Kuinka MindManager-ajatuskarttaohjelma antaa yrityksille paremman mahdollisuuden visualisoida prosesseja, koordinoida projekteja ja lisätä tuottavuutta

TL; DR: Perustettiin vuonna 1998 yksilölliseksi ajatuskarttaratkaisuksi. MindManager kehittyi nopeasti kattavaksi suunnittelu- ja strategiakehitystyökaluksi, jota nyt käyttävät pk-yritykset ja yritykset ympäri maailmaa. Corelin Mindjet MindManager -ohjelmisto tarjoaa tehokkaamman lähestymistavan ongelmanratkaisuun. Työkalu toimii ihmisten ajattelutavalla ja tuo epälineaariset ideat ja ajatteluprosessit keskittymään antamaan käyttäjille globaalin, kokonaisvaltaisen visualisoinnin siitä, mikä on tietyn projektin vaara. MindManager on jo lähes 20 vuoden ajan auttanut yrityksiä innostamaan luovuutta, lisäämään tuottavuutta ja herättämään ideoitaan.


Ekso Bionics harjoittaa muuttuvaa elämää. Yrityksellä on näennäisen mahdoton velvollisuus auttaa halvaantuneita ihmisiä, lähinnä selkäydinvammoja tai aivohalvauksia kärsineitä, pääsemään takaisin jalkoihinsa.

“Me luomme eksoskeletoja”, kertoi Ekson markkinointijohtaja Karl Gudmundsson. “Ekson avulla ihmiset voivat saada erilaisen vastauksen kysymykseen, jota he aina kysyvät:” Voinko kävellä uudelleen? “”

Ekson eksoskeletot ovat huipputeknologiaa omaavaa lääketieteellistä tekniikkaa. Suuri osa yrityksen kehitysprosessista koostuu yhteistyöstä insinöörien, lääkäreiden, kuntoutusterapeuttien ja potilaiden kanssa ideoiden ja prosessien kartoittamiseksi sellaisen tuotteen rakentamiseksi, joka parhaiten vastaa liikkuvuuden palauttamisen tärkeätä tavoitetta. Tätä varten Ekso kääntyi MindManager-ajatuskarttaohjelman puoleen auttaakseen prosessien visualisointia ja toteuttamista.

“Mindjet on ollut loistava työkalu, joka on auttanut meitä näkemään ja järjestämään tietoja ja laatimaan sen suunnitelmaan varmistaaksemme, että tuomme jotain arvokasta ihmisille, jotka aikovat käyttää exoskeletonia kodeissaan”, Karl sanoi. “On mahtavaa nähdä, että joku seisoo ja kävelee ensimmäistä kertaa – ehkä 20 vuotta heidän vammansa jälkeen.”

Corelin MindManager Productsin varapuheenjohtaja Michael Deutch vieraili Ekson tuotantolaitoksessa ja kertoi olevansa peloissaan Ekson tekemästä suuresta työstä. Näkemänsä ansiosta hän oli ylpeä MindManagerista, joka pystyi toimimaan niin olennaisena osana Ekson suunnittelussa ja virtaviivaistamaan yrityksen suunnittelu- ja kehitysprosesseja..

“Voit kiertää laitosta ja todistaa, että joku voi kävellä uudestaan ​​eksoskeleton avulla. Voit todella nähdä kuinka tuote muuttaa elämää”, Michael sanoi. “Se saa sinut tuntemaan kuin teet jotain hyvää maailmassa.”

Melkein 20 vuoden ajan MindManager on auttanut yrityksiä, kuten Ekso, visualisoimaan ja organisoimaan ideoita, jotka johtavat tehokkaampien ja mitattavissa olevien liiketoimintastrategioiden toteuttamiseen. Mindjetin epälineaarinen lähestymistapa ongelmanratkaisuun ja suunnitteluun antaa kokonaiskuvan projektien vaakalaudalta, mikä säästää aikaa, vaivaa ja rahaa yrityksille, jotka käyttävät yrityksen ratkaisua.

Vapaamuotoisen ajattelun edistäminen ideoiden paremman visualisoinnin ja organisoinnin edistämiseksi

MindManager rakennettiin poistamaan hankekehityksen, hallinnan ja toteutuksen ympäröivä monimutkaisuus. Työkalun avulla käyttäjät voivat luoda mm. Tietokarttoja ja organisaatiokaavioita, mukaan lukien Gantt-kaaviot, prosessivirrat ja aikataulut..

Ohjelmiston joustavuus tarjoaa yrityksille tavan poistua lineaarisen ajattelun rajoista ja siirtyä vapaamuotoiseen prosessiin, joka vastaa enemmän ihmisen aivojen toimintaa.

“Se on työkalu, jolla ihmiset voivat ajatella, ja ei, se ei ole kuin vähemmistöraportti”, Michael vitsaili. “MindManager antaa ihmisille mahdollisuuden saada ajatuksia päästänsä ja interaktiiviseen sovellukseen järjestääksesi ne ja nähdäksesi mitä puuttuu.”

Michael kertoi meille, että työkalu auttaa yksilöitä ja ryhmiä keräämään ideoita ja palautetta reaaliajassa tapahtuessa. Ideat ja tiedot voidaan sitten järjestää visuaalisesti ryhmiin, joihin voidaan lisätä yksityiskohtia.

“Se ei ole lineaarinen – se toimii niin kuin luulet”, Michael sanoi. ”Jos esimerkiksi pyydän sinua nimeämään kymmenen suosikkiravintolaasi järjestyksessä, melkein kukaan ei voi vastata tähän, koska palaudut eri muistojesi ja muistojesi ympärille. Mutta kun kaikki on saatu aikaan, voit aloittaa tilaamisen ja priorisoinnin. ”

Parempi lähestymistapa ongelmanratkaisuun inspiroi luovuutta & Innovaatio

MindManagerin epälineaarinen lähestymistapa auttaa käyttäjiä työskentelemään tehokkaammin luovan prosessin läpi. Michael käytti esimerkkejä joistakin päivittäin käyttämistämme työkaluista, jotka perustuvat lineaarisiin ajatteluprosesseihin. Michael totesi, että työkalut, kuten Microsoft Word ja PowerPoint, ovat hienoja tuotteita; kuitenkin tapa, jolla suurin osa ihmisistä käyttää niitä, estää etenemistä kohti haluttua lopputulosta.

“Ennen MindManageria vietin tunteja diojen parissa työskentelemällä PowerPoint-esityksen yhteydessä”, Michael sanoi. “Sitten, kun olen valmis diokannella, jotkut dioista, joissa vietin tunteja, päätyvät leikkaushuoneen lattialle, etteivät ne koskaan muuttuisi esitykseksi.”

Näyttökuva MindManager for Enterprise -käyttöliittymästä

MindManager antaa yksilöiden ja yritysten kartoittaa projekteja ja prosesseja entistä tehokkaammin.

Michael kertoi meille, että tämä johtuu siitä, että emme pystyneet näkemään suurta kuvaa etupuolella siitä, miten esitys järjestetään ja kulkee. Käyttämällä MindManager-ohjelmaa prosessin ensimmäisenä askeleena, käyttäjät saavat täydellisen näkökulman esitykseen, joten aikaa ei mene hukkaan luomalla dioja väärien esimerkkien avulla tai jotka eivät vie tarinan virtaan.

“Voit ajatella sitä etukäteen MindManager-ohjelmalla ja tutkia sitten yksityiskohtia, kun olet leikannut rasvaa”, Michael sanoi. “Tämä tekee siitä vähemmän aikaa vievän ja paljon helpomman saavuttaa tavoitteesi, jotka haluat saavuttaa.”

Alustava suunnittelu & Kartoitus strategioiden suunnittelulle & Mittaa menestys

Michaelin mukaan MindManager loistaa todella, kun organisaatiot käyttävät työkalua projektin kehittämisen alkuvaiheissa. Integroimalla MindManager joihinkin työkaluihin, joita yritykset jo käyttävät, kuten yllä olevassa PowerPoint-esimerkissä, yritykset auttavat ymmärtämään paremmin, mitä yrittävät saavuttaa, ja parhaita tapoja tehdä niin. Michael käytti Microsoft Projectia toisena esimerkkinä tästä.

“Se on loistava työkalu projektien ja tehtävien kartoittamiseen, mutta se ei ole välttämättä ihanteellinen keino selvittää, kuinka mitata menestystä, mitä jokaisella alueella on tapahduttava ja kuka aikoo osallistua”, Michael sanoi..

Rakentamalla nämä näkökohdat etukäteen MindManageriin, yritykset voivat viedä ne Microsoft Projectsiin antaakseen yleiskuvan erilaisista projekti- ja tehtävähallintajärjestelmistä.

Tällainen etukäteen tehtävä suunnittelu ja kartoitus voidaan viedä askeleen pidemmälle auttamaan organisaatiota selvittämään, onko projekti edes toteuttamisen arvoinen. Jälleen kerran on kyse iso kuvan saamisesta.

“Koko maailma on keskittynyt tuottavuuteen, mutta MindManager ei ole välttämättä tuottavuuden työkalu”, Michael sanoi. ”Se auttaa sinua selvittämään, minkä projektin kanssa sinun pitäisi työskennellä tarkoituksesta riippuen. Sillä ei ole väliä kuinka tuottava olet, jos työskentelet väärän projektin parissa. “

Michael kertoi meille, että juuri tämän vuoksi niin monet johtoryhmät ympäri maailmaa käyttävät työkalua nähdäkseen, työskentelevätkö oikeat projektit. MindManager varmistaa, että arvokkaat yrityksen resurssit on keskitetty oikeaan suuntaan.

Muutamalla napsautuksella yritykset voivat harkita mitä tahansa projektin osaa ja mitata sen onnistumismahdollisuuksia. Asiakkaille tämä voi tarkoittaa jopa 20%: n lisäystä projektin tehokkuuteen Michaelin mukaan.

Yrityskulttuuri, joka on omistettu ajatusten herättämiseen elämään

On helppo ymmärtää, miksi Ekso Bionicsin kaltaisten yritysten auttaminen lisää MindManager-tiimin ylpeyttä. Se, että olemme osa jonkun matkaa takaisin liikkuvuuteen, on vähintäänkin kohottavaa.

MindManager tekee muutakin kuin vain piirtää projekteja. Se todella muuttaa ihmisten ajattelutapaa ja lähestymistapaa työhönsä. Tämän takia Michael on löytänyt lämpimän vastaanoton käyttäjiltä minne ikinä menee.

Kuva Michael Deutch

Michael Deutch, Mindjetin tuotteiden johtaja, rakastaa kuulla menestystarinoita Mindjetiä palvelevilta yrityksiltä.

“Kun menen viljelijöiden markkinoille, ihmiset halaavat minua, koska minulla on MindManager-t-paita”, hän sanoi. “Se todella luo katartaisen kokemuksen työkalua käyttäville ihmisille.”

MindManager antaa ihmisten visualisoida ajatuksiaan epälineaarisella tavalla, antaen rakenteen rakenteettomalle.

“Kun ihmiset alkavat pelata MindManager-ohjelman kanssa ja kehittää suunnitelman ensimmäistä kertaa, tulee iloksi tehdä työsi”, Michael sanoi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me