Omistaja Allen Pooley ja perustaja Jordan Schelew Websavers.ca-sivustossa – Kuinka isäntä vastaa kysyntää luotettaville verkkoratkaisuille ja käytännön tuki

TL; DR: Websavers.ca-omistaja Allen Pooley ja perustaja Jordan Schelew ovat auttaneet sivuston omistajia rakentamaan verkkosivuja Internetin alkuajoista lähtien. Joten ei ole ihme, että kun duo muodosti ryhmän, tulos oli yritys, joka keskittyi asiakaspalveluun ja tehokkaisiin isäntäratkaisuihin. Olemme äskettäin kiinni Allenista ja Jordanista, jotka kertoivat meille kuinka valtavasta kasvusta huolimatta Websavers.ca pysyy uskollisena ydintehtävälleen tarjota henkilökohtaista tukea ja antaa yrittäjille mahdollisuus toteuttaa online-liiketoiminnan tavoitteensa.


2000-luvun alkupuolella – puolivälissä isännöintimarkkinoita hallitsivat pääasiassa suuret yhdysvaltalaiset yritykset, jotka pitivät mieluummin kaikille sopivaa lähestymistapaa, jonka monet pitivät liian henkilöttömänä. Koska edessä pitkät tukilippujen ja postilaatikoiden jonot, täynnä leikkaus ja liitä-vastauksia teknisiin ongelmiin, monet sivuston omistajat – kuten Allen Pooley – etsivät pienempiä, käytännöllisempiä palveluntarjoajia. Tyytymättömäksi aikaisempaan isäntään, Allen ryhtyi tutkimaan Kanadan paikallista isännöintiä.

Samaan aikaan Adam Bate ja Jordan Schelew osallistuivat Dalhousie Universityyn Halifaxiin, Nova Scotiaan. Siihen mennessä Adam oli jo käynnistänyt ja myynyt oman isäntäyrityksensä käydessään lukiossa. Kutinaa uuteen tekniikkavetoiseen yritykseen, Adam ehdotti hänen ja Jordanin perustavan yrityksen yhdessä.

Valmistuttuaan tietotekniikan ohjelmasta – ja hankkinut pienen asiakaskunnan – molemmat uudistivat infrastruktuuriaan, verkkosivustojaan ja ohjelmistojaan viedäkseen liiketoiminnan uudelle tasolle – käynnistäen nopean nousun Websavers.ca-sivustolle.

Allen Pooleyn ja Jordan Schelew'n otsikot ja Websavers.ca-logo

Websavers.ca: n Allen Pooley ja Jordan Schelew kertoivat meille, että isäntä on omistautunut tarjoamaan luotettavaa majoitusta ja tukea.

Muutaman seuraavan vuoden aikana Web-palveluntarjoajat ovat kokeneet valtavan kasvun, joka kiinnitti Allenin huomion.

“Muutama vuosi sitten etsin itse asiassa uutta verkkoisäntää”, Allen sanoi. “Tulin yhdestä suuresta nimiyrityksestä ja kyllästyin huonoon palveluun.”

Allen, joka on innokas tekniikan harrastaja, on työskennellyt verkkosivustoilla ja palvelimilla vuodesta 2001 lähtien, rakentanut sivustoja lukuisille ammattimaisille asiakkaille. Saatuaan selville, että Web-palvelimien nopea kasvu ja rakennemuutokset onnistuivat yksinkertaisella kahden miehen näyttelyllä, Allen päätti hypätä projektiin, tultuaan lopulta omistajaksi ja johtavaksi kehittäjäksi.

Sitoutuminen kuuntelemaan asiakkaita vastaamaan heidän yksilöllisiä tarpeitaan

Allen, kun Allen vedettiin verkkosivustomiehiin paikallisen, henkilökohtaisen palveluksestaan ​​saamiseksi, Jordan ja Adam halusivat erottaa yrityksensa aikansa suuremmista, hallitsevimmista isännistä.

“Kun teollisuus muuttui kilpailukykyisemmäksi, huomasimme, että monet isommat nimet olivat alkaneet ostaa paljon muita palveluntarjoajia”, Jordan sanoi. “Päätimme tulla verkkoyhteydessä olevan pääkontaktiksi ja muutimme koko malliamme.”

Paitsi että Websavers oli hosting-yritys, se oli myös konsulttiryhmä, joka pyrkii helpottamaan verkkosivujen hallintaa kaikille. Pohjimmiltaan, kuten Jordan huomautti, tavoitteena oli “pelastaa” verkko siitä, että jättiläiset monopolisoisivat henkilöttömällä lähestymistavalla.

Kuvakaappaus Websavers.ca-sivulta, jossa huomioidaan Kanadassa toimivan isännöinnin edut

Kanadassa sijaitsevien palvelimien ja palveluun keskittyneen joukkueen kanssa Websavers.com-asiakkaat löytävät menestystä verkossa.

Yrityksen konsultointipalvelut ulottuivat nykyisen asiakaskunnan ulkopuolelle ja olivat avoimia kaikille, joilla on sivustoon liittyviä ongelmia tai uteliaisuuksia. Asettamalla etusijalle verkkosivustojen omistajien tarpeet, Web-palvelimien asiakaskunta kasvoi merkittävästi.

“Sanoimme:” Sen sijaan, että vain tulisit meille, kun sinulla on ongelma, tule meille, jos sinulla on kysyttävää verkkosivustostasi tai siitä, kuinka ihmiset ovat sen kanssa yhteydessä “, Jordan sanoi. “Se todella auttoi meitä keksimään erilaisia ​​tapoja tarjota palveluita, jotka auttavat asiakkaita.”

Yleisiä kuulemisaiheita ovat markkinastrategiat ja hakukoneoptimointi.

Perinteinen isännöinti, joka antaa sivuston omistajille suuremman itsenäisyyden

Vaikka sivuston rakentamisessa on useita vaihtoehtoja, monista suosituista blogiperustaisista alustoista puuttuu perinteisen isännöinnin täydet toiminnot ja luotettavuus. Perinteisen isännöinnin avulla verkkovastaava todella omistaa verkkotunnuksensa ja voi ladata tiedostoja vapaasti sivustoon antamalla heidän luoda haluamansa verkkosivuston.

“Uusia verkkosivustojen rakennusalustoja on tonnia, mutta aina on ollut paikka ihmisille, jotka haluavat rakentaa jotain itse, mutta ilman teknistä tietoa”, Jordan sanoi.

Sivuston paremman hallinnan lisäksi perinteinen isännöinti on pitkällä tähtäimellä usein halvempaa. Esimerkiksi verkkokaupan palvelut, kuten Shopify, voivat edellyttää kuukausitilauksen lisäksi tapahtumakohtaisia ​​maksuja.

“Olemme ylittäneet tämän lähes kokonaan avoimen lähdekoodin yhteisön ansiosta”, Jordan sanoi. “WordPress on ollut yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset pitävät edelleen perinteistä hosting-palvelua, koska asiakkaat omistavat verkkosivustonsa kokonaan.”

Omistusohjelmistojen puuttuessa avoimen lähdekoodin työkalut tarjoavat laaja-alaisia ​​ominaisuuksia pienistä tai ilman kustannuksia. Lisäksi perinteisten hosting-suunnitelmien hinnat perustuvat yleensä sellaisiin tekijöihin kuin palvelimen koko, nopeus ja kaistanleveys. Tämä tekee skaalaamisesta paljon helpompaa jatkuvasti kasvavalle verkkoliiketoiminnalle, koska hinnat ovat ennustettavissa ja päivityspäätös on viime kädessä sivuston omistajan käsissä..

Koska Web-palvelimet omaksuvat sekä käytännönläheisen että itse tekemä -lähestymistavan, se tarjoaa valtavan määrän apua tietokannan, blogin ja hallinnoidun WordPress-alustan kautta. Verkkosäästäjät tarjoavat sekä osittain että täysin hallittuja WordPress-sovelluksia, joissa peruspalvelut, kuten varmuuskopiot ja automaattiset päivitykset, ovat saatavilla kaikissa peruspaketeissa.

“Monille palveluntarjoajille hallittujen WordPress-hosting-palveluiden tarjoaminen tarkoittaa työkalujen tarjoamista itsehallinnoksi”, Jordan sanoi.

Jordan vertasi Websaversin perussuunniteltuja tarjouksia kilpailijoiden tarjoamiin kalliisiin paketteihin.

“Täysin hallittu tarkoittaa, että autamme sinua huolehtimaan siitä”, hän sanoi.

Täysin hallitussa WordPress -sovelluksessa verkkosivustot eivät tarjoa vain hallintatyökaluja ja tukea, vaan myös hallitsevat asennusta asiakkaan pyynnöstä.

Mission: Olla Kanadan hyödyllisin tarjoaja

Allenin henkilökohtaisen kokemuksen perusteella Web-säästäjät-tiimi ei ole tuntematon verkkosivujen hallinnon ylä- ja alamäkeille. Alkuperäisen neuvoa-antavan lähestymistavansa mukaisesti verkkosivustot keskittyvät ensisijaisesti tekemään verkosta parempi paikka sekä sivustojen omistajille että loppukäyttäjille.

“Tuomme mielenrauhan monille ihmisille, kuten silloin, kun meillä oli asiakas, joka halusi palkata verkkohenkilön yrityksestä”, Allen sanoi. ”Kukaan hänen yrityksessään ei tiennyt isännöinnistä, ja he olivat äskettäin menettäneet suunnittelijansa. Asiat eivät vain olleet hyvällä paikalla heille. “

Saavuttuaan verkkopalvelimiin ryhmä toimitti hänelle toivomusluettelon asioista, joita potentiaalisilta työntekijöiltä etsitään, ja tarjosi myös tulevien tilausten tarkistamista.

“Autamme sinua parhaalla mahdollisella tavalla, mitä voimme tehdä”, Allen sanoi.

Jordan ja Allen kertoivat meille, että melkein kaiken Web-käyttäjien edistystä on ohjattu ulkoisesti. Jälleen kerran avoimen viestinnän ylläpitäminen asiakkaiden kanssa on osoittautunut yhdeksi suurimmista eduista molemmille osapuolille.

“Keskustelu asiakkaiden kanssa on todennäköisesti 90–95 prosenttia siitä, kuinka he ovat yrittäneet ratkaista ongelmia”, Jordan sanoi. “Sitten pohdimme, miten voimme päästä eteenpäin niin, että heidän on nopeampi ja helpompi ratkaista nämä ongelmat.”

Asiakkaat antavat myös suoraa palautetta siitä, mikä toimii ja mikä ei, jolloin verkkosivustot voivat mitata tehokkaimpia työkaluja ja menetelmiä sekä nähdä, mitä parannuksia tarvitaan. Verkkosäästäjät puolestaan ​​ovat paremmin varustettuja tarjoamaan tehokkaita palveluita ja ehdotuksia, jotka auttavat verkkoyrityksiä kukoistamaan.

Hosting-maiseman muuttaminen paremmalla sivuston optimoinnilla

Verkkosäästäjät ovat siirtäneet kaikki asiakkaansa puhtaasti Kanadan pohjaiseen infrastruktuuriin. Keskeinen sijainti yhdessä sen tehokkaan laitteiston kanssa, jota sen datakeskuksen tarjoaja käyttää, tarjoaa optimaalisen nopeuden ja suorituskyvyn asiakkaille ympäri maailmaa. Isäntähenkilöstö työskentelee Halifaxissa, NS: ssä, ja Allen ja Jordan työskentelevät etäyhteydessä säännöllisten tapaamisten ja Skype-keskustelujen kanssa. Kaiken kaikkiaan Verkkosäästötiimillä on yli 20 vuotta yhdistettyä IT-kokemusta sekä omaa teknistä asiantuntemusta.

Laajan verkkonsa ja kauaskantoisen vaikutuksensa ansiosta Web-säästäjät ovat päättäneet muuttaa hosting-palvelumaisemaa käytännön avulla ja yleisesti paremmalla palvelun laadulla.

“Olemme työskennelleet viime kuukausien aikana resurssien optimoimiseksi käyttämällä fiksuja tekniikoita, kuten siirtämällä varmuuskopioita erilliseen tallennusjärjestelmään”, Jordan sanoi. “Työskentelemme myös joihinkin paikallisesti suuntautuneisiin markkinointitekniikoihin ja olemme innostuneita näkemään, mihin tämä menee.”

Tallennettujen varmuuskopioiden siirtäminen omaan järjestelmään vähentää I / O-kuormaa verkkosivuston palvelimella, jolloin se voi latautua nopeammin.

Kun Adam ja Jordan alkoivat kasvattaa web-säästäjiä täysivaltaiseksi hosting-yritysksi, he päättivät keskittyä ensisijaisesti asiakaspalveluun ja helppokäyttöisyyteen. Samankaltainen kuin Googlen “Älä tee haittaa” -sivuston ylläpitäjät ottivat käytännesäännökseen “Tee mitä oikein”. Näin tehdessään yritys houkutteli joukon asiakkaita, jotka olivat tyytymättömiä aikaisempiin isäntään. Korostamalla sivuston riippumattoman omistamisen ja hallinnan merkitystä Web-säästäjät ovat antaneet monille sivuston omistajille mahdollisuuden noudattaa itse rakentamista, vaikka heillä on silti vahva turvaverkko – pelastaakseen tehokkaasti verkkosivustot huonosta palvelusta..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me