RACING tulevaisuuteen: Miksi BIOSTAR-emolevyt ovat meidän valinta pelaajille, jotka haluavat kilpailla ladatuilla ja tyylikkäillä tietokoneilla

TL; DR: BIOSTAR on uutuus huippuluokan ja suuritehoisten emolevyjen suunnittelussa ja valmistuksessa, ja sillä on pitkä luettelo saavutuksista. Yhtiö sisälsi ensimmäisenä sisäänrakennetun LED-valaistuksen ja USB 3.1 Type C -muodon. Samalla asiakkaille annettiin mahdollisuus muuttaa näytönohjaimen GPU: n ja muistin jännitteitä ja taajuuksia. Pyrkiessään tasapainottamaan suorituskykyä hohtoineen ja kohtuuhintaisuuteen, Developers ‘Choice Award -voittaja voitti äskettäin ensimmäisen tuotemerkin, joka korvasi RACING-emolevymerkkinsä häikäisevillä LED-valoilla – antaen pelaajille tavan mukauttaa heidän alusta alkaen valmistettua järjestelmäänsä..


BIOSTAR-markkinointipäällikön Kevin Chengin mukaan useimmat tietokonepelaajat välittivät vuosien ajan vain suorituskyvystä – kuinka voin nostaa reunan?

Kun pelaamisesta tuli yleistä, edut heikkenivät. Pelaajat päätyivät usein samoihin työpöytäkokoonpanoihin ja -laitteisiin. Pyrkiessään sieppaamaan jonkin verran vaivaa ja vipuvaikutusta kilpailijoihin nähden, pelaajat siirtyvät yhä enemmän kohti tee-se-itse-koneita ja ladattuja BIOSTAR-emolevyjä.

Yli 30 vuoden ajan yritys on ollut edelläkävijä uusissa integraatioissa ja tekniikoissa, jotka ajavat suorituskyvyn uusille korkeuksille. Yrityksen RACING-linja, joka on kehittäjämme Choice -palkinnon voittaja, sisältää ensiluokkaisia ​​LED-valonauhoja, joita käyttäjät voivat säätää antamaan persoonallisuutensa loistaa läpi.

“Jokainen pelaaja haluaa oman oman ainutlaatuisen tietokoneen”, Kevin sanoi. ”Koska markkinoilla on niin paljon valintoja, haluamme auttaa käyttäjiä tekemään tietokoneita, jotka vastaavat heidän henkilökohtaista tyyliään. Pelitietokoneellaan he voivat pitää hauskempaa ja nauttia todellisista kokemuksista tekemällä itse. “

RACING Emolevyt parantavat suorituskykyä ja ääntä LED-tyylillä

Kevinin mukaan BIOSTAR-insinöörien oli suunniteltava uudelleen koko levyasettelu LED-valojen integroimiseksi. RACING-emolevyillä on tyypillisesti kolme erillistä valaistusaluetta: yksi äänialueella ja kaksi 5050-otsikkoa, joiden avulla käyttäjät voivat lisätä väriä jäähdytyselementtiin, muistiin ja muihin paikkoihin.

Asiakkaat voivat valita 10 ennalta asetettua väri-, välähdysväli- ja kirkkausvaihtoehtoa tai käyttää BIOSTARin omaa ohjelmistoa, VIVID LED DJ, vielä useamman vaihtoehdon avaamiseen..

“Suuri haaste oli kuinka integroida nämä uudet elementit emolevyyn tekemällä siitä myös erittäin tyylikäs”, Kevin sanoi. “Voit tehdä emolevystä oman tyylisi ja vaihtaa mihin tahansa väriin, jonka haluat sopivan mielialaan tai mihin tyyliin haluat joka päivä.”

Kuvia BIOSTAR RACING emolevyistä, joissa on LED-valaistus

BIOSTAR hyödyntää DIY-tietokone-suuntausta antamalla käyttäjille mahdollisuuden mukauttaa LED-valotehosteita.

Koordinoidut valaistehosteet vahvistavat yrityksen Hi-Fi-äänijärjestelmiä, jotka sisältävät monikerroksisen painetun ohjauskortin ja kaksinkertaisen vahvistimen tuottamaan jopa 120 desibelin arvoisen äänen.

“Yhdistämme Hi-Fi-tekniikkamme jokaiseen pelien emolevyyn ja tarjoamme erittäin huippuluokan kondensaattoria tarjoamaan parhaan äänikokemuksen pelaajille”, Kevin sanoi.

Väistämättä kuitenkin hyvän emolevyn testi lepää suorituskyvyssä, jonka se antaa käyttäjille. Eniten omistautuneet ja asiantuntevat pelaajat ylikellostavat koneitaan tai määrittävät laitteistokomponentit toimimaan nopeammin kuin alun perin sertifioidut.

Vaarallinen prosessi tuottaa ylimääräistä lämpöä ja vaatii enemmän sähköä, mikä voi johtaa epävakauteen tai täydelliseen vikaan.

Riskien vähentämiseksi BIOSTAR loi GT Touch -kosketuspaneelin, jonka avulla tietokone voi toimia Sport- ja ECO-tiloissa. Urheilutila parantaa suorituskykyä automaattisesti noin 20% Kevinin mukaan, kun taas ECO-tila optimoi energiankulutuksen.

“Tämä auttaa sinua saavuttamaan erittäin vakaan, erittäin korkean suorituskyvyn”, hän sanoi. ”Se on erittäin helppoa, ja kuka tahansa voi käyttää toimintoa. Käyttäjillämme voi olla erittäin tyylikäs, poikkeuksellinen, helppo ja hauska kokemus. ”

Innovatiiviset jäähdytysjärjestelmät ja materiaalit lisäävät kestävyyttä

Kaikilla RACING-emolevyillä varustetuilla ominaisuuksilla Kevin sanoi, että BIOSTAR investoi paljon resursseja kehittämään tehokkaita lämmönhallintakomponentteja koko laitteeseen vakauden ja kestävyyden lisäämiseksi.

Käyttämällä esimerkiksi ferriittiä rautakuristimen sijasta, BIOSTAR voi parantaa emolevyn kapasiteettia ja vähentää ydinenergian menetystä 25%.

I / O-haarniska, joka näyttää usein RACING-linjan tavaramerkin mustavalkoisen ruudun, kullan tai LED-aksentin, suojaa paneelia ja elektronisia komponentteja staattiselta sähköltä ja pölyltä.

Ehkä tärkeintä, BIOSTAR käyttää suurikokoisia jäähdytyselementtejä suojaamaan kaikkia suorituskykyyn vaikuttavia komponentteja. Todellisessa BIOSTAR-muodossa Kevin kuitenkin sanoi, että joukkue löysi tavan stilisoida jäähdytyslevyt LEDillä.

Kuvia BIOSTAR-faneista ja I / O-haarniska

Sisällyttämällä LED-valot puhaltimiin tai lisäämällä värikkäitä I / O-haarniskoja, BIOSTAR antaa käyttäjille tyylin ja kestävyyden.

“Halusimme tehdä jäähdytyselementistä kauniin, mutta se on erittäin suuri haaste, koska LEDit tuottaisivat lämpöä ja tekisivät komponentin työskentelyä paljon vaikeampana”, hän sanoi. Sen sijaan yritys loi ja asensi tekniikan, joka erotti jäähdytyslevyn ja LED-toiminnot – käyttäjät voivat nauttia valaistehosteista jäähdyttämällä jäähdytyselementin lämpötilaa. “LED ei vaikuta jäähdytyselementin toimintaan ollenkaan.”

Lopuksi, BIOSTAR kehitti alan ensimmäisen jäähdytysjärjestelmän uusimmalle solid-state-asemille. M.2 SSD-levyt, jotka korvaavat mSATA-standardin, käyttävät PCI Express Mini -kortin asettelua ja liittimiä. Tallennuslaitteen joustavat fyysiset eritelmät ja edistyneemmät rajapintaominaisuudet tarjoavat etuna perinteisiin SSD-levyihin verrattuna.

“Kaikki nämä asiat lisäävät tyypillisesti suuria kustannuksia emolevylle, mutta korostamme uuden tekniikan yhdistämistä kustannustehokkaisiin materiaaleihin”, Kevin sanoi. ”Esimerkiksi alumiini voi tarjota erittäin hyviä tuloksia lämmönjakelussa, mutta se auttaa meitä myös tarjoamaan erittäin kilpailukykyisiä hintoja. Vietämme paljon aikaa ja rahaa hyvien materiaalien ja mallien löytämiseen. ”

Myös BIOSTAR: lta: Professional-luokan salauskaivostoiminnan emolevyt

Laajassa Intel- ja AMD-emolevyvalikoimassa, joka on optimoitu salausvaluutan louhintaan, BIOSTAR teki yhteistyössä ethOS: n kanssa plug-and-mine-ratkaisun asiakkaille, jotka ovat uusia metsästämään ZCash-, Monero-, Ethereum- ja muita grafiikkaprosessointiyksiköiden louhimia kolikoita..

BIOSTAR TB250-BTC PRO -levyt tukevat jopa 12 GPU: ta – jälleen kerran alan ensimmäinen – ja yrityksen arvion mukaan 1-in-5-kaivosjärjestelmät käyttävät emolevyjään..

“Haluamme kaivostyöläisten löytävän ratkaisun helposti”, hän sanoi. “Olemme työskennelleet kovasti salauskaivosteollisuudessa Bitcoinin alkuperäisestä kehitysvaiheesta lähtien, vuonna 2012. Kuten salauskaivostuotteiden ammattimainen tuotemerkki, BIOSTAR pyrkii tuottamaan parhaan kokemuksen asiakkaille ympäri maailmaa.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me