Haluatko MIT-koulutuksen? OpenCourseWare tarjoaa ilmaisia ​​resursseja niille, jotka ovat kiinnostuneita tietokoneohjelmoinnista (13 suosikkiamme)

TL; DR: MIT mullisti verkkokoulutuksen vuonna 2001, kun he julkaisivat OpenCourseWare-kurssimateriaalia ja saattoivat muodollisen korkea-asteen koulutuksen massojen käyttöön epävirallisella tavalla. OpenCourseWaren kautta elinikäisten oppijoiden ei tarvitse maksaa opetusta jatkaakseen näköpiirinsä laajentamista. Etsitkö uutta aihetta tai opit uusia taitoja työhön, voit ottaa näytteitä MIT: n yli 2300 tiukasta perus- ja jatkotason kurssista milloin haluat. Julkaisupäällikkö ja sivuston kuraattori Curt Newton korosti 13 erinomaista kurssia ihmisille, jotka haluavat oppia ohjelmoinnista oman kodinsa mukavuudesta, sekä kolme massiivista avointa verkkokurssia, joita MIT tarjoaa edX: n kautta.


2000-luvun alkupuolella jatkokoulutus oli pääosin yksinoikeudellinen klubi. Yliopistotason oppimateriaalia vartioitiin tiiviisti ja se rajoitettiin vain opiskelijoille ja kampuksella.

MIT muutti kaiken tämän OpenCourseWare-verkkopalvelun avulla, joka tarjoaa käytännöllisesti katsoen kaikki MIT-kurssien materiaalit ilmaiseksi kaikille ja kaikille, jotka haluavat niitä.

Sen sijaan, että kaupallistaisi oppimateriaaliaan, MIT päätti hyödyntää Internetin kykyä levittää tietoa ympäri maailmaa ja julkaisi opetussuunnitelmia, luentomuistiinpanoja ja tenttejä – ei merkkijonoja.

“Se oli yksinkertainen – ja tuolloin radikaali – ajatus, joka on mielestäni osoittautunut uskomattoman oivaltavaksi ja tavallaan onnekkaksi sen jälkeen, kun olen tehnyt tämän harppauksen”, sanoi julkaisupäällikkö ja sivuston kuraattori Curt Newton. “Se on todella kasvanut kokonaiseksi liikkeeksi.”

Nyt yliopistot ympäri maailmaa jakavat tietonsa vapaasti tai luotto – tai molemmat. Miljoonat ainutlaatuiset vierailijat käyttävät MIT: n OpenCourseWare-alustaa joka kuukausi. Samaan aikaan miljoonat oppijat ovat ilmoittautuneet massiivisiin avoimiin verkkokursseihin eli MOOC: iin MITx: ltä edX: llä sen alkamisen jälkeen vuonna 2012..

Pyysimme Curtia jakamaan joitain hyödyllisimmistä OpenCourseWare-kursseista niille, jotka ovat kiinnostuneita tietokoneohjelmoinnin oppimisesta tai heidän taitojensa parantamisesta. Hyppää vapaasti hänen ehdottamiensa aloituskurssien alle tai katso joitain seuraavan tason resursseista.

OpenCourseWare tarjoaa oppimismahdollisuuksia globaalille yleisölle

MIT: n alustalla, jonka puhetta kutsutaan OCW: ksi, on yli 2300 kurssia, ja ne lisäävät 130 lisää vuodessa. OCW saa yli 2,5 miljoonaa ainutlaatuista kävijää kuukaudessa, yli puolet tulee Pohjois-Amerikan ulkopuolelta.

”Se on hieno resurssi, koska materiaaleja opetetaan MIT-luokkahuoneissa. Sillä on tietty autoriteetti “, Curt sanoi. “Siitä on tullut luotettava koulutustiedon lähde.”

Kollaasi kuvia OCW-opiskelijoista, opettajista ja oppijoista

Opiskelijat, kouluttajat ja itsenäiset oppijat ympäri maailmaa ovat käyttäneet OCW: tä monista syistä.

Kurtin mukaan OCW aloitti keskustelun muodollisesta ja epämuodollisesta koulutuksesta ja jalasta elinikäiseen oppimiseen.

“Yhä useammat ihmiset huomaavat, että heidän on jatkettava oppimista koko elämänsä ajan”, hän sanoi. “Heidän on löydettävä materiaaleja ja resursseja, jotka he voivat oppia vastaamalla kysymyksiin, joita he kohtaavat heti elämässään tai urallaan.”

Monipuolinen kurssimateriaali täydentää oppimiskokemusta

Kaikki OCW-kurssit sisältävät opetussuunnitelman ja vähintään kaksi valintaa lisäsisältöä. Se voi sisältää luentomuistiinpanoja, luettelon, kotitehtäviä tai tenttejä – joskus vastauksineen. Noin 100 suosituimmasta kurssista sisältää videoluentoja, jotka julkaistaan ​​myös YouTubessa ja iTunes U: ssa.

OCW näyttää kurssimateriaalit globaalille yleisölle vaihtelevan taustan avulla

Sen sijaan, että keskityttäisiin opiskelijoihin tai itsenäisiin oppijoihin, Curt sanoi, että OCW oli alun perin tarkoitettu palvelemaan kurssimateriaaleja opettajille.

“Siellä on kertova vaikutus”, hän sanoi. ”Olet tavoittamassa opettajaa, mutta tavoitat myös kaikki heidän oppilaansa. Uskon, että kaikki olivat yllättyneitä syvästä ja voimakkaasta yleisestä uteliaisuudesta ihmisille, jotka vain haluavat oppia jotain. ”

Tällä hetkellä noin puolet OCW-yleisöstä koostuu uteliaisista yksittäisistä oppijoista. Toinen puoli on jaettu opettajille, jotka etsivät materiaalia ja inspiraatiota, ja opiskelijoille, jotka etsivät vaihtoehtoisia selityksiä tai lisätietoja.

Python, Java ja MATLAB: 11 luokkaa aloittelevalle ohjelmoijalle

Curt kavensi OCW-kurssiluettelon, joka sisältää 2 300 kurssia, muutamiin suosikkeihin ihmisille, jotka etsivät hyvää lähtökohtaa joko OCW- tai tietokoneohjelmointiin.

Johdantokurssien luettelo on yhden luukun palvelu ohjelmoiville ohjelmoijoille: kolme johdantokurssia, viisi luokkaa tietyillä kielillä ja kolme ehdotusta taitojen siirtämiseksi seuraavalle tasolle.

Vaikka MIT-opiskelijat oppivat koodittelemaan näiden luokkien kanssa, Curt sanoi, että professorit opettavat ohjelmointia “jonkin verran laajemman palveluna, jota jotkut täällä kuvaavat laskennalliseksi ajatteluksi”.

Tämä tarkoittaa ohjelmointikielten ja muiden laskennallisten tekniikoiden käyttöä vastaamaan joihinkin isompiin, perusteellisempiin kysymyksiin.

“Kyse on oppimisesta miettiä sinulle annetun ongelman luonnetta”, Curt sanoi. “Mietit kuinka hajottaa se ja jatkaa sitä algoritmisella tai laskennallisella tavalla, jotta voit kirjoittaa siitä hyvän koodin.”

1. Johdatus tietotekniikkaan ja ohjelmointiin

Tämä on suosituin OCW-kurssi, jonka tarkoituksena on antaa opiskelijoille ymmärrys laskennan roolista ongelmien ratkaisemisessa. Opiskelija oppii ohjelmoimaan Pythonin, joustavan, dynaamisen kielen, joka tukee oliokeskeistä, välttämätöntä ja toiminnallista ohjelmointia.

Kuva ja lainaus Robert Talbertilta hänen OCW-kokemuksistaan

Napsauta tätä aloittaaksesi Johdatus tietotekniikkaan ja ohjelmointiin.

edellytykset: Ohjelmointikokemusta ei tarvita, mutta yleistä matemaattista ja loogista kykyä rohkaistaan.

materiaalit: Videoluennot, verkko-oppikirjat, tentit ja ratkaisut, tehtävät ja ratkaisut sekä puhumiset

2. Johdanto sähkötekniikkaan ja tietotekniikkaan

Tämä luokka kuuluu myös suosituimpien OCW-kurssien luetteloon, ja siihen sisältyy laboratoriokokeita liikkuvilla roboteilla. Tavoitteena on oppia modulaarisuuden ja abstraktin suunnittelun perusperiaatteet monissa tilanteissa.

Napsauta tätä aloittaaksesi johdannolla sähkötekniikkaan ja tietotekniikkaan

edellytykset: Sekvenssien, sarjojen ja trigonometrian tuntemusta kannustetaan samoin kuin altistumista peruspiirien ratkaisemiselle. Jotkut ohjelmointikokemukset ovat hyviä, mutta niitä ei välttämättä vaadita (on olemassa Python-opetusohjelma tai Pythonin lisäkurssi).

materiaalit: Videoluennot, verkko-oppikirjat, harjoitukset ilman ratkaisuja, lausuntovideot, luentomerkinnät, tentit ja ratkaisut sekä ohjaajakäsitykset

3. Johdanto tietokoneisiin ja tekniikan ongelmien ratkaisu

Opi oliokeskeisen ohjelmistojen suunnittelun ja kehittämisen perusteet sekä laskennalliset menetelmät ja johtamissovellukset. Tämä luokka kattaa luokkien suunnittelun, perinnön ja graafiset käyttöliittymät. Opiskelija oppii Java suorittamaan tehtävät, joista on hyötyä etenkin niille, jotka haluavat kehittää asiakas-palvelin-verkkosovelluksia.

Napsauta tätä aloittaaksesi Johdanto tietokoneisiin ja tekniikan ongelmien ratkaisu.

edellytykset: Oppijoiden tulee hallita yhden muuttujan laskentaa (tässä on luokka, jolla saat nopeuden).

materiaalit: Luennot, tentit ilman ratkaisuja ja harjoitukset ilman ratkaisuja

4. Hieno opas ohjelmointiin Pythonin avulla

Tämä on kurssi, joka tunnetaan nimellä “lempeä, mutta intensiivinen” aloitus ohjelmointiin Pythonissa. Opiskelija keskittyy ohjelmien suunnitteluun ja organisointiin sekä Python-kielen kielioppiin.

Napsauta tätä aloittaaksesi Hienolla esittelyllä ohjelmoinnista Pythonin avulla.

edellytykset: Ei mitään

materiaalit: Valitut luentomuistiot ja tehtävät ilman ratkaisuja

Kuva ja lainaus Juan Brizuelalta OCW-kokemuksistaan

5. Johdanto Java-ohjelmointiin

Aloita ohjelmistosuunnittelu oppimalla Java-perusteet. Opiskelija kehittää korkealaatuista, toiminnallista ohjelmistoa, joka ratkaisee todelliset ongelmat.

Napsauta tätä aloittaaksesi Johdanto Java-ohjelmointiin.

edellytykset: Luokka on tarkoitettu oppijoille, joilla on jonkin verran ohjelmointikokemusta, mutta se ei ole muodollinen edellytys.

materiaalit: Luennot ja tehtävät ilman ratkaisuja

6. Johdanto MATLAB-ohjelmointiin

Kurssi opettaa MATLABia matemaattisesta näkökulmasta. Vaikka MATLAB on tarkoitettu ensisijaisesti numeeriseen laskentaan, kieli piirtää toiminnot ja tiedot, toteuttaa algoritmeja, luoda käyttöliittymiä ja työskennellä muilla kielillä kirjoitettujen ohjelmien kanssa.

Napsauta tätä aloittaaksesi Johdanto MATLAB-ohjelmointiin.

edellytykset: Ei mitään

materiaalit: Videoluennot, verkko-oppikirjat, harjoitukset ilman ratkaisuja

7. Johdanto MATLABiin

Paranna sujuvuuttasi MATLABissa tällä “aggressiivisesti lempeällä” esittelyllä kielelle ja suosituille työkalupaketeille. Opiskelija oppii muuttujat, skriptit, toiminnot, visualisoinnin, yhtälöiden ratkaisemisen, käyrän sovituksen ja Simulinkin, joka lisää mallipohjaisen suunnittelutoiminnon.

Napsauta tätä aloittaaksesi Johdanto MATLABiin.

edellytykset: Niitä ei ole, mutta opetusohjelmat ovat saatavilla, jos tarvitset apua MATLAB: n kanssa.

materiaalit: Luennot ja tehtävät ilman ratkaisuja

8. Johdanto luokkiin C ja C++

Kurssi tarjoaa nopeatempoisen johdannon C- ja C ++-ohjelmointikieliin, joilla on vahvuuksia ohjelmistoinfrastruktuurissa ja järjestelmän ohjelmoinnissa. Oppijat lukevat muistinhallinnasta, osoittimista, prosessorin edeltävistä makroista, olio-ohjelmoinnista ja virheiden vianetsinnästä.

Napsauta tätä aloittaaksesi Johdanto C ja C++.

edellytykset: Luokka on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on jonkin verran ohjelmointikokemusta.

materiaalit: Luennot, tehtävät ilman ratkaisuja ja projektit ilman esimerkkejä

Kuva ja lainaus Ziya Deniz Erlapilta hänen OCW-kokemuksistaan

9. Ohjelmistojen rakentamisen elementit

Opi perusperiaatteet ja tekniikat sellaisten ohjelmistojen kehittämiselle, jotka ovat turvassa virheistä ja helposti ymmärrettävissä. Kurssi kattaa tekniset tiedot ja muuttujat, testauksen, tilakoneet, abstraktit tietotyypit, olosuhteisiin suunnatun suunnittelun mallit, samanaikaisen ohjelmoinnin ja toiminnallisen ohjelmoinnin.

Napsauta tätä aloittaaksesi ohjelmistokonstruktion elementteillä.

Edellytys: Opiskelijoiden tulee ottaa ensin esittely sähkötekniikkaan ja tietotekniikkaan.

materiaalit: Luennot, tehtävät ilman ratkaisuja, projektit ilman esimerkkejä ja tentit ratkaisuilla

10. Algoritmien perusteet

Kurssilla on laskennallisten ongelmien matemaattinen mallintaminen. Se korostaa algoritmien ja ohjelmoinnin välistä suhdetta ja esittelee suorituskyvyn perusmitat ja analysointitekniikat.

Napsauta tätä aloittaaksesi Johdanto algoritmeihin.

edellytykset: Opiskelijoilla tulee olla vakaa käsitys Pythonista ja vankka tausta diskreetissä matematiikassa. Oppituntien osalta opiskelijoiden olisi pitänyt suorittaa sähkötekniikan ja tietojenkäsittelytieteen perusteet sekä tietotekniikan matematiikka.

materiaalit: Videoluennot, harjoitukset ratkaisuilla ja tentit ratkaisuilla

11. Battlecode-ohjelmointikilpailu

Tämä ainutlaatuinen haaste yhdistää taistelustrategian, ohjelmistosuunnittelun ja tekoälyn. Java-ohjelmalla opiskelijaryhmät ohjelmoivat virtuaalisia robotteja pelaamaan reaaliaikaista strategiapeliä Battlecode.

Napsauta tätä aloittaaksesi Battlecode -ohjelmointikilpailun avulla.

edellytykset: Opiskelijoiden tulee olla Java-kokemusta.

materiaalit: Videoluennot

5 lisää resursseja: Tutustu tekoälyyn tai liity MOOC: iin

Rakennettuaan vahvan perustan yllä luetelluilla kursseilla, OCW: llä ja edX: llä on muutama suosittu seuraavan tason kurssi, joita Curt ehdotti. Niille, jotka etsivät voimakkaampaa haastetta ja mahdollisuutta oppia vuorovaikutteisemmassa virtuaaliluokkaympäristössä, kolme MITx: n MOOC: ta edX: llä ovat määritelleet aloitus- ja lopetuspäivät säännöllisemmin viikoittaisella sitoutumisella.

 1. Tekoäly: Bloomberg Business arvioi, että tämä on yksi viidestä parhaasta tietotekniikan luokasta Yhdysvalloissa. Oppijat voivat selvittää, miten tekoälyn menetelmät toimivat useissa olosuhteissa. Saatavana olevia materiaaleja ovat: videoluennot, harjoitukset ilman ratkaisuja, lausuntavideot, tentit ilman ratkaisuja ja ohjaaja-oivallukset.
 2. Tietotekniikan matematiikka: Kurssi kattaa tietotekniikan ja tekniikan perus diskreetin matematiikan ja korostaa matemaattisia määritelmiä, todisteita ja sovellettavia menetelmiä. Opiskelijat voivat käyttää videoluentoja, harjoituksia ilman ratkaisuja ja kokeita ratkaisuilla.
 3. Tietojenkäsittelytieteen ja ohjelmoinnin perusteet Pythonin avulla: Ensimmäisen OCW-kurssimme MOOC-version tarjous on suunniteltu auttamaan ihmisiä, joilla ei ole aiemmin altistumista tietotekniikkaan tai ohjelmointiin. Kurssi alkaa 30. elokuuta ja kestää yhdeksän viikkoa. Opiskelijoiden odotetaan viettävän noin 15 tuntia viikossa.
 4. Ohjelmistojen rakentaminen Java: Samoin kuin viidennessä OCW-luokassamme, tämä MITx-luokka on ensimmäinen 2-kurssisekvenssistä, joka käsittelee hyvän ohjelmiston kirjoittamista nykyaikaisilla ohjelmistotekniikan tekniikoilla. Tämä luokka kestää 26. syyskuuta alkaen 12 viikkoa ja oppijat viettävät noin 15 tuntia viikossa materiaaleihin.
 5. Koulutustekniikan XSeriat: Tämä MITxin 4-osainen MOOC-ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia kasvatusteoriaa ja pelisuunnittelua. Luokat ovat keskimäärin noin yhdeksän viikkoa pitkät, ja opiskelijat voivat odottaa viettävänsä kursseilla kuusi–10 tuntia viikossa.

Jokainen kurssi tarjotaan ilmaiseksi, mutta edX antaa sinun ansaita varmennettuja varmenteita, jotka voidaan lisätä lisämaksuksi yhteenveto- ja LinkedIn-profiileihin..

MIT jakaa mielellään verkko-opiskeluvalon

MIT: n 15 vuotta sitten OCW: n kanssa aloittama kehitys huipentui eLearning-tarjoajiin, mukaan lukien edX (Harvardin ja MIT: n perustama), Coursera, Udacity ja Khan Academy..

“Sanomme aina, että emme voisi olla onnellisempia menettää markkinaosuuttaan”, Curt sanoi. ”Alkuaikana osa tehtäväämme oli yrittää luoda liike ympäri maailmaa. Luulen, että pystyimme siihen. ”

Riippumatta siitä, mihin lähteisiin oppijat hakevat tietoja, Curt sanoi, että on runsaasti tilaa täydentäville ratkaisuille, jotka vastaavat ihmisten erityistä taustaa, vaatimuksia ja aikatauluja.

“En usko, että tarve joustavalle resurssien saatavuudelle menee koskaan menemään”, hän sanoi. “Meidän tehtävämme on antaa heille niin paljon kuin pystymme, aina kun heillä on aikaa.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map