Kuinka tarkkuus yksinkertaistaa tietojen integrointia ja hallintaa: Säästämällä yrityksille aikaa ja rahaa joustavilla, automatisoiduilla ratkaisuilla

TL; DR: Kun yritykset käyttävät yhä enemmän tietolähteitä toiminnan tehokkuuden tunnistamiseen ja liiketoimintapäätösten johtamiseen, manuaaliseen koodaukseen ja latenssiin on vähemmän aikaa. Attunity, Developers ‘Choice ™ -palkinnon saaja tehokkaasta tietojen integroinnista ja hallinnasta, nopeuttaa tietojen toimittamista, tallentamista ja saatavuutta ohjelmistovalikoimansa avulla. Keskitymme kolmeen allekirjoitusohjelmaan – jäljentäminen, kirjoittaminen ja näkyvyys – näyttää, kuinka käyttäjät voivat saumattomasti ja turvallisesti syödä tietoja ja automatisoida rutiininomaiset tiedonhallinta- ja varastointiprosessit.


Swiss Life Group, yksi Euroopan johtavista vakuutus- ja varainhoitoyhtiöistä, halusi yhdistää asiakastiedot useiden taustajärjestelmien välillä yhdeksi, haettavaksi hakemistoksi. Aikaisemmin jokainen taustajärjestelmä oli käytettävä erikseen, ja se esittäisi tietoja hieman eri tavalla – sekoittaen asiakkaita, myyjiä ja työntekijöitä.

Käyttämällä Attunityn ohjelmia, Swiss Life yhdisti tiedot keskusyksiköstä keskitietokantaan, joka palveli yhteistä hakukonetta. Nyt asiakkaat voivat käyttää reaaliaikaista tietoa politiikastaan ​​verkko-, tabletti- ja mobiilisovellusten kautta, ja yritys laajentaa toimintoja muihin osastoihin, jakelijoihin ja palveluagentteihin.

“Ilman tarkkuutta emme olisi voineet tehdä hanketta”, arkkitehtuurijohtaja Christian Phan-Trong sanoi tapaustutkimuksessa. ”Se olisi ollut meille liian kallista kehitystyön kannalta. Olimme pakotetut luopumaan reaaliaikaisesta tiedon levitysvaatimuksestamme. ”

Vaikka Attunity-asiakkaat yleensä kuuluvat Fortune 2000 -luokkaan, tuotemarkkinoinnin vanhempi johtaja Kevin Petrie sanoi, että useilla tuotteilla, kuten CloudBeamilla, on aktiivinen käyttäjäkunta myös keskisuurissa yrityksissä. “Teknologia, jota meillä on, toimii varmasti kaiken kokoisissa yrityksissä”, hän sanoi.

Miksi tehokasta tietojen integrointia on vaikea saavuttaa

Yritysten tarvitseman datan määrän ja monimuotoisuuden kasvaessa Kevinin mukaan perinteisimmät prosessit ja ohjelmat eivät ole pysyneet tahdissa.

Tietojen integrointijärjestelmien tai varastojen suunnittelu ja rakentaminen vaativat usein useita viikkoja ja ETL (poimi, muunna ja lataa) -ohjelmoijia. Aika- ja resurssiintensiivinen asennus ja ylläpito voivat olla kielteisiä yrityksille – etenkin niille, jotka yrittävät käyttää tietoja toiminnan tehostamiseksi.

Asiakkaat vaativat ketteryyttä, välittömyyttä ja joustavuutta

Kevinin mukaan potentiaaliset asiakkaat etsivät tyypillisesti kolmea yhteistä tarvetta toteuttaessaan tiedon integrointijärjestelmää:

  1. Nouda ja toista tietoja pyydettäessä: Organisaatioiden on kerättävä ja siirrettävä tietoja nopeasti järjestelmien välillä. “Tämä ketteryys on iso vaatimus”, hän sanoi.
  2. Reaaliaikainen suoratoisto: Pikadatapäivitykset antavat yrityksille mahdollisuuden hyödyntää välittömästi asiakasmahdollisuuksia tai toiminnan tehokkuutta.
  3. Foorumin välinen tuki: Mahdollisuus jakaa tietoja useille tietokannoille ja alustoille tarjoaa jäljitettävän ratkaisun, jolla ei ole omistusoikeusrajoitteita.

Suurin osa tiedoista menettää suuren osan arvostaan ​​yritykselle 30 minuutin kuluttua, Kevin sanoi. Esimerkiksi vähittäiskauppiaat voivat käyttää myyntitietoja jatkaaksesi heti suhdetta ostajiin heti oston jälkeen.

“Voit tehdä reaaliaikaisen tarjouksen sosiaalisen median malleista esimerkiksi kyseiselle väestöryhmälle”, hän sanoi. “On olemassa kaikenlaisia ​​asioita, joista voit tietää reaaliajassa profiloidaksesi tämän asiakkaan ja tehdäksesi seuraavan parhaan tarjouksen ristiinmyynniksi.”

Ratkaisut, jotka haastavat monimutkaisuus, viive ja epäjohdonmukainen tuki

Muuta tietojen talteenottoa tai CDC-ohjelmia, jotka tunnistavat, kaappaavat ja toimittavat tietoja kohdettuun tietokantaan, varastoon, Hadoopiin tai pilveen. Varovaisuus ja kilpailijat pyrkivät lievittämään seuraavia kolmea haastetta Kevinin mukaan:

  1. Monimutkainen manuaalinen koodaus: Perinteisiin tietojen kopiointimenetelmiin sisältyy paljon aikaa vievää ja monimutkaista ETL-ohjelmointia.
  2. Latenssi siirroissa: Kun siirtää valtavia tietomääriä, tehottomat kopiointiohjelmat saattavat hidastaa tuotantosovellusten suorituskykyä.
  3. Epäjohdonmukaiset prosessit: Erityiset alustat ja työkalut vaativat usein erityisiä menettelyjä datan siirtämiseksi ja käsittelemiseksi tehokkaasti, mikä saattaa olla intuitiivista.

Attunity pitää itseään parhaiten riippumattomana suoratoisto-CDC: n tarjoajana. Useimmat kilpailijat, mukaan lukien Oracle, tarjoavat ohjelmia, jotka on räätälöity niihin liittyviin, sisäisiin tuotteisiin. Viimeinkin Kevin sanoi kuitenkin, että Attunity tukee 36 tietolähdettä ja kohdetta.

“Heillä ei yksinkertaisesti voi olla samanlaista tukea muille alustoille”, hän sanoi. “Riippumattomuutemme antaa meille mahdollisuuden olla tiiviissä yhteistyössä Microsoftin, Teradatan, Hewlett Packard Enterprise -yrityksen ja monien muiden kanssa, jotta voimme integroida tiukasti ja siirtää tietoja missä tahansa sen tarvitsee, reaaliajassa.”

Kuinka tarkkuusohjelmat auttavat yrityksiä siirtämään, valmistelemaan ja analysoimaan tietoja

Kevin kertoi, että Attunity-ohjelmat auttavat yrityksiä hyödyntämään analytiikkaa automaatiolla ja älykkyydellä, ja ymmärtävät Attunityn tehtävän antaa IT-osastoille mahdollisuuden toimittaa tietoja suuremmissa määrin nopeasti ja tehokkaasti.

“Kaikki asiat, jotka vaativat paljon lahjakkaita, manuaalisia, ETL-ohjelmoijia, tapahtuvat nyt automatisoinnilla vetämällä ja pudottamalla, verkkopohjaisen käyttöliittymän avulla”, hän sanoi..

1. Replicate ™ -syötteiden ja -virtojen tiedot monissa eri käyttöympäristöissä

Attunityn lippulaivatuote, Replicate, kopioi tiedot irtotavarana tai tosiaikaisesti tuotantoympäristöistä ja toistaa ne analytiikkavarastoon, kuten Hadoop tai tietovarastoihin.

Käyttäjät automatisoivat tiedon integroinnin ilman koodausta määrittelemällä tietolähteet ja kohteet intuitiivisessa portaalissa ja voivat seurata edistymistä reaaliajassa.

Näyttöruutu kohtelusta

Replicate siirtää tietoja nopeasti ja turvallisesti kymmenien tuettujen alustojen välillä reaaliajassa.

“Voit siirtää suuren määrän dataa ja siirtyä heti reaaliaikaiseen CDC: hen pitääksesi sen ajan tasalla”, Kevin sanoi. “Voimme tehdä sen erittäin kevyellä, nopealla ja tehokkaalla ohjelmistotyökalumme avulla.”

Yrityksen uusimmista tarjouksista Enterprise Manager tarjoaa keskitetyn käyttöliittymän tiedon hallinnan ja seurannan kautta asiakkaan toisinnusympäristössä..

“Yhtäkkiä massiivinen, koko yrityksen laajuinen tietojen yhdistämistoiminta tulee paljon toteuttamiskelpoisemmaksi”, Kevin sanoi. “Se ei ole työvoiman suhteen ylivoimaista, koska sinulla on tämä yksi komentokeskus operaatioitasi varten.”

2. Compose ™ automatisoi rutiininomaiset tiedon varastointiprosessit

Kun tietojen integrointi on virtaviivaistettu, Attunity Compose voi auttaa asiakkaita automatisoimaan tietovarastojen luomisen, hallinnan ja päivityksen.

Kuvakaappaus kohteliaisuudesta Compose

Compose automatisoi aikaa vieviä prosesseja tietojen tallentamiseksi tietovarastoihin.

Kevin sanoi, että tietovaraston rakentaminen vaatii samoja aika- ja resurssivaatimuksia kuin sen toistaminenkin. Kevin sanoi, että hän kertoi suurelle vakuutusyhtiölle, joka oli budjetoinut 45 päivää ETL-ohjelmoijille ympäristön luomiseksi manuaalisesti. Käyttämällä sen sijaan Compose, aikajana supistui vain kahteen päivään.

“Se voi olla melko hankalaa asettaa jotain ja päivittää se ajoissa vastaamaan liiketoiminnan tarpeita”, Kevin sanoi. “Prosessin automatisointi voi olla iso askel eteenpäin organisaatioillemme, ja ne voivat olla erittäin kunnianhimoisia tietojen replikointiin ja konsolidointiin liittyvissä pyrkimyksissä.”

3. Visibility ™ mittaa tietojen vaikutusta reaaliaikaisiin näkemyksiin

Yksi maailman suurimmista autoteollisuusyrityksistä käyttää Attunity Replicate -sovellusta satojen lähteiden tietojen yhdistämiseen moniin yritystarpeisiin, mukaan lukien ennakoiva ylläpito tuotantoprosessissa. Autonvalmistaja voi käyttää tietoja määrittääkseen parannettavia menettelytapoja, ennakoida, mikä voi mennä pieleen, ja puuttuakseen ongelmaan ennen kuin se lisääntyy.

Samaa lähestymistapaa voidaan soveltaa yritysten tietoresursseihin, joissa on Attunity Visibility, joka tarjoaa tietoja siitä, kuinka tietoja käytetään ja mitä se tarkoittaa infrastruktuurille suorituskyvyn, tiedon sijoittamisen, kustannusten ja vaatimustenmukaisuuden kannalta.

Kuvakaappaus tarkkuuden näkyvyydestä

Näkyvyys tarjoaa analytiikan analyyseillesi – optimoimalla infrastruktuurisi suorituskyvyn ja tallennetun tiedon.

“Se antaa sinulle analyyttisiä tietoja, jotta ymmärrät kuinka hallita näitä tietoja entistä tehokkaammin”, Kevin sanoi. “Se on hankala toimenpide riippumatta, mutta olemme pyrkineet vähentämään monimutkaisuutta ja aikaa, joka tarvitaan ymmärtämään ympäristössäsi tapahtuvaa.”

Tarkkuuden edut: Työkalut auttavat yrityksiä pysymään tietotrendien kärjessä

Datan käytön ja vaatimusten kehittyessä samoin kuin Attunityn asiakkaille tarjoamat ominaisuudet, Kevin sanoi. Vuosien ajan tehdyt päivitykset ovat auttaneet asiakkaita hyödyntämään suosittua tekniikkaa, kuten Hadoop ja pilvien tallennusalusta.

“Autamme suuria organisaatioita yhdistämään kymmenien tai satojen tai mahdollisesti tuhansien päätepisteiden tiedot Hadoopin tietojärviin”, Kevin sanoi. ”Useimmissa organisaatioissa on myös pilviä osana arkkitehtuuriaan, ja se kasvaa. Yhä enemmän Replicate auttaa asiakkaita siirtämään osan näistä tiedoista pilveen. ”

Alusta riippumatta, Kevin sanoi, että Attunity on ylpeä tarjoamalla reaaliaikaisia ​​ja yksinkertaisia ​​tarjouksia monimutkaisille Big Data -järjestelmille.

“Haluamme tehdä monimutkaisuudesta läpinäkyvää käyttäjälle”, hän sanoi. “Tekemällä tiiviin integroinnin ja yhteistyön kaikkien tärkeimpien alustojen toimittajien kanssa ja suunnitellessamme automatisoidun käyttöliittymämme erittäin huolellisesti, varmistamme, että tietojen integrointia tarvitsevien järjestelmänvalvojien monimutkaisuus vähenee huomattavasti.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me