Kanadan preerian sydämessä isännöintiyritys BlackSun valaisee tietä erittäin saatavissa olevien verkkoyhteyksien ja käytännön tuen avulla

TL; DR: Juuret juontuen Saskatoonista, Saskatchewanista, BlackSun sai alkunsa siitä, mitä voitaisiin kutsua Kanadan erämaaksi isäntäympäristöihin. Yhtiö kääntyi verkkosuunnittelusta isännöintiin vuonna 1998, jolloin alueen verkkoyhteydet olivat vähemmän kuin ihanteelliset. Teknisen asiantuntemuksen ja strategisten kumppanuuksien kautta BlackSun nousi näiden takaiskujen yläpuolelle tullakseen tunnetuksi molemmilla rannikoilla ystävällisestä palvelusta pikkukaupungin tunteella. Toimitusjohtaja ja perustaja Steve Rogoschewsky jakoi joitain yritysjuttuja paikallisen Saskatoon-verkon uudelleenrakentamisesta ja kuinka automaatio auttaa yritystä olemaan entistä hyödyllisempi asiakkailleen.


1990-luvun lopun verkkosivujen suunnittelun ja kehittämisen maailmassa Steve Rogoschewsky -yrityksellä oli monia samankaltaisuuksia asiakkaidensa kanssa. Heidän joukossaan oli haaste löytää nopea ja luotettava isännöinti Kanadasta.

Lopulta Steve ja hänen BlackSun-liikekumppaninsa päättivät ottaa asiat omaan käsiinsä ja vaihtoivat vaihteet isännöintiin, ottaen käyttöön Sun Cobalt RaQ -palvelimet toimistotilaansa.

Vaikka BlackSun on edistynyt uusimmassa klusterointilaitteistossa, se on silti suuresti Linux-hosting-yritys. Saskatoonissa, Saskatchewanissa sijaitsevan BlackSunin tavoitteena on vedota kehittäjiin ja yritysomistajiin ympäri maata ja palvella heitä paikallisella tunnelmalla.

“BlackSunia ei koskaan mainostettu Saskatchewan-yhtiöksi”, Steve sanoi. ”Se on aina ollut Kanadan web-hosting. Suurin osa asiakkaistamme on Itä-Kanadasta, ja meillä on hyvä, monipuolinen tukikohta eri puolilla maata. “

BlackSun-logo

BlackSun tarjoaa joukon web-ratkaisuja, mukaan lukien isännöinti, verkkotunnuksen rekisteröinti ja tietoturvapalvelut muutamien mainitsemiseksi.

Laaja valikoima palveluita, mukaan lukien oma-sivustosi-paketit, sähköposti, varmuuskopiot, ilmainen koulutus ja tekninen tuki, tarjoaa BlackSun-palvelussa kaiken, mitä korkean laadun kaupalliselta hosting-yritykseltä voi odottaa. Mikä tekee siitä todella erottuvan joidenkin suurten kaupunkien kilpailusta, on ystävällinen pienkaupungin lähestymistapa käyttäjien auttamiseen.

“Meillä on kehitysryhmä ja toteutamme projektit nopeasti, ja teemme myös koulutuksen web-suunnittelun takana”, Steve sanoi. “Huomaamme, että web-suunnittelustamme on saatavana erittäin kilpailukykyinen hinta ja parhaiten tunnettu asiakaspalvelusta Kanadan web-isännöintitilassa.”

Yli mailin huolto ja turvallisuus

Suurin osa BlackSunin asiakkaista on perinteisesti ollut “haluamme tehdä se itse” tyyppejä, Steve sanoi. Vaikka asiakkaat yleensä alkavat rakentaa omia sivustojaan, he saavat lopulta BlackSunin asiakaspalvelutiimin apua.

“He soittavat joukkueellemme ja saavat ystävällisen tyyppisen pikkukaupungin palvelun, joka vastaa heidän odotuksiaan joukkueen perustamisesta kokonaan Kanadaan”, Steve sanoi. “Asiakkaamme löytävät meidät vahingossa menemään ylimääräiselle mailille, koska meillä on tuon pikkukaupungin palvelukanta.”

Vaikka asiakas voi itse selvittää verkkosivuston suunnitteluun liittyvät näkökohdat, tietoturvahaavoittuvuudet ovat yleinen laukaisupiste, hän sanoi mainitsemalla sivuston omistajat, jotka eivät päivitä WordPress- tai Joomla-asennuksiaan..

BlackShield-logo ja ominaisuusluettelo

Turvallisuus on suuri painopiste BlackSunissa, ja BlackShield toimii etulinjassa suojelemaan yrityksiä ja heidän tietojaan.

BlackSun tarjoaa useita tietoturvallisuuteen keskittyviä web-hosting-paketteja sekä verkkosivustosi tietoturvaalustan, joka sisältyy omaan BlackShield-tuotemerkkiin..

“Emme vain korjaa ja irrota heidän verkkosivustojaan, mutta voimme myös suojata verkkosivustoa jatkossa”, Steve sanoi. “Jos he tarvitsevat apua sen uudelleenrakentamisessa, suunnittelutiimimme voi auttaa heitä myös tässä.”

Yhteyden muodostaminen etäpalvelupisteeseen

Saskatoonia ei tunnettu tekniikan keskuksena, kun BlackSun käynnistyi, joten verkkopalvelut eivät olleet alueellisia painopistealueita. Toisinaan yritys kamppaili tarjotakseen luotettavan yhteyden joihinkin suuremmista asiakkaistaan. Sen sijaan, että säilyttäisi status quo: n, BlackSun teki yhteistyössä Saskatchewanin yliopiston kanssa tietä parempiin verkkopalveluihin.

“Olemme innovaatiopaikan tutkimuspuistossa, aivan kadun päässä yliopistosta”, Steve sanoi. ”Voisimme hyödyntää ja työskennellä heidän kanssaan yhteistyökumppaneina tuodakseen kuljetuspalveluita. Saskatoonissa johdamme verkkovarausta siitä lähtien, kun olemme tehneet tätä. “

Yhtiön kumppaneita ovat nyt paikalliset yritykset, jotka rakentavat kuituverkkoja Saskatooniin, Reginaan, Moose Jawiin ja prinssi Albertiin, samoin kuin joitain isompia kumppaneita, kuten Hurricane Electric ja Shaw Communications. Alueen korkealaatuinen verkko on nyt olemassa BlackSunin omistautumisen ja pysyvyyden takia.

“Olemme rakentaneet verkon uudelleen, joten se on periaatteessa johtava luokka, jota voit odottaa joiltakin muilta Toronton ja Vancouverin verkoilta”, Steve sanoi. “Olemme auttaneet myös Internet-keskustelun luomisessa ja olemme olleet osa tätä kulissien takana olevaa tekniikkaa saadaksemme sen ajan tasalle Saskatoonissa.”

Vahva turvajärjestelmä tukee huipputeknistä verkkoa ja tarjoaa lisäsuojaa, johon BlackSunin suuret asiakkaat luottavat. Huolimatta monien uhkien välttämisestä maantieteellisesti syrjäisen sijaintinsa takia, BlackSun on koonnut kattavan ja vankan omistusoikeuden suojauspaketin asiakkaiden suojaamiseksi mahdollisilta hyökkäyksiltä.

“Saskatoon on pienempi kaupunki, joten voimme tavallaan olla piilossa suurempien uhkien varalta, joita voi olla Toronton tai Vancouverin sisällä verkkohyökkäysten asteikolla”, Steve sanoi. “Turvallisuuden vuoksi kuitenkin rakensimme verkon sisällä muita turvajärjestelmiä, laitteita sekoitettuna osaan omaa omaa tekniikkaosaamistamme suojautuaksemme näiltä uhilta.”

Saskatchewan: “Upea paikka tallettaa tietosi”

Kaikki BlackSunin verkkoyhteydet linkittävät suoraan 151 Front Streetiin tai 555 Hastingsiin – tärkeimpiin datakeskuksiin Itä- ja Länsi-Kanadassa. Tämä asettaa Saskatoonin hyvään sijaintiin luotettavan liitettävyyden ja suorituskyvyn saavuttamiseksi huolimatta siitä, että se on “ei minnekään keskellä”, kuten Steve sanoi. Tuhansien mailien päässä sijaitsevat asiakkaat ovat löytäneet ihanteellisen verkkoisäntänsä BlackSunista.

“Koska olemme keskeisellä paikalla, katsomme, että jos Itä- tai Länsi-Kanadassa on verkkoongelmia, voimme olla niistä erillään”, Steve sanoi. “Koska meillä on aina ollut yksi reitti toisiinsa ja useita reittejä toiseen suuntaan, se ei ole oikeastaan ​​ollut ongelma.”

Yhdistettävyyden keskitetyn sijainnin lisäksi Steve sanoi, että Saskatchewanin ilmasto ja maantiede sopivat erinomaisesti tietokeskuksen hallintaan ja tietoturvaan.

Kuva BlackSun-tietokeskuksesta

BlackSunin tietokeskukset sijaitsevat strategisesti luonnon tekojen aiheuttaman suunnittelemattoman välttämiseksi.

“Saskatchewan on loistava paikka laittaa tietosi”, hän sanoi. ”Erityisesti Saskatoon on kaukana maanjäristysten vikaviivoista. Olemme suojattu sellaisilta asioilta, joita tapahtuu länsirannikolla. “

Se on myös hyvä valinta kestävästi ajatteleville asiakkaille. Saskatoonin vakaan säällä talvella ja viileämmällä ilmalla suurimman osan vuotta, BlackSun pystyy ylläpitämään ympäristöystävällisiä palvelinhuoneita käyttämällä vesipohjaista järjestelmää ulkoilmapuhaltimien kanssa.

“Pitkä tarina, palvelinhuoneistamme tulevan lämmön kanssa emme käytä ilmastointilaitetta 24/7”, Steve sanoi. “Suuren osan vuodesta se johtaa vain ulkoilmaan joihinkin täällä olevien LVI-järjestelmien innovaatioihin, jotka perustuvat viileämpään säähän.”

Automaatio on suunniteltu siirtämään projekteja nopeammin

Vahvan käsityksen avulla laadukkaiden verkkopalvelupalvelujen tarjoamisesta ja ylläpidosta BlackSun on kääntämässä innovatiivista painopistettä automatisointiin tehdäkseen verkosta entistä virtaviivaisempaa asiakkailleen..

“Meillä on nopeita käännöksiä web-suunnittelutuotteista, joissa asiakkaamme voivat tulla luoksesi jonkin projektin tai idean kanssa. Voimme kääntää sen ympäri ja saada se verkkoon parissa tunnissa”, Steve sanoi.

Yhtiö on edistynyt automaatiossa etenkin web-kehitysryhmänsä kanssa, mikä on tyypillisen DIY-tyylisen asiakkaan helpompaa hallitsemaan verkkosivustonsa suunnittelua.

“Asiakkaan on helpompaa tehdä se itse, mutta myös tiimimme on helppo hallita kaikkia näitä asioita nopeasti ja tehokkaasti ja saada hyvä käännös asiakkaan odottamaan palvelusaikaan”, Steve sanoi. “Joten se on todella ollut investointi automaatioon ja järjestelmien tekemiseen helpoksi käyttää.”

Siirtyminen kohti automaatiota on muutos yrityksen tavanomaisessa toimintatilassa. Perinteisesti BlackSun on ollut käytännöllinen isännöintiyritys, jossa työntekijät suorittivat työnsä suoraan varmistaakseen, että virheitä ei tehty ja kiinnittää huomiota yksityiskohtiin.

“Olemme vuosien varrella työskennelleet automatisoidun lähestymistavan kanssa varmistaaksemme, että hallitsemme massajärjestelmiä pienen ihmisryhmän kanssa”, Steve sanoi.

Vaikka jotkin prosessit voidaan automatisoida, se ei korvaa yrityksen allekirjoitusta, Kanadan asiakaspalvelun tyylikäs tyyli. BlackSun saattaa olla yhtä suuri kuin isojen kaupunkien isäntä, mutta se pyrkii erottelemaan itsensä tunnollisen ja huolehtivan asiakaspalvelun avulla..

“Kyse on vain siitä, että varmistamme keskittymisen asiakaspalveluun ja että BlackSun varmistaa, että asiakkaat saavat kaikki tarvitsemansa asiat”, Steve sanoi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me