Menestysresepti – Chef Automate ™ antaa yrityksille mahdollisuuden jatkuvasti rakentaa, ottaa käyttöön ja hallita sovelluksia ja infrastruktuuria

TL; DR: Antamalla joukkueille mahdollisuuden ottaa käyttöön uusi koodi nopeasti, mutta menetelmällisesti, Chefin avoimen lähdekoodin projektien kolmikko auttaa organisaatioita lisäämään käyttöönotonopeutta ja vähentämään riskiä. Yrityksen kaupallinen tarjous Chef Automate kääri ominaisuudet yritysystävälliseen alustaan ​​tehokkaan ja skaalautuvan yhteistyön edistämiseksi. Puhuimme tuotemarkkinointijohtaja George Mirandan kanssa, joka käytti kokkia insinöörinä ennen projektiin liittymistä. Hän kertoi aha-hetkistä, jotka myivät hänelle alustan käytöstä yhteisöpohjaisena tietokannana ja työkaluna virhesuojatuksi.


Sovellusten järjestäminen ja käyttöönotto Gannettissä kesti viikkoja – nyt kun mediayritys käyttää Chefiä, työnkulku vie muutaman minuutin.

Alun perin Gannettin prosessit sisälsivät useita kanavanvaihtoja ja manuaalisia testejä, jotka usein kulkivat väärissä ympäristöissä. Operaatioryhmät toimivat eri tietokeskuksista, ja kehittäjät kehittivät tapauksia henkilökohtaisille tileille ilman valvontaa. Jokainen ryhmä käytti omia työkaluja, eikä vastuu rahoituksesta tai turvallisuudesta ollut.

Gannettin menestystarinan mukaan Chef mursi esteitä kehitys- ja operaatioryhmien välillä ja antoi heille yhteisen kielen keskustellessaan infrastruktuurista.

“Saimme todellisen sisäänoston, kun ihmiset ymmärsivät, että Chef oli koodi, samoin kuin mikä tahansa muu sovellus”, kertoi palvelukokonaisuuden toimitusjohtaja Franklin Hanson..

Vedoten resepteihin, keittokirjoihin ja supermarketteihin kutsuttuihin työkaluihin, Chef tarjoaa herkullisen annoksen DevOps-tehokkuutta ja skaalautuvuutta. Yhdistettynä InSpeciin ja Habitatiin Chef Automate tarjoaa organisaatioille alustan automatisoida johdonmukaisuus, vaatimustenmukaisuus ja jatkuvat käyttöönotot.

“Kokki on lisännyt kehitysprosessimme tehokkuutta ja nopeutta”, sanoo Platform-as-a-Service -johtaja Erik Bursch. “Olemme pystyneet käyttämään Chefin antamia mittakaavaetuja liikkua nopeammin kautta linjan.”

2 ilmoitusta, jotka kokasivat kokin käyttäjän

George Miranda oli kokin käyttäjä ennen kuin hänestä tuli kokin työntekijä viisi vuotta sitten. Suunnittelijana työskentelemällä hänellä oli myös tausta infrastruktuurin hallinnassa, julkaisujen suunnittelussa, järjestelmänvalvojassa ja osa-aikaisessa kehitystyössä.

“Kirjoitin joitain kotitekoisia automaatiorakenteita”, hän sanoi. “Tajusin, että automatisoimalla päivittäisiä asioitani en kuluta aikaa kirjautumalla palvelimiin ja ajamalla komentoja.”

1. Arkkitehtuurin määrittäminen jaetulla tavalla ja palauttaminen muille

Kokkien käyttäjät voivat jakaa ja ladata keittokirjoja tai reseptikokoelmia, jotka automatisoivat erilaisia ​​prosesseja, Supermarket-arkiston kautta.

Resurssi toimii “kooditietokannana”, kuten George kuvasi sitä, kuinka virtaviivaistaa yleisiä tehtäviä. Esimerkiksi SysAdmins on määrittänyt ja ottanut käyttöön Apache-verkkopalvelimen satoja kertoja – Chef-keittokirjat tarjoavat uudelleenkäytettävän ja muokattavan koodin prosessin automatisoimiseksi..

Kuva George Miranda ja kuvakaappaus Chef Automate

George Miranda käytti kokkia ennen siirtymistään yritykseen markkinointijohtajaksi.

“On erittäin helppo leikata ja noppaa tämä koodi organisaatiolle järkevään muotoon ja antaa silti jonkun käyttää samaa koodia organisaatiossa, joka näyttää täysin erilaiselta kuin minun”, George sanoi. “Voin tehdä asioita jaetulla, toistettavalla tavalla ja myötävaikuttaa takaisin avoimen lähdekoodin yhteisöön, joka on antanut minulle niin paljon vuosien varrella.”

2. Automaatio tehokkaasti skaalaamaan ja välttämään virheitä

Manuaaliset käyttöönottoprosessit ovat Georgen mukaan yleensä aikaavieviä ja alttiita virheille – ongelmat, jotka pahenevat organisaation kasvaessa.

“Kohtaamme ongelmana on, että monet yritykset ovat todella hyviä kehittämään ohjelmistoja, mutta ne ovat pohjimmiltaan huonoja toimittaa ohjelmistoja johdonmukaisesti”, hän sanoi. “Tämän ohjelmiston hankkiminen ja tuotannossa ajaminen on monille käyttäjille ongelma.”

Chef antaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää ja hallita automaatiota jatkuvaan integrointiin ja DevOps-malleihin. Lisäetkö uutta ominaisuutta sovellukseen tai muutat kokoonpanoasetusta, uusi koodi on sitoutunut suoraan lähteen hallintaan ja työnnetään ohjaus- ja testauskanavien läpi tuotantoympäristöön.

“Siellä on vähän oppimiskäyrää, mutta kun tulet ulos toisesta päästä, se muuttaa radikaalisti työskentelytapoja”, George sanoi. “Se muuttaa radikaalisti ratkaisemaasi ongelmien laajuutta ja antaa sinun keskittyä korkeamman arvon ongelmiin kuin aiemmin ratkaisit.”

Chef Automate: Sekoittaa tärkeitä ainesosia nopeuden ja tehokkuuden saavuttamiseksi

Ruby- ja Erlang-kirjoituksina kirjoitettu Chef perustettiin alun perin Opscode-muodossa vuonna 2009 hyödyntääkseen työkalua, jonka perustaja ja CTO Adam Jacob loivat konsultointiliiketoimintaansa. Yhtiö tukee kolmea avoimen lähdekoodin projektia:

  1. Kokki automatisoi infrastruktuurin konfiguroinnin, käyttöönoton ja hallinnan. Kehitä ja testaa koodisi paikallisesti ennen käyttöönottoa tuotantoon.
  2. Inspec muuttaa vaatimustenmukaisuusmääräykset koodiksi, automatisoimalla turvallisuuden nopeudella Sisäänrakennetut säännöt sisältyvät toimitukseen, tai voit ilmoittaa omat testisi ja muuttujat.
  3. elinympäristö tarjoaa johdonmukaisuuden pilvipohjaisten sovellusten suorittamiseen automatisoimalla säiliöiden ja mikropalvelujen luomista ja hallintaa.

Yrityksen ainoassa kaupallisessa tuotteessa, Chef Automate, yhdistyvät kolmen projektin toiminnallisuudet ja siihen sisältyy “vähän viimeisen mailin työkaluja”, sanoo George, jonka mukaan 95% kaikista ominaisuuksista on saatavissa avoimen lähdekoodin projektien kautta..

Chef Automate tarjoaa puhtaan, modernin käyttöliittymän kojetauluilla ja kaavioilla, jotka kuvaavat erilaisia ​​automatisoituja prosesseja.

“Se on paljon liikkuvia kappaleita, joten Chef Automate -alusta antaa sinun nähdä, mitä kaikki automaation taustalla todella on”, hän sanoi.

Kuvakaappauksia Chef Automateesta

Chef Automate -hallintapaneelit tarjoavat automaattisen ja käyttöönoton työnkulkujen visuaalisen esityksen.

Ennen muutosten tekemistä Chef varmistaa, että kehitysympäristö vastaa tuotantoa Test Kitchen -nimellä. Kun uusi koodi on valmis, toimituksen komentoriviliittymä pakata muutokset ja toimittaa ne Chef Automate -alustalle.

Toimituksen tarkistuskomento suorittaa perustehtävät ja automatisoidut testit varmistaakseen, että koodi vastaa tarkistuksen ja muotoilun perusohjeita. “Ennen kuin ilmoitan ihmiselle, että heidän tulisi viettää aikaa tarkastella tätä muutosta, haluan varmistaa, että se vastaa vaatimuksiani”, George sanoi.

Joukkueet voivat tarkistaa Chef Automaten muutokset ja jättää kommentteja. Hyväksyttyään alusta siirtää koodin lisätesteillä laatu- ja tietoturvavalvonnassa, ennen kuin järjestelmänvalvojille tarjotaan asennus- ja käyttöönottovaihtoehtoja.

“Ideana on, kun otat muutoksen käyttöön. Voit odottaa, että koko organisaatiosi noudattaa yhteistä työnkulkua”, George sanoi. “Annamme sinulle yhden yhteisen muodon, jolla kaikkea muutosta hallitaan, mutta voit mukauttaa vaiheet siinä.”

Kokin intohimo avoimuudelle ja läpinäkyvyydelle heijastuu asiakkaille

Matkalla Chef-käyttäjästä Chef-työntekijälle, George sanoi, että yksi hänen arvokkaimmista oppeistaan ​​on kehittäjille annettava arvo ymmärtää mekanismeja, jotka saavat sovellukset toimimaan tuotannossa.

“Kaikkien ei tarvitse olla täyspino-insinööri, mutta kokki tekee asioista paljon helpommin saavutettavan ryhmille, jotka olivat silloin täysin erillään siiloista, voivat keskustella ja ymmärtää, mitä toiset tekevät. Teemme kaikki yhteistyötä koodilla, jonka muut ryhmät ymmärtävät. “

Yhtiö työllistää nyt noin 250 henkilöä Seattlen pääkonttoristaan, ja noin kaksi kolmasosaa työntekijöistä työskentelee etäyhteydessä.

“Työskentelen monien erittäin loistavien, motivoituneiden ja intohimoisten ihmisten kanssa, jotka ovat lähtöisin operatiivisesta ja kehitystaustasta ja ovat erittäin sietämättömiä siitä, että haluamme parantaa tietotekniikkaa käytännössä ja auttaa teollisuutta ottamaan seuraavan askeleen”, hän sanoi. “Kyse on siitä, kuinka ihmiset voivat tehdä työnsä paremmin kuin mitä olemme tehneet heille aiemmin.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me