Loistava valinta: Aurinkoisen pääkonttorin hallinnoimat WordPress-ratkaisut antavat yrityksille mahdollisuuden keskittyä tehtäviinsä pikemminkin kuin sivuston ylläpidon monimutkaisuudet

TL; DR: Sunny HQ: n tehtävänä on tehdä WordPress-sivuston ylläpidosta stressitöntä kattavalla hallinnalla, asiantuntijatuella ja loistavalla turvallisella isännöinnillä, joka on määritetty yksittäisille yrityksille. Yrityksen älykäs hallinnoima WordPress-hosting säästää asiakkaiden aikaa, rahaa ja päänsärkyä, jotta he voivat keskittyä ydinliiketoimintaan. Asiakkaiden hoidossa Sunny HQ: n päätavoite on auttaa asiakkaita saamaan kaiken irti sivustoistaan ​​nauttien vaivattomasta kokemuksesta..


WordPress, joka hallitsee lähes 35% nykypäivän verkkosivustoista avoimen lähdekoodin tekniikan avulla, on yksi maailman suosituimmista alustoista online-läsnäolon rakentamiseksi, mukauttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Käyttäjät ympäri maailmaa rakastavat sisällönhallintajärjestelmää edullisuudesta, helppokäyttöisyydestä, joustavuudesta ja laajasta laajennuksen saatavuudesta muun muassa.

Sunny HQ -logo

Varmista, että online-ennuste on kirkas Sunny HQ: n avulla.

Mutta se ei tarkoita, ettei oppimiskäyrää ole. Itse asiassa, kun kyse on WordPress-sivuston isännöinnistä, suunnittelusta, suojaamisesta ja optimoinnista, monet yritysomistajat ovat täysin pimeässä.

”Markkinoilla on tämä suuri väärinkäsitys, jossa asiakkaat ajattelevat, että jos he isännöivät WordPress-sivustoa suuren yrityksen, kuten GoDaddy, kanssa, he saavat kokonaisvaltaisen kokemuksen, jossa kaikesta huolehditaan – mutta se ei voisi olla kauempana totuudesta ”, sanoi Sunny HQ: n perustaja Dylan Bost. “Se ei ole tappio GoDaddya vastaan, mutta se kuvaa yleisön yleistä käsitystä.”

Koska Sunny HQ on täysin osallistava hosting-yritys, sen tehtävä on näyttää asiakkaille valoa. Avaimet käteen -ohjattujen WordPress-ratkaisujen avulla yritys hoitaa kaiken isännöinnistä ja ylläpidosta turvallisuuteen, suunnitteluun ja optimointiin.

Sunny HQ: n otsikko on ”Missä WP-sivustot loistavat” – ja se ei ole aliarvioitu. Yrityksen ensisijainen tavoite on loppujen lopuksi auttaa asiakkaita hyödyntämään sivustojaan eniten huoleton ympäristö. Tämä tarkoittaa heidän säästää aikaa, rahaa ja päänsärkyä, jotta he voivat säästää aikaa todella tärkeälle – ydinliiketoimintaansa. (Ja ehkä jopa loma silloin tällöin!)

Avaimet käteen -tuki ja ylläpito maailman suosituimmalle CMS: lle

Dylan ja perustaja John Henson perustivat elokuussa 2016 Raleighissa, Pohjois-Carolinassa sijaitsevan Sunny HQ: n. Yli kymmenen vuoden kokemus isännöi satoja sivustoja markkinointiyrityksen asiakkaille..

Vaikka web-hosting ja -kehitys on vähitellen tullut helpommaksi ja halvemmaksi vuosien mittaan, Dylan sanoi, että verkkosivuston perustamisen ja tukemisen monimutkaisuus on pysynyt ennallaan.

“Päivän lopussa, ellei sinulla ole verkkoyritystä, sinulla ei ole järkeä hallita kaikkia sivuston ylläpitämiseen liittyviä yksityiskohtia”, hän sanoi. “Se on kuin haluaa ylläpitää omaa puhelinjärjestelmääsi, kun et myy puhelimia – sinun ei tarvitse oppia kaikkea niistä, käytät vain niitä.”

Älykkäitä hallittuja WordPress-palveluita

Sunny HQ: n tavoitteena on auttaa yrityksiä hyödyntämään online-omaisuuttaan täydessä potentiaalissaan.

Dylan kertoi meille, että Sunny HQ: n hallinnoimat WordPress-isännöintisuunnitelmat, jotka SPF on järjestämättä järjestänyt, ovat suunnilleen niin kattava kuin mahdollista. SPF 25 -suunnitelma tarjoaa WordPress-ydinpäivitykset, teemat, laajennukset, tietoturvan, tuen ja yritysluokan isännöinnin. Laajemman kattavuuden saavuttamiseksi SPF 50- ja SPF 75 -suunnitelmat sisältävät vastaavasti yhden tunnin konsultoinnin tai kaksi tuntia suunnittelun ja sisällön tuen. SPF 90 -suunnitelman avulla asiakkaat voivat käyttää vielä enemmän tukea – jopa neljän tunnin arvoisena.

Äärimmäistä suojaa varten – hallittujen palvelujen sinkkioksidi – Sunny HQ: n SPF Infinity -suunnitelma tarjoaa räätälöityn ohjelman, joka on suunnattu suurille yrityksille, joilla on erityisiä tarpeita skaalautuvuuden, turvallisuuden ja luotettavuuden suhteen.

“Alusta lähtien tulimme ulos portista ja sanoimme, että isännöinti oli kattava – emme välittäneet siitä, missä tilassa sivusto on – jos se näkyy WordPressissä, yritämme ottaa sen käyttöön”, Dylan sanoi. “Ja se on totta myös tänään.”

Säästät asiakkaille aikaa, rahaa ja teknisiä päänsärkyjä

Dylan kertoi, että Sunny HQ: n valkoiset käsinepalvelut alkavat heti, kun yritys on tehnyt sopimuksen uuden asiakkaan kanssa. “Ensimmäisestä päivästä lähtien siirrymme verkkosivustoon ja siirrämme DNS Cloudflare-tilillemme paremman turvallisuuden ja nopeuden tarjoamiseksi”, hän sanoi. “Sitten hallitsemme teemapäivityksiä, WordPress-ydinpäivityksiä, tietoturvaa ja varmuuskopioita päivittäin.”

Sunny HQ -tiimi on vuosien ajan kiillottanut WordPress-hosting-alustaansa erityisesti auttaakseen asiakkaita välttämään vaivaa, joka liittyy nopean, skaalautuvan ja turvallisen sivuston käyttämiseen. Tällä tavoin yritys voi varmistaa, että asiakaskokemus keskittyy pelkästään sisällön syöttämiseen ja muokkaamiseen.

Ja silloinkin asiakkaiden on jonnekin käännyttävä. “Emme luo sisältöä, mutta olemme WordPress-asiantuntijoita, joten jos he unohtavat lisätä jotain, muuttaa päivämäärää tai vanhentaa viestin, heillä on luotettava paikka soittaa.”

Aurinkoinen HQ-logo riippumatossa

Ota se helposti: Yrityksen tavoitteena on pitää korkea laatu ja stressi alhaisena kaiken kokoisille yrityksille.

Sunny HQ antaa jokaiselle asiakkaalle erityisen tilin asiantuntijan varmistaakseen, että työntekijällä on yksityiskohtainen tieto verkkosivustosta, mikä säästää asiakkaille aikaa ja turhautumista selittämään samat peruskäsitteet joka kerta, kun he ottavat puhelimen. Tämä asiantuntija hallinnoi myös sivustoa päivittäin.

“Edustajamme eivät vain vastaa puhelimeen ja auttavat sinua ratkaisemaan ongelmia, mutta he ylläpitävät sivustoasi, tarkistavat SEO-analytiikan ja jopa tarkistavat WooCommerce-tilisi myynnin nähdäksesi, onko heillä ideoita heittää tietäsi”, Dylan sanoi. “Kyse on auttaa asiakasta hyödyntämään sivustojaan ennemmin kuin antaa heille vain istua siellä.”

Kun asiakkaat kokevat Sunny HQ: n tarjoaman tuen, Dylan kertoi ymmärtävänsä, että siihen liittyvä hinta on melko edullinen – ja arvokas. Loppujen lopuksi, vaikka asiakas ei myy tuotteita tai palveluita verkossa, verkkosivusto heijastaa suoraan yritystä.

Pitkäaikainen kumppani kaikelle auringon alla

Katse eteenpäin, Dylan kertoi keskittyvänsä enemmän pitkäaikaisiin tavoitteisiin kuin nopeiden ja halpojen lyhytaikaisten voittojen pisteyttämiseen. Maailman suosituimpana CMS: nä WordPress ei ole menossa minnekään, joten yritykselle jää paljon tilaa suunnitella valoisa tulevaisuus.

Hänen näkemyksensä Sunny HQ: sta sisältää yrityksen nykyisen päästä päähän -lähestymistavan siirtämisen seuraavalle tasolle korkealaatuisilla kuukausipalvelusuunnitelmilla, jotka kattavat koko verkkosivuston.

”Uskon, että verkkosivustot jatkavat siirtymistä yhdelle kustannusrakenteelle, jossa suuren 20 000 dollarin pääomamenon sijasta on paljon parempi maksaa jollekin 400 dollaria tai 500 dollaria kuukaudessa, jotta rakenne olisi paikoillaan tarpeidesi hoitamiseksi. jatkuvasti ilman piilokustannuksia ”, hän sanoi. “Liiketoiminnan kannalta se on paljon helpompaa suunnitella.”

Sunny HQ työskentelee parhaillaan paikallisen yliopiston kanssa, joka rakensi 150 000 dollarin verkkosivuston, joka vaatii huomattavaa palvelua ja tukea. Koska yritys käsittelee tällä hetkellä kaikkea verkkosivustoon liittyvää – eikä vain yhtä elementtiä -, se pystyy tekemään asiat tehokkaammin, mikä säästää yliopistolle sekä aikaa että rahaa.

“Jos meillä on pitkäaikainen kumppanuus heidän kanssaan, meidän ei tarvitse ansaita kaikkea rahaamme tänään”, hän sanoi. “Haluamme, että suhde on meille molemmille pitkäaikainen voitto sekä taloudellisesti että muuten.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me