Kuinka Glympse auttoi Pioneerin sijainninjakoa, antamalla yrityksille mahdollisuuden parantaa kuluttajakokemusta ja parantaa markkinointivalmiuksia

TL; DR: Glympse, johtava online-paikannusohjelmistojen johtaja, on tehtävä, jonka tarkoituksena on auttaa yrityksiä parantamaan asiakastyytyväisyyttä poistamalla tuntematon tuotteiden ja palveluiden toimittaminen. Alustan avulla yritykset voivat väliaikaisesti ja turvallisesti jakaa olinpaikkansa reaaliajassa, antamalla niille mahdollisuuden tarjota viimeisen mailin ratkaisuja ja vähentää tukitarvetta. Glympse keskittyy tekniikan käyttöön markkinointitoimien tehostamiseksi ja kolmansien osapuolten kokonaisratkaisujen tarjoamiseksi, jakoi edelleen sijainnin jakamisen tulevaisuuden.


Kun olin lapsi, perheeni ajoi 14 tuntia keskeytyksettä joka kesä Floridan kodistamme isoäitimme taloon Pennsylvaniassa. Ja joka kesä isoäiti viettäisi 14 tuntia huolehtien siitä, voimmeko selviytyä matkan.

Tuolloin meillä ei ollut tahmeaa autopuhelinta, puhumattakaan älypuhelimesta. Jos meillä olisi tänään ollut GPS-tekniikka, isoäitini olisi voinut seurata reaaliajassa, kun kulkuneuvomme matkusti itärannikolle kansamme pääkaupungin kautta turvallisesti kotivaltioonsa..

Nykyään Glympse tarjoaa tuota tekniikkaa – ja niin paljon muuta. Varhaisena sijaintialueen uudistajana yritys tarjosi ensimmäisenä ilmaisen kuluttajasovelluksen reaaliaikaisen sijainnin ja arvioidun saapumisajan jakamiseen GPS-seurannan avulla.

Glympse-logo

Glympse antaa yrityksille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen tietoa reaaliaikaisen toimituksen ja palveluseurannan avulla.

“Yli kymmenen vuotta sitten – ennen iPhonea – Glympsen perustajat, entinen toimitusjohtaja ja presidentti halusivat käyttää sijaintia tehokkaalla tavalla”, kertoi EVP-liiketoiminnan kehitysjohtaja Cami Zimmer. & Markkinointi Glympsessä. “Kutsumme itsemme sijainnin jakamisen pioneereiksi asioiden kuluttajapuolella, koska olemme tehneet tätä niin kauan.”

Tuona aikana yritys on pyrkinyt parantamaan sovellusta ja pyrkii tarjoamaan yhteensopivuuden melkein kaikkien Internet-laitteiden kanssa, autojen pääyksiköistä älykelloihin. Markkinoiden kiinniottoon mennessä Glympse oli jo siirtynyt yrityksen yrityspuolelle, jossa se tällä hetkellä asuu.

Nykyään Glympse keskittyy tarjoamaan reaaliaikaisia ​​toimituksia ja palveluiden seurantaa joillekin ympärillä olevista suurimmista yrityksistä – antamalla yrityksille tarjota asiakkaille saman vakuuden, jota isoäitini olisi rakastanut. Samalla tekniikka auttaa vähentämään tukitarvetta ja jopa vahvistamaan asiayhteyteen liittyvää markkinointivoimaa. Nyt kun Glympse alkaa lisätä läsnäoloaan tienlaitaan ja kolmansien osapuolten kokonaisalueeseen, yritys ylläpitää asemaansa johtavana voimana sijainnin jakamisessa.

Tarjoaa kestäviä viimeisen mailin ratkaisuja ja sijainnin jakamista

Glympse tekee yhteistyötä useiden Fortune 1000 -yritysten kanssa parantaakseen asiakastyytyväisyyttä reaaliaikaisen paikannusseurannan avulla. Yrityksen tekniikka voi tarjota asiakkaille elävän kartan kautta käsityksen toimitus- tai palveluhenkilönsä sijainnista, auttaa hallitsemaan odotuksia ja poistamaan epävarmuustekijät.

Esimerkiksi vuonna 2018 Glympse yhdisti voiman kansakunnan johtavan ammattikäyttöön tarkoitetun nurmenhoitopalvelun TruGreenin kanssa pitääkseen asiakkaat ajan tasalla asiantuntijoiden sijainnista ja arvioidusta saapumisajasta TruGreen-mobiilisovelluksen kautta. Monien asiakkaiden on tiedettävä nämä tiedot porttien avaamiseksi ja lemmikkien suojaamiseksi varmistaen saumaton palvelu.

Karttakuvakaappaus

Glympseä käyttävät yritykset voivat tarjota reaaliaikaisia ​​päivityksiä käyttäjäystävällisten karttojen avulla.

Tänä vuonna Glympse solmi myös kumppanuuden maailmanlaajuisen tuholaisten ja termiittien torjuntayrityksen Rollins, Inc. -yrityksen kanssa tarjotakseen palvelumääritystietoja asiakkaille ja yrityksille, jotka ovat ilmoittautuneet. Tekniikan avulla Rollins-asiakkaat voivat vastaanottaa oikea-aikaisia ​​teksti- ja sähköpostipäivityksiä sekä nähdä teknikkonsa sijainnin reaaliaikaisella kartalla. Se parantaa myös viimeisen mailin palvelua tarjoamalla reaaliaikaista saapumisviestintää ja ”matkallani” -ilmoituksia.

Äskettäisessä lehdistötiedotteessa Rob Foley, Glympsen asiakasmenestysjohtaja, kertoi, että yrityksen asiakaslähtöiset, verkkopohjaiset kokemukset auttavat vähentämään asiakaspoikkeamia jopa 25%, korostaen tekniikan vaikutusta tulokseen.

Cami kertoi, että viimeisen mailin asiakaspalvelu on keskittynyt Glympsen kumppaneihin entistä enemmän. “Se on ehdottomasti noudettu vuosina 2018 ja 2019”, hän sanoi. “Olipa kyse jonkin toimittamisesta kotiin tai yritykseen, siellä on mahdollisuus luoda yhteyksiä asiakkaiden kanssa tämän ikkunan aikana, kun teknikko poistuu edellisestä sijainnistaan ​​ja on matkalla asiakkaan luo.”

Tarjoa parempaa palvelua samalla vähentämällä tukitarvetta

Cami kertoi, että Glympse työskentelee myös useiden vähittäiskauppakumppaneiden kanssa varmistaakseen, että asiakkaat saavat päivitykset, joita he tarvitsevat suunnitellakseen aikatauluja tärkeiden toimitusten, kuten huonekalujen, laitteiden tai päivittäistavaroiden, ympärille. Yhtiö tarjoaa myös tienvarsipalvelua ja sujuvaa kuljetuspalveluiden seurantaa, mikä lisää näkyvyyttä tien päällä oleville asiakkaille.

“Autamme kaikkia näitä eri toimialoja pysymään Amazonin tarjoaman kokemuksen mukana – ja usein ylittämme sen – samalla kun varmistamme turvallisen, väliaikaisen ja hyödyllisen palvelun sekä kuluttajille että palveluntarjoajille”, Cami sanoi. “Tämä on erityisen tärkeää, kun näemme kasvaneet asiakkaiden odotukset.”

Verizon Connectin marraskuussa 2018 tekemän tutkimuksen mukaan 54% 18-vuotiaista ja vanhemmista aikuisista yhdysvaltalaisista haluaa ilmoituksia työn tilasta, ja 65% sanoi, että tiedot palveluntarjoajan arvioidusta saapumisajasta ovat mobiilisovelluksen arvokkain ominaisuus. Lisäksi 32% sanoi, että palveluntarjoajan sijainnin katseleminen kartalla on tärkeää. Reaaliaikaisen sijainnin, tarkkojen saapumisennusteiden ja aikatauluvaihtoehtojen avulla Glympse voi auttaa varmistamaan, että palveluntarjoajat täyttävät nämä odotukset.

Cami kertoi, että Glympse tarjoaa myös merkittäviä operatiivisia etuja, mukaan lukien tilakyselyjen vähentäminen ja tulojen lisääntyminen estämällä asiakkaiden peruutuksia. Lisäksi tekniikka auttaa yrityksiä saamaan kilpailuetua parantamalla online-tilauskokemusta, mikä tekee siitä houkuttelevamman asiakkaille. Esimerkiksi tutkimukset osoittavat, että kuluttajien online-pizzatilaukset ylittävät puhelintilaukset keskimäärin 18 prosenttia.

Joustavat ratkaisut, jotka lisäävät markkinointivoimaa

Et ehkä ajattele sijainnin seurantaa markkinointikampanjoiden keinona, mutta Glympse-asiakasmatkan katsoja auttaa yrityksiä toteuttamaan kohdistettuja mainosohjelmia helposti.

“Rakastan tapaa, jolla voit käyttää Glympse-alustaa markkinoinnin kannalta”, Cami sanoi. “Me tarjoamme paitsi reaaliaikaisen kartan ja ETA: n, jolla voi olla kyseinen kokemus, myös kykymme kaksisuuntaiseen asiakasviestintään.”

Kuvittele, että olet Sherwin-Williams -teknikko, joka toimittaa 12 gallonaa maalia asiakkaalle. “Ehkä huomaat, että tilauksesta ei ole sekoituskeppejä, harjoja tai tölkkinavaajia”, Cami sanoi. “Voit käyttää alustaamme tarjoamalla alennuksia, kuten 50%: n harjojen alennukset, avaamalla yksitellen keskustelun, jossa voit tarjota ne markkinointiominaisuudet, joissa asiakas harjoittaa.”

Graafinen kuva Glympsen eduista

Glympsen kaksisuuntainen viestintä mahdollistaa räätälöityjen sitouttamisratkaisujen tarjoamisen.

Cami kertoi, että Glympse pyrkii olemaan mahdollisimman joustava vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Esimerkiksi yritys toimii yhteistyössä Albertsons Safewayn kanssa toimittaakseen sijainnin jakamistekniikan, joka antaa ostajille reaaliaikaisen kuvan heidän päivittäistavaroiden toimitustilauksistaan. “Toimituspuoli on tietysti leipämme ja voimme”, hän sanoi. “Mutta he kertoivat meille, että varsin monet asiakkaista haluavat tilata verkkokaupasta ja noutaa päivittäistavaroidensa vieressä kaupasta.”

Tämän vaatimuksen täyttämiseksi Glympse pilotoi tekniikkaa palvellakseen valintaa Drive Up & Mene markkinoille keväästä alkaen. Valinnainen palvelu antaa asiakkaille mahdollisuuden saada ilmoituksia heidän tilauksensa valmistellessa sekä jakaa sijaintinsa, jotta työntekijä voi tuoda päivittäistavaroita suoraan autoon. “Tämä on vain yksi esimerkki asiakkaasta, joka saapuu luoksesi ainutlaatuisella vaatimuksella, ja olemme” Hei, voimme tehdä sen puolestasi “.”

Seuraava raja: keskittyminen kolmansien osapuolten kokonaisratkaisuihin

Mitä tulevaisuuteen liittyy, Cami sanoi, että Glympse haluaa tarjota edistyneitä älykkäitä liikenneratkaisuja kaupunkeihin. Lisäksi yritys ottaa yhteyttä kolmansien osapuolien tarjoajiin, kuten DoorDash ja Uber Eats. “Nämä palvelut ovat toimittamassa toiselle tasolle, mutta kun yritykset työskentelevät kolmansien osapuolten kokonaisratkaisujen kanssa, ne alkavat menettää vähän tuotemerkkinsä ja hallintaansa.”

Glympse toivoo yhteydenpitoa näihin kolmansien osapuolien yhdistäjäyrityksiin kehittääkseen ratkaisuja, jotka ovat järkeviä kaikille toimitus- ja tienrantaratkaisumarkkinoiden toimijoille..

“Olemme käyneet keskusteluja tällaisten yritysten kanssa ja kunnioitamme todella niiden tarvetta ja tyhjyyttä”, Cami sanoi. “Viime kädessä yritämme naimisiin kaikkien yritysbrändien ja niiden yritysten kanssa löytääkseen asiakaskeskeisen ratkaisun, joka toimii kaikille.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me