Hostens tarjoaa edullisia, yritysluokan isännöintipalveluita, jotka auttavat pienyrityksiä kasvattamaan tulojaan ja lisäämään läsnäoloaan maailmanlaajuisesti

TL; DR: Hostens auttaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä pääsemään maailmanlaajuiseen yleisöön sen saatavissa olevien isännöintipalveluiden ja Liettuan Tier III -keskuksen kautta. Se tarjoaa pienille yrityksille erilaisia ​​edullisia paketteja, kuten jaetun web-isännöinnin, VPS-isännöinnin, VPN-palvelut ja verkkotunnuksen rekisteröinnin. Emoyhtiönsä uusimpana liiketoimintaryhmänä, Internet Vizija -yrityksenä, joka on johtava eurooppalainen hosting-yritys, Hostens tarjoaa turvallisuutta ja luotettavuutta Yhdysvaltojen, Kanadan ja Aasian asiakkaille. Hostens-tiimillä on hauskaa, mutta se pyrkii myös varmistamaan, että asiakkaat saavat sivustonsa nopeasti verkkoon ja maksimoivat käytettävyyden.


Nykypäivän maailmantaloudessa pienimmätkin yritykset hyötyvät online-läsnäolon rakentamisesta. Ne, jotka rakentavat verkkosivustoja, voivat lisätä uskottavuuttaan, houkutella uusia asiakkaita, kehittää tuotemerkkejään ja erottua kilpailustaan

Mutta oikean isäntäkumppanin valinta on kriittistä. Jos verkkoisäntä tuottaa turhamaa, hidasta sivua, joka jättää huomioimatta hakukoneoptimoinnin, yritys voi tuntea olleensa hamsterilla, joka pyörii – työskentelee kovasti, mutta menee minnekään.

Hostens uskoo, että yritysten ei pitäisi tarvita niin paljon vaivaa näkemättä tuloksia. Yhtiö haluaa auttaa asiakkaitaan pääsemään globaaliin yleisöön ja pääsemään maaliin juoksumatta mitään ponnisteluja.

Siksi Hostens tarjoaa edullisia, intuitiivisia, yritysluokan verkkopalvelupalveluita, joilla on selkeät hinnat ja ilman piilotettuja ehtoja tai palkkioita. Ja kaikissa isännöintisuunnitelmissa on ilmainen verkkosivustojen rakentaja.

Hostens-logo

Hostens auttaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä pääsemään verkkoon ja kasvattamaan läsnäoloaan ympäri maailmaa.

“Tarjoamme verkkotunnus- ja hosting-palveluita asiakasprojekteille, olipa kyse sitten henkilökohtaisesta blogista tai verkkokaupasta”, sanoi Hostensin tuotepäällikkö Valentine Cirba. “Ja me rakastamme hauskaa, mutta olemme vakavasti myös saavuttamassa hyviä tuloksia.”

Hostens rakennettiin luotettavuutta ja redundanssia ajatellen. Se hyödyntää emoyhtiönsä, johtava liettualainen isäntä Interneto Vizija, yritysluokan laitteistoa. Se on perustettu palvelemaan asiakkaita Yhdysvalloista, Kanadasta, Etelä-Amerikasta, Aasiasta ja Euroopasta. Tämän tuen ansiosta hostenit voivat tarjota VPS-isäntä- ja VPN-palveluita verkkotunnuksen rekisteröinnin, SSL-varmenteiden ja roskapostisuodattimien rinnalla..

Hostens on kasvanut tunnetuksi ja menestyväksi brändiksi, jolla on omistautunut seuraaja, joka arvostaa sitoutumistaan. Nämä asiakkaat arvostavat myös sen läpinäkyvyyttä.

“Pyrimme tarjoamaan yksinkertaisia ​​hosting-paketteja ilman piilotettuja ehtoja”, Valentine sanoi. “Se tarkoittaa, että emme harhaan asiakkaitamme” rajattomilla “tarjouksilla, mukaan lukien” rajaton tallennustila “,” mittaamaton kaistanleveys “ja vastaavilla markkinointilauseilla. Totuus on, että on melkein mahdotonta tehdä ”rajattomasti” mitään tekniikassa. Olemme avoimia, ja se erottaa meidät kilpailijoistamme. “

Tarjoamme turvallisen ja luotettavan isännöinnin Liettuan sydämestä

Hostensin mukaan sillä on Baltian alueen nykyaikaisin tietokeskus, joka sijaitsee Liettuan pääkaupungissa Vilnassa. Tämä tietokeskus tarjoaa nopeat, luotettavat optiset yhteydet kaikkiin Euroopan verkonvaihtoihin.

Kun 140 palvelintalustaa on sijoitettu turvallisesti paikalle, datakeskus on sertifioitu Tier III -standardin mukaiseen kansainväliseen standardiin, jonka avulla Hostens voi tarjota asiakkailleen 99,95% käyttöaikaa. Standardi määrittelee sijainnin, jossa on “redundantit ja kaksitoimiset palvelimet, tallennustila, verkkolinkit” sekä tietotekniikkakomponentit, jotka “saavat virtansa useista, aktiivisista ja riippumattomista virtalähteistä ja jäähdytysresursseista” Technopedian mukaan.

Tietokeskuksen infrastruktuuri ylittää nämä vaatimukset, ja tarjoaa vaikuttavan joukon virta- ja Internet-yhteyksiä jokaiselle palvelintelineelle.

Kuva Hostens työntekijä datakeskuksessa Liettuassa

Hostens ylläpitää huipputason Tier III -keskuksia Liettuan pääkaupungissa Vilnassa muiden ihmisten lisäksi ympäri maailmaa..

Sen lisäksi, että Vilnan kaupunki on Liettuan pääkaupunki, se on myös maan vilkas sydän. Kasvavalla aloitusyhteisöllä, johon kuuluu Vilna Tech Park, Baltian maiden suurin teknologian aloituskeskus, kaupunki on suurimman laajakaistanopeuden ja suurimman levinneisyyskuitujen välille Euroopan unionissa. Useilla globaaleilla yrityksillä, kuten Google ja Uber, on jopa toimistot kaupungissa.

Ja Hostens on ollut osa tätä nousua vuodesta 2016. Maailmanpankin Doing Business -raportin Ease of Doing Business -sijoitusten mukaan Liettua on 16. sijalla maailmassa.

Tuo avoimuus ja selkeät hinnat asiakkaille ympäri maailmaa

Perustamisestaan ​​vuonna 2016 lähtien Hostens on kerännyt yli 115 000 asiakasta ympäri maailmaa. Tuotemerkki keskittyy yksityishenkilöihin ja pienyrityksiin Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Aasiassa, ja tuli mukana sopivana ajankohtana yrityksen laajentumiseen globaaleille markkinoille, sanoi Valentine.

Hostens-tiimi koostuu vanhemmista insinööreistä, joilla on laaja kokemus Linux-järjestelmien tukemisesta, konfiguroinnista, ylläpidosta ja hallinnasta. He ovat erikoistuneet pilvilaskentaan ja virtualisointijärjestelmiin, jotka perustuvat OpenVZ: hen ja KVM: ään.

Tämä joukkue on osa syytä, miksi Hostens on alusta asti kilpaillut merkittäviä hosting-alan toimijoita vastaan.

Ja Hostens voi tarjota melkein mitä suurempien kilpailijoidensa tarjoamat. Sisältää uusimmat HP ProLiant DL360 Gen10 -palvelimet, helppokäyttöisen ohjauspaneelin cPanel ja täydellisen paketin maksutyökaluja. Yhtiö on ylpeä tarjoamalla kaiken, mitä käyttäjät tarvitsevat verkkosivuston avaamiseen, suojaamiseen ja hallintaan.

Koska uusi tekniikka on ottanut haltuunsa isännöintimarkkinoilla, palveluntarjoajat eivät voi enää tarjota pelkästään PHP-hosting-palveluita, Valentine sanoi. Sen sijaan heidän on tarjottava myös Python, Ruby tai Node.js.

Kuva Hostens team

Hostens-tiimi auttaa hosting-yritystä kilpailemaan joidenkin maailman suurimpien pelaajien kanssa.

“Onneksi cPanel sanelee nämä suuntaukset ja voimme helposti seurata niitä”, hän sanoi.

cPanel, online-pohjainen web-hosting-ohjauspaneeli jaetulle isännöinnille, toimittaa graafisen käyttöliittymän (GUI) sekä työkaluja, jotka helpottavat Hostens-asiakkaiden hallintaa omilla verkkosivustoillaan. Hostens tarjoaa sekä demoversion että kokeiluversion cPanelista.

“Lähitulevaisuudessa on mielenkiintoista seurata, kuinka kaikki nämä” rajattomat tarjoukset “muuttuvat viimeaikaisten cPanel-hinnoittelun muutosten takia”, Valentine sanoi.

CPanel ilmoitti kesäkuussa 2019 uuden hinnoittelurakenteen ja lisenssimallin. Nyt, rajoittamattoman määrän cPanel-tilien sijasta lisenssiä kohti, yrityksen hintarakenne on porrastettu käyttäjien, ei palvelimien lukumäärän perusteella.

Vaikka cPanel on tehnyt useita muutoksia malliin saatuaan palautetta asiakkailtaan, uusi rakenne pysyy ennallaan.

Tavoite: Saavuttaa online-läsnäolon rakentaminen kaikkien yritysten käyttöön

Hostensin tehtävänä on auttaa asiakkaita pääsemään verkkoon ja kasvattamaan verkkosivustojaan sen sijaan, että tunteisivat pyörivänsä hamsteri-pyörää eikä päästä minnekään. Hostens-tiimillä on jopa yrityksen maskotin inspiroima tavoite – hamsteri.

”Kuten haluamme sanoa,” jopa hamstrillasi voi olla verkkosivusto nyt. ”Se on enemmän kuin iskulause. Se on tapa ajatella ja tehdä liiketoimintaa ”, Valentine sanoi. “Tavoitteenamme on tarjota kohtuuhintaisia, laadukkaita, helppokäyttöisiä web-hosting-palveluita selkeällä hinnoittelulla ja ilman piilotettuja ehtoja.”

Hostens suorittaa tehtävän Tier III -keskuksessaan, ilmaisilla työkaluilla ja vankilla tukipalveluilla. Verkkosivustossa on myös tietopohjaosa, jossa on syvällisiä ohjeartikkeleita, ja laaja valikoima UKK-kysymyksiä.

“Korostamme 24/7/365 ammattitaitoista asiakastukea”, Valentine sanoi. ”Vahvuutemme ovat täällä työskentelevät ihmiset. He ovat luojia, ajattelijoita ja tutkijoita. Joten he ovat aina valmiita ottamaan ylimääräisen askeleen asiakaskysymysten ratkaisemiseksi. Koska olemme pieni joukkue, meillä on helppo olla joustava, rento ja ystävällinen. Ja arvostelujen ja palautteen perusteella myös asiakkaamme tuntevat niin. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me