Kuinka Jive-ohjelmiston yhteistyöratkaisut auttavat yrityksiä optimoimaan työntekijöiden sitoutumista ja lisäämään työvoiman tuottavuutta

TL; DR: Nykypäivän digitaaliaikana nykyaikaisten yritysten on kaikkialla maailmassa joutunut kohtaamaan joukko uusia kysymyksiä, jotka liittyvät henkilöstöresurssien organisointiin ja liitettävyyteen. Näitä aiheita ovat vanhentuneet vanhat järjestelmät, maantieteellisesti hajaantuneempi työvoima sekä eri osastojen työntekijöiden käyttämien sovellusten monimuotoisuus ja kasvava määrä. Haasteena on koota joukkueet yhteen tuottavuuden ja työntekijöiden tyytyväisyyttä optimoivan viestinnän ja sitoutumisen edistämiseksi. Ja Jive Softwaren yhteistyöalusta tarjoaa vastauksen. Istuimme äskettäin tuotemarkkinoinnin johtajan Katherine Evansin kanssa, joka kertoi meille, kuinka Jive-ratkaisu auttaa yrityksiä lisäämään organisaation tehokkuutta, helpottamaan yhteistyötä ja tiedon löytämistä ja antamaan käyttäjille mahdollisuuden työskennellä haluamissaan sovelluksissa – kaikki yhdessä keskeisessä paikassa.


Vuosisadan vaihteessa organisaatioiden täytyi oppia navigoimaan Internetin nopeasti kasvavassa yhteyden viidakossa. Yritykset havaitsivat, että uuden tekniikan omaksuminen ei ollut riittävä; Heidän oli järjestettävä huolellisesti innovaatiot olemassa oleviin organisaatiorakenteisiin. Haasteena oli yrittää olla kuristamatta nopeasti kasvavien rikkaruohojen, jotka piti olla riistanvaihtajia.

Ja Jive Software osui näyttämölle tarkalleen oikeaan aikaan.

“Organisaatiot etsivät tapaa, jolla koko henkilöstönsä voisi olla yhteydessä, kommunikoida ja tehdä yhteistyötä”, kertoi Jiven tuotemarkkinoinnin johtaja Katherine Evans. “Kaikkein eteenpäin ajattelevat johtajat ja tietotekniikan johtajat näkivät, että monet tärkeät viestit unohtivat postilaatikoihin ja tärkeät asiakirjat katosivat massiivisissa digitaalisissa arkistoissa.”

Katherine Evansin otsikko ja Jive Software -logo

Jive’s Katherine Evans kertoi, että yritys auttaa optimoimaan tiedon löytämisen ja yhteistyön joukkueiden välillä.

Jive pyrkii auttamaan yrityksiä toteuttamaan potentiaalinsa ja virtaviivaistamaan viestintäänsä pitämällä vuoropuhelua läpi organisaationsa.

“Halusimme muuttaa irtaantuneet yritykset yhtenäisiksi tiimeiksi”, Katherine sanoi. “Teimme sen rakentamalla saumattoman yhteistyöalustan.”

Nykyään Jive’s pilvipohjainen ohjelmisto luo ja hallinnoi avoimia yhteistyöalustoja, joita miljoonat menestyneiden yritysten ihmiset käyttävät joukkueiden linjaamiseen, tuottavuuden parantamiseen, tehokkaaseen kommunikointiin ja syvempään osallistumiseen.

Laajennetun ja hajaantuneen nykyaikaisen työympäristön käsittely

Organisaatioiden on täytynyt kohdata monia uusia organisatorisia haasteita, koska Internet ja web-sovellusten leviäminen ovat mahdollistaneet sen, että useammat ihmiset työskentelevät etäyhteydessä.

“Työpaikka kehittyy edelleen nopeassa tahdissa”, Katherine sanoi. “Johtajien on ratkaistava joukko ongelmia, joita ei ollut olemassa vain viisi vuotta sitten.”

Ja Katherine kertoi meille sovellusten ylikuormituksen, maantieteellisen hajaantumisen ja ”yritysamneesian”, jotka ovat kolme näistä aiheista eniten häiritsevää..

1. Sovellusten ylikuormitus on todellinen

Monet yritykset ovat löytäneet itsensä haudatuksi sovellusvuoren alle, joista joistakin on hyötyä, kun tarkastellaan niiden pinta-arvonäkymää. Monet voivat kuitenkin luoda painajaisia ​​yrityksen organisaation näkökulmasta.

“Yhden sovelluksen sovellusten räjähdys on luonut toimistoja, jotka ovat täynnä viestejä lähettäviä alustoja ja työkaluja”, Katherine sanoi.

Työntekijät käyttävät useita sovelluksia keskimääräisen työpäivän aikana. Ja kuten Katherine huomautti, monet työntekijät voivat hämmentyä siitä, minkä sovelluksen avulla he etsivät sisältöä tai keskustelivat.

“Noin 29% keskimääräisen työntekijän ajasta vietetään etsimään ihmisiä ja tietoja, joita he tarvitsevat työnsä suorittamiseen”, Katherine sanoi. “Mielestämme se on hullua, ja meidän tehtävämme on lopettaa se.”

2. Maantieteellisen leviämisen edut ja haitat

Yhä useammat yritykset ovat löytäneet etätyöntekijöiden palkkaamisen edut. Tämä malli antaa organisaatioille mahdollisuuden palkata alansa parhaat ja kirkkaimmat työntekijät sijainnistaan ​​riippumatta. Työntekijöiden tyytyväisyysaste kasvaa myös etätyön mukana tulevan vapauden myötä.

Haittapuoli on kuitenkin se, että tiimin jäsenten välinen yhteistyö ja sitoutuminen tulee hankalaksi, kun he ovat jakautuneet ympäri maailmaa..

“Johtajien on kysyttävä:” Kuinka koota joukkue, kun yritykseni on erittäin virtuaalista ja liikkuvaa? Kuinka voin saada ihmiset, jotka eivät koskaan näe toisiaan, tekemään yhteistyötä? ”” Katherine sanoi. “Noihin kysymyksiin ei ole helppo vastata.”

3. Yritystoiminnan oireiden tunnistaminen

Mitä pidempään työntekijät ovat työssä, sitä enemmän he oppivat – ja usein heidän poistuessaan työpaikasta entinen työnantaja menettää kaiken institutionaalisen tietonsa.

“Siitä syystä, että ihmiset siirtyvät uusille töille tai valmiita projekteja heitetään syrjään ja unohdetaan, organisaatiot tuhlaavat paljon aikaa keksimään prosesseja”, Katherine sanoi.

Katherine kutsuu tätä ilmiötä “yrityksen amnesiaksi”.

“Tieto on organisaation tärkein voimavara, mutta kun yritykset antavat tiedon liukastua sormiensa läpi ja katoavat, he eivät voi palata takaisin ja hankkia sitä”, hän sanoi. “He lopulta ratkaisevat samat ongelmat ja arvioivat samat projektit uudelleen ja uudelleen.”

Jiven tavoite? Toimia parannuskeinona amnesialle, jolloin tiedon ja asiantuntemuksen löytäminen on helppoa.

Avaimet käteen -ratkaisuratkaisut, jotka tarjoavat parannuksen

Nämä kolme ongelmaa johtavat samaan negatiiviseen seuraukseen – menetetään paljon aikaa epäorgaanisten, vuotavien organisaatiotyökalujen ja rakenteiden käsittelyyn. Jiven vuorovaikutteinen intranet vähensi 34%: lla aikaa, joka kului yrityksiltä tiedon ja asiantuntemuksen löytämiseen, Katherine sanoi. Tutkimus osoitti myös, että ohjelmisto lisäsi työntekijöiden tuottavuutta 15% ja leikkautumisaikaa 30%.

Ja Katherine totesi, että tällä kertaa säästöjä voi olla monissa muodoissa.

“CIO: t rakastavat sitä, että autamme heitä nykyaikaistamaan monimutkaisia, monijärjestelmäisiä infrastruktuureitaan poistamalla sovellukset, joita he eivät tarvitse, ja laajentamalla heidän tehokkaimpien ratkaisujensa käyttöä”, hän sanoi. ”Työntekijät rakastavat, että annamme heidän jatkaa haluamiensa työkalujen käyttöä, jotta he voivat saada työnsä suorittamatta tarvitsematta oppia kokonaan uusia sovelluksia ja ohjelmia. Samaan aikaan organisaatio vangitsee kaikki nämä tiedot, joten kuka tahansa voi etsiä ja löytää sen. ”

Olipa työntekijät näytöllä yrityksen pääkonttorissa tai työmatkan päässä ja pitävät yhteyttä Slack-kanavien kautta, Jive ottaa kaiken syöttämänsä tiedon ja tekee siitä helposti haettavan tulevaa käyttöä varten. Yhden kaupungin työntekijä, joka ei ehkä edes tiedä toisen kaupungin työntekijöiden nimiä, voi löytää ihmisiä, sisältöä ja asiantuntemusta Jive-hakujen avulla.

“Tämä ajaa todella parempaa päätöksentekoa ja liiketoimintatapoja”, Katherine sanoi. ”Tietenkin se lisää myös käyttäjän tuottavuutta. Jos löydät tarvitsemasi henkilön, se helpottaa päiväsi. ”

Ja Jive tekee ratkaisustaan ​​vain tehokkaamman.

“Hyödynnämme älykkyyttä ja luonnollista kielenkäsittelyä yhdistääksemme työntekijät älykkäästi oikeisiin ihmisiin, sisältöön ja tietoon”, Katherine sanoi. ”Tällä hetkellä rakennamme työkuvaa, jota kutsutaan työkuvaajaksi, joka seuraa kaikkia sisältöjä, joiden kanssa käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa, ja pintautuvat sitten kyseisiin tietoihin, kun suhteellisia kriteerejä etsitään. Kun parannamme ratkaisujamme, asiakkaamme näkevät ajan säästönsä kasvavan räjähdysmäisesti. ”

Miksi asiakasviestintä on yrityksen tehtävän ydin

Jive-tuotteiden tarkoituksena on auttaa yrityksiä rakentamaan ja ylläpitämään hyvin organisoituja, tehokkaita ja kukoistavia yhteisöjä. Joten on järkevää, että yritys on rakentanut kukoistavan yhteisön omien asiakkaidensa kanssa.

Jive otti saman kekseliäisyyden, jonka se pumppaisi sisäisiin yhteistyövälineisiin, ja kehitti ulkoisen viestintäratkaisun, jota Jive hyödyntää nyt asiakasportaalina.

“Olemme käyttäneet tätä portaalia kerätäkseen suuren joukon yhteisöjohtajia, jotka kokoontuvat ja jakavat tietoa”, Katherine sanoi. ”He keskustelevat parhaista käytännöistä ja auttavat meitä ymmärtämään, kuinka asiakkaamme käyttävät ratkaisumme. Jos puhuisimme vain yhdelle asiakkaalle kerrallaan, saatamme oppia yhden tai kaksi asiaa. Mutta kun puhumme yhdessä koottujen asiakasryhmien kanssa, oppimme paljon hyvin nopeasti. ”

Asiakasyhteisön kokoaminen on auttanut Jiveä jatkuvasti parantamaan tuotetta.

”Saatu palaute on liiketoiminnan ydin”, Katherine sanoi. “Se on pylväs, joka tuki meitä alussa, ja moottori, joka ajaa meitä eteenpäin.”

Jive: Omien työkalujen hyödyntäminen innovaatioiden ja yhteyksien edistämiseksi

Jivessä toimiessaan Katherine sai tietää, että se ei ole kuin useimmat muut toimistot.

“Mikä tekee meistä todella ainutlaatuisen, on se, että käytämme omaa tuotetta”, hän sanoi. “Testaamme sitä itse joka päivä, mikä on valtava etu.”

Olipa kyse Jiven markkinoijista tai sen kehittäjistä, kaikki yrityksen henkilöt kokevat tuotteen yhteistyöympäristön ensikäden kautta.

“Usein koemme erityisiä kipuja ja onnistumisia ennen kuin edes kuulemme niistä asiakkaidemme”, Katherine sanoi. “Se todella osuu kotona ja auttaa meitä liikkumaan nopeasti parantamaan Jiven parhaita ominaisuuksia ja parantamaan tarvittavia asioita.”

Jive fuusioitui äskettäin Aurean kanssa – yritys, jonka työvoima on hajallaan.

“He eivät välittäneet siitä, missä ihmiset työskentelivät, he vain halusivat koota parhaat mielet virtuaaliseen yhteistyöympäristöön”, Katherine sanoi. ”Nyt työskentelemme huippuosaajien kanssa kaikkialta, ei vain toimiston yli työpöydällä istuvien ihmisten kanssa. Se on paljon mielenkiintoisempaa ja hauskempaa. Ja se kaikki on tehty mahdolliseksi ohjelmistomme avulla. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me