Kuinka Webopedian 10K-määritelmätietokanta, kattavat tietolähteet ja kokenut toimittajat tuovat Tech Edin massoihin

TL; DR: Webopedia tarjoaa helposti sulavat, arvovaltaiset määritelmät yli 10 000 sanalle, lauseelle ja lyhenteelle, jotka liittyvät IT-aloihin. Sivusto tarjoaa runsaasti asiantuntemusta alan ammattilaisille, kouluttajille ja opiskelijoille – verkostoituneita topologian opiskelijoiden oppaita, artikkeleita, joissa keskustellaan uusimmista ohjelmistokäytännöistä, ja Java-suuntautuneille opiskelijoille tarkoitettua tenttivalmistelua – muutaman esimerkin hyödyntämiseksi. 3,6 miljoonan käyttäjän luottaessa Webopediaan teknisiin liittyviin oivalluksiin, tämä ei ollut meille apua, mutta voimme tutkia.


Olitpa ensimmäisen vuoden insinööri tai Tier II -järjestelmän järjestelmänvalvoja, haluamasi ohjelmoija tai vanhempi Web-kehittäjä, aloittelija tai asiantuntija, sinun on pakko löytää tekninen termi, joka on sinulle ajoittain uusi. Se on ihanan innovatiivisen ja eteenpäin suuntautuvan teollisuuden luonnetta, jota rakastamme.

Esimerkiksi, vähän aikaa sitten luin artikkelin dev-ryhmästä Applen Sirin takana ja huomasin lyhenteen IPA jatkuvan aukeamisen. Tiesin, etteivät he todennäköisesti viitanneet India Pale Ale -sarjaan, joten käännyin luotettavan lähteen puoleen.

Webopedia on online-sanakirja, josta kävijät voivat yksinkertaisesti pop-tech-alan ammattikieltä muotokenttään ja löytää arvovaltaisen määritelmän. Saapuessani sivuston ”Älykäs henkilökohtainen avustaja” -määrittelysivulle löysin otsaani. Duh, minun olisi pitänyt arvata se.

Näyttökuva Webopedian kotisivulta

Webopedia tarjoaa lukijoille kaikilla tietotasoilla luotettavia teknisiä määritelmiä ja teollisuuteen liittyviä resursseja.

Webopedia on erinomainen resurssi tietotekniikan ammattilaisille, tekniikan toimittajille ja kaikille henkilöille, jotka tarvitsevat päivitetyt määritelmät teknisistä termeistä. Sivusto on kuitenkin enemmän kuin pelkkä sanakirja geeksille ja kirjoittajille. Se tarjoaa kävijöille laajan informatiivisten artikkeleiden ja oppaiden kirjaston, jotta opiskelijat tai ihmiset, jotka ovat vain uteliaita, voivat tutkia lukemattomia teknisiä aiheita.

Webopediaa ylläpitävät tekniikan taitavat toimittajat, jotka keräävät tietoja standardointijärjestöiltä, ​​teknologiayrityksiltä, ​​yliopistoilta, vertaisarvioiduista julkaisuista ja valkoisista kirjoista. Toisin sanoen he ovat tehneet kaiken tutkimuksen lukijoilleen ja yhdistäneet havaintonsa yhteen paikkaan. Sivusto on myös mukautuva, mikä tarkoittaa sen kirjoittajien ja toimittajien päivittävän määritelmiä pysyäkseen jatkuvasti kehittyvän ekosysteemin kanssa, joka on tekniikan ala.

10 000 sanaa & Kasvava: tiivis, asiaankuuluvat määritelmät IT-ammattilaisilta

Webopediassa on tällä hetkellä yli 10 000 sanan, lauseen ja lyhenteen online-arkisto, joka tarjoaa kattavan yleiskuvan IT-terminologiasta. Selittämällä yleisesti tunnettuja termejä, kuten ”käyttöjärjestelmä”, ja melko hämäriä termejä, kuten ”Yakkety Yak”, sivusto palvelee laajaa yleisöä.

Toimittajat varmistavat, että Webopedia pidetään ajan tasalla lisäämällä uusimmat tietotekniikkatermit, kuten “Kosketustauti”, “Nougat”, “OpenStack Newton”, “etälääketiede” ja “Project Fi”. Tiimi päivittää olemassa olevat määritelmät niiden kehittyessä samanaikaisesti tekniikan kanssa.

Määritelmä Nougat

Nougat: Tämä on virallinen Android-tunnus avoimen lähdekoodin Android-mobiili-käyttöjärjestelmän 7.0-päivitykselle.

Useimmat merkinnät ovat tyhjentäviä, ja niihin sisältyy arvokasta tietoa tietystä aiheesta. Avustavat toimittajat saavat tietoja luotettavista lähteistä, joten määritelmiä ylläpidetään tarkasti ja pidetään ajan tasalla.

Opinto-oppaat ja artikkelit kouluttavat teknistä taidokasta tai lay-henkilöä

Määritelmien lisäksi Webopedia sisältää runsaasti lisätietoa oppaina, pikaoppaina ja neuvoja parhaimmista IT-käytännöistä..

Sivuston sisältö tarjoaa viimeisimmät uutiset IT-tuotteista ja prosesseista, jotta alan ammattilaiset pysyisivät ajan tasalla heidän aloillaan tapahtuvasta. Asiantuntijat, jotka haluavat parantaa teknistä tietämystään, hyötyvät myös näistä osioista, koska artikkelit on kirjoitettu olevan helposti sulavia riippumatta teknisestä ymmärtävyydestasi. Webopedian oppaat auttavat opiskelijoita valmistautumaan tietotekniikkaan liittyviin kokeisiin, mikä tekee sivustosta arvokkaan resurssin niille, jotka suorittavat syventäviä tekniikan, tietokoneohjelmoinnin tai tietotekniikan opintoja.

Tiesitkö ?: Seuraa parhaita käytäntöjä tekniikan kehityksen kehittyessä

Webopedian? Tiesitkö sinä? -osa tarjoaa lukijoille tietotekniikkavinkkejä ja parhaita käytäntöjä, ja se on jaoteltu kolmeen luokkaan: Internet, tietotekniikka ja laitteistot & Ohjelmisto.

Internet-osa on suunnattu maallikolle, joka haluaa lisätä tietämystä tietokoneisiin liittyvistä aiheista. Siinä on artikkeleita, jotka sisältävät Twitter-vinkkejä, neuvoja wifi-signaalin lisäämiseksi ja tietoa QR-koodeista.

Computer Science -osa kattaa edistyneemmät aiheet, kuten verkkotiedostojen palauttamisen tai palvelimen ja työpöydän virtualisoinnin erot, sekä täydellisen selityksen avoimen lähdekoodin ohjelmistoista.

Viimeiseksi laitteisto & Ohjelmisto-osa, joka on tarkoitettu myös edistyneemmälle IT-yleisölle, pohtii aiheita aina oikean yrityksen tallennussovelluksen valitsemisesta Big Data -ennusteisiin.

Opinto-oppaat: Maisterin monitasoiset opetussuunnitelmat tenttivalmisteluaineistoineen

Webopedian oppaat on suunniteltu auttamaan lukioita, alaopiskelijoita ja jatko-opiskelijoita; IT-ammattilaiset ja jopa muut kuin IT-ammattilaiset saavat perusteellisen käsityksen tietyn tekniikan aiheesta. Oppaat on suunniteltu johtamaan johtavia akateemisia opetussuunnitelmia. Tiheästi teknisen aiheen perusteellinen kuvaus – maallikon sanoin – antaa opiskelijoille mahdollisuuden läpäistä tietokilpailuja ja tenttejä luottavaisesti.

Näyttökuva Webopedian opinto-opasivulta

Webopedian oppaat auttavat lukion tutkinnon suorittaneita opiskelijoita valmistautumaan tietotekniikkaan liittyviin kokeisiin.

Joitakin tällä hetkellä sivustolla saatavilla olevista oppaista ovat:

  • Java-perusteet: Muuttujat, syntaksi ja sopimukset
  • Java-perusteet, osa 2: Operaattorit, muokkaimet ja rakenteet,
  • OSI-mallin 7 kerrosta
  • Tietokonearkkitehtuuri
  • Verkon perusteet
  • Tietokoneiden viisi sukupolvea
  • Mitkä ovat verkon topologiat?
  • Virtuaali yksityinen verkko (VPN)
  • Opas TCP: n ymmärtämiseen, protokolla

Jotta aihetta voidaan käyttää, kukin resurssi jakaa aiheensa useiksi helposti sulatettaviksi alakategorioiksi, joihin sisältyy linkkejä, joiden avulla opiskelijat saavat lisätietoja aiheesta.

Pikaohje: Alan ammattilaiset saavat nopean pääsyn säännöllisesti päivitettävään KB-tiedostoon

Ihmisille, jotka etsivät nopeaa kattavuutta teknisistä termeistä, Webopedia tarjoaa Pikaviite-osan. Ajatuksena on hajottaa monimutkaiset aiheet pureman kokoisiksi arvokkaan informaation nuggeiksi. Lukijoiden ei tarvitse joutua tuntemaan tekniikkalehtiä tuntikausia napsauttamalla loputonta määrää linkkejä saadaksesi vastauksen.

Esimerkiksi ihmiset, jotka ovat hämmentyneitä tietyistä tekstiviestien lyhenteistä (esim. “Brb”), voivat löytää selkeyttä Tekstiviestit ja Online Chat-lyhenteet -artikkelissa. Osio sisältää myös tietoja Google-haun pikakuvakkeista, hymiöiden merkityksistä, kuvankäsittelyterminologiasta ja datatiedostomuodoista.

Kokenut toimittaja, joka on omistettu parhaan tiedon hankkimiseen

Webopedian toimittajat hyödyntävät laajaa kokemustaan ​​varmistaakseen, että sivusto on täynnä ajantasaista, asiaan liittyvää tietoa teknisesti haastavista sanoista, lauseista ja lyhenteistä.

Webopedian toimitusjohtaja Vangie Bealilla on yli 15 vuoden kokemus tekniikan kirjoittajana ja toimittajana. Hän on kirjoittanut yli tusinaan verkkoteknologiajulkaisuun, mukaan lukien Search CRM, Small Business Computing ja CIO.

Forrest Stroud, Webopedian vanhempi yritystoiminnan IT-toimittaja, tuo sivustolle myös yli 15 vuoden IT-kokemuksen. Hän on kirjoittanut ja / tai hallinnoinut joitain maailman tunnetuimpia teknologiasivustoja, kuten WinPlanet, Enterprise Storage Forum, ASPNews ja ServerWatch.

Tämä kokemus sekä tietämyksen hankkiminen tietotekniikkayhteisön ajattelijoilta tekevät Webopediasta arvovaltaisen alustan, josta kerätä teknistä tietoa.

Kuten testi, kysyin Siriltä, ​​mitä IPA tarkoittaa. Vaikka hän voi olla älykäs henkilökohtainen avustaja, hän antoi minulle tietoja aleista. Joten käännyn edelleen Webopedian puolelle teknisiä määritelmiä varten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me