Leikkaa johdot: Humavoxin ainutlaatuinen alusta OEM-valmistajille kääntää melkein kaikki rakenteet langattomiksi latausyksiköiksi

TL; DR: Humavox muuttaa langattoman latauksen maisemaa ainutlaatuisella alustalla, joka muuttaa melkein kaikki passiiviset esineet latausyksiköiksi sähkömagneettisten aaltojen avulla. Joustava tekniikka on suunniteltu mahdollistamaan kaikenlaisten valmistajien integroida dynaamiset seuraavan sukupolven sähköratkaisut loputtomiin laitteisiin ja tuotteisiin. Viime kädessä Humavox pyrkii poistamaan huolet akun tilasta siinä määrin, että se todella muuttaa elämää.


Minulla ei ole mitään suunnattomuutta, enkä häpeä myöntää sitä.

Varhaiset 20-vuotiaani olivat täynnä paniikkia pysähtyneitä huoltoasemilla, joissa pyytäisin, että joku osoittaisi minua oikeaan suuntaan. Kun pakotettiin selvittämään asiat itse, suoloni vasten meneminen oli tyypillisesti hyvä idea.

Ostin ensimmäisen älypuhelimeni vuonna 2008, varustettuna GPS: llä, enkä ole pysähtynyt reittiohjeiden jälkeen. Teknologia on ystävällisesti poistanut tämän taakan – vaikka olenkin erittäin hermostunut akun tyhjentyessä.

En ole yksin. Nykyään matala lataus on herättänyt uudentyyppistä ihmisen ahdistusta, joka tunnetaan nimellä paristojen vähäinen ahdistus. Se ei ole kliininen sairaus, mutta yhdeksän kymmenestä vuoden 2016 kyselyssä kyselyyn osallistuneesta ilmoitti tunteneensa paniikkia, kun heidän puhelimen akku laski alle 20%: n kynnyksen..

Humavox-logo

Humavox tekee todella langattomasta lataamisesta todellisuuden.

Vuosien varrella olen oppinut kaapelemaan kaapeleita ja pistorasioita talon ympärille, autossa, toimistossa – kaikkialle ja kaikkialle pysyäkseen yhteydessä. Mutta kun laitekokoelmasi kasvaa – ensin iPad, sitten älykello, nyt langattomat korvakuulokkeet – on vaikea pysyä ajan tasalla.

“On kohtuutonta ja epärealistista odottaa ihmisten vaeltavan elämän läpi pitämällä kimppua lankaa”, sanoi Humavoxin toimitusjohtaja Omri Lachman..

Siksi Humavox tuo markkinoille uuden laitteistoalustan, joka antaa valmistajille mahdollisuuden integroida seuraavan sukupolven latausratkaisut lukemattomiin tuotteisiin ja laitteisiin. Teknologia on suunniteltu tekemään latauskokemuksesta käyttäjille yhtä vaivatonta kuin wifi-yhteys. Humavoxin tekniikalla on käyttötapoja terveydenhuollossa ja muilla kriittisillä aloilla, mikä todella muuttaa elämää.

Radiotaajuuden käyttäminen passiivisten esineiden muuntamiseksi laturiksi

Omri kertoi meille, että Humavox perustettiin vuonna 2010, kun hän ja perustaja Asaf Elssibony huomasivat rajoitukset langattoman virransiirron ensimmäisessä sukupolvessa, joka tunnetaan nimellä induktiivinen lataus tai Qi. Qin takana oleva tekniikka tarjoaa sähköä sähkömagneettisella induktiolla mobiililaitteille, kuten älypuhelimille, tablet-laitteille ja älykelloille..

“Kun otetaan huomioon tekniikan rajoitukset, jotka vaativat käyttäjää suunnistamaan laitteensa täsmällisesti levyn päälle, sanoimme:” Okei, se on hieno laite Apple-faneille, jotka haluavat hypätä polttavien kehien läpi saadakseen laturin toimimaan, mutta entä laitteet, jotka eivät voi noudattaa induktiivisen latauksen fysiikkaa? ‘”hän sanoi.

Qi käyttää siirtäviä ja vastaanottavia kelaja sähkön siirtoon, mikä toimii hyvin tiettyjen litteiden laitteiden, kuten älypuhelimien, kanssa huolellisesti sijoitettuna, mutta ei tarjoa ratkaisua mielivaltaisten muotojen käyttäjille, kuten kuulolaitteet..

Tuolloin, kun he aivoriihi vaihtoehtoisia ratkaisuja, esineiden Internet (IoT) ja puettavat tekniikat eivät vielä olleet sanoja, mutta Omri ja Asaf tiesivät, että mobiilitekniikan tulevaisuus ei keskittyisi älypuhelimiin..

Tuoteesimerkki

Humavoxin ETERNA on rakennettu varmistamaan saumaton latauskokemus.

“Koko liikkuvuuden tulevaisuus tulee muuttumaan laitteiden kanssa, joista tulee käyttäjän jatke, osa päivittäistä kulumista, kuten me alamme nähdä tänään”, Omri sanoi. ”Ei ole luonnollista, että kuluttaja alkaa sijoittaa näitä laitteita kaikin tavoin vain maksun saamiseksi. Ja juuri se sai meidät menemään. ”

Pari rakensi Humavoxin joustavan laitteistoalustan, nimeltään ETERNA, alusta alkaen luomaan saumattoman pudotus- ja latauskäyttökokemuksen. Tavoitteena oli antaa tuotteen suunnittelijoille mahdollisuus integroida langaton lataus melkein mihin tahansa esineeseen, johon ihmiset vaistomaisesti pudottavat laitteensa riippumatta sijainnista tai suunnasta tilassa.

“Suunnittelimme tekniikkamme käyttämällä lähellä olevan kentän radiotaajuista (RF) resonanssia, löysimme tietyn sähkömagneettisen käyttäytymisen ja muutimme siitä ratkaisun, jota kutsumme intuitiiviseksi lataamiseksi”, Omri sanoi. ”Jos esimerkiksi ihmisen käytettävyyskuviosi käskee pudottamaan puhelimesi kuppitelineeseen kävellessäsi autoosi, kuppipidikkeestä voi tulla laturi. Mikä tahansa rakenne voi muuttua latausyksiköksi tekniikkaamme käyttämällä. “

Viime kädessä tämä luo jonkin verran vuorokauden ympäri ladattavan skenaarion, jossa ihannetapauksessa kuluttajan ei tarvitse edes ajatella laitteen akun käyttöikää. “Se on vain valmis menemään aina kun haluat käyttää sitä”, Omri sanoi.

Joustava alusta, joka sopii loputtomiin tyyppisiin laitteisiin ja tuotteisiin

Humavox on jo levittämässä teknologiaansa OEM-valmistajille, jotka käyttävät sitä kuluttajatuotteiden valmistuksen lisäksi yritysympäristöihin, kuten auto- ja rakennusteollisuuteen tarkoitettujen tuotteiden valmistukseen.

”Yksi avainkumppaneistamme on esimerkiksi Stanley Black & Decker, Inc. ”, Omri sanoi. ”Yhdessä olemme
muotoilemme tekniikkaa, joka muuttaa käsikäyttöisten ja elektronisten työkalujen virrankäyttötapaa. Meillä on muutama luottamuksellinen yhteistyökumppani, ja seuraavien 18 kuukauden aikana heidän tuotteidensa markkinoille tuleminen tapahtuu, kun tekniikkamme on sisällä. ”

Intuitiivinen langaton lataus on pakottava ominaisuus kaikille mobiililaitteille. Toistaiseksi Humavox-tiimi keskittyy useisiin ratkaisusarjoihin. Esimerkiksi terveydenhuollon areenalla yrityksen tavoitteena on tarjota helppo integrointi laitteisiin, kuten kuulolaitteisiin, glukoosimonitoriin, puettaviin antureihin, EKG-näytöihin ja lääketieteellisiin älylaseihin.

Tuoteesimerkki

Teknologia on suunniteltu mahdollistamaan valmistajien integroida dynaamiset sähköratkaisut laitteisiin ja tuotteisiin.

Ammattilaiset käyttävät työkaluja, jotka sisältävät ETERNA: ta, jotta päähän kiinnitettäviä näyttöjä, seurantalaitteita ja käytettäviä kannettavia tietokoneita ei tarvitse ladata muiden tuotteiden joukosta. Kuluttajapuolella tekniikka esitellään älykkäissä vaatteissa, langattomissa kuulokkeissa ja kuulokkeissa, älykkäissä renkaissa ja kelloissa, kuntoseurannassa ja muussa puettavissa.

Koska Humavoxin langaton ETERNA-latausalusta eliminoi USB-portin tarpeen, valmistajat voivat tehdä pienempiä ja vedenpitäviä laitteita.

Ajan myötä Humavox-tiimi arvioi, että ETERNA: sta tulee pakollinen ominaisuus. “Toiveajattelumme yhteydessä kasvaessamme haluamme olla langattoman latauksen Intel Inside, jossa melkein kaikki maapallon kuluttajat tietäisivät laitteidensa olevan tekniikkamme”, Omri sanoi.

Vaikka ETERNAa myydään B2B-järjestelyinä, Omri kertoi meille, että Humavox kiinnittää erityistä huomiota loppukäyttäjään. Yhteistyöhön johtavien valmistajien kanssa yritys on altistettu tuleville suuntauksille kaukana yleisöstä.

“Tutustumme uusiin laitteisiin, jotka otetaan markkinoille vuosien päästä, mikä antaa meille mahdollisuuden pohtia, miten voimme vaikuttaa käyttökokemukseen”, hän sanoi. ”Seuraamme myös loppukäyttäjien palautetta. Se auttaa meitä muotoilemaan tekniikkaa ja priorisoimaan ominaisuuksia – emme teeskentele tietävän heidän ajatuksiaan, vaan vain kuuntelemme. “

Tavoite: ajaa häiritsevää tekniikkaa, joka muuttaa elämää

Omri kertoi meille, että hänellä on etuoikeus ajaa eteenpäin sellaista häiritsevää tekniikkaa, joka vaikuttaa ihmisten elämään tarkoituksenmukaisella tavalla.

“Lataaminen on aina vaikuttanut voimakkaasti siihen, kuluttavatko kuluttajat laitteita tai hylkäävät niitä, etenkin kun monissa on omat liittimet”, hän sanoi. “Nyt näemme, kuinka langaton lataus muuttaa tätä ja lisää kuluttajien omaksumista, mikä johtaa monissa tapauksissa yleiseen parannukseen ihmisten elämässä.”

Omri sanoi, että tätä varten Humavox on ylpeä siitä, että se on rakentanut teknologiansa alusta alkaen vastaamaan tiettyjen markkinasegmenttien tarpeita, etenkin niille, jotka ylittävät kulutuselektroniikan..

“Jos lääkärit, arkkitehdit tai yleisen turvallisuuden ammattilaiset, kuten palomiehet, voivat tekniikkamme takia ottaa käyttöön lisätyn todellisuuden ilman huolta lataamisesta, olemme erittäin onnekkaita, että olemme saaneet aikaan muutoksen”, hän sanoi..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me