Pienyrityksiä tukevien tuotemerkkien takana: Kuinka Hostopian markkinointipalvelut, tuki ja infrastruktuuri lisäävät palveluntarjoajia

TL; DR: Auttamalla Internet-palveluntarjoajia ja telcosia erottamaan ja laajentamaan palvelusalkkuaan Hostopia antaa yrityksille mahdollisuuden palvella paremmin asiakkaita, jotka haluavat rakentaa online-läsnäoloa. Lähes 20 vuotta sitten perustettu yritys antaa palveluntarjoajille mahdollisuuden kasvattaa voittoja ja asiakasuskollisuutta tarjoamalla erilaisia ​​premium-luokan white label -tuotteita ja -alustoja. Hostopian innovatiivinen lähestymistapa mahdollistaa verkkopalvelusta ja logon suunnittelusta sähköpostimarkkinointityökaluihin ja online-hakemistojen hallintaan palveluntarjoajien syventää suhteitaan pienyrityksiin tarjoamalla heille rakastavia tehokkaita ratkaisuja.


Palveluntarjoajat, kuten Internet-palveluntarjoajat ja telcos, tarjoavat yhteyksiä, joihin asiakkaat eivät voi toimia ilman. Sen sijaan, että tarjota vain perustyökaluja ja -vaihtoehtoja, Hostopia tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden tarjota saumattomasti tuotteita, jotka resonoivat pienyritysten asiakkaiden kanssa.

Hostopian emoyhtiön varatoimitusjohtajana toimivan Damon Fieldgaten mukaan Hostopian työkalut lisäävät kokemusta verkkopalvelusta, logosuunnittelusta, sähköpostimarkkinoinnista ja verkkokaupasta. Palveluntarjoajien ydinmahdollisuuksiin lisätään lisäarvoa samalla, kun rakennetaan tuloja ja pidetään asiakkaita. , Deluxe.

“Osana Hostopian arvoehdotusta on, että Deluxe hallinnoi myös Aplus.net: ää ja Deluxe Hostingia, muiden merkkien joukossa, jotka ovat tärkeitä pienyritysten toiminnalle ja menestykselle”, hän sanoi. “Rakentamalla Hostopiaa olemme hyödyntäneet oppimamme ja toimitamme nuo oppitunnit yhdessä tähtituotteiden kanssa kumppaneillemme.”

Käyttämällä Deluxe Hosting- ja Aplus.net -sovelluksia suoramyyntikanavilla Damon sanoi, että Deluxe- ja Hostopia-joukkueista tuli asiantuntijoita myytäessä arvokkaita työkaluja pienille yrityksille. Hostopia välittää tämän asiantuntemuksen palveluntarjoajille, jotka haluavat kehittää läheisemmän ja kannattavamman suhteen omiin asiakkaisiinsa.

“Kun menemme kumppaneidemme luo, voimme sanoa:” Tässä olemme kokeilleet kanavaamme. Tässä on mitä toimii ja mikä ei toimi. “Meillä on kehys, rakenne ja operatiivinen polku auttaaksemme heitä rakentamaan suoran kanavansa asiakkailleen”, Damon sanoi. “Se on voittoisa.”

Kasvavat suhteet tarjoamalla enemmän digitaalisia tuotteita ja palveluita

Palveluntarjoajat saattavat erinomaisesti tarjota perinteisiä tuotteita ja palveluita – mutta heidän ei tarvitse Damonin mukaan pysähtyä siihen. Hostopia-palvelun avulla Internet-palveluntarjoajat ja telcos voivat laajentaa soveltamisalaansa ja syventää suhteitaan asiakkaisiin.

“Kun toimimme yhteistyössä palveluntarjoajien kanssa, annamme heille mahdollisuuden antaa heidän asiakaskunnalleen todellisen lisäarvon”, hän sanoi. “Ne eivät pelkästään lisää uusia tuloja, vaan luovat myös tarttuvuutta ydintuotteisiinsa.”

Tietämättömille yrittäjille telcos ja Internet-palveluntarjoajat saattavat näyttää tarjoavan suhteellisen identtisiä tuotteita. Integroitumalla Hostopian valkoisten merkittyjen ohjelmien alustaan ​​palveluntarjoajat voivat kuitenkin erottaa itsensä kilpailijoista ja tarjota kiehtovia palveluita, jotka houkuttelevat ja pitävät asiakkaita.

“Kun he lisäävät sarjaan huipputeknisiä työkaluja tuotepohjaansa, heidän asiakkaansa näkevät todella arvon heidän kanssaan pysymisessä”, Damon sanoi. “On tärkeää rakentaa vahva kumppanuussuhde pienyritysten kanssa, koska nämä yritykset ovat taloutemme kulmakivi.”

Hostopian tuotealusta jakautuu kolmeen pääluokkaan: brändäys, verkkoratkaisut ja pienyritysten markkinointi. Pienyritykset voivat suunnitella logonsa, verkkosivustonsa, videonsa, sosiaalisen median profiilinsa ja painetun mainosmateriaalinsa suunnittelun täydellisesti, samoin kuin tuottavuuden työkalut sähköpostille, verkkokaupalle ja online-fakseille.

”Tuotekehitystä ohjaa kaksi asiaa”, Damon sanoi. ”Ensinnäkin tutkimme, mitä yrityskumppanimme näkevät asiakkaiden tarpeina. Toiseksi tarkastelemme kutakin tapausta erikseen nähdäksemme, mitkä tuotteet vastaavat kumppanin ydinpalveluita. “

Mitä pienet yritykset haluavat eniten: mahtavia digitaalisen markkinoinnin palveluita

Kun yhä useammat yritykset siirtyvät verkkoon, samoin kuin tuotemerkit, yritykset, työkalut ja palvelut, joita tarvitaan yleisön kasvattamiseksi. Verkkokaupasta tulee yhä tungosta markkinoita, Damonin mukaan yritysten on entistä vaikeampaa kiinnittää asiakkaiden huomioita. Pienet yritykset haudataan usein suurten kilpailijoiden alle.

“Siksi digitaalinen markkinointi vie paljon keskustelua”, hän sanoi. “Asiakkaamme ja kumppanimme pyrkivät aina keskustelemaan siitä.”

Sellaisena Hostopian tuotteet keskittyvät auttamaan näitä pienyrityksiä löytämään. SEO-asiantuntijat auttavat käyttäjiä toteuttamaan linkkien luomista, tiedotusta ja rikkaan sisällön luontistrategioita, kun taas sosiaalisen median markkinointityökalut hallitsevat Facebookin sisältöä ja mainontaa.

Laitekuvakaappaukset Hostopia-sähköpostimarkkinointityökaluista

Yritystoimintasähköpostialustan lisäksi Hostopia antaa kumppaneille mahdollisuuden myydä sähköpostimarkkinointityökaluja.

“Me teemme kaiken” alkaen napsautuskohtaisesta maksusta orgaaniseen optimointiin sosiaaliseen optimointiin “, Damon sanoi. ”Sosiaaliset työkalumme ulottuvat useille alustoille, ei vain yhdelle tai kahdelle. Tietysti sisällön tuottaminen, jota loppukäyttäjät käyttävät, on tärkeää, mutta tapa, jolla mainostat sitä, on yhtä tärkeää. ”

Se on tapa, jolla Hostopian hakukonemarkkinoinnin asiantuntijat toimittavat pienyrityksille räätälöityjä ehdotuksia tai sähköpostimarkkinointityökaluja, joiden avulla yrittäjät voivat luoda, lähettää ja seurata mainosviestejä. Yhtiö keskittyy toimittamaan huippuluokan ratkaisuja..

“Haluamme tarjota kumppaneillemme kannattavia työkaluja, joista heidän asiakkaansa eivät voi elää ilman”, Damon sanoi.

Hostopia kumppanina, ei vain tarjoajana

Damon mukaan Hostopia ei käytä passiivista lähestymistapaa toimittaakseen kumppaneilleen tuotteita ja palveluita valkoisilla merkinnöillä ja jälleenmyynnillä. Sen sijaan yritys tekee yhteistyötä kumppaneiden kanssa markkinoinnin ja myynnin aloilla auttaakseen molempia organisaatioita löytämään menestystä.

“Tämä ei ole unelmakenttä”, hän sanoi. “” Rakenna se ja he tulevat “ei ole täällä.”

Asiantuntijoina, jotka auttavat sekä pienyrityksiä löytämään menestystä verkossa että tarkkaina tuotteina ja palveluina, jotka auttavat asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa, Hostopia tarjoaa sitoutua ja tukea kumppaneidensa pienyritysasiakkaita.

“Teemme todellakin saapuvan työn asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita myymästämme työkaluista kumppanin puolesta”, Damon sanoi. “Tapauksissa, joissa olemme ottaneet haltuunsa, olemme nähneet myynnin, pidättämisen ja levittämisen mitattavan kasvun.”

Sen lisäksi, että Hostopia tekee yhteistyötä kumppaneiden asiakaslähtöisten tiimien kanssa palvellakseen palveluntarjoajan potentiaalisen asiakaskunnan kanssa eniten resonoivia viestejä, se etsii tapoja, joilla sen palvelut täydentävät kumppanin allekirjoitustuotteita ja kilpailuetuja.

“Kyse ei ole vain näiden upeiden tuotteiden toimittamisesta”, Damon sanoi. “Kyse on myös auttaa kumppaneita ymmärtämään, kuinka nämä tuotteet sopivat asiakaskeskusteluun, jota he käyvät ydinpalvelujensa ympärillä.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me