Omistautuminen käyttäjäkokemukseen: MobiSystems mahdollistaa työpöytäluokan toiminnallisuuden mobiililaitteissa ja parantaa tuottavuutta eri käyttöympäristöissä

TL; DR: MobiSystems, johtava mobiili tuottavuuden ja yrityssovellusten toimittaja, on auttanut asiakkaita laajentamaan mobiililaitteiden käytettävyyttä melkein kahden vuosikymmenen ajan. Yrityksen työpöytäluokan työkalujen avulla yli 300 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti voi optimoida tallennustilaa, digitoida asiakirjoja, hallita sähköpostia ja synkronoida tilit laitteiden välillä. Keskittymällä jatkuvasti asiakasinnovaatioon perustuviin tuoteinnovaatioihin, MobiSystems pyrkii luomaan parempia käyttökokemuksia tulevina vuosikymmeninä.


Kun MobiSystemsin perustajat tulivat alkuun tuomaan mobiili tuottavuuden ja yrityssovellusten markkinoille 18 vuotta sitten, he tekivät niin todellisina innovoijina. Tuolloin mobiilitekniikka ei ollut kaukana laajalle levinneestä, ja Googlen Android ja Applen iOS olivat vielä suunnitteilla. “Kaikki eivät uskoneet alaan, mutta MobiSystems päätti investoida siihen voimakkaasti”, kertoi MobiSystemsin perustaja ja toimitusjohtaja Stanislav Minchev..

MobiSystems-logo

MobiSystems tarjoaa johtavia mobiili tuottavuutta ja yrityssovelluksia.

Yhtiö sai alkunsa kehittää sovelluksia Palm OS: lle (PDA: lle luotu nykyinen mobiili käyttöjärjestelmä vuonna 1996). Vuonna 2004 se kehitti OfficeSuite for Palm OS: n, monen alustan sovelluksen, jota alun perin käytettiin dokumentinlukijana.

Kun Google julkisti Androidin vuonna 2007, MobiSystems oli ensimmäisten joukossa, joka aloitti sovellusten luomisen uudelle käyttöjärjestelmälle. Sony, joka haluaa tarjota vuoden 2009 laitteisiinsa esiasennetun Android-pohjaisen Office-paketin, kääntyi MobiSystemsin puoleen ratkaisun saamiseksi sillä ehdolla, että yritys kehittää ohjelmiston vain 12 viikossa..

“Tuolloin kukaan ei tehnyt Office for Android -sovellusta”, kertoi Mobisystemsin tekninen johtaja Nikolay Kussovski. “Sopimuksen aikataulu oli tiukka, mutta onnistuimme luomaan ensimmäisen OfficeSuite for Androidin.”

MobiSystemsin lippulaivasovelluksen avulla käyttäjät voivat luoda, muokata ja jakaa asiakirjoja useille laitteille laajentamalla mobiilitekniikan käytettävyyttä maailmanlaajuisesti. “Vakiinnutimme itsemme johtavaksi sovelluskehitystyöntekijäksi, koska päätimme ottaa nämä ensimmäiset askeleet”, Nikolay kertoi. “Mielestäni tämä on yksi niistä asioista, jotka tekivät meistä niin menestyviä.”

Nykyään yritys on johtava mobiili tuottavuuden ja yrityssovellusten tarjoaja ja ylläpitää innovatiivista viivaa. MobiSystems keskittyy edelleen käyttäjien palautteen hyödyntämiseen matkaviestintäalan eteenpäin riippumatta siitä, auttavatko käyttäjät optimoimaan tallennusta, digitalisoimaan asiakirjoja tai hallitsemaan sähköpostia..

OfficeSuite: Monipalvelualusta, jonka synkronointi tapahtuu laitteiden ja ainutlaatuisten ominaisuuksien välillä

Nykypäivän OfficeSuite on edennyt kaukana siitä, kun Sony otti ensimmäisen kerran yhteyttä MobiSystemsiin kehittääkseen Android-ohjelmiston. Nyt ominaisuusrikas mobiiliympäristö on saatavana Windows PC: ssä, Androidissa ja iOS: ssä yhdellä lisenssillä kaikissa laitteissa.

Ainutlaatuinen ominaisuus on OfficeSuiten tarjoama tehokas PDF-integrointi. Sen avulla käyttäjät voivat luoda, muokata ja allekirjoittaa PDF-dokumentteja, täyttää lomakkeita, hallita käyttöoikeuksia ja paljon muuta. Tällainen syvätoiminto on yleensä saatavana vain erillisillä sovelluksilla, jotka eivät kuulu Office-paketteihin.

OfficeSuite on myös kolmen saatavana olevan Office-ratkaisun joukossa (Microsoftin ja Googlen vieressä), joka tarjoaa sähköpostiohjelman Windows PC: lle. Sähköpostimoduuli on pian saanut upouuden kalenterin.

”MobiSystems on suunnitellut joukon OfficeSuite-suunnitelmia, jotka soveltuvat yksityishenkilöille, pienyrityksille ja yrityksille”, kertoi markkinoinnin asiantuntija Dobromir Dobrinov. Esimerkiksi OfficeSuite Personal sisältää alustojenvälisen lisenssin, jota voidaan käyttää yhdellä älypuhelimella, tablet-laitteella ja pöytätietokoneella 29,99 dollaria vuodessa. Pienyritysten tai kotitalouksien tarpeisiin suunniteltu 49,99 dollaria kuukaudessa OfficeSuite Group voidaan jakaa jopa viiden henkilön kanssa yhdellä älypuhelimella, tablet-laitteella ja pöytätietokoneella. OfficeSuite Business, joka on rakennettu tuottavuuden varmistamiseksi suuremmille ryhmille ja yrityksille, tarjoaa viisi työpöytä-, tabletti- ja älypuhelinlisenssiä käyttäjää kohden 3,99 dollaria henkilöä kohden kuukaudessa.

OfficeSuite-logo ja -kuvat

OfficeSuite on saatavana PC: lle, Androidille ja iOS: lle yhdellä lisenssillä.

“Meillä on suunnitelma jokaisen tarpeen tyydyttämiseksi suuryritysten integroiduista hallinnollisista ratkaisuista perheiden lisensseihin”, kertoi liiketoiminnan kehitysjohtaja Elitza Bratkova. “Mikä tahansa lisenssi on, se antaa käyttäjille aina mahdollisuuden asentaa OfficeSuite jokaiseen kolmeen alustaan.”

Kaikissa suunnitelmissa on täysi yhteensopivuus kaikkien Microsoft Office-tiedostotunnisteiden kanssa, OpenDocument-tiedostojen tuki ja useita muita asiakirjamuotoja. Ne sisältävät myös kyvyn jakaa työtä missä tahansa pilviympäristössä, kuten Google Drive, Box, iCloud, OneDrive ja yrityksen oma MobiSystems Drive.

“MobiSystems Drive, joka on sisäinen pilvipalvelumme, antaa asiakkaille oman tilan, jossa he voivat synkronoida tiedostoja laitteiden välillä”, Dobromir kertoi. “Jos esimerkiksi tallennat jotain puhelimesta MobiSystems Driveen, voit avata sen helposti tietokoneellasi tai käyttää sitä iPhonen kautta.”

Mobiililaitteiden käytettävyyden laajentaminen käyttäjille maailmanlaajuisesti

OfficeSuiten lisäksi MobiSystems auttaa käyttäjiä lisäämään täysin toimivia sanakirjoja laitteisiinsa tekemällä yhteistyötä joidenkin maailman tunnetuimpien kustantajien kanssa..

Erityisesti yritys on ryhtynyt yhteistyöhön Oxford University Pressin kanssa, joka on yksi suurimmista ja vanhimmista yliopistojulkaisijoista maailmassa, kehittääkseen sanakirjoja tietokantoineen. Muita merkittäviä sisältökumppaneita ovat The American Heritage, Collins, Elsevier, McGraw-Hill, Stedman’s ja Webster’s.

Yrityksen kaikkien sovellusten välillä MobiSystems palvelee yli 300 miljoonaa henkilö- ja yrityskäyttäjää 195 maassa. Dobromir kertoi, että suurin osa MobiSystemsin luomista sovelluksista on sanakirjoja. Esimerkiksi Oxford-sanakirja on saatavana useilla kielillä, mukaan lukien englanti, ranska, saksa, kiina, espanja, venäjä, italia ja portugali.

Aqua Mail- ja Oxford-sanakirja kääntäjällä

Yhtiö pyrkii tuottamaan joukon hyödyllisiä, korkealaatuisia sovelluksia, joita tukee johdonmukainen asiakastuki.

Ja niitä on kaikissa makuissa, audiopohjaisista versioista tesauruksiin ja kieliopin oppaisiin. “Meillä on myös tiivis ja laajennettu versio useimmille kielille, joissa on vähemmän tai enemmän tietokannan sanoja”, Dobromir sanoi.

Yhtiö julkaisi äskettäin Oxford Dictionary with Translator -sovelluksen sekä Androidilla että iOS: llä. Siinä on 14 kaksikielistä sanakirjaa, jotka koostuvat 4,5 miljoonasta sanasta ja määritelmistä. Kielellinen tietokanta sisältää integroidun all-in-one-käännöstyökalun edistyneillä hakuvaihtoehdoilla.

“Sovellus pystyy kääntämään sanojen lisäksi myös kokonaisia ​​lauseita ja jopa kappaleita”, Dobromir sanoi. “Se toimii myös offline-tilassa ja kääntää englannin ja minkä tahansa 14 tuetun kielen välillä.”

Optimoi tallennustila, digitoi asiakirjat ja hallitse sähköpostia

OfficeSuiten ja laajan sanakirjojen lisäksi MobiSystems kehittää myös arvokkaita lisätuotteita, kuten Quick PDF Scanner, File Commander ja AquaMail.

Pika PDF-skanneri, joka on saatavana ilmaisena versiona kymmenelle ensimmäiselle skannaukselle ja sen jälkeen maksulliseen versioon, tekee paperiasiakirjojen skannaamisen ja digitoinnin helpoksi tien päällä. Äskettäin uudistetulla käyttöliittymällä, reaaliaikaisella reunatunnistuksella, edistyneellä kameran kokoonpanolla ja optisella merkkintunnistuksella kuvan muuntamisesta tekstiin 49 kielellä työkalu helpottaa asiakirjojen kaappaamista ja muokkaamista Android-laitteilla kuin koskaan ennen..

MobiSystemsin toinen avaintuote, File Commander, auttaa käyttäjiä järjestämään asiakirjoja, hallitsemaan tallennusta pilvi- ja paikallisverkoissa ja salaamaan arkaluontoisia tietoja. AquaMail, yrityksen all-in-one-sähköpostisovellus, antaa asiakkaille mahdollisuuden käyttää kaikkia sähköposteja – olivatpa ne henkilökohtaisia ​​vai vaihdepalvelimella. “Tämä on luultavasti Androidin muokattavin sähköpostiohjelma”, Dobromir sanoi.

Hän sanoi myös, että kaikkien näiden sovellusten välinen yhteinen säie on yrityksen päättäväisyys tarjota poikkeuksellinen asiakaskokemus. “Huipputekniikka on huipputeknologia ja käyttökokemus”, Dobromir sanoi. “Sinun on ehdottomasti tehtävä virheetöntä työtä varmistaaksesi, että asiakkaasi eivät kokeudu virheistä ja nauttivat intuitiivisesta käyttöliittymästä.”

Tämä tarkoittaa myös nopeaa ja tehokasta tukea. “Sinun ei tarvitse odottaa päiviä tai viikkoja vastaukselta meiltä”, Dobromir sanoi. ”Tämä on avainta etenkin yritysmaailmassa. Tarjoamme nopeaa ja paikalla tapahtuvaa tukea yksityisille ja yrityskäyttäjillemme. Tämä lähestymistapa luo merkityksellisiä ja pitkäaikaisia ​​suhteita. ”

Hyödyntämällä asiakaspalautetta innovaatioiden edistämisessä

Tuotekehityksen yhteydessä Dobromir sanoi, että MobiSystems kokeilee jatkuvasti.

“Seuraamme markkinoita ja kilpailijoitamme nähdäksemme, mikä on trendikästä, ja laitamme myös omat innovatiiviset ideat sovelluksiin”, hän sanoi. “Jotkut heistä ovat menestyneempiä kuin toiset, minkä vuoksi tutkimme aina asiakkaitamme.”

Aina kun yritys julkaisee uuden tuotteen tai päivityksen, MobiSystems käyttää kyselyistä ja käyttäjien kanssa käydyistä keskusteluista saatua palautetta seuraavan askeleen eteenpäin määrittämiseen. Yhtiö on riippuvainen jatkuvasta prosessista – ei vain kerran tai kahdesti vuodessa – kerätä asiakaspalautetta parannusmahdollisuuksien löytämiseksi. Tämä sisältää oikea-aikaiset vastaukset sekä positiivisiin että kielteisiin online-arvosteluihin ja kaikki muut palautteet.

“Kuuntelemme jatkuvasti asiakkaitamme”, Dobromir sanoi. ”Se on osa yrityksemme kulttuuria. Menestymme innovaatioiden suhteen. ”

MobiSystems on ollut innovaattori mobiililaitteiden tuottavuuden ja liiketoiminnan markkinoilla melkein 20 vuotta. Tällaisen vahvan salkun kanssa epäilemme, että yritys säilyttää asemansa alan eturintamassa tulevina vuosikymmeninä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me