Imagely – Valokuvaajille tarkoitetut WordPress-työkalut esittelemään taitojaan ja kokeilemaan hyväntekeväisyyspohjaista kapitalismia

TL; DR: Nouseva tähti digitaalisessa mediatilassa, Imagely toimii tehtävänä auttaa valokuvaajia lisäämään ja parantamaan verkkosivuston läsnäoloaan tarjoamalla samalla keino palauttaa prosessin maailmaan. Uudet ja kokenut valokuvaajat hyödyntävät yrityksen ominaisuuksia luomalla sisältörikkaita verkkosivustoja ja gallerioita helppokäyttöisillä työkaluilla, jotka on suunniteltu pelaamaan hyvin WordPressin kanssa. Meillä oli tilaisuus istua Imagelyn yhteisön pääjohtaja Scott Wyden Kivowitzin kanssa, joka antoi meille kuvan yhtiön premium-teemoista, isännöinnistä, WordPress-laajennuksista ja asiantuntevasta SEO-tietämyksestä. Scott kertoi Imagelylle olevansa vilpittömästi sitoutunut humanitaarisiin ja ympäristökysymyksiin, mikä houkuttelee sosiaalisesti tietoisia valokuvaajia alustalle drovesissa.


Raskas laasti tuli satoi ylhäältä, kun Dmitri Beliakov valmisti kameraansa. Hän oli toimeksiannossa toimittajakumppaninsa Mark Franchettin kanssa, joka kattoi Ukrainan Donbasin alueen separatistiset joukot. Hänet tapettiin melkein taistellessaan tulen ylitysvyöhykkeelle..

Hän oli viikkojen ajan kulkenut alueen loppupuolella, dokumentoimalla tilanteen kaikilta puolilta.

”Konflikti ei ole loppunut. Se oli vain lepotilassa, valmis purkautumaan uudelleen ”, Dmitri kertoi. “Mutta maailman tiedotusvälineiden huomio laski nollaan, ja tehtävästä tuli mahdotonta.”

Dmitri halusi pitkään jatkaa työtään Ukrainassa ja keksi idean, jonka avulla hän voisi mennä syvemmälle ja tallentaa elämää puskurivyöhykkeellä..

“Kymmeniä tuhansia ihmisiä tuomittiin viettämään kuukausia etulinjojen lähellä vaarallisissa, jäädyttävissä kellareissa, joissa oli vähän ruokaa ja melkein ilman lääketieteellistä apua”, hän sanoi..

Saadakseen tämän tarinan Dmitri haki Imagely-rahastoa ja hänet valittiin vuoden 2016 voittajaksi. Tämän ansiosta hän pystyi jatkamaan intohimoaan ja jatkamaan jatkuvan konfliktin tuhoisien vaikutusten lähettämistä.

Imagely haluaa intohimoisesti varmistaa, että valokuvaajilla on online-tila, josta he voivat toimittaa visuaalisia viestejään, ja juuri tämä tehtävä on ollut avainasemassa, kun Imagely saa asiakkaidensa luottamuksen. Ensiluokkaisten teemojen, isännöinnin, WordPress-laajennusten ja sivujen rakentajien lisäksi Imagelyn vilpitön sitoutuminen humanitaarisiin ja ympäristökysymyksiin on voitto yli sitoutuneille valokuvaajille, kuten Dimitri, ympäri maailmaa..

Äänen antaminen valokuvaajille verkkosivujen suunnittelun, isännöinnin ja SEO avulla

Imagely, aikaisemmin nimeltään Photocrati, aloitettiin yksinkertaisena valokuvauksen koulutusblogina. Ja jo varhaisessa iteraatiossaan yritys oli sitoutunut harjoittamaan hyväntekeväisyyttä.

“Photocratin tavoitteena oli kerätä tarpeeksi rahaa omistajan palkan maksamiseksi, mutta myös kerätä tarpeeksi rahaa humanitaaristen ja ympäristökuvaajien valokuvausapurahalle”, kertoi Imagelyn yhteisön pääjohtaja Scott Wyden Kivowitz..

Aluksi Photocrati oli yksinkertaisesti valokuvablogialusta ja rahasto, mutta lopulta yritys kääntyi ja rakensi WordPress-teeman erityisesti valokuvaajille, joka muutti sitä, miten mainokset voisivat markkinoida ja myydä työtään verkossa.

Scott Wyden Kivowitzin pääkuva ja Imagely-logo

Imagelyn Scott Wyden Kivowitz kertoi meille, kuinka yritys auttaa valokuvaajia rakentamaan online-läsnäoloa WordPressin avulla.

“Se oli yksi ensimmäisistä teemoista, jotka tekivät täyden verkkokaupan ja kaiken valokuvaajille”, Scott sanoi. “Kaikki tuo toiminnallisuus oli rakennettu teemaan.”

Noin neljä vuotta aloituspäivään Photocrati osti NextGEN-gallerian.

“Koko syy NextGEN-gallerian hankkimiseen oli korvata Photocratin sisäänrakennettu galleriajärjestelmä tehokkaammalla ja tarjota samalla verkkokauppaa tuolloin miljoonalle käyttäjälle”, Scott sanoi..

Pian sen jälkeen Photocrati muutti nimeksi Imagely edustamaan paremmin laajentumistaan. Yrityksen uusi painopiste oli keskittyä antamaan mainostajille työkaluja helpottamaan elämäänsä verkossa, jotta he voisivat palata tekemään parhaiten – ampua vakuuttavia valokuvia.

Imagelyn teemat ovat käyttäjien tärkeimpiä myyntikohteita. Ja sen klassinen Photocrati-teema on edelleen yksi alustan parhaimmista myyjistä.

“Siinä on kellot ja pillit jokaisesta pienestä asiasta”, Scott sanoi. “Se on erittäin vankka teema ja siinä on paljon mukautusasetuksia.”

Imagely-teemat ovat Genesis-lapsiteemoja ja käyttävät minimalistista lähestymistapaa kuvaajalle, joka haluaa pitää asiat yksinkertaisina vain muutamilla mukautusvaihtoehdoilla.

Tärkeintä on, että mitä Imagely on löytänyt jatkuvissa keskusteluissaan valokuvaajien kanssa, on paljon kysyntää uusille liiketoimintatyökaluille. Scott kertoi meille, että mainostajat haluavat kaikkien tarvitsemiensa online-työkalujen olevan katon ulkopuolella useiden palvelujen käytön sijaan.

“Suurin osa webistä käyttää WordPressiä, joten ihmiset haluavat laskutuksen ja varauksen sekä CRM: t ja kaiken tämän”, Scott sanoi. “Siellä oli kaikki nämä työkalut muille aloille, mutta ei nimenomaisesti valokuvaajille, ja haluamme toimittaa ne.”

Imagelyn ratkaisuihin kuuluvat työkalut, joiden tarkoituksena on optimoida hakukoneoptimointi, intuitiiviset sivujen rakentajat ja joukko laajennuksia, jotka on kehitetty valokuvaajien liikematkojen ajaksi.

Luo upeita visioita NextGEN-gallerian ja Lightroom-laajennusten avulla

Imagely osoittaa, että sen NextGEN-galleria oli yksi ensimmäisistä WordPress-gallerialaajennuksista ja että se on edelleen ollut suosituin sen luomisen jälkeen. Scottin mukaan NextGEN antaa valokuvaajille “hallita, näyttää, todistaa ja myydä valokuvia kuten ammattilainen”, mutta laajennus ei aina ollut niin kaunis kuin nykyään.

“Takaosa oli ruma ja etuosa on ruma”, Scott nauroi.

Sittemmin yritys on kehittänyt NextGEN-galleriaa päivittämällä laajennuksen käyttöliittymää.

“Yksi käyttäjien suosituimmista pyynnöistä on tehdä etu- ja takaosat kauniiksi ilmaisessa versiossa, joten olemme jotain, johon työskentelemme parhaillaan”, Scott sanoi. “Takaosa on jo kaunistettu ja julkisessa beetaversiossa nyt.”

Imagely aikoo tarjota osan kauneimmista malleistaan ​​ilmaiseksi, mutta se on myös julkaissut mallijärjestelmän, jonka avulla sivusto voi tarjota maksettuja suunnittelun päivityspalveluita.

Toinen etu on, että NextGEN-galleria integroituu sujuvasti Adoben Lightroom-laajennukseen. Integroinnin avulla käyttäjät voivat julkaista ja hallita gallerioita WordPress-sivustoillaan suoraan Lightroomista, joten työnkulku on saumaton.

Imagely, joka tarjoaa peruskuukausimaksun ilman piilotettuja kuluja, toimii asiakkailleen rahaa säästävänä vaihtoehtona. toimii asiakkaidensa säästävänä vaihtoehtona. Useimmat valokuvaussivustot toimivat kolmansien osapuolien kanssa, jotka lisäävät palvelumaksuja. Mitä enemmän myyjiä asiakkaat käyttävät (isännöinti, valokuvatulosteet jne.), Sitä enemmän maksuja niille myyjäpalveluista peritään. Imagelyllä näet vain mitä saat – ilman lisäkustannuksia ei ole, jopa PrintLab-integraation avulla. Imagely toimii isäntänä, tulostimena ja jälleenmyyjänä.

Mainosten pitäminen tiedossa huipputason tuen ja podcastien avulla

Scottin mukaan 100% siitä, mitä Imagely tekee, syötetään asiakkaiden pyynnöillä. Yhtä tärkeätä on kuitenkin se, mikä on taloudellisesti edullisinta yrityksen johtamiselle.

“Otamme kaikki sähköpostit ja pidämme jatkuvaa luetteloa siitä, kuinka moni ihminen haluaa tietyn ominaisuuden”, Scott sanoi. “Näin päätettiin, mikä on yrityksen seuraava potentiaalinen prioriteetti.”

Kun asiakkaat ostavat Imagelyn premium-laajennuksia, heille ei taata vain monipuolisia ominaisuuksia, kuten dynaamisia gallerioita, verkkokaupan työkaluja ja alan johtavia laajennuksia – heillä on myös pääsy yrityksen ongelmanratkaisuun erikoistuneeseen tukitiimiin. Ja valokuvaajille, jotka kirjautuvat Imagelyn Lifetime-pakettiin, tämä tuki on taattu ikuisesti.

Lisätukea löytyy Imagelyn säännöllisistä blogeista ja viesteistä, jotka tarjoavat viihdyttäviä ja informatiivisia podcasteja, joissa on mukana useita valokuvaajia, suunnittelijoita ja tekniikan asiantuntijoita, jotka puhuvat ajankohtaisista suuntauksista ja viimeisimmistä yrityksen uutisista. Yrityksen blogi on määränpää, johon mainostajat voivat kääntyä oppimaan parhaita käytäntöjä SEO: sta, web-suunnittelusta, sosiaalisesta mediasta ja muista aiheista.

Globaalin sosiaalisen läsnäolon rakentaminen palauttamisoperaation avulla

Antaakseen takaisin maailmalle ja pitääkseen alkuperäisen Photocrati-perinnön hengissä, Imagely tarjoaa valokuvaajille mahdollisuuden tehdä muutosta myöntämällä 5000 dollaria humanitaariseen tai ympäristökuvausprojektiin, kuten Dimitrin Ukrainan ponnisteluihin..

Kun apuraha on myönnetty, voittajasta tulee Imagely Fellow kalenterivuodeksi. Imagely ei ole vain tehokas korkealaatuisen, innovatiivisen web-suunnittelun, ylläpidon ja laajennusten toimittamisessa – yritys on omistautunut valokuvaamisen kehittämiseen ja ihmiskunnalle tärkeän sosiaalisen oikeudenmukaisuuden syiden edistämiseen.

“Tavoitteena on tarjota tukea hankkeille, joilla on konkreettinen ja positiivinen vaikutus maailmaan”, Scott sanoi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me