Murtaudu tekniikkateollisuuteen Codesmithin immersiivisten ohjelmistosuunnitteluohjelmien ja laajan vuokraustuen avulla

TL; DR: Jos olet kiinnostunut korkeasti maksettavasta teknisestä urasta, katso vain Codesmithiin. Koulun syventävät ohjelmistosuunnitteluohjelmat tiivistävät perinteisen neljän vuoden tietotekniikan tutkinnon elementit 12 viikon paikan päällä oleviin käynnistysleireihin ja yhdeksän kuukauden etämahdollisuuksiin. Suunnitellut laajan tuotevalikoiman ja saaneen runsaasti vuokraustukea Codesmithin tutkinnon suorittaneet erilaisista taustoista ovat valmiita ryhtymään keskitason ja korkean tason ohjelmistosuunnitteluun..


Olemme jo vuosien ajan kuulleet hirvittäviä varoituksia valtavasta digitaalisten taitojen aukosta, jonka ennustetaan tulevan Amerikkaan. Nyt myrsky on kohtaamme: Tänä vuonna käytettävissä on arviolta 1,4 miljoonaa tietotekniikan työpaikkaa, ja vain 400 000 korkeakoulututkinnon suorittanut on valmis täyttämään ne.

Mutta nuorille aikuisille, jotka tulevat työmarkkinoille ja kokeneille ammattilaisille, jotka etsivät uranvaihtoa, tummat pilvet saattavat antaa auringonpaisteelle.

Codesmith-logo

Codesmithin avulla on mahdollista nopeasti murtautua teknologiateollisuuteen.

Loppujen lopuksi ohjelmistotaidon kuilun valoisa puoli on lahjakkaiden henkilöiden suuri kysyntä tuottoisien tehtävien täyttämiselle. Vuoden 2016 Burning Glass Technologies -raportin mukaan koodaustaitoa vaativat työpaikat maksavat noin 22 000 dollaria enemmän vuodessa kuin ne, jotka eivät.

Hyödyntääksesi tätä kannattavaa tilaisuutta, erilaisista taustoista tulevat opiskelijat siirtyvät intensiivisiin ohjelmistosuunnitteluohjelmiin, kuten Codesmithin ohjelmiin. Koulu tarjoaa valmistautumiskursseja, 12 viikon paikan päällä järjestettäviä käynnistysleirejä New Yorkissa ja Los Angelesissa sekä yhdeksän viikon etämahdollisuuksia laajan jatkotutkinnon avulla.

Codesmith on sertifioitu tulosten raportoinnin eheydestä (CIRR), joka on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka raportoi, dokumentoi ja tarkastaa opiskelijoiden tuloksia tuoden läpinäkyvyyttä ja vastuuvelvollisuutta kouluun.

“Codesmith kouluttaa asukkaitaan kaikissa erotettujen jatkokäsittelyjen laatimisessa, muuntoprosentin lisäämisessä strategisesti laadittujen sovellusten avulla, viestinnän ja luottamuksen kiristämiseen haastatteluprosessin aikana”, Codesmith-tutkinnon suorittanut Leury R. sanoi. “Parasta on, että tuki ei” t lopettaa valmistumisen jälkeen. Codesmith seuraa jatkotoimia hakemusprosessin läpi, antaa palautetta ja tarjoaa apua muun muassa haastatteluhakemusten ja tunnetuen kautta. ”

Suunniteltuaan kattavan portfolio ja työskennellyt urapalveluiden asiantuntijoiden kanssa, Codesmithin monipuoliset opiskelijat valmistautuvat suorittamaan keski- tai ylätason ohjelmistosuunnittelutehtäviä. Nykyään koulun alumneilla on tehtäviä nykypäivän tunnetuimmissa teknologiayrityksissä, kuten Amazon, Google ja LinkedIn..

Kokopäiväiset paikan päällä olevat ohjelmat NYC: ssä ja LA: ssa, plus online-tilaisuudet

Codesmith tarjoaa valikoiman kokopäiväisiä paikan päällä ja osa-aikaisesti toimivia etäohjelmistojen suunnitteluohjelmia. Koulun 12 viikon käynnistysleirit järjestetään sen länsi- ja itärannikon päämajassa.

Nämä koulutusmahdollisuudet auttavat oppilaita oppimaan ajattelemaan insinöörinä samalla kun ymmärtävät perusteellisesti tietotekniikan perusteet, mukaan lukien tietorakenteet, ohjelmointimallit, suunnittelumallit ja algoritmit.

Luentojen lisäksi työpajat, pariohjelmointi ja projektirakentaminen rikastuttavat oppimiskokemusta. Ohjelmat ovat todella kiehtovia, ja opiskelijat viettävät yli 100 tuntia viikossa koodausta.

Los Angelesin kampusta ympäröivät nopeasti kasvavat teknologiayritykset, kuten Hulu, Riot Games ja SpaceX, kun taas New Yorkin sijainti on asetettu Googlen, Amazonin ja PayPalin pääkonttorien joukkoon – ne kaikki ovat palkanneet Codesmith-tutkinnon suorittaneet.

Codesmith-verkkosivuston tietojen mukaan Los Angelesin alumnien mediaani aloituspalkka on 117 500 dollaria, ja 87% opiskelijoista saa työtä 180 päivän kuluessa valmistumisesta. Lähes puolet Los Angelesin tutkinnon suorittaneista ansaitsee yli 120 000 dollaria vuodessa.

Codesmithin New Yorkin sijaintipaikan tutkinnon suorittaneet ovat löytäneet samanlaisen menestyksen: Alkuperäinen keskipalkka on 112 500 dollaria, ja 86 prosenttia tutkinnon suorittaneista on palkattu 180 päivän kuluessa. Neljäsosa alumneista ansaitsee yli 140 000 dollaria vuodessa.

Niille, jotka eivät pääse kumpikaan kaupunkiin, Codesmith tarjoaa verkkokoulutusmahdollisuuksia.

“Se, mikä motivoi seuraavaa askelta Codesmithille luomaan osa-aikainen etäohjelmistotekniikkaohjelma, oli nimenomaan pääsy”, sanoi Codesmithin johtava verkko-ohjaaja Shane. “Sen seurauksena oli Codesmithin opetustavan tekeminen kaikkien ulottuville.”

Codesmithin ilmainen JavaScript-oppimisalusta CSX tarjoaa erilaisia ​​videokursseja ja koodaushaasteita aloittelijasta edistyneille. Laitoksella on myös CSX Slack -kanava, johon osallistuu yli 4000 insinööriä ympäri maailmaa. Tukiyhteisö auttaa osallistujia löytämään pariohjelmointikumppaneita, esittämään kysymyksiä mentoreille, vertaamaan lähestymistapoja, jakamaan resursseja ja paljon muuta.

Ilmaisia ​​viikoittaisia ​​työpajoja on saatavilla New Yorkissa, Los Angelesissa, ja ne suoratoistetaan molemmista paikoista. Nämä työpajat kattavat aloittelijoista edistyneisiin JavaScript-aiheisiin syventävien live-luentojen, pariohjelmointihaasteiden ja teknisen viestinnän käytännön kautta.

”JavaScript Easy Parts” -työpajat on tarkoitettu aloittelijoille, jotka haluavat hallita JavaScriptin perusteet. Työpajat kattavat käsitteet kuten muuttujat, ohjausvirta ja silmukointi, toiminnot ja objektit sekä Web-kehityksen perusteet: HTML & CSS. ”JavaScript the Hard Parts” sukeltaa edistyneisiin aiheisiin, kuten takaisinsoitot, sulkemiset, korkeamman asteen toiminnot, rekursiot ja muut. Siellä on yhdistelmä eläviä interaktiivisia luentoja ja pariohjelmointia, jota seuraa verkostoituminen ja juomat torstaisin.

CIRR-sertifioitu koulu, jolla on läpinäkyvät tutkinnon tulokset

Codesmithin vaikuttavat loppututkinnon jälkeiset tulokset, jotka on vahvistettu viimeisimmällä CIRR-tulosraportilla, heijastavat koulun ohjelmien kokonaisvaltaista luonnetta. Opiskelijat jättävät Codesmithin aseistaan ​​paitsi koulutuksen lisäksi myös vankan työportfolion verkkosovelluksia ja avoimen lähdekoodin projekteja, mukaan lukien vankka GitHub-läsnäolo.

Edellisten ohjelmien aikana opiskelijat ovat rakentaneet muun muassa hienostuneita kehittäjätyökaluja, blockchain-alustoja, skaalautuvaa infrastruktuuria ja kehittäjäkirjastoja.

New Yorkin kampuksella valmistunut Reynolds Colon, joka on tällä hetkellä BlackWaspTech-ohjelmistosuunnittelija, teki yhteistyötä tiiminsä kanssa viimeisessä projektissa, jonka tarkoituksena on parantaa insinöörien elämää. Tuloksena oli väliohjelmakirjasto, joka sisältää GraphQl, Apollo ja Redux.

Koulu tunnetaan myös syvällisistä urapalveluistaan ​​ja vuokraustukistaan. Ohjelmiensa aikana teollisuuden asiantuntijat, opiskelijat ja alumnit järjestävät useita pilkkahaastatteluja, jotka valmistavat opiskelijoita pysymään rauhallisena ajatellen paikalla.

Valmistumisen jälkeen Codesmith-tiimi ja sen yhteisö ovat edelleen tukevia tarjoamalla ajantasaisia ​​parhaita käytäntöjä haastatteluille, neuvottelustrategioille ja verkottumiselle.

“Valmistumiseni jälkeen tuki ei koskaan lakannut”, kertoi Amazonin koneoppimisinsinööri alumni Shane Y. Codesmith-sivustossa antamassa suosituksessa. “Joukkue tarkastaa minut säännöllisesti, ja siellä on uravalmentaja, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden ja on valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Olen niin kiitollinen, että päätin liittyä Codesmithiin. Se oli todella elämää muuttava kokemus. ”

Naisten ja vähemmistöjen voimaannuttaminen ja tukeminen tekniikassa

Kannustamalla monipuolisia näkökulmia Codesmith pyrkii rakentamaan osallistavan kulttuurin, jossa ihmiset eivät pelkää lainata kättä, tarjota arvokasta palautetta ja motivoida toisiaan parantamaan.

Tätä varten koulukumppanit lesbisten Who Tech -yrityksen kanssa tarjoavat Edie Windsorship -stipendin, joka kattaa jopa 50% opetuksesta. Codesmith toimii myös yhdessä We Build Black -yrityksen kanssa, jotta mustayhteisö voi saavuttaa uran unelmansa ja työskennellä kohti sosioekonomisia muutoksia mentoroinnin, apurahojen, koulutuksen ja tuen avulla..

Naisten näkyvyyden lisäämiseksi tekniikassa Codesmith järjestää All-girl-rithm-tapaisia ​​tapahtumia, jotka yhdistävät nykyiset, entiset ja mahdolliset alumnit työskentelemään koodaushaasteiden, taulun ja algoritmien parissa. Lisäksi koulu tarjoaa paikan päällä olevia implisiittisen puolueellisuuden työpajoja, joiden tarkoituksena on auttaa oppilaita pääsemään alitajuisiin sosiaalisiin stereotypioihin ja asenteisiin teollisuudessa.

Valokuvia naisista ohjelmassa

Codesmith pyrkii parantamaan sukupuolten epätasapainoa ohjelmistosuunnittelijoiden keskuudessa.

Ja koska kiehtovat ohjelmat ja nopea toimintaympäristö voivat olla ylivoimaisia ​​opiskelijoille kaikilla elämänaloilla, Codesmith asettaa mielenterveyden etusijalle järjestämällä yksi-yksi-istunnot henkilöstön ja tiedekunnan kanssa. Tänä aikana heitä rohkaistaan ​​ilmaisemaan kaikki aiheensa tai huolenaiheensa.

Paikalla olevien asukkaiden viikottaiset illalliset myötävaikuttavat myös empaatiikkaan, kun taas etäopiskelijat osallistuvat lauantaihuutoihin & Välipalat. Nämä tiiminrakentamistapahtumat tarjoavat tunnustusta kovasta työstä ja rohkaisevat verkottumista.

“Yhteisön näkökulma on vahva Codesmithissa, sekä nykyisten opiskelijoiden että alumnien välillä ja myös ihmisten kanssa, jotka tulevat ilmaisiin työpajoihin, joita järjestämme joka viikko”, kertoi Codesmithin markkinointipäällikkö Tamar Martirosyan. “Ihmiset rakastavat aikaa viettää täällä toimistomme.”

CS Prep: Yhdyskäytäväsi kehittäjien käynnistysleireille

Etkö ole valmis sukeltamaan suoraan Codesmithin syventäviin ohjelmiin? Ei ongelmaa – CS Prep auttaa jopa kokemattomimpia koodereita tarttumaan peruskoodauskonsepteihin ja ohjelmistojen suunnittelun parhaisiin käytäntöihin.

Kahden viikon verkko-ohjelma auttaa osallistujia oppimaan ohjelmoinnin taustalla olevia abstrakteja ideoita sekä JavaScriptiä koskevia perustavanlaatuisia elementtejä, kuten toimintoja, sulkemisia ja puhelupinon mekanismia..

“Apurahoja on saatavana kattamaan jopa 100% opetuksesta, ja CS Prep -lukemasi siirtyy johonkin ohjelmistotekniikan immersiivisen ohjelman opetukseen hyväksynnän yhteydessä”, Codesmith-verkkosivusto toteaa..

Katso lisätietoja koulun tulevista aloituspäivämääristä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me