Kuinka Gliffyn yhteistyösuunnittelutyökalut ja integroinnit auttavat ryhmiä toimimaan yhdessä esittämään monimutkaisia ​​prosesseja yksinkertaisella tavalla

TL; DR: Rauta- ja sivustokarttaohjelmistoista UML-kaavioihin ja teknisiin mallinnustyökaluihin Gliffy on auttanut suunnittelijoita, insinöörejä ja järjestelmäarkkitehteja kehittämään etenemissuunnitelmia suunnittelemaan ja esittämään monimutkaisia ​​prosesseja jo yli vuosikymmenen ajan. Chris Kohlhardtin ja ystäväryhmän vuonna 2005 perustama Gliffyn nopea suosio nousi suurelta osin integraatioihin Atlassianin ja myöhemmin Google Driveen, jotka antoivat ammattilaisille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä web-pohjaisen kaavio-ohjelmiston avulla. Toisin kuin muut kaaviovälineet, joissa on jyrkät oppimiskäyrät, Gliffy on helppo käyttää ja joukkueet pystyvät nousemaan nopeasti ylös ja toimimaan yhdessä ja jakamaan ideoita.


Vuonna 2005 Chris Kohlhardt työskenteli ohjelmistosuunnittelijana San Francisco Bay Area -yrityksessä, ja hänen tehtävänsä oli pioneerina aktiivisempaan ja rikkaampaan verkkokokemukseen. Työn luonteen vuoksi Chris huomasi käyttävänsä Visio-piirrostyökalua kartoittaakseen joitain hänen hankkeistaan.

Hänen käsityksensä mukaan tämäntyyppiset ohjelmistot olisivat niin paljon tehokkaampia, jos olisi yksinkertaistettu tapa tehdä yhteistyötä muiden ryhmän jäsenten kanssa ilman, että heidän pitäisi työskennellä kiintolevyille tai jaetuille palvelimille sijoitettujen tiedostojen kanssa. Silloin hänellä oli idea kehittää web-pohjainen kaavio-ohjelmisto Gliffy.

“Minulla oli joukko erilaisia ​​ideoita, mutta pohjimmiltaan se keksi Vision kloonaamiseen verkkoon”, Chris sanoi. “Se oli jotain, jonka ajattelin itse käyttää itseäni, koska olin käyttänyt Visioa kehystettyjen kehysten luomiseen.”

Chris Kohlhardtin ja Gliffy-logon otsikko

Chris Kohlhardt perusti Gliffyn vuonna 2005 antaakseen ammattilaisille pääsyn yhteistyöhön perustuvaan verkkopohjaiseen kaaviointityökaluun.

Koska pilvipohjaista kaavio-ohjelmistoa ei ollut tuolloin olemassa, Chris tiesi, että monet eri käyttäjätyypit voivat hyötyä tällaisesta työkalusta. Suunnittelijat voisivat käyttää sitä mallinnukseen, järjestelmäarkkitehdit voisivat hahmotella prosessit ja suunnittelijat pystyisivät kartoittamaan sivustoja ja suunnittelemaan verkkokokemuksia uudella ja tehokkaammalla tavalla – he voisivat tehdä helppoa yhteistyötä kollegoiden kanssa luottamatta turhaan sähköpostinjakoon tai muut kuin ihanteelliset muodot.

Kasvatessaan Bay-alueella, Chrisillä oli eturivin paikka monien teknologiayritysten nousuun ja menestykseen. Hän tunnusti ihmiset, jotka tekivät taloudellisesti hyvin taipumus olla ihmisiä, jotka perustivat nämä yritykset, joten hän vakuutti kolme ystäväänsä lopettamaan päivätyönsä ja aloittamaan Gliffyn.

“Se näytti hauskalta haasteelta, joten ajattelin antaa sen laukauksen”, hän sanoi naurahtaa. “En todellakaan ajattele itseäni myyntikaverina, mutta minun on pitänyt olla melko vakuuttavaa saada ystäväni lopettamaan työpaikkansa.”

Vuonna 2006 Gliffy teki yhteistyötä Atlassianin kanssa tarjotakseen integraation, joka laajensi toiminnallisuutta, ja Chrisin tuote lähti markkinoille. Tämän integroinnin myötä monet Fortune 500 -yritykset, jotka käyttävät Atlassianin ohjelmistoja, pystyivät sijoittamaan dokumentaatioita, haastatteluja ja nyt kaavioita ja rautakehyksiä yhdessä keskeisessä paikassa, joten kaikki ryhmän jäsenet voivat olla samalla sivulla joutumatta metsästämään materiaaleja eri paikoista..

Kaavoituksen edut web-pohjaisella työkalulla teknisillä aloilla

Verkkopohjaisilla tuotteilla on joukko etuja verrattuna työpöydän työkaluihin, koska yhteistyö on luontaista heille. Ennen Gliffyä ohjelmointiohjelmien ja tiedostojen kaavailun piti elää jonkun tietokoneella tai jaetulla palvelimella, mikä haittasi tiimien kykyä työskennellä yhdessä projektien kanssa.

Vaikka yleinen suorituskyky ei ole välttämättä parempi tämän tyyppisissä pilvipohjaisissa ratkaisuissa, yhteistyö antaa tuotteen loistaa.

“En väitä, että tuotteemme on Visioa parempi kuin raaka-aineet, joita se sallii ihmisten tehdä”, Chris sanoi. ”Kyse on todella kyvystä tehdä yhteistyötä. Se on todella mitä se miettii. “

Koska Gliffy on verkon alkuperäinen, tiimin jäsenet voivat saumattomasti luoda ja jakaa kaavioita keskenään verkossa. Olipa kyse verkkosivuston kartoittamisesta tai teknisten piirustusten tuottamisesta, vaikutus on parantunut viestintä, mikä johtaa lopulta parempien prosessien luomiseen, mikä puolestaan ​​sallii parempien lopputuotteiden.

Rautalangan ja sivukartan ohjelmiston ääriviivat & Paranna sivustosuunnittelua ja navigointia

Sivustojen suunnittelijat piirtävät Gliffyn avulla visioita siitä, kuinka komponentit toimivat yhdessä luodakseen sivuston yleisen kokemuksen raamilankojen ja sivukarttojen avulla. Sivuston suunnittelun suunnitteluvaihe on kiistatta tärkein, ja Gliffyn verkkopohjainen kehys- ja sivukarttaohjelmisto antaa suunnittelijoille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä dev-tiimien kanssa varmistaakseen, että kaikki ovat samalla sivulla, kun kyse on sivuston toiminnallisuudesta ja estetiikasta..

Kuvakaappaus Gliffy-lankakehyksestä

Suunnittelijat voivat käyttää Gliffyn kehysohjelmistoa työskennelläkseen yhdessä kehittäjien kanssa suunnitellaksesi sivuston ulkoasua ja toimintoja.

Rautalanka on olennaisesti ääriviiva, joka tarjoaa yleiskuvan halutusta lopputuloksesta. Rautakehyksiä käyttämällä dev-ryhmät voivat nähdä, missä teksti, kuvat ja navigointipalkit sijaitsevat. Ja koska Gliffy on verkkopohjainen, kaikki ryhmän jäsenet voivat käyttää online-kehyksiä lainataksesi panoksensa tehokkaammin rakennettavaan sivustoon. Sisältöryhmät voivat paremmin arvioida käytettävissä olevan tilan tekstille ja grafiikalle. Kooderit voivat käyttää lankakehyksiä malleina ohjaamaan kehitystä. Ja testaajat voivat viitata takaisin kehyksiin mittaamiseksi, jos kaikki on sujunut suunnitellusti.

Gliffyn sivuston kartoitusohjelmisto on myös tehokas kehittäjille suunnittelemaan sivustojensa arkkitehtuuria. Sivustokarttakaavion laatiminen Gliffyn avulla antaa kehittäjille ja suunnittelijoille mahdollisuuden lajitella elementit visuaalisiin hierarkioihin ja hahmottaa sivujen väliset suhteet. Gliffyn kehys- ja sivustokarttaohjelmisto tehdään intuitiiviseksi vetämällä ja pudottamalla -ruutujen, painikkeiden ja viivojen avulla. Ja mallit ovat saatavana Gliffyn verkkokirjastossa, joten käyttäjät voivat yksinkertaisesti liittää haluamansa tiedot.

UML-kaaviot Järjestelmäarkkitehdit kuvaavat selkeästi monimutkaisia ​​prosesseja

Järjestelmäarkkitehdit ja ohjelmistosuunnittelijat käyttävät yhtenäistä mallikieltä (UML) esittämään monimutkaisia ​​prosesseja ja visualisoimaan järjestelmän suunnittelu. Nämä kaaviot ovat yleensä hyvin monimutkaisia; Gliffyn UML-ohjelmisto tekee niistä kuitenkin helppoa luoda.

“Tuotteemme henki on, että se on yksinkertainen”, Chris sanoi. ”Visiossa on enemmän ominaisuuksia, mutta se tarkoittaa, että aloittelevammalla käyttäjällä on vaikeampi aika nousta nopeuteen. Sen mukaan, että tuotteemme on paremminkin, on kenen tahansa helpompi vain noutaa se ja mennä. “

Kuvakaappaus Gliffyn luomasta UML-kaaviosta

Järjestelmäarkkitehdit voivat käyttää Gliffyn intuitiivista käyttöliittymää monimutkaisten UML-kaavioiden luomiseen järjestelmän suunnittelun visualisoimiseksi.

Käyttäjät voivat rakentaa mm. Luokka-, objekti-, tila-, aktiviteetti-, sekvenssi- ja käyttötapakaavioita. Riippumatta rakennettavan UML-kaavion tyypistä, Gliffy tarjoaa malleja, jotka tekevät prosessista vähemmän aikaa vievää, jotta arkkitehdit voivat keskittyä kehittämiinsä järjestelmiin.

Insinöörit voivat helposti havainnollistaa teknisiä käsitteitä piirustuksen avulla & Mallinnustyökalut

Ohjelmistosuunnittelijana yksi tärkeimmistä Chrisistä kehittämään Gliffyn kehittäjiä oli online-piirtämisohjelmien puute vuonna 2005. Hän tiesi, että verkkopohjaisen vaihtoehdon avulla suunnittelijoille ja hänen tiiminsä jäsenille olisi paljon helpompaa työskennellä yhdessä rakentaa.

Gliffyn teknisen piirustusohjelmiston avulla insinöörit voivat kuvata monimutkaisia ​​teknisiä käsitteitä vetämällä ja pudottamalla. Käyttäjät voivat valita monista muodoista, jotka voidaan lisätä kaavioihin, ja suunnitteluohjelma sisältää myös UML-piirustusominaisuudet.

Kuvakaappaus Gliffyn teknisestä piirustusohjelmistosta

Gliffyn tekninen piirustusohjelmisto tarjoaa vedä ja pudota -ympäristön, jolla on monenlaisia ​​kuvan muotoja.

Toimittaja tarjoaa lomakkeita, kuten kalenterin, hakupalkin ja tekstinsyöttökentän, kaavion toimintojen laajentamiseksi. Käyttäjät voivat myös mukauttaa kaavioita lähettämällä omia kuvia.

Kuinka Gliffyn kumppani-integraatiot laajentavat yhteistyösuunnitteluprosesseja

Tärkeä hetki Gliffylle kuin yritykselle tuli vuonna 2006, kun Chris lähetti viestin osoitteeseen [email protected] ja käytti pohjimmiltaan ajatusta integroinnista Atlassianin laajennukseen.

“Minulle onneksi toimitusjohtaja Mike Cannon-Brookes kuunteli sähköpostilaatikkoa ja kirjoitti minut takaisin suoraan”, Chris sanoi. “He olivat juuri avanneet toimistonsa San Franciscossa, ja hän oli innostunut tapaamaan keskustelemaan siitä.”

Itse asiassa Mike oli niin innoissaan ohjelmistosta, jonka parissa hän istui ja vietti aikaa koodaamaan integraatiota Chrisin kanssa. Mikeestä tuli Gliffyn neuvonantaja muutaman vuoden ajan ja hän toimi valtavana kannattajana Atlassianin asiakaskunnan kaavio-ohjelmistoon..

“Saimme heiltä suuren valotuksen. Se muutti suuntaamme ”, Chris sanoi. “Emme olisi koskaan saaneet pääsyä moniin suuriin Fortune 500 -yrityksiin, jotka käyttävät Atlassiania ilman kumppanuuttaan.”

Ohjelmistoryhmät ovat hyvin tavallisia suunnittelemaan, mitä he aikovat rakentaa Atlassianin Confluence-tuotteeseen. Sitä käytetään dokumentoimaan rakennusprosessin eri näkökohtia ja siinä on käyttäjän haastattelut, vaatimukset ja vastaavat. Koska Gliffy asuu Confluencen sisällä, joukkueilla on helppo löytää nämä tiedot kaikki saman katon alla.

“Aiemmin sinulla oli rautalanka yhdessä paikassa, dokumentaatio toisessa ja joudut jonkin verran metsästämään ja nokkaamaan kaiken löytämiseksi”, Chris sanoi. ”On vain vaikeampaa selata kaikkea, kun se on eri paikoissa. Mutta kun kaikki on konfluenssissa, se on vain helpompaa. Ympäristössä on vähemmän katselua. ”

Yrityskulttuuri, joka rohkaisee altruismia ja jatkuvaa parantamista

Teknomaailmassa on tapahtunut paljon muutosta sen jälkeen, kun Chris vakuutti ystävänsä lopettamaan työpaikkansa ja aloittamaan Gliffyn. Mutta vaikka pilvipohjaisista ohjelmistoista on nyt tullut normi, Gliffyn tuote on edelleen Internetissä eniten käytetty kaavio-ohjelmisto. Tämä johtuu pääasiassa joukkueen tehtävästä parantaa jatkuvasti tuotteitaan.

”Aina on jotain uutta päivittää. Mielestäni elämä työskentelee verkkosovelluksissa ”, Chris sanoi. “Suorituskyvyn kannalta on aina mahdollisuuksia tehdä asioita nopeammiksi.”

Gliffy muutti äskettäin colosta Amazon Web Services -palveluun, joka Chrisin mukaan pyrki parantamaan suorituskykyä 100% loppukäyttäjän näkökulmasta.

Yhdessä omistautumisensa jatkuvaan parantamiseen, suuri panos Gliffyn jatkuvaan menestykseen on sen yrityskulttuuri. Työntekijät työskentelevät kotoa maanantaisin ja perjantaisin, mikä antaa heidän keskittyä projektiinsa ilman, että kokoukset häiritsevät heitä. Tämä on erityisen tärkeää ohjelmoijille, koska kontekstinsiirto ei sovellu koodaukseen.

Filantropia on tärkeätä myös Gliffyssä. Koska yritys oli aikaisemmin yhteydessä Atlassianiin, sen ei tarvinnut luottaa ulkopuolisiin sijoittajiin siemenrahojen saamiseksi. Tämän ansiosta Gliffy pystyi tekemään asioita, joita muut aloittavat yritykset eivät yleensä osaa, kuten sisällyttää antamisfilosofiaa liiketoimintamallin ytimeen..

“Lahjoita 5% voitoistamme hyväntekeväisyyteen”, Chris sanoi. ”Jokaisella yrityksen jäsenellä on mahdollisuus nimetä syyt, joista he välittävät. Se on siisti tapa, jolla olemme perustaneet, jotta ihmiset tuntevat, etteivät ole vain siinä oman taloudellisen hyvinvointimme vuoksi. Yritämme auttaa yhteisöä. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me