JotForm: Intuitiivinen verkkolomakerakentaja, jonka avulla yritykset voivat kerätä ja hallita tietoja tehokkaasti

TL; DR: Vuonna 2006 Aytekin Tank oli ohjelmistokonsultti, joka halusi työkalun, jonka avulla hän pystyisi rakentamaan online-lomakkeita tehokkaammin. Kun hän ei löytänyt sellaista, hän päätti luoda JotForm-työkalun, joka säästää käyttäjien aikaa luomalla nopeasti vankkoja, intuitiivisia muotoja. Nykyään kaikenlaiset organisaatiot – mukaan lukien koulut, yritykset ja järjestöt – käyttävät JotFormin lomakerakennustyökaluja resurssien säästämiseen. Ja yritys jatkaa tuotteidensa tehostamista kuuntelemalla palautetta ja suunnittelemalla tiedonhallintaan keskittyviä ominaisuuksia.


Kun Aytekin Tank työskenteli ohjelmistokonsulttina New Yorkissa vuonna 2006, hän halveksi koodausta verkkolomakkeissa. Tehtävä oli yhtä tylsä ​​kuin aikaavievä, joten Aytekin haki webistä pikakuvakkeen, mutta ei löytänyt ratkaisuja. Harvat web-pohjaiset lomakerakentajat, joihin hän kompastui, olivat huonosti tehtyjä ja vaikeita käyttää.

Hän muutti turhautumisensa ratkaisuksi perustamalla JotFormin, verkkomuotojen rakennusalustan, joka tarjoaa käyttäjille luonnollisen kokemuksen, jota hän oli etsinyt. Aluksi JotForm oli sivuprojekti, kun hän jatkoi työskentelyä päivätyössä.

Mutta kun hän vietti päivään toimistossa ja yötä kotona töissä, JotFormin käyttäjäkunta alkoi kasvaa. Pian hän päätti keskittyä JotFormiin kokopäiväisesti. Ja tuo päätös kannatti.

Kuva JotForm-perustajasta Aytekin Tankista

Aytekin Tank perusti JotFormin, kun hän oli turhautunut online-muotojen rakennusvaihtoehtojen puuttumisesta vuonna 2006.

”Olin etsinyt hyvää intuitiivista ratkaisua muotojen rakentamiseen. Tein osuuteni rumaista muodinrakentajista, mutta uskon, että ratkaisin ongelman vihdoin. ” Aytekin sanoi juuri ennen JotFormin käynnistämistä.

Alkuperäinen idea oli rakentaa lomakkeita, joita teknisillä ammattilaisilla ei ollut aikaa luoda itseään, mutta enemmän ei-teknisiä työntekijöitä alkoi ilmoittautua käyttämään alustaa. Tämä osoitti JotFormin palvelun laajan vetovoiman.

”Tuotteet olivat niin saatavissa, että kuka tahansa voi käyttää niitä. Aytekin tajusi, että jokainen tarvitsi helpon tavan kerätä tietoa organisoidulla ja tehokkaalla tavalla, ei vain koodareita ”, kertoi JotFormin markkinointi- ja viestintäjohtaja Chad Reid. “Siksi aloimme markkinoida työkaluja laajemmalle yleisölle.”

Nykyään JotFormilla on yli 4 miljoonaa käyttäjää, ja se tuottaa yli 1 000 uutta lomaketta päivittäin. Alusta on saatavana 177 maassa ja yli tusinalla kielellä. Ja JotForm luottaa palautteeseen globaalista käyttäjäkunnastaan ​​jatkaaksesi tuotteen parantamista.

JotForm: Yhtiö, joka ymmärtää säästää aikaa

JotForm tekee tiedonkeruusta entistä organisoidumman ja tehokkaamman prosessin, mutta arvokkain hyöty, jonka se tarjoaa asiakkaille, on aika. Koska JotFormilla on alhainen pääsyeste, jopa uusimmat startupit voivat käyttää työkalujaan alusta lähtien, jotta niistä tulisi metodisempi tapa kerätä ja tallentaa tietoja.

”Helppokäyttöisyys on tärkeää, mutta ajanhallinta on JotFormin suurin keskeinen etu. Esimerkiksi, jos ainoa tapa saada tietoa potentiaalisilta tai pitkäaikaisilta asiakkailta on verkkosivustollesi lähettämäsi sähköpostiosoite, heidän lähettämiensä tietojen järjestäminen tulee olemaan vaivaa ”, Chad sanoi . “Mutta jos annat näille ihmisille pääsyn yksinkertaiseen lomakkeeseen, se on helppoa.”

Viime kädessä JotForm-työkalut auttavat ihmisiä olemaan yhteydessä muihin, joilla on tarvitsemansa tiedot. Ne vähentävät myös edestakaisin sähköposteja, jotka tuhlaavat aikaa niin monissa organisaatioissa, mikä vapauttaa työntekijät keskittymään tuottavuustavoitteisiin.

Yksi JotFormin tehokkaimmista ja suosituimmista ominaisuuksista on maksun integrointityökalut. Sen avulla Square, PayPal, Stripe ja BlueSnap -palveluiden käyttäjät voivat integroida tilaukset. Tämän työkalun avulla yritykset voivat käsitellä maksuja toimitushetkellä riippumatta siitä, onko kyse tilauksesta, lahjoituslomakkeesta tai hakemuksesta. Kaikesta huolehditaan samaan aikaan, mikä tekee prosessista helpompaa ja nopeampaa sekä yritykselle että sen asiakkaille.

JotFormin vankalla tuotevalikoimalla on joskus yllättäviä käyttötarkoituksia. Koska niitä on niin helppo käyttää, jopa Chad on huomannut, että yrityksen työkalut auttavat häntä odottamattomilla tavoilla.

”Suunnittelen häät parhaillaan, joten jouduin keräämään osoitteita ystäviltä ja perheenjäseniltä. Aluksi ajattelin: “Minun on sanottava, että minun täytyy kertoa heille kaikille sähköpostitse minulle tiedot”, mikä olisi ollut hankala prosessi “, hän sanoi. ”Sitten tajusin, että helpoin ratkaisu oli muodon luominen. Olen ei-tekninen, mutta kesti silti alle kaksi minuuttia. Lähetin linkin kaikille ja keskitin kaikki heidän tiedot yhteen paikkaan, joka on helppo sulauttaa mihin tahansa järjestelmään tai laskentataulukkoon. Ongelma ratkaistu.”

Työkalut kaikentyyppisille organisaatioille – kouluista yrityksille

JotForm tarjoaa yhden suurimmista valikoimasta ilmaisia ​​malleja, jotka ovat saatavilla verkossa. Asiakkaat voivat löytää lomakkeita, jotka on suunniteltu keräämään tilaustiedot, palautetta ja sovellustietoja lähes jokaiselta toimialalta. Jos yritys ei löydä tarpeisiinsa sopivia vaihtoehtoja, on helppo luoda uusi JotFormin vetämällä ja pudottamalla -muodonmuodostajalla.

Ja monella tapaa, jolla JotFormin tuotteet auttavat käyttäjiä pitämään Chad kiireisenä.

”Markkinointiryhmänä suurin haaste on, että on vaikea määrittää yhden tyyppisiä käyttäjiä. Asiakkaamme tulevat kaikkialta. He ovat voittoa tavoittelemattomia, jotka tarvitsevat lahjoituslomakkeita ja lomakkeita vapaaehtoisille. He ovat kouluja, jotka tarvitsevat ilmoittautumislomakkeita, ja pienyrityksiä, jotka tarvitsevat liidien luomisen ja palautteen lomakkeita. Vaikka olemme toimineet jo yli 13 vuotta, lomakkeitamme käyttävät yritystyypit kasvavat jatkuvasti. “

Kuvakaappaus JotForm-malleista

JotForm tarjoaa erikoistuneita malleja monille toimialoille sekä yksityishenkilöille ja järjestöille.

Siksi JotForm on rakentanut kovasti latautuvan käyttäjätutkimusryhmän, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaita tekemään laadullinen tutkimus sen sijaan, että kerätään vain tietoja. Tämän lähestymistavan avulla JotForm voi luoda asiaankuuluvaa ja hyödyllistä sisältöä.

JotFormin käyttäjätutkimusryhmä työskentelee asiakkaidensa kanssa selvittääkseen, kuinka korjata kipupisteet, lisätä tehokkaita uusia ominaisuuksia ja suunnitella paras mahdollinen tuotteen tiekartta. Sitten JotForm yhdistää nämä tiedot asiakastukitiiminsä tietoihin – mukaan lukien virheitä koskevat raportit tai ideat uuteen integraatioon.

Parannamme tuotteita aina tiedonhallintaa ajatellen

Siitä lähtien, kun Aytekin perusti yrityksen vuonna 2006, JotFormin tavoitteena on ollut helpottaa lomakkeen luomisprosessia. Kuuntelemalla palautetta yksilöllisiltä, ​​yritys- ja voittoa tavoittelemattomilta asiakkailta, yritys on menestynyt tässä tehtävässään.

”Se oli meidän leipä ja voi. Kysyimme itseltämme ‘Kuinka voimme nopeuttaa tätä prosessia? Kuinka lisäämme suunnittelutoiminnot yksinkertaistamiseksi? ”Tuotepäivityksemme keskittyivät vastaamaan näihin kysymyksiin”, Chad sanoi.

Kuva JotForm viestintäjohtaja Chad Reid

Chad Reid puhui kanssamme JotFormin monista käyttötapauksista.

Viime vuosina yritys on alkanut kysyä myös muita kysymyksiä. Nykyään JotForm on yhtä huolissaan loppukäyttäjästä kuin asiakkaiden kanssa, jotka rakentavat lomakkeita. Tavoitteena on tehdä lomakkeen täyttämisestä nautittava kokemus, joka lisää vastausprosenttia.

Vuonna 2019 JotForm aikoo oppia lisää siitä, kuinka tietoa kerätään lomakkeidensa kautta ja kuinka yritykset hyödyntävät sitä.

“Haluamme tietää, kuinka asiakkaamme analysoivat tietoja, kuinka he jakavat sitä sisäisesti ja miten he käyttävät sitä päätöksentekoon”, Chad sanoi. “Suuri osa etenemiskarttamme vuosina 2019 ja 2020 on tarkoitettu vastaamaan noihin kysymyksiin.”

Ensinnäkin JotForm kehitti työkaluja, joiden avulla uusien muotojen luominen oli helppoa. Sitten se suunnitteli lomakkeet, joilla oli paras mahdollinen vastausaste. Nyt yritys rakentaa uusia prosesseja, jotka auttavat asiakkaitaan saamaan kaiken hyödyn muodoistaan. Koko JotForm-kokemus siitä hetkestä, kun uudet käyttäjät luovat ensimmäiset lomakkeensa, aina siihen asti, kun he käyttävät keräämäänsä tietoa, muuttuvat edelleen sujuvammaksi, yksinkertaisemmaksi ja tehokkaammaksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me