Fanista presidentiksi: Logan Abbott keskustelee siitä, kuinka BizX tuo ikoniset tuotemerkit SourceForge ja Slashdot takaisin avoimen lähdekoodin juuriin

TL; DR: Logan Abbott yhdessä BizX: n kehittäjien ja insinöörien kanssa olivat ”erittäin varustellut” tilaisuudessa hankkia SourceForge ja Slashdot, kaksi ikonisivustoa dev-yhteisössä. SourceForge, avoimen lähdekoodin ohjelmistojen arkisto ja jakeluverkko, palauttaa maineen keskittymällä tarjoamaan puhtaita, turvallisia latauksia. Sillä välin tech-uutisten kerääjä ja Slashdot on poistanut vuosilta tarpeettomia kosmeettisia muutoksia pyrkiessään takaisin entisiä käyttäjiä. Hyödyntämällä omia avoimen lähdekoodin kokemuksiaan Logan ja hänen tiiminsä haluavat vahvistaa kiinteistöjen kykyä tarjota työkaluja, ohjelmistoja ja foorumeita, joissa IT-ammattilaiset ja kehittäjät voivat jakaa ohjelmia ja keskustella trendeistä.


Logan Abbott oli ollut SourceForge-käyttäjä ja Slashdot-lukija siitä hetkestä lähtien, kun hän ensimmäistä kertaa tuli Internetiin noin 15 tai 20 vuotta sitten.

Vaikka sivustojen yhdistelmä houkuttelee edelleen 40 miljoonaa kävijää kuukaudessa, heidän maineensa on kärsinyt viime vuosina päätöksistä, jotka veivät SourceForgen ja Slashdotin pois perinteisistä avoimen lähdekoodin arvoista ja alkuperäisestä yleisöstä.

Kun Logan kuuli sisarussivustojen olevan myytävänä, hän halusi oman yrityksensä BizX: n saavan käsiinsä kaksi web-omaisuutta.

“Se ei ollut vain minä”, sanoi Logan, BizX: n varaomistaja ja liiketoiminnan kehitysjohtaja. “Koko DevOps- ja Engineering-tiimimme salivat myös mahdollisuuksia.”

BizX valvoo verkkosivustoja useilla aloilla, mukaan lukien matkailu ja turismi, henkilökohtainen rahoitus ja televiestintä. SourceForgen ja Slashdotin hankkiminen näytti luonnolliselta sopivuudesta Loganille.

“Tietysti tunsin tuotemerkit ja ne olivat minulle erittäin tärkeitä”, hän sanoi. “Se ei ollut ketterää mennä siihen.”

Kollaasi Logan Abbottin ja insinöörijohtajien Dave Brondseman ja Kenton Taylorin kuulokkeista

(Vasemmalta oikealle) Presidentti Logan Abbott ja insinöörijohtajat Dave Brondsema ja Kenton Taylor käyttivät SourceForgea aikaisin.

Tammikuun lopulla 2016 tehdyn yrityskaupan jälkeen Logan nimitettiin SourceForgen toimitusjohtajaksi ja pääsi heti töihin lopettamalla sivuston omaavan DevShare-ohjelman, joka yhdisti mainosohjelmat ohjelmistoasennuksiin. Slashdot on poistanut tarpeettomat kosmeettiset päivitykset ja ominaisuudet keskittyen sen sijaan iskulauseensa “News for Nerds”.

“Uskon, että voimme palauttaa sivustot juurilleen ja tehdä sen, mitä ihmiset haluavat meidän tekevän eheyden suhteen avoimen lähdekoodin kanssa”, Logan sanoi. “Voimme luoda kestävän liiketoiminnan, eikä meidän tarvitse turvautua asioihin, joita ihmiset eivät halua tai ovat avoimen lähdekoodin vastaisia.”

SourceForge: Nyt entistäkin helpompaa löytää ja jakaa uusia ohjelmia turvallisesti

BizX: n 30 henkilön DevOps-tiimi ohjaa SourceForgen ja Slashdotin yleisiä ohjeita Loganin ja muutamien muiden avainhenkilöiden panoksella.

“Suunnittelu on yrityksemme DNA”, Logan sanoi. “He ovat lähinnä meille SourceForgea käyttäville ihmisille.”

SourceForge -analyysit ja käyttötilastot

Vuoden 2013 tutkimuksen mukaan SourceForge on luotettu avoimen lähdekoodin resurssi miljoonille käyttäjille.

Itse käyttäjinä BizX-kehittäjät ja muut asiantuntijat voivat tuoda esiin uusia tai mielenkiintoisia projekteja SourceForgessa esittämällä ne kotisivulla kuukauden projektina tai toimittajan valintana.

“Olemme avoimen lähdekoodin koko päivän, joten käytämme sitä ehdottomasti paljon asioita varten, kehitämme sitä ja autamme sitä”, Logan sanoi.

DevSharen lopettaminen: ensimmäinen askel heidän luotettavan maineen palauttamisessa

SourceForge sulki 48 tunnin kuluessa BizX-yrityskaupan päättymisestä DevShare-ohjelman, joka tarjosi kehittäjille mahdollisuuden ansaita rahaa ohjelmistoihin niputtamalla muita ohjelmistoasennusohjelmia, jotka usein sisälsivät haittaohjelmia.

“Jos olet aivan uusi käyttäjä Internetissä ja lataat jonkinlaista avoimen lähdekoodin FTP-asiakasohjelmaa, esimerkiksi seuraavaksi tiedät, sinulla on kaikenlaisia ​​muita ohjelmia, jotka on asennettu tietokoneellesi”, Logan sanoi. “Kukaan ei pidä siitä.”

Logan ja SourceForge -tiimi odottivat heidän tarvitsevan löytää toinen tapa auttaa kehittäjiä ansaitsemaan rahaa, mutta huomasivat, että kehittäjät eivät etsineet SourceForgea pelaamaan tätä roolia.

“He kehittivät näitä projekteja, koska he haluavat sen tehdä”, Logan sanoi. “Joskus on kokonaisia ​​ihmisryhmiä, jotka kehittävät projektia vapaa-ajallaan, eivätkä halua saada siitä palkkaa, koska he vain etsivät ilmaista, avoimen lähdekoodin vaihtoehtoa esimerkiksi tekstinkäsittelyohjelmalle.”

Virustarkistuskumppanit varmistavat käyttäjien turvallisuuden lataamisen yhteydessä

SourceForge on myös yhteistyössä Bitdefenderin ja ESET: n kanssa, haittaohjelmien havaitsemistyökalut, jotka molemmat skannaavat jokaisen sivustolle ladatun ohjelmiston..

“Ihmiset voivat tuntea olonsa turvalliseksi lataamalla sivustollemme”, Logan sanoi. “Suurin osa sivustoltamme oli joka tapauksessa täysin puhdas, mutta siellä on aina epärehellisiä kehittäjiä, kun sivustollasi on 500 000 ohjelmistopalaa.”

Tuoreen ilmeen ja parannetun tietoturvan avulla HTTPS

Noin seitsemän kuukauden kuluessa BizX: n haltuunotosta Logan sanoi, että SourceForge on torjunut paljon “matalalla roikkuvilla hedelmillä”, kuten sivuston siirtäminen HTTPS: lle..

Nyt heidän huomionsa on kääntynyt SourceForgen nostamiseen vuoteen 2016 saakka muiden ohjelmistojen ja koodien arkistojen perustamiin standardeihin.

Loganin mukaan horisontilla on kaivattu uudelleensuunnittelu: ”En usko, että muotoilua on kosketettu vähintään 10 vuodessa.

“Haluamme vain tehdä SourceForgesta luotettavan nimen uudelleen”, hän sanoi. “Yritämme vain tehdä siitä kestävän ja pitää sen ikuisesti.”

Slashdot: Palaa takaisin toimintaan, joka palveli käyttäjäyhteisöä

Slashdot ei ole saanut aivan kunnossapitoa, jonka SourceForge on saanut Loganin mukaan.

“Emme ole tehneet paljon paitsi korjataksesi kaikki asiat, joista ihmiset eivät pitäneet siitä”, hän sanoi. “Slashdot on ikoni, joka on vanha tekniikka, mutta yhteisö ei reagoi hyvin kosmeettisiin muutoksiin.”

Slashdot-analyysi ja käyttö

Slashdotin verkkoyhteisö on yhdistänyt käyttäjien luomaa sisältöä ja sosiaalista mediaa vuodesta 1997.

BizX poisti suuren osan viimeaikaisista käyttöliittymäkorjauksista ja poisti mainokset ja videot, jotka oli pakotettu käyttäjiä.

“Se on sivusto ihmisten kanssa, jotka ovat olleet vähintään 20 vuotta”, Logan sanoi. “He tietävät mitä he pitävät, ja me aiomme kuunnella heitä.”

Loganin ei tarvitse mennä pitkälle kuullaksesi Slashaden alkuperäisen yleisön arvosteluita ja ehdotuksia – monet BizX: n DevOps-tiimistä olivat ensimmäisten 10 000 rekisteröijän joukossa. Nyt Slashdotin käyttäjiä on kymmenien miljoonien joukossa.

Positiivinen palaute osoittaa yhteyden avoimen lähdekoodin yhteisöön

Vaikka pöly määrää edelleen SourceForgessa ja Slashdotissa, Logan on kiitollinen kuulevansa ”erittäin positiivista” palautetta käyttäjiltä ja kehittäjiltä, ​​jotka näyttävät arvostavan uudenlaista omistautumista avoimen lähdekoodin arvoille.

Kuvakaappaukset SourceForgen ja Slashdotin verkkosivuilta

Sisar-sivustot SourceForge ja Slashdot ovat arvostettuja tuotemerkkiä, jotka etsivät paluuta.

Loganin ja BizX DevOps -tiimin henkilökohtainen panos SourceForgen ja Slashdotin menestyksessä tarkoittaa kehittäjäkeskeisen lähestymistavan käyttämistä, joka varmasti vastaa sivustojen yleisöä. Itse asiassa Logan sanoi, että monet parhaista ideoista ja parannuksista SourceForgessa ja Slashdotissa ovat saaneet BizX: n paikallisilta kehittäjiltä.

“Yleensä, kun yksi heistä vaatii jotain ja on järkevää, siitä tulee kakofonia ihmisiä, jotka sitä vaativat”, Logan sanoi. “Suurin asia, jota ihmiset hakevat meiltä tulevaisuudessa, on vain se, että me todella kuuntelemme heitä ja teemme asiat melko nopeasti.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me