista isännöintipalveluista, joka tarjoaa asiakkailleen ilmaisia ​​.co.za-verkkotunnuksia ja rajoittamattomia postilaatikoita, web-tilaa ja MySQL-tietokantoja..

Se on huipentuma siinä, että Johann oppii virheistään ja luo menestyvämmän yrityksen kuin hän alun perin oli kuvitellut. Mutta takaisinmaksustaan ​​varausyhtiönsä kanssa hän ei ehkä ole ymmärtänyt isäntäongelman laajuutta kotimaassaan.

“Et voinut laskea hintaa oppille, jotka olen oppinut kokemukseni käynnistäessä kyseistä yritystä”, Johann sanoi.

Tehokkaan, automatisoidun verkkosivustojen rakentamisen luominen yrityksille

Kun Johann aloitti SA Webhosts -yritysten rakentamisen, hän halusi ratkaista kotimaalleen ominaiset isännöintiongelmat. Niiden joukossa oli pääsy resursseihin, jotka monien muiden isäntäyritysten mukaan sen asiakkaat saavat.

“Meillä on merkittävä Internet-yhteyshenkilö, jolla ei ole pääsyä Internetiin, mutta he eivät omista liiketoiminnan niittejä, kuten luotto- tai maksukortteja”, Johann sanoi. ”Joillakin heistä ei ole edes pääsy Internet-pankkitoimintaan. Siitä huolimatta, monilla näistä ihmisistä on pieniä yrityksiä, jotka he haluavat saada verkkoon. Tavoitteenani oli auttaa heitä tekemään niin. ”

Joten hän helpotti eteläafrikkalaisten rekisteröitymistä verkossa SA Webhosts -yritykseen poistamalla joitain näistä esteistä. Luotto- tai maksukortin vaatimisen sijasta hän antoi asiakkaille mahdollisuuden maksaa suorilla EFT-maksuilla tai pankkiautomaatteilla, jotka ovat ilmaisia ​​Etelä-Afrikassa. Nyt yrittäjien käyttämättömät markkinat voivat helposti käyttää tarvitsemiaan palveluita – ja hyödyntää ilmaisia ​​ominaisuuksia.

Ruutukuvat ItSoEzi-malleista SA-webhosteille

ItSoEzi-web-rakennustyökalun avulla yrittäjät voivat helposti suunnitella verkkosivustoja malleillaan ja vedä ja pudota -ominaisuuksilla.

Ja asiakaskuntansa kasvaessa SA Webhosts pysyy mukana muuttuvissa vaatimuksissaan.

“Yhä useammat ihmiset etsivät verkkosivustojen kehittämistä, joten päätimme päivittää verkkosivustojen rakentajamme”, Johann sanoi. ”Käytämme nyt ItSoEziä, joka on sisaryhtiömme. Asiakkaamme voivat rekisteröityä nopeasti ItSoEzi.com-sivustoon ja käyttää sen huippuluokan web-rakentajaa. ”

ItSoEzissä on laaja valikoima malleja ja yksinkertainen vedä ja pudota -rajapinta. Tämä toiminnallisuus tarkoittaa, että sekä aloittelijat että kokeneet kehittäjät voivat hyödyntää kaikkia ominaisuuksiaan – ja se on ilmainen kaikille SA Webhosts -asiakkaille.

Nykyään SA Webhosts ja ItSoEzi tarjoavat helppokäyttöisiä ja edullisia web-hosting-työkaluja kaikille eteläafrikkalaisille, jopa niille, joilla ei ole pääsyä perinteisiin palveluihin, joita monet kansainväliset isännät pitävät itsestäänselvyytenä..

Seuraa verkkokaupan nopeata vauhtia

Vaikka verkkokauppasivustot käyttävät SA Webhosteja, Etelä-Afrikan teollisuus ei ole vielä aivan yhtä kehittynyttä kuin Yhdysvalloissa tai Euroopassa..

”Vieraillessani Yhdysvaltoihin vuonna 2004, ystäväni pyysi minua tuomaan Superman T-paidan takaisin kotiin. Mutta en löytänyt sellaista missään. Yhdessäkään käydyssä kaupassa ei ollut mitään sellaista ”, Johann kertoi. ”Joten tilasin yhden netistä, kun olin vielä Amerikassa, ja se toimitettiin minulle 24 tunnissa. Olin hämmästynyt, koska meillä ei ollut mitään lähellä tällaista palvelua Etelä-Afrikassa. “

Vaikka eteläafrikkalainen verkkokauppa on edistynyt hyvin vuodesta 2004, verkkoyritykset eivät vieläkään ole siinä vaiheessa, missä ne voivat toimittaa tavaroita asiakkaille päivän kuluessa siitä, kun joku tilaa tuotteen. Tämä jatkuva aukko innosti Johannia kehittämään omia verkkokauppasivustojen rakennustyökaluja, jotka saavat SA Webhosts -asiakkaat lähemmäksi näitä ominaisuuksia.

Kuvakaappaus SA Webhosts -sivulta

SA Webhosts erottaa itsensä kansainvälisistä palvelimista hyväksymällä monenlaisia ​​maksutapoja.

“Olen melko intohimoinen parantamaan palvelujamme, koska mielestäni se voisi tehdä suuria asioita Etelä-Afrikan Internet-taloudelle”, Johann sanoi. ”Lisäksi luulen vain, että alustojen rakentaminen on siistiä. Otamme käyttöön käyttövalmis verkkokaupan verkkoratkaisua, joka on samanlainen kuin markkinoiden johtavat sovellukset, mutta parempi, halvempi ja paremmin tämän maan markkinoiden tarpeisiin mukautettu. Se erottaa yrityksemme kilpailustamme ja tekee SA Webhostsista kattavamman all-in-one-ratkaisun. ”

Uusi verkkosivustojen rakentaja antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda verkkokauppasivusto muutamassa minuutissa. Koska kaikki maksuväylät on jo määritetty, Internet-yrittäjien on vain lisättävä luokkia, tuotteita ja hintoja. Ominaisuus asettaa SA Webhosts -yrityksen Etelä-Afrikan verkkokaupan eturiville.

Keskitytään asiakkaiden tarpeisiin Etelä-Afrikassa

Se, joka alkoi huippuaikaisella verkkokauppaa koskevalla kokemuksella, joka johti vuoden 2010 maailmancupiin, huipentui eteläafrikkalaiseen Internet-isäntään, joka vastaa maan markkinoiden luonnetta. Ja vaikka asiakkaat arvostavat sitä, kuinka SA Webhosts vastaa heidän yksilöllisiä tarpeitaan, he ovat myös kiitollisia vastauksellisesta ja avuliaasta asiakaspalvelutiimistään.

”Jotkut palveluntarjoajat uskovat, että hintojen alentaminen saa enemmän asiakkaita ostamaan tuotteitaan. En usko, että tällainen arvo on mitä ihmiset etsivät ”, Johann sanoi. ”Useimmat asiakkaat todella haluavat käyttäjäystävällisiä järjestelmiä ja hyvää asiakastukea. Kun asiakkaamme soittavat meille, emme vain osoita heitä suuntaan ja sanovat: “Sinun on tehtävä tämä, se tai seuraava asia.” Teemme työtä asiakkaidemme hyväksi, kun olemme heitä verkossa. “

Ja sen asiakkaat ovat ottaneet huomioon. Yksi asiakas, JetVision Holdingsin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, on työskennellyt SA Webhosts -yrityksen kanssa vuodesta 2012, ja hän kiitti yritystä verkkokokouksessa.

“Minusta on erittäin vaikea miellyttää asiakkaita. Johannin ja hänen tiiminsä kanssa en kuitenkaan ole kokenut yhtä päivää, joka tekisi minusta vähemmän vaikutuksen”, hän sanoi. Toinen asiakas, King Print, Daleen Botha, sopi kirjoittaessaan: ”He ovat käytännöllisimpiä ja tehokkaimpia palveluntarjoajia, joita olen koskaan tavannut. Paitsi, että opastat kirjautumisprosessia mahdollisimman vähän stressiä, mutta saat myös jotain melko harvinaista – loistavaa myynnin jälkeistä palvelua. ”

SA Webhosts tarjoaa erikoistuneen eteläafrikkalaisen isännöintipalvelun henkilökohtaisella kosketuksella, mitä juuri Johann kuvasi aloittaessaan.

“Kun asiakkaat soittavat ja puhuvat minulle, he luulevat olevani vanha ystävä, koska olen tekemisissä heidän kanssaan”, hän sanoi. ”Henkilöstöni ja minä kohtelemme meitä soittavia ihmisiä enemmän kuin pelkkinä numeroina. Se on jotain, joka ei koskaan muutu. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me