Rouge-projekti: Avoimen lähdekoodin blockchain-tosite ja huomautusprotokolla, joka on uranuurtaja verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin tulevaisuudelle

TL; DR: Rouge-projektin takana oleva tiimi luo avoimen lähdekoodin blockchain-alustan, joka keskittyy väärien, väärentämättömien, kelvottamattomien digitaalisten kuponkien ja tarjousten aloittamiseen uudessa aikakaudella. Jäljitettävissä, todennettavissa, rahalla saatavissa ja suojattu protokolla auttaa edistämään hajautettujen sovellusten ekosysteemiä (dApps) ja tuo uusia mahdollisuuksia digitaalisiin tositteisiin. Yhtiö tutkii parhaillaan kumppanuuksia tiili- ja laastin myymälöiden kanssa rahat takaisin -sopimuksissa, ja osoittaa sitoutuneensa nopeuttamaan uuden tekniikan käyttöönottoa.


Pistä sakset alas: Poissa ovat päivät, jolloin leikkauskuponkeja on huolellisesti leikattu viikon lisäyksistä sunnuntain lehdessä. Kuten sanomalehdet itse, myös tämän päivän kupongit ovat digitaalisia.

Juniper Researchin mukaan digitaalisten kuponkien lunastusten kokonaismäärä oli 47 miljardia dollaria vuonna 2017, ja niiden ennustetaan nousevan 91 miljardiin dollariin vuoteen 2022 mennessä. Samaan vuoteen mennessä matkapuhelinten kuponkien odotetaan vastaavan lähes 80% lunastuksista, mikä korostaa tämän uuden kanavan tarkoituksenmukaisuutta..

Mutta digitaalisten kuponkien kanssa on myös mahdollista petoksia. Esimerkiksi kaksinkertaiset lunastukset ja väärennetyt liput ovat merkittävä ongelma. Samanaikaisesti tapahtuu virheitä, joiden seurauksena luotettaville asiakkaille kerrotaan kuponkiensa olevan virheelliset.

Rouge-projektin logo

Rouge on avoimen lähdekoodin blockchain -protokolla tositteille, kuten kuponkeille.

Rouge-projekti pyrkii ratkaisemaan nämä ongelmat muun muassa häiritsemällä digitaalikupongiteollisuutta, kuten tunnemme sen Rouge-verkon kanssa – tositeprotokolla ja älykkäiden sopimusten sarja. “Verkko käyttää Rouge-tunnusta (RGE) Ethereumin lohkoketjussa”, kertoi Rougen pääarkkitehti Christophe Le Bars. “Se tukee myös hajautettuja sovelluksia (dApps) ja tuo uusia mahdollisuuksia alennuskuponkeihin ja lippuihin.”

Avoimen lähdekoodin ratkaisu asettaa markkinoijat markkinoille petoskestävillä ja väärentämättömillä tositteilla ja poistamaan samalla tarpeen laajalle arkistointiresurssille. Lohkoketjun omaksuminen antaa markkinoijalle mahdollisuuden hallita ja todentaa kampanjoitaan rakentamalla arvopohjaisen ekosysteemin digitaalimaailmaan. Aineellinen, todennettavissa oleva ja epäluotettava järjestelmä antaa heille mahdollisuuden palkita missä ja milloin haluaa.

Alennuskupongien ja -kupongien lisäksi Rouge vapauttaa mahdollisuudet konserttilippuihin, loma-tositteisiin ja urheilutapahtumiin – käytännöllisesti katsoen mihin tahansa tilanteeseen, jossa käyttäjän olisi siirrettävä turvallisesti taloudellista arvoa sisältäviä todistuksia markkinaosapuolten välillä. Rouge aikoo edistää uuden tekniikan käyttöönottoa ennätysajassa tekemällä kumppanuuksia tiili- ja laastimyymälöiden kanssa, jotka kehittävät innovatiivisia rahat takaisin -sopimuksia.

Kupongien, tarjousten ja suhteiden uusi aikakausi

Rougen perusti lokakuussa 2017 Naira d’Arcollières, jolla on laaja tausta sekä markkinoinnissa että laissa. “Tämä oli alkupisteen villityksen alussa, jolloin alkoi nähdä hajautettuja projekteja, jotka aukesivat kaikkialle”, Christophe kertoi..

Naira ja Christophe aloittivat projektin esitelläkseen todellisen käytön tapauksen sovelluksista Ethereum-ketjulla, jotka voisivat virtaviivaistaa digitaalisen markkinoinnin tulevaisuutta helpottamalla digitaalisten kuponkien hallintaa.

Toukokuussa 2018 Rouge osallistui tekniikan, rahoituksen ja markkinoinnin alojen asiantuntijapaneeliin liittymään asiaan, mukaan lukien Internet-markkinoinnin asiantuntija Mark Attwood, riskipääoman asianajaja Padraig Walsh, mobiilikuponkien johtaja Min Jang sekä fintech- ja tietoturva-asiantuntija Bob Seeman. . Heinäkuussa yritysryhmään liittyi yritysrahoitusasiantuntija Edward Cotler, joka oli aiemmin toiminut Goldman Sachsin varatoimitusjohtajana. Ennen Goldman Sachsia Ed oli toiminut sekä Deutsche Bankissa että Merrill Lynchissä.

Elokuussa Rouge ilmoitti tekevänsä kumppanuutta POA Network -yrityksen kanssa, joka on vuonna 2017 avattu Ethereum-pohjainen alusta, joka tarjoaa avoimen lähdekoodin puitteita älykkäille sopimuksille. Kumppanuuden ansiosta Rouge pystyi tarjoamaan nopeita ja tehokkaita blockchain -kupongin ratkaisuja. Rouge on toiminut 1. elokuuta 2018 alkaen POA-verkossa, jonka avulla markkinaosapuolet voivat myöntää ja varmistaa varmenteiden siirron..

“Älykkäiden sopimusten, työkaluidemme ja sovelluksiemme siirtäminen POA-verkon käyttöön toteutettiin viikossa ilman suuria vaikeuksia, kiitos POA-verkon täydellisen yhteensopivuuden Ethereumin ja reagoivan POA-tiimin ja yhteisön kanssa”, Christophe kertoi 30. elokuuta 2018 lehdistötiedote.

Hajautettujen sovellusten ekosysteemin edistäminen

Rougelle on olemassa useita käyttötapoja verkkokaupasta ja digitaalisesta markkinoinnista avoimen lähdekoodin sovelluskehitysohjelmien kehittämiseen, joita arvostetaan niiden joustavuudesta ja läpinäkyvyydestä muun muassa.

Koska dApps on rakennettu muuttumattomaan Ethereum-lohkoketjuun, kehittäjät voivat lukita jokaisen kuponkin arvon älykkään sopimustekniikan avulla. Toisin kuin perinteiset digitaalikupongit, julkisessa pääkirjassa olevat ovat täysin jäljitettävissä, todennettavissa ja turvallisia. Niitä ei voi väärentää, ja käyttäjät voivat lunastaa arvonsa vain kerran. Rougea voidaan käyttää kätevästi sekä verkossa että offline-tilassa suojatun QR-koodin kanssa, joka edustaa protokollan tapahtumia.

Rouge-verkko hyödyttää kolmea pääosaa: Liikkeeseenlaskijat, jotka jakelevat tositteita suoraan tai epäsuorasti; Haltija, joka vastaanottaa ja kuljettaa tositteen liikkeeseenlaskijalta; ja jakelijoille, joille maksetaan palkkiot tositteiden jakamisesta kantajalle.

Rogue-protokollakaavio

Rogue edistää molempien osapuolten hyödyllisiä suhteita kolmen päätoimijan välillä.

Jokaisella on ainutlaatuiset etuisuudet. Kantajat, mukaan lukien suuri yleisö, hyötyvät poistamalla tyypillisesti välittäjän ansaitsemat myyntipalkkiot, mikä johtaa kilpailukykyisempiin alennuksiin. Liikkeeseenlaskijat (tuotemerkit ja kauppiaat) nauttivat täydellistä näkyvyyttä jokaisesta liikkeeseen lasketusta ja lunastetusta kuponkista. Jakelijat, mukaan lukien sisällön luojat tai julkaisijat, hyötyvät mahdollisuudesta periä palkkio liikkeeseenlaskijoille, jotka haluavat tavoittaa kohderyhmän..

Rougen dokumentaatiosivulla on jo lukuisia dApp-sovelluksia, työkaluja, oppaita ja kirjastoja, jotka esittelevät miten päästä protokollaan. Esimerkiksi kuponkidemo esittelee yrityksen valkoisessa kirjassa kuvatun kuponkien työnkulun sekä käsitteet ja työnkulun. Mini POS puolestaan ​​on Rougen lunastusmenettelyn prototyyppi kuponkilaskijan näkökulmasta.

Kumppanuudet Brick-and-Mortar-myymälöiden kanssa rahat takaisin -sopimuksissa

Christophe kertoi meille, että suurin este, jolla Rouge-projekti etenee, on protokollan hyväksymisen kannustaminen. Tämän haasteen voittamiseksi yritys on aktiivisesti mukana mahdollisissa kauppakumppaneissa ja perinteisissä kuponkiratkaisujen tarjoajissa auttaakseen osoittamaan Rougen kykyjä ja rakentamaan jännitystä.

“Olemme innoissamme siitä, että työskentelemme yli 50 aktiivisen putiikin kanssa, jotka ovat tiili- ja laastin putiikkeja, ja enemmän sisääntuloputkessa”, perustaja Naira d’Arcollières sanoi. “He kokeilevat jo mahdollisuutta käyttää Rougea tarjotakseen rahat takaisin -sopimuksia asiakkaille, jotka kuuluvat erityiseen klubiin.”

Tarjous – jossa Rougen käyttäjät vain esittelevät puhelimensa henkilöstölle saadakseen takaisin palautussopimusta – on lähellä Beta-testausvaiheensa loppua ja esitetään pian yleisölle.

“Olemme todella innoissamme tästä uudesta mahdollisuudesta ja tulevaisuuden mahdollisuuksista, kuten tämä”, Christophe sanoi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me