Omistettu tukeen: Toimitusjohtaja Brian Anderson paljastaa asiakaskeskeisen strategian Hostekin hallitsemien palvelinratkaisujen takana

TL; DR: Hostek on keskittynyt tarjoamaan asiakaskokemukseen keskittyviä hallittuja palvelinratkaisuja sen perustamisesta lähtien vuonna 1998. Yrityksen arvot tulevat suoraan perustajalta Brian Andersonilta, jonka ensisijaisena huolenaiheena on eliminoida palvelinhuolet, jotta asiakkaat voivat keskittyä tärkeään kohtaan: liiketoimintaansa. Yhdysvaltoihin perustuvalla tuella ympäri vuorokauden; jaetut, VPS-, omistautuneet ja jälleenmyyjäratkaisut, joihin ei liity vuotuisia sopimuksia; uusi sijainti Isossa-Britanniassa; ja parannetut tuotetarjonnat matkalla, Hostek keskittyy edelleen asiakasonnellisuuteen ennen kaikkea.


Kun Brian Anderson sanoo rakastavansa ihmisten auttamista, se ei ole vain huulipalvelua. Brianin intohimo muiden avustamiseen on koko elämän ajan saanut hänet oppimaan uutta tekniikkaa, terävöittämään ongelmanratkaisutaitojaan ja viime kädessä perustamaan oman isäntäyrityksen..

Vuonna 1998 Brian työskenteli teknisen yrityksen kehittäjänä, kun muutamat hänen tuttavansa esittivät epätavallisia pyyntöjä. “He ottivat minuun yhteyttä parin viikon sisällä”, hän sanoi. “He molemmat olivat kuin:” Hei, vain kuullessani tästä World Wide Web -asiasta – voitko saada minulle verkkosivun? “En ole koskaan palannut haasteesta, joten vaikka minulla ei ollut aavistustakaan mitä teen, sanoin:” Kyllä, voin tehdä sen. ‘”

Brian teki tutkimuksensa, kirjautui jälleenmyyjätilille ja sai sivustot valmiiksi. “Se oli Hostekin nöyrä alku”, hän sanoi. “Ajattelin tuolloin, että se voisi olla siisti pieni sivutoimisto.”

Hostek-toimitusjohtajan Brian Andersonin otos ja yrityksen logo

Hostekin toimitusjohtajan Brian Andersonin omistautuminen asiakaspalvelulle on tarttuvaa ja sujuu hänen henkilöstölleen.

Vuonna 2001 Brian palkkasi kaksi ihmistä johtamaan molemmat työpaikat Hostekin johtamiseen päivän aikana. Myöhemmin samana vuonna Intuit osti Brianin tuolloin työnantajan, mutta halusi pitää hänet kehittäjänä. “Olin heti heidän kanssaan pienessä sivuyrityksessäni, joka oli liian pieni saadakseni minut aikaan”, Brian sanoi. “Minä tekisin normaalin työni ja työskentelin sitten Hostekilla noin kello 17.00. noin kolmen aamuun asti ”, hän sanoi.

Intuit pyysi Briania vapauttamaan Hostekin joko myymällä yrityksen tai sulkemalla sen kokonaan. “He kertoivat minulle, että he antavat minulle kolme kuukautta päätöksen tekemiseen”, hän sanoi.

Brian ei tarvinnut aikaa. “Kahden kuukauden kuluttua päätin, etten koskaan saisi tätä tilaisuutta enää, ja aloin hoitaa Hostekia kokopäiväisesti”, hän sanoi. ”Olisi ollut paljon helpompaa vain taittaa kauppa ja työskennellä Intuitille – pystyin kelloutumaan, kelloutumaan ja pitämään koko viikonlopun. Mutta ei ole mitään muuta kuin tiedämme, että olemme auttaneet asiakkaitamme ratkaisemaan ongelmat. “

Nykyään Hostekin toimitusjohtajana Brianin tavoitteena on tarjota paras mahdollinen asiakastuki, tarkoittaako se sitä, että autetaan sivustoja latautumaan nopeammin, parannetaan käyttöaikaa tai toteutetaan hallittuja palvelinratkaisuja. Ja hosting-ratkaisuilla, joissa ei ole vuotuista lukitusta, jatkuvasti laajenevia tietokeskuksia ja uusia hallittuja palveluita horisontissa, yritys aikoo voittaa parhaansa.

Ympärivuorokautinen tekninen tuki yhdysvaltalaiselta tiimiltä

Brian kertoi meille, että monet asiakkaat löytävät Hostekin matkalla muiden tarjoajien käämitylle tielle. Brian sanoi, että tällä tavalla Hostek on jollakin tavalla piilotettu helmi. “Meillä on jatkuvasti asiakkaita, jotka ovat kuin” Ihminen, toivon, että olisimme löytäneet sinut kauan sitten – yritimme tätä yritystä ja tätä yritystä ja tätä yritystä … mutta emme olleet tyytyväisiä “, hän sanoi.

Siellä missä nämä yritykset kamppailivat, Brian loisti. “Saan niin suuren tyytyväisyyden hoitamalla asiakkaita”, hän sanoi. ”Olen aina tuntenut, että pystyn ratkaisemaan ongelmat paremmin kuin kukaan – en tarkoita sitä ylpeästi. Jos annat minulle mahdollisuuden, voin saada sen toimimaan. ”

Kuten voitte kuvitella, Brian asettaa palkin korkealle, kun kyse on hänen asiakaspalvelutiimistään. “Olen sitoutunut varhaisessa vaiheessa sekä asiakkailleni että ryhmälleni, että emme koskaan ulkoista tukipalveluitamme – vaikka se asettaisi meille kustannusnäkökohdat epäedulliseen asemaan”, hän sanoi. “Mieluummin hoitaisin asiakkaita kunnolla kuin laittaisin dollarin taskuani.”

Kuva Hostek-asiakaspalvelusta

Hostekin perusarvoja ovat muiden auttaminen, ongelmien ratkaiseminen ja erinomaisen asiakaspalvelun tarjoaminen.

Brian varmistaa myös, että asiakkaiden tarpeet tyydytetään 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa, 365 päivää vuodessa. “Alusta alkaen tiesin, että halusin tarjota ympärivuorokautista palvelua, mutta en pystynyt tekemään sitä alun perin itse”, hän sanoi. “Palkkasin kaverin, jolla on vahva työetiikka, ja me kahden välillä teimme hienoa työtä.”

Sen jälkeen henkilöstö on laajentunut, ja standardit ovat pysyneet korkeina. Itse asiassa Hostek pyrkii nyt palvelemaan kaikkia asiakkaita 20 minuutin vastausajan kuluessa. “Se on päämäärämme – ja se ei tarkoita, että olemme vain katsoneet lippua siihen aikaan”, Brian sanoi. “Se tarkoittaa, että olemme löytäneet ratkaisun.”

Jaetut, VPS-, omistetut ja jälleenmyyjäratkaisut ovat vapaita vuotuisesta lukitusta

Suurimmaksi osaksi Hostek palvelee pieniä ja keskisuuria yrityksiä, mutta se palvelee myös joitain Fortune 500 -yrityksiä, suuria yliopistoja ja kaupunkeja. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman hallittuja hosting-vaihtoehtoja, vasta aloittavien henkilöiden jaetusta isännöinnistä VPS: ään ja omistettuja resursseja yrityksille, jotka vaativat suurta suorituskykyä ja saatavuutta. Lisäksi Hostek tarjoaa erilaisia ​​jälleenmyyjätuotteita.

Brian kertoi meille, että Hostek aloitti virtuaalipalvelimien tarjoamisen vuonna 2012. “Realistisesti olimme todennäköisesti kaksi tai kolme vuotta myöhässä siihen, mutta en ole sitä tyyppiä, joka heittää jotain vain ulos”, hän sanoi. “Kun teen sen, se tulee olemaan vankka.”

Graafinen kuvaus Hostekin hallittujen isäntäratkaisujen ominaisuuksista

Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman hallittuja hosting-vaihtoehtoja, mukaan lukien jaetut, virtuaaliset ja omistetut resurssit.

Joten hän odotti, kunnes aika oli oikea. “Saimme itse virtualisoituneet ensin täysin omaan ympäristöömme, ja sitten tunsin oloni mukavaksi mennä ulos ja tarjota palvelua asiakkaille”, Brian sanoi.

Brianin asiakaskeskeinen mentaliteetti ulottuu myös suunnittelusehtoihin: Hän kieltäytyy lukitsemasta asiakkaita pitkäaikaisiin sopimuksiin. “Monet siellä olevat isännät vaativat ihmisiä allekirjoittamaan vuoden kestävän sitoumuksen, mutta meitä on kuukausittain”, hän sanoi. “Tämä johtuu siitä, että haluan todistaa asiakkaille joka kuukausi, että olen ansainnut heidän liiketoimintansa.”

Hän tekee tapauksen joka kuukausi suorituskyvyn ja asiakastuen avulla. “Tarjoamme suorituskyky- ja tukierot, ja kun yhdistät nämä kaksi, se on tehokas”, hän sanoi. “Katson joitain kilpailijoitani ja näen millaisia ​​laitteita he käyttävät, ja käy selväksi, miksi he vain lataavat niin paljon.”

Jatkuvasti laajennetaan tietokeskuksia, mukaan lukien uusi sijainti Isossa-Britanniassa

Yhtiön strategisesti sijaitsevat ympäri maailmaa sijaitsevat tietokeskukset sisältävät 3-tason toimitilat Missourissa ja Virginiassa ja Tier 4 -kohdan aivan Lontoon ulkopuolella. St. Louis-sijainti, jota arvostetaan sen keskeisestä asemasta Yhdysvalloissa, on yrityksen lippulaiva-datakeskus. Ison-Britannian sijainti on uudempi, hankittu lokakuussa 2017.

“On ollut hienoa oppia erilaisesta kulttuurista ja hyödyntää molempien yritysten välistä synergiaa”, hän sanoi. “Koska brittiläinen yritys, Hostek Limited, on kuusi tuntia edellä, he voivat auttaa Hostek-tiimiä ulkopuolella.”

Hostek USA: n joukkue työskentelee ympäri vuorokauden, mutta myös Hostek Limited auttaa. “Saimme periaatteessa ylimääräisiä yön yli tyyppejä”, Brian sanoi. “Se oli loistava kauppa ympäri.”

Kartta Hostekin datakeskuksen sijainneista

Jatkuva kasvu: Hostekin datakeskukset sijaitsevat Virginiassa, Missourissa ja viimeksi Isossa-Britanniassa.

Päivän lopussa Brian kertoi, että hänellä olisi mieluummin henkilökunta aluksella hätätilanteessa kuin riski, että hän ei tarjoa asiakkaille ansaitsemiaan palveluita. “On aikoja, jolloin kaverimme istuvat tekemättä mitään – ja minulla on siitä kaikki hyvin”, hän sanoi. “Mieluummin se tapahtuisi kuin aiheuttaisi meidän vastausaikojemme laskemista.”

Se, että kaikki tietokeskukset ovat miehitettyjä ympäri vuorokauden, lisää myös turvallisuutta. Hostekillä on useita tietoturvatasoja sen lisäksi, mukaan lukien biometrinen kulunvalvonta, jatkuva suljetun piirin televisiovalvonta ja vaadittavat valokuvallisten henkilötodistusten kortit. Lisäksi yritys on ryhtynyt varotoimenpiteisiin varmistaakseen palvelimien oikean virran, mukaan lukien tarpeettomien sähköverkkosyöttöjen, keskeytymättömien virransyöttöjärjestelmien ja dieselgeneraattoreiden asentamisen..

Seuraava ylös: WordPress-optimointi ja hallitut palvelut AWS: lle

Koskaan tyytyväinen tarpeeksi hyvään, Hostek pyrkii tarjoamaan entistä parempia tuotetarjontoja asiakkaiden elämän helpottamiseksi. “Haluan vain auttaa asiakkaitamme riippumatta siitä, mitä alustaa he käyttävät”, Brian sanoi.

Tätä varten Hostek kehittää parhaillaan WordPress-optimoitua hosting-ratkaisua. “Pyrimme lisäämään paljon lisäarvoa turvallisuuden ja nopeuden suhteen, ja jokainen kappale on suunnattu WordPressiin”, Brian sanoi. “Harvat asiakkaamme tietävät jo tämän, ja he ovat todella innoissani.”

Brian on vuosien varrella havainnut asiakkaidensa kasvutapoja ja huomannut trendi: Kun yrityksellä on useita sijoittajia, he pyrkivät etsimään ratkaisuja AWS: n kautta. “Meillä on ollut tapauksia, joissa sijoittajat vaativat yritystä tai startup-yritystä muuttamaan AWS: ään, joten olemme tosissaan alkaneet hallinnoida muiden kuin omien järjestelmien asiakkaidemme palvelimia palvellaksemme paremmin näitä asiakkaita.”

Merkitäkseen tätä tietä eteenpäin Hostek jopa myöhemmin tänä vuonna allekirjoitti olevansa sponsori AWS: n vuotuisessa konferenssissa Las Vegasissa. “Tänä vuonna sponsoriksi tuleminen on ollut mielenkiintoista, ja muutamasta ryhmämme jäsenestä on jo tullut AWS-sertifioituja ratkaisuarkkitehteja”, Brian sanoi.

Auttaako hän asiakkaitaan laiturillaan tai jonkun muun käyttäjillä, Brian juurtuu edelleen pääperiaatteeseensa – auttaa ihmisiä. “Sillä ei ole merkitystä, mitä alustaa he käyttävät”, hän sanoi. “Olemme tehneet tätä jo pitkään, ja haluamme vain auttaa asiakkaita parantamaan tilanteitaan.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me