PrintingForLess pysyy uskollisena painojuurilleen, kun taas innovoi automaatiota suoramainonnan markkinointiin tulosten saavuttamiseksi

TL; DR: Maailman ensimmäinen online-painotalo ajaa nyt myynti- ja markkinoinnin automaatioteknologian innovaatioita. Laadukkaita, räätälöityjä tulostustöitä viimeisen 20 vuoden ajan käsittelevä PrintingForLess on kiinnittänyt huomiota markkinoinnin automatisointiin ja CRM-integraatioihin, jotka auttavat markkinointi- ja myyntitiimejä lisäämään tuloksia tietopohjaisen ja henkilökohtaisen tiedonvälityksen kautta. PFL: n kehittynyt toimistökulttuuri, työetiikka ja huomio asiakaspalveluun ovat välttämättömiä yrityksen menestykselle, ja sen viimeisimmät innovaatiot ovat johtaneet viimeaikaiseen kasvuun. Juuret, jotka juontavat juurensa edelliseen vuosisataan, ovat innostavia näkemään uraauurtavan yrityksen löytävän edelleen uusia tapoja muuttua uusien liiketoimintastrategioiden kautta.


Nykyaikaisessa markkinoinnissa on kyse asiakkaan ymmärtämisestä ja oikea-aikaisen, henkilökohtaisen sisällön toimittamisesta, joka johtaa korkeampiin muuntokursseihin.

Tämä konsepti hyväksytään nyt sähköpostin ja sosiaalisen median stratosfäärissä, ja markkinoinnin automaatio-ohjelmisto on käytössä, joka käyttää kerättyä tietoa markkinoidakseen merkityksellisiä tuotteita digitaalisesti kiinnostuneille asiakkaille oikeaan aikaan..

Aiemmin postilaatikot täyttivät suoramainonnan esitteitä. Nyt kun suurin osa vähittäiskauppiaista kulkee digitaalista reittiä, siitä on tullut täynnä postilaatikoita, jolloin kuluttajat ovat vastaanottavaisempia heidän kannalta merkitykselliseen fyysiseen viestiin..

Muotokuva Samantha Pattersonista, MarketingForLess-markkinointipäälliköstä

PFL: n Samantha Patterson kertoi meille, että yritykset keskittyvät suoramainontaan sitouttamisstrategiana, koska ihmiset eivät enää vastaanota niin monta suoraa postia.

Vastauksena nykyaikaisiin markkinointisuuntauksiin PrintingForLess (PFL) on kehittynyt maailman ensimmäisestä sähköisen kaupan painotalosta tarjoamaan asiakkaille ohjelmistointegraatioita, jotka automatisoivat asiaan liittyvän suoramarkkinoinnin toimituksen..

Tätä lähestymistapaa käyttävät yritykset maksimoivat markkinointibudjettinsa varmistamalla, että kohdistamasi asiakkaat todennäköisemmin tuottavat tuloksia, koska he ovat osoittaneet kiinnostusta vastaavista tuotteista tai palveluista.

“Emme puhu menneisyyden erästä räjähdysmäistä, roskapostista suoraa sähköpostia”, sanoi PFL: n markkinointipäällikkö Samantha Patterson. ”Sallimme, että suora postitus lähetetään ostajan käyttäytymisen seurauksena ja räätälöidään CRM: ään tai markkinoinnin automaatioalustaan ​​kerättyjen tietojen kanssa. Tämä tarjoaa asiaankuuluvan asiakaskokemuksen ja johtaa todennäköisemmin tulokseen. ”

PFL aloitti toimintansa vuonna 1996 Livingstonissa, Montanassa, ja yritys on kasvanut nopeasti, etenkin viimeisen kolmen vuoden aikana, kun yritys on omaksunut tekniikan, joka antaa markkinoijille ja myyjille mahdollisuuden parantaa käsityötään.

“Kaikki mitä teemme on auttaa markkinoijia ja myyjiä olemaan parempia työssään ja saamaan etsimänsä tulokset”, Samantha sanoi. “Olipa kyse omistautuneista menestyspäälliköistämme tai teknologiaratkaisuistamme, jotka automatisoivat ja tekevät painotuotteista oikea-aikaisemman.”

Kolme PFL-integraatiota, jotka antavat markkinointi- ja myyntitiimille mahdollisuuden

Vaikka PFL: n alkuperäinen painopiste oli tarjota luotettavaa, korkealaatuista räätälöityä tulostusta yksityishenkilöille ja yritysasiakkaille, yritys on mennyt juurtensa ulkopuolelle innovatiivisten ohjelmistointegraatioiden avulla CRM: n ja markkinoinnin automaatioalustojen, kuten Salesforce, Marketo ja Oracle Marketing Cloud, kanssa..

Vuonna 2014 PFL: n perustaja ja toimitusjohtaja Andrew Field huomasi markkinoinnin ja myynnin alojen siirtyvän datavetoiseen markkinoinnin automaatioon ja ihmetteli, miksi painetun tai suoramainonnan tulisi olla erilainen.

Yhtiö on pysynyt uskollisena mukautetulle painotalolle, jonka se voi jäljittää edelliseen vuosisataan. Samanaikaisesti se on kehittänyt yrityspalveluteknologiaa, joka auttaa yrityksen myynti- ja markkinointiryhmiä ilahduttamaan asiakkaitaan asiaankuuluvalla sisällöllä. PFL: n yritysasiakkaiden joukossa ovat Subway, Burger King, Zappos, Southwest Airlines, EISSION, Adobe, Apttus ja Gartner. PFL on viime vuosina kehittänyt kolme keskeistä innovaatiota, jotka auttavat saavuttamaan nämä tavoitteet.

1. Tactile Marketing – Hyvin ajoitettu suoramainonta tuottaa tuloksia

Kuluttajat, jotka ovat koskaan selalleet verkkokauppasivustoa, lisänneet tuotteen ostoskoriinsa ja luopuneet siitä, ovat ehkä huomanneet sopivasti ajoitetun sähköpostin, joka mainostaa paljon saman tuotteen kohdalla. Tämä on yksi esimerkki sähköpostimarkkinoinnin automatisoinnista, jossa tietyt laukaisevat ajavat tiettyjä toimintoja, ja PFL tekee saman asian suoramainonnalla Tactile Marketing Automation (TMA) -palvelunsa kautta..

TMA, sovellus, joka integroituu suosittujen CRM- ja markkinointi-automaatioalustojen kanssa, joita useimmat markkinoijat jo käyttävät, auttaa saavuttamaan tulokset käyttämällä tietoja aikataulun mukaisten suoramainonnan, myynninedistämistuotteiden ja myyntipakettien toimittamisen käynnistämiseen. Asiakkaat saavat tarjouksia, joihin he todennäköisemmin vastaavat, mikä lisää myyntiä.

“Se on vain yksi tapa tarjota potentiaaliselle asiakkaalle jotain, joka on heidän kannalta merkityksellistä yrittäessään siirtää heidät ostamaan”, Samantha sanoi. “Muihin käyttötapoihin kuuluvat mieltymysten hallinta, lakisääteisten vaatimusten noudattaminen, tilipohjainen markkinointi, ylösmyynti, ristimyynti ja uskollisuusmarkkinointi.”

2. SwagIQ – Henkilökohtaiset muistiinpanot ja paketit vaikuttavat asiakkaisiin ja lisäävät muuntokursseja

PFL on myös kehittänyt Salesforce-integraation, jonka avulla myyjien on helpompi päästä yhteyteen parhaimpiensa asiakkaidensa ja johtajiensa kanssa. Samantha kertoo, että sitä käyttävät pääasiassa B2B-yritykset, jolloin myyntitiiminsä voivat käyttää henkilökohtaisia ​​henkilökohtaisia ​​lähetyksiä 1: 1, joka laukaistaan ​​suoraan Salesforcen kautta.

Jotkut myyntitiimien SwagIQ: n kautta lähettämät vaikuttavat paketit sisältävät matka cocktail-sarjat, gourmet-välipaloja, Bluetooth-kaiuttimet ja popcorn-valmistajat, mutta mikään lahja ei ole liian grandioosinen tai hämärtynyt. Integrointi mahdollistaa henkilökohtaisen viestinnän ja räätälöidyt pakkaukset varmistaaksesi, että asiakkaat tuntevat saaneensa erityiskohtelua.

Myyntiryhmät saavat ilmoituksia Salesforcessa lähetys- ja toimitustoimituksista, joten he tietävät aina parhaan mahdollisen ajan soittaa puhelun lopettaaksesi myynnin. Lisäksi on sisäänrakennettu analytiikka, jotta joukkueet näkevät, mitkä lahjat tuottavat eniten tuloksia.

3. Henkilökohtainen markkinointikeskus – tietopohjainen myynnin mahdollistava ratkaisu yritysyrityksille

PFL: n viimeisin ohjelmistointegraatio yhdistää kaksi edellistä ratkaisua suurten yritysten tarpeisiin. Sen henkilökohtainen markkinointikeskus (PMC) sulauttaa myyntivoiman ja markkinoinnin automaation yhdellä alustalla tarjoamalla myyntiedustajille mahdollisuuden lähettää tulostus-, digitaalista tai sosiaalista viestintää CRM-alustan kautta varmistaen samalla, että ne pysyvät tuotemerkin mukaisina.

”PMC on myynti- ja markkinointiryhmien voittovoitto”, Samantha sanoi. ”Myynnin edustajat voivat räätälöidä markkinointiresursseja siirtymättä brändistä ja sulkea kaupat nopeammin lähettämällä oikean viestin oikeaan aikaan. Markkinoijien ei tarvitse huolehtia noudattamisesta ja saada täysi näkyvyys sisällön tehokkuuteen. “

PMC antaa myyntitiimille pääsyn sähköposti-, suoramainonta- ja sosiaalisen median malleihin, joita he voivat räätälöidä viestintää varten, varmistaen samalla viesti- ja muiden asetusten noudattamisen..

Asiakkaiden menestysjohtajien kanssa PFL toimii yhteistyökumppanina asiakkaille

PFL: n työntekijät ovat sitoutuneet erinomaiseen asiakaspalveluun huomiosta yksityiskohtiin, jotka he tekevät räätälöityihin tulostustöihin omistautuneille asiakasmenestyspäälliköille, jotka auttavat markkinointi- ja myyntitiimejä hyödyntämään automatisointiintegraatioitaan..

“Menemme tekniikan yli ja tarjoamme asiakkaillemme sisäänrakennettuja ja ekspromptisia markkinointineuvotteluja varmistaaksemme, että he näkevät haluamansa monikanavaisen markkinointituloksen”, Samantha sanoi. “Heidän menestys on todella meidän menestys.”

Omistautuneet asiakasmenestyspäälliköt ovat eturintamassa päivittäin, vastaavat asiakkaiden kysymyksiin ja antavat heille uusia ideoita markkinointi- ja myyntimenestyksen maksimoimiseksi.

“Asiakasmenestyspäällikkö on todella paikalla kuuntelemaan ja saamaan ajattelemaan, mitkä ovat tavoitteet, joita he haluavat saavuttaa”, Samantha sanoi. ”Mitkä ovat tärkeimmät suorituskykyindikaattorit (avainsuoritusindikaattorit), joita he haluavat ajaa? Ja kuinka voimme auttaa heitä pääsemään sinne? ”

Taivas on tämän Montana-pohjaisen sähköisen kaupan painotalon pioneerin raja, jolla on kukoistava toimistokulttuuri

Vaikka sen maine johtavana painotalona ja sitoutuminen teknisiin innovaatioihin on huomionarvoista, PFL-tuotemerkin takana olevat ihmiset ja kulttuuri todella erottuvat.

Jos vierailet sen pääkonttorissa Montanassa, löysit toimitusjohtajan Andrew: n, joka välttää hänen toimistonsa ja viettää aikaa lattialla yli 200 työntekijänsä kanssa, jotka hän kaikki tietää nimeltä.

“Hän tarkistaa jatkuvasti ihmisiä ja on etunimellä kaikkien yrityksen kanssa, mikä on huomattavaa”, Samantha sanoi. ”Kaikki tietävät Andrew. Hän arvostaa paljon hänen puolestaan ​​työskenteleviä ihmisiä. ”

Se on ahkera, leikkikova yritys, joka edistää työ- ja perhe-elämän tasapainoa ja antaa työntekijöille mahdollisuuden tuoda koiransa ja lapsensa töihin. Samanthalla on lapsi, joka viettää aikaa päivähoidossa. Hän kertoi meille, että toimiston ilmapiiri on erittäin siistinen ja energinen.

Yhtiö kasvaa ja kehittyy nopeasti, etenkin viimeisen kolmen vuoden aikana keskittyen viimeaikaiseen uuden tekniikan kehittämiseen, joka auttaa markkinointi- ja myyntitiimejä lisäämään tuloksia. Se on jännittävä paikka olla Samanthan ja PFL: n satojen työntekijöiden parissa.

“Jokainen päivä on jotain uutta”, Samantha sanoi. “Joskus on vähän vaikea pysyä, koska olemme liikkeellä niin nopeasti, mutta minulla ei ole koskaan ollut tylsää päivää töissä.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me