Kuinka Greenhostin eettiset hosting-ratkaisut tukevat asiakkaita, jotka arvostavat kestävyyttä, tietosuojaa ja Internetvapautta

TL; DR: Greenhost tarjoaa majoitusta kansalaisjärjestöille ja yrityksille, jotka ottavat eettiset kysymykset ja kestävän kehityksen vakavasti. Yhtiö rakennettiin tarjoamaan huipputeknisiä tietotekniikkapalveluja samalla kun se säästää luonnonvaroja energiatehokkaiden tietokeskuksien ja ympäristöystävällisen kulttuurin avulla. Greenhost on myös ottanut kantaa digitaalisiin oikeuksiin ja yksityisyyteen tukemalla organisaatioita, jotka puolustavat näitä syitä. Tämä omistautuminen auttaa Greenhostin asiakkaita vaikuttamaan myönteisesti sekä yhteisöissään että verkossa.


Asiakkailla, jotka etsivät huipputeknisellä infrastruktuurilla varustettuja palveluntarjoajia, on monia vaihtoehtoja, joista valita. Mutta Amsterdamissa toimiva Greenhost on löytänyt tavan erottautua siitä tungosta maailmanmarkkinoista.

Koko laitteistonsa ja infrastruktuurinsa hallinnan lisäksi Greenhost tarjoaa eettisiä palveluita, jotka tukevat kolmea kriittistä aluetta – kestävyyttä, Internetin vapautta ja tietosuojaa. Ja yritys onnistuu saamaan aikaan tämän tarjoamalla asiakkaille vankan virtualisoidun alustan.

Greenhost-logo

Greenhost aloitti keskittymällä eettiseen hosting-palveluunsa kestävyyteen, Internetin vapauteen ja yksityisyyteen.

Kestävyys on se, mikä innosti Greenhostia tarjoamaan eettistä majoitusta, ja yli 15 vuoden ajan yrityksen tehtävä on ollut tehdä tuotantoprosessin kaikista vaiheista mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Internetvapaus on lähellä myös Greenhostin sydäntä, koska sen tiimi pitää verkkoa tiedonsaantivälineenä sekä mielipiteiden ilmaisun ja muotoilun alustana. Näillä vakaumuksilla on aktiivinen rooli useissa isäntäprojekteissa, jotka tukevat digitaalista turvallisuutta ja ihmisoikeuksia. Ja näiden asioiden ohella Greenhost pitää myös tietosuojaa tärkeänä päätöksentekoa ajatellen.

Yhtiö menestyy, kun yhä useammat yritykset alkavat vaatia, että isännöintipalvelut tasapainottavat korkean suorituskyvyn ja eettiset normit. Greenhost on toimintansa alusta lähtien työskennellyt kansainvälisten kansalaisjärjestöjen kanssa, jotka tarvitsevat vahvan läsnäolon Internetissä tukeakseen tehtäviään, mutta kieltäytyvät tekemästä pikakuvakkeita oikean toiminnan tekemiseen. Kun sanat levisivät palveluistaan, Greenhostin asiakaskunta kasvoi, ja siihen kuuluu tänään pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotka etsivät vaihtoehtoja perinteisille isännöintipalveluille.

”Kaikilla näillä yrityksillä ei ole rajattomia resursseja. Tämä pätee erityisesti valtioista riippumattomiin järjestöihin, joiden tukijat vaativat käyttävänsä rahaa virkamatkoihinsa, ei verkkosivustoilleen ”, sanoi Greenhost CTO: n Mart van Santen. ”Nämä organisaatiot luottavat meihin, koska annamme rehellisiä neuvoja. Emme myy. Kuuntelemme asiakkaidemme tavoitteita ja räätälöimme ratkaisumme vastaamaan heidän erityistarpeitaan. “

Miksi kestävä hosting on tärkeämpää kuin koskaan

Greenhost aloitti virallisesti vuonna 2001, mutta aloitti isäntäaskeleensa vuonna 2007. Tuolloin kestävyys oli nousussa painopistekysymykseksi Euroopassa. Heinäkuussa 2006 viisi Euroopan maata kokenut lämpimimmän kuukauden, jonka he olivat koskaan mitattaneet. Sitten, vuoden 2007 alussa, Yhdistyneet Kansakunnat ilmoittivat, että maailmalla oli ennätysmääräinen äärimmäinen sää.

Kun uutiset ilmastonkatastrofeista ja ilmaston lämpenemisen vaikutuksista tulivat yleisemmiksi, yritysomistajat alkoivat ymmärtää paremmin, kuinka Internetin merkittävät voimatarpeet vaikuttivat haitallisesti luonnonvaroihin..

Kuvakaappaus Greenhost VPS -tarjonnasta

Greenhost on sitoutunut ympäristöystävällisiin hosting-ratkaisuihin sekä infrastruktuurissaan että yrityskulttuurissaan.

”Tuolloin isännöintimarkkinat olivat jo erittäin kilpailukykyisiä. Hintaan perustuva kilpailu oli melkein mahdotonta, joten etsimme ainutlaatuista identiteettiä ”, Mart sanoi. ”Arkipäiväisessä elämässämme olimme sitoutuneet tekemään ympäristöystävällisiä päätöksiä, joten asettaminen yrityksellemme kestävimmäksi isäntänä pysyi hienosti henkilökohtaisten ideologioidemme mukaisesti. Muut isännät väittävät olevansa kestäviä, mutta olemme olleet ympäristöystävällisiä alusta alkaen. “

Varhain Greenhost joutui tekemään vaikeita päätöksiä. Yhtiö halusi olla todella kestävä isäntä, joten sen piti tehdä mikä oikein, kustannuksista riippumatta. Tiimi teki suuria muutoksia, kuten siirtyi toiseen tietokeskukseen, ja pieniä muutoksia, kuten kierrätyspaperin käytön ja toimistokeittiön varastoinnin reilun kaupan kahvin avulla.

“Filosofiamme on, että kestävän kehityksen on tiedotettava kaikesta mitä teemme”, Mart sanoi. ”Tietenkin on mahdotonta tehdä aina kestävin päätös. Jos esimerkiksi haluat lentää toiselle puolelle maailmaa, on vaikea tehdä se kestävällä tavalla. Mutta voimme ainakin harkita kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja. Se on syvällä DNA: ssa. “

Digitaalisten oikeuksien ja yksityisyyden torjunnan tukeminen

Kun yritykset tekevät vaikeita päätöksiä, heidän on usein kohdattava kovat totuudet. Greenhost päätti haluavansa taistella kestävyyden puolesta ja omaksui innostuneesti ympäristöystävällisen hosting-liikkeen – mutta ymmärsi nopeasti, että sen on tehtävä enemmän muutosta.

”Huomasimme, että voimme hallita vain niin paljon. Pyysimme toimittajiltamme kestävämpää laitteistoa, mutta heillä on usein paljon asiakkaita ja olemme vain yksi isäntä monien joukossa ”, Mart sanoi.

Mutta se toteutuminen johti lopulta Greenhostista entistä eettisempään liiketoimintaan. Luopumisen sijaan työntekijät kysyivät itseltään: “Miksi lopettaa kestävyys?” Silloin Greenhost alkoi puolustaa enemmän syitä.

Kuva Greenhostin toimistoista Hollannissa

Internetvapaus on ollut kuuma aihe Greenhostin kotimaassa Alankomaissa.

Greenhost alkoi kuulla paljon keskusteluja paikallisilla markkinoillaan, Alankomaissa, Internetin vapaudesta, digitaalisista ihmisoikeuksista, tietojen säilyttämisestä ja vastaavista asioista vuodesta 2011 lähtien. Ne olivat aloja, jotka olivat linjassa sen tehtävän kanssa, joten siitä tuli niiden puolustaja..

“Etsimme haastetta, emmekä halunneet omaksua helppoa syytä, joten päätimme ottaa aktiivisen kannan keskusteluun siitä, miten asiakastietoja tulisi käsitellä ja kuinka isäntien tulisi tehdä yhteistyötä viranomaisten kanssa”, Mart sanoi. . “Nautimme keskustelusta, pidimme keskustelusta ja olemme edelleen iloisia siitä, että voimme olla osa sitä.”

Osana sitoumustaan ​​Greenhost osallistuu moniin digitaalisen turvallisuuden ja ihmisoikeushankkeisiin. Jos toimittajan, aktivistin tai kansalaisjärjestön verkkosivusto joutuu hyökkäyksen kohteeksi, he voivat pyytää apua Greenhostin omalta nopean toiminnan ryhmältä. Greenhost tukee myös Totemia, toimittajien ja ihmisoikeuksien puolustajien digitaalista tietoturvaa ja online-tietosuojaa koskevaa koulutusalustaa ja muita hyödyllisiä työkaluja.

Vaikka Greenhostin Internet-vapaus ja digitaaliset ihmisoikeusoperaatiot alkoivat keskittyä Eurooppaan, se on sittemmin tullut kansainväliseksi työn kanssa. Viime vuosina se on tehnyt yhteistyötä kansalaisjärjestöjen kanssa ympäri maailmaa, opettaen heille kuinka tallentaa tietoja, työskennellä hallitusten kanssa ja käyttää yksityisyyttä edistäviä Internet-työkaluja.

Greenhost: Eettisen online-tulevaisuuden rakentamisen auttaminen

Vaikka Greenhost aloitti tehtävänä tarjota eettistä ylläpitoa, joka noudattaa kestävyyden, Internetin vapauden ja yksityisyyden periaatteita, se ylläpitää myös huippuluokan hosting-infrastruktuuria, joka tukee kasvavan asiakaskunnan tarpeita. Ja käyttämä tekniikka auttaa saavuttamaan tavoitteensa.

Siksi joukkue seuraa tarkkaan isäntätrendejä ja seuraa merkittäviä muutoksia markkinoilla.

”Näemme, että pienemmät asiakkaat luopuvat jaetusta hosting-infrastruktuurista. Markkinoiden kasvu on enemmän tai vähemmän ohi ”, Mart sanoi. ”Tämä tarkoittaa, että monet asiakkaat ovat siirtymässä pilvi- ja VPS-järjestelmiin ja palveluihin, joiden on oltava skaalautuvampia. Meille se tarkoittaa työtä haastavien – mutta myös mielenkiintoisempien – hankkeiden parissa. ”

Greenhost-tiimi suhtautuu valikoivasti uusiin hankkeisiin, koska haluaa varmistaa, että se tietää, mitkä uudet työkalut vilkkuvat pannulla ja mitkä lisäävät tuotteille lisäarvoa vuosien ajan. Tällä hetkellä on olemassa kaksi kehitystä, jotka ovat erityisen jännittäviä.

Kuva Greenhost-toimistoista

Greenhost-tiimi pyrkii selvittämään, mitkä isäntätrendit todennäköisimmin vaikuttavat pitkällä aikavälillä.

Greenhost lisää Kubernetesia, dynaamista avoimen lähteen hallinnoitua pilviresurssia. Sen sisäinen kehitysryhmä työskentelee Kubernetesin päälle rakennetun OpenAppStackin kanssa, joka antaa kansalaisjärjestöille mahdollisuuden hallita tietojensa käyttöä ottamalla käyttöön omat vaihtoehdot suosittuihin online-toimistoympäristöihin. Ja asiakkaat voivat asettaa sen itse, ilman että he tarvitsevat palkata teknikkoja järjestelmän rakentamiseen ja ylläpitoon.

Greenhost työskentelee kovasti eettisten normiensa mukaisesti ja pysyäkseen teknologisen kehityksen kärjessä, mutta on erityisen ylpeä henkilökohtaisesta kosketuksestaan, jota se tarjoaa jokaiselle asiakkaalleen.
“Joka kerta kun meillä on uusi asiakas, opastamme heitä prosessin läpi, autamme heitä perustamaan kaupan ja rakennamme optimaalisen yhteyden keskuudeemme”, Mart sanoi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me