Hetzner Online -yrityksen 20 vuoden edullinen isännöinti Saksasta, jossa on runsaasti omistettuja palvelinvaihtoehtoja ja asiantuntevasti suunniteltuja tietokeskuksia

TL; DR: Aloittamalla saksalaisen hosting-liiketoiminnan vuonna 1997, Hetzner Online on rakentanut nykyaikaisen, tehokkaan tietokeskuksen ja tehokkaiden, räätälöityjen omistettujen palvelimien perinnön. Talon insinöörit suunnittelivat yrityksen kaksi datakeskuksen puistoa, joissa on redundantit ja energiatehokkaat apulaitteet. Yli kahden vuosikymmenen kokemuksella isännöinnistä Hetzner Online ottaa käyttöön erikoistuneita laitteistokonfiguraatioita, jotka vastaavat asiakkaiden tarkat tarpeet. Työntekijät eri puolilta yritystä osallistuvat asiakastukeen edistämällä mukavaa ja luotettavaa ympäristöä tuhansille asiakkaille.


Alkuaikoina web-hosting Saksa oli melko kallista verrattuna Yhdysvaltoihin ja Iso-Britanniaan. Vaikka kysyntä kasvoi, saksalaisilla asiakkailla oli vähän valintoja – ja kaikki olivat kalliita.

90-luvun lopun lopulla tapahtuneen isännöintihintojen suuren eron motivoituna Martin Hetzner toi markkinoille yhden maan ensimmäisistä isännöintiyrityksistä. Aluksi kansainvälisen markkinointiassistentin Katie Snowin mukaan päähaasteena oli investoida kalliisiin laitteistoihin ja rakentaa yrityksen omia tietokeskuksia..

“Täällä olevat ihmiset käyttivät Internetiä, mutta he maksoivat siitä erittäin korkeat hinnat”, hän sanoi. “He joko tallensivat asioita kotona tai eivät pystyneet tekemään paljon itsenäisestä web-isännöinnistä. Sieltä ajamme tuli. “

Vuodesta 1997 lähtien Hetzner Online on kuitenkin laajentunut tarjoamaan lukemattomia erillisiä palvelinkonfiguraatioita, samoin kuin virtuaalipalvelimia ja web-hosting-palveluita pilvessä ja jaetuissa ympäristöissä.

“Monet asiakkaistamme ovat rakentaneet liiketoimintaa kanssamme”, Katie sanoi. “Meillä on ollut joitain asiakkaita, jotka ovat olleet kanssamme melkein koko 20 vuoden ajan.”

Syvä tekninen asiantuntemus johtaa mukautettuihin tietokeskuksiin ja laitteistoihin

Vaikka Hetzner Online liittyy monien huipputason hosting-palvelujen tarjoajiin investoimalla automaatioon, Katie huomautti nopeasti, että yritys sijoittaa aikansa säästäviä järjestelmiä omissa tietokeskuksissaan eikä sijoitettuun tilaan..

“Monet yritykset, jotka saavat hieman eturintamaa toisiinsa, tekevät niin paljon kuin pystyy automaatiolla ja tekevät asioista helppoa itselleen ja asiakkaille”, hän sanoi..

Sisäisten insinöörien ryhmä suunnitteli Hetzner Online -yrityksen ensimmäisen tietokeskuksen vuonna 2009 Falkensteinissa, Saksassa, suunnilleen kaksi tuntia itään yrityksen pääkonttorista ja toisen datakeskuksen puiston Nürnbergissä. Hetzner Online -työntekijät jatkavat kahden tietokeskuksen toimintaa, kun sisaryhtiö Hetzner Finland on lähellä uuden tietokeskuksen viimeistelyä.

“He oppivat melko paljon meiltä, ​​joten paljon tietämystämme jaetaan kaikkialle Eurooppaan”, Katie sanoi. ”Pystymme suunnittelemaan oman tietokeskuksen, tekemään siitä mahdollisimman tehokkaan ja voimme ottaa käyttöön täysin uusia telinejärjestelmiä, jos päätämme tehdä niin. Et löydä sitä jokaisesta yrityksestä. Jotkut heistä voivat, mutta monet eivät. “

Tuumaa tunteva tuntemus yrityksen tietokeskuksiin antaa hyvät mahdollisuudet Hetzner Online -yrityksen insinööreille ja järjestelmänvalvojille, joilla on suora panos asennettuihin laitteistorakenteisiin ja kokoonpanoihin..

“Koska tilaamme niin suuria laitteistokokoja, melkein kaikki kokoonpanomme on suunniteltu meille”, Katie sanoi. “Meillä oli erityisesti meille suunniteltuja piirilevyjä sen jälkeen, kun joukkue päätti tarkalleen, mitä halusimme.”

Pidä kustannukset alhaisina energiatehokkaiden virtaus- ja jäähdytysjärjestelmien ansiosta

Sen lisäksi, että Hetzner Onlinen räätälöityjen laitteistokomponenttien on täytettävä laatu- ja prosessointitehoa koskevat vaatimukset, niiden on oltava erittäin energiatehokkaita. Katie arvioi, että jokaisen yrityksen omistettu palvelinkokoonpano testataan olevan ympäristöystävällinen ja mahdollisimman hyödyllinen.

“Ei ole tarpeettomia komponentteja”, Katie sanoi. ”Hajotamme sen, joten meillä on tarkalleen mitä haluamme mennä kokoonpanomme. Emme halua maksaa ylimääräisistä komponenteista, ja voimme siirtää nämä säästöt asiakkaillemme. “

Kuvia Hetzner Online -keskuksesta

Hetzner Online -keskuksen puistoissa on tavallista korkeammat korotetut lattiat ja suora ilmainen jäähdytysjärjestelmä.

Normaalitoimintaan Hetzner Online käyttää uusiutuvia energialähteitä yritykseltä, joka tuottaa sähköä vesivoimalla, tietokeskuksen puistojen virittämiseen nolla hiilidioksidipäästöllä. Datakeskuksen puistojen korotetut kerrokset ovat Katien mukaan tavallista korkeampia, mikä antaa enemmän ilmaa kiertää palvelintelineiden alla.

“Käytämme suoraa ilmaista jäähdytysjärjestelmää, jossa kanavoimme ilman siten, että kuuma ilma siirtyy tietokeskuksesta niin nopeasti kuin mahdollista ilman, että tarvitsee todella moottoroitua jäähdytysjärjestelmää”, hän sanoi ja lisäsi, että yrityksen on kytkettävä virta päälle. ilmastointi vain noin 25 päivää vuodessa. “Uuden tietokeskuksemme kanssa Suomen ilmasto on vieläkin avoimempi luonnolliselle jäähdytykselle, joten saatamme todellakin huomata, että meidän ei ehkä tarvitse laittaa siellä jäähdytysjärjestelmiä päälle.”

Hetzner Onlinen monipuolinen salkku houkuttelee asiantuntevia asiakkaita

Alhaisten hintojen lisäksi Hetzner Online tunnetaan myös monenlaisista isäntäkokoonpanoista, jotka sisältävät jaetun isännöinnin ja hallitut palvelimet hallitsemattomiin virtuaali- ja omistettuihin palvelimiin. Koska hallitsemattomia tuotteita on paljon, Katie kertoi, että suurimmalla osalla yrityksen asiakkaita on jo jonkin verran palvelimen hallintokokemusta.

“He voivat olla missä tahansa pelaajista ja yksityisasiakkaista, jotka saattavat ajaa palvelinta harrastuksena, aina suuriin organisaatioihin ja jälleenmyyjiin”, hän sanoi..

Vastatakseen laajan asiakaskunnan tarpeisiin Hetzner Online tarjoaa viisi riviä hallitsemattomia erillisiä palvelimia:

  • EX-palvelimet: Edullinen vaihtoehto, EX-palvelimissa on Intel Core i7 -suoritin ja Skylake-arkkitehtuuri. Asiakkaat voivat valita mallin GeForce GTX -näytönohjaimella, joka on suosittu pelaajien ja tutkijoiden keskuudessa.
  • AX-palvelimet: Hetzner Online on yksi harvoista yrityksistä, jotka myyvät palvelimia AMD Epyc -suorittimilla, jotka ovat suosittuja virtualisointiin, grafiikkaan, tutkimukseen ja koneoppimiseen. “Olemme näistä melko ylpeitä ja heillä on erittäin suuri kysyntä”, Katie sanoi.
  • PX-palvelimet: Intel Xeon -prosessorit tukevat Hetzner Online: n suuren kapasiteetin palvelimia, joihin sisältyy Intelin Hyper-Threading- ja Hexa-Core Haswell -teknologiat.
  • SX-palvelimet: Hetzner Online -palvelun tallennustilaa palvelevat palvelimet ovat erityisen resonoivia organisaatioiden kanssa, joilla on suuret tietokannat, kuten yritysten, yliopistojen ja pankkien.
  • Dell-palvelimet: Nimimerkkivaihtoehdot yhdistävät eri palvelinrivien parhaat komponentit koneiksi Intel Xeon -prosessoreilla ja suuren kapasiteetin SATA- tai SSD-tallennuksella.

Kun uusia palvelin sukupolvia tulee esiin, Hetzner Online tarjoaa vanhemmat laitteet asiakkaille hollantilaisella huutokaupan hinnoittelulla (hinnat laskevat hitaasti, kunnes joku napsauttaa palvelimen).

“Huutokauppa on yksi yrityksemme menestyneimmistä kokeista”, Katie sanoi. “Kun kokeilimme sitä ensimmäisen kerran, emme olleet varmoja siitä, miten asiakkaat reagoivat, mutta siitä on tullut erittäin suosittua.”

Omistettujen palvelimien lisäksi Hetzner Online tarjoaa valikoiman virtuaali-, pilvi- ja jaettuja hosting-vaihtoehtoja, yhdessä sijoittamisen, tallentamisen ja verkkotunnuksen nimipalveluiden kanssa. Yhtiö on valmis tunkeutumaan julkisiin pilvimarkkinoihin myös tammikuun lopussa.

“Odotamme todella innolla, kuinka markkinat reagoivat perinteisiin Hetzner Online -hintoihin, joita sovelletaan julkiseen pilveen”, Katie sanoi.

Asiakaspalvelu ja yhteistyö edistävät yrityskulttuuria

Englanninkielisesti puhunut Katie etsii usein sosiaalisen median kautta keskustelemaan asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Eri osastojen Hetzner Online -työntekijät löytävät kaikki tapoja osallistua asiakastukeen.

“Haluamme, että teknikot kykenevät puhumaan asiakkaidemme kanssa ja tietämään, mistä he puhuvat”, Katie sanoi. “Emme halua käydä läpi jonkin kolmannen osapuolen yrityksen tai erillisen osaston saadakseen selville mitä tapahtuu.”

Hetzner Online työllistää noin 250 henkilöä, joista jokainen voi lahjoittaa tietyn määrän rahaa valitsemilleen hyväntekeväisyysjärjestöille..

“Ihmisillä on taipumus lahjoittaa paljon paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka käsittelevät koulutusta tai köyhyydessä olevien ihmisten auttamista, samoin kuin kansainvälisille järjestöille, kuten Punainen Risti ja Lääkärit ilman rajoja”, Katie sanoi. “Omistajamme todella kannustaa ihmisiä osallistumaan yhteisöihinsä, ja se on mielenkiintoinen tapa tutustua siihen, mitä ihmiset tekevät tai ajattelevat vapaa-ajallaan.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me