EnterpriseDB laajentaa avoimen lähdekoodin Postgres-tietokantojen tehokkuutta – toimittaa korkealaatuisia tietoalustoja digitaalisille yrityksille

TL; DR: Haluatko haastaa perinteiset toimittajat edullisemmalla yritysluokan relaatiotietokannalla, EnterpriseDB integroi suorituskyvyn, turvallisuuden ja hallintatyökalut avoimen lähdekoodin Postgres-alustaan. Vahva tietokantajärjestelmä auttaa asiakkaita luomaan uusia sovelluksia, nykyaikaistamaan nykyisiä työkaluja ja siirtymään pilveen murto-osan hinnasta. Nopea käyttöönotto yhteensopivuuden kanssa kalliimpien ja hankalien Oracle-tietokantojen kanssa, EnterpriseDB tarjoaa kustannustehokkaan ja tehokkaan tietokantaratkaisun yli 3500 yritys- ja julkishallinnon asiakkaalle, mukaan lukien 88 Fortune 500: lle..


Kun odotettavissa on yli 26 miljardia kytkettyä laitetta vuoteen 2020 mennessä, Ericssonin piti suunnitella sisällönhallintajärjestelmänsä ™ uudelleen. Tuote, joka auttaa televisio- ja viihdeteollisuutta luomaan, toimittamaan ja levittämään mediaa useille alustoille, ei ollut tahdissa kasvaneiden vaatimusten mukaisesti.

Yhtiö korvasi vanhan tietokantajärjestelmän EnterpriseDB: n ratkaisulla, joka kaupallisesti laajenee ja tukee avoimen lähdekoodin Postgres-tietokantaa.

“Asiakkaillemme asetetut sisällönhallinnan vaatimukset kasvavat, eikä aikaisemman infrastruktuurimme prosessointiteho pysynyt yllä”, Ericssonin tuotepäällikkö Vladimir Jakobac kertoi tapaustutkimuksessa. “EnterpriseDB ja Postgres tarjosivat meille suorituskyvyn ja tiedonhallinnan ominaisuudet, joita tarvitsimme tarjota asiakkaillemme vertaansa vailla tuloksia – kaikki uskomattoman halvemmalla.”

EnterpriseDB: n avulla Ericssonin nielemisaste yli kaksinkertaistui. Uusi järjestelmä tukee 11 miljoonaa nimikettä, 3 miljoonaa työtilausta ja vielä useita uusia.

EnterpriseDB-työkalun avulla Postgres-tietokannat parantavat skaalautuvuutta, lisäävät suorituskykyä ja vähentävät käyttökustannuksia, toteaa tuotekehityksen ja palveluiden johtaja Marc Linster. Vetoaa yli 3500 yritys- ja julkisasiakkaaseen ja tietoalusta auttaa asiakkaita kustannustehokkaasti kehittämään uusia tuotteita, nykyaikaistamaan nykyisiä käytäntöjä ja muuttamaan pilveen.

“Tavoitteena oli aina nähdä, kuinka voimme käyttää Postgres-tietokantaa tarjoamaan kustannustehokkaamman ja innovatiivisemman avoimen lähdekoodin ratkaisun yrityksille”, hän sanoi. “Otamme jotain, joka on erittäin hyvä avoimen lähdekoodin tietokanta, ja lisäämme sylkeä ja kiillotusta tarvittavaan infrastruktuuriin, jotta sitä voidaan käyttää yrityksessä.”

Kokenut joukkue osallistuu Postgresin avoimen lähdekoodin yhteisöön

Marcin mukaan EnterpriseDB: n johtajuuteen kuuluu vahva joukko ihmisiä, joilla on kokemusta sekä avoimen lähdekoodin liiketoiminnan että yhteisön puolella:

  • Toimitusjohtaja Ed Boyajian vietti kuusi vuotta jättiläisellä Red Hatilla ja on yli 15 vuotta kaupallisessa avoimen lähdekoodin teollisuudessa.
  • Varapresidentti ja tietokanta-arkkitehti Robert Haas on ollut merkittävä tekijä Postgres-ohjelmassa vuodesta 2008.
  • Työkalujen ja asentajien varatoimitusjohtaja ja pääarkkitehti Dave Page on yksi kuudesta Postgres-ydinryhmän jäsenestä ja työskennellyt Postgresin kanssa vuodesta 1998.
  • Vanhempi tietokanta-arkkitehti Bruce Momjian perusti PostgreSQL Global Development Groupin vuonna 1996 ja kirjoitti kirjan PostgreSQL: stä neljä vuotta myöhemmin.

13-vuotias yritys ylläpitää toimipisteitä 16 maassa, mukaan lukien intialainen laboratorio, joka keskittyy yksinomaan Postgres-suorituskyvyn ja skaalautuvuuden lisäämiseen vastaamaan asiakkaiden tarpeita..

Kuvia EnterpriseDB: n ja Postgresin johtajista

EnerpriseDB-asiantuntijat (vasemmalta): Ed Boyajian, Robert Haas, Dave Page, Bruce Momjian ja Marc Linster

“Olemme juurtuneet syvästi avoimen lähdekoodin liiketoimintaan, mutta teemme sitten myös tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa varmistaaksemme, että he ymmärtävät, mitä Postgres todella voi tuoda pöytään”, Marc sanoi. “Vastineeksi saamme heiltä paljon opastusta varmistaaksemme, että me Postgresin markkinointiyrityksenä todella johdamme kyvyllä toteuttaa täydellisyyttä.”

Rinnakkaiskyselyt ja muut työkalut EnterpriseDB lisää tietokantoihin

Vaikka Postgres on jo ”erittäin suuri työhevonen”, kuten Marc nimitti tietokantaan, EnterpriseDB panostaa huomattavasti sen parantamiseen luomalla työkaluja, joiden avulla yritykset voivat ottaa tietojärjestelmän käyttöön liiketoimintakriittisissä infrastruktuureissa.

Kokonaissuorituskyvyn ja skaalautuvuuden parannusten lisäksi EnterpriseDB Postgres -alusta varmistaa saatavuuden vikatoiminnon hallintaohjelman, varmuuskopiointi- ja palautustyökalun, replikointijärjestelmän ja siirtotyökalupakin avulla..

Vuoden 2016 lopulla Postgres esitteli rinnakkaiskyselytoiminnot, jotka hyödyntävät kaikkia CPU-ytimiä yksittäisen tietokantakyselyn tekemiseen ja tuottavat nopeuden käsittelystä kaksi-neljä kertaa nopeammin.

Näyttökuva EnterpriseDB Postgres Enterprise Manager -sovelluksesta

Postgres Enterprise Manager suorittaa seuranta- ja hälytyspalveluita EnterpriseDB-asiakkaille.

“Tätä työtä olemme johtaneet yhteisössä kahden viime vuoden ajan, ja se on pelivaihdin Postgresille”, Marc sanoi. “On olemassa työnkulkuja, joihin voimme nyt puuttua, ja jotka olivat aiemmin ulottumattomissa siihen, mitä voisit tehdä avoimen lähdekoodin transaktiotietokantajärjestelmällä.”

3 etuja siirtyessä kaupallisesta avoimen lähdekoodin tietokantaan

Yrityksen mukaan asiakkaat käyttävät keskimäärin 42% vähemmän toimintaan ja näkevät sijoitetun pääoman tuoton kolmen vuoden jälkeen yli 160%. EnterpriseDB -tilausmäärät ovat kasvaneet 27 peräkkäisen vuosineljänneksen ajan.

EnterpriseDB korosti alun perin paljon kalliiden Oracle-tietokantojen korvaamista, mutta Marcin mukaan yritys havaitsi suuremman, yleisemmän kiinnostuksen avoimen lähdekoodin tietokantojen käytöstä.

1. Säästä rahaa

Tulos on luonnollisesti yksi ensimmäisistä tekijöistä, joita useimmat yritykset katsovat, ja yksi päävoimista, jotka takana ovat päätös siirtyä kaupallistettuun avoimen lähdekoodin tuotteeseen.

“Se on erittäin houkutteleva askel, ja monet asiakkaat työskentelevät kanssamme, koska he haluavat ottaa tämän askeleen”, Marc sanoi.

2. Ota käyttöön missä tahansa

Marcin mukaan “todella jännittävä askel” on paljon vapaampi ja edullisempi lisenssipolitiikka, joka löytyy avoimen lähdekoodin tekniikkaan perustuvista tuotteista; EnterpriseDB-asiakkaat voivat ottaa käyttöön Postgres-tietokantaalustan mihin tahansa isäntämääritykseen tai pilvipalveluun.

“Jos tarkastellaan kaupallisten tietokantojen lisenssejä, ne ovat erittäin rajoittavia”, hän sanoi. “Sinun kykysi reagoida liiketoiminnan vaatimuksiin on rajoitettu.”

3. Innovaatio edelleen

Säästetyn rahan ja Postgresiin alkuperäisesti sisällytettyjen lisäominaisuuksien välillä EnterpriseDB-asiakkaat voivat alkaa puuttua monimallitietokantoihin ja sovelluksiin, jotka tukevat useita resursseja yhdessä taustajärjestelmässä.

“Siellä on valtava määrä innovaatioita, jotka saat saapuessasi avoimen lähdekoodin tietokantaan, kuten Postgres”, Marc sanoi. Esimerkiksi mobiili- ja maantieteelliset toiminnot sisältyvät Postgres-ohjelmaan. ”Voit tehdä niin muiden tietokantojen kanssa, mutta kustannukset ovat tähtitieteellisiä. Jokainen käyttämäsi ominaisuus maksaa sinulle enemmän rahaa. Se on kaikki sisäänrakennettu Postgresiin. “

Eteneminen mikropalvelujen avulla ja liiketoiminnan ketteryyden lisääminen

Tietokantojen perinteinen maailma vaatii monien teratavujen datan asettamista ja analysointia. Äskettäin DevOps-liike on asettanut vaatimuksia ketteryyden lisäämiselle, Marc sanoi.

“He etsivät nyt näitä suuria innovaatioita ja leikkaavat ne useisiin pienempiin asioihin”, hän sanoi puhuessaan yrityksen pyrkimyksestä saada mikropalveluita ja astioita.

“Se on kuin korvataan mammutti 1000 kanilla”, hän sanoi. “Se ei ehkä ole aivan yhtä surkeutta ja vakaata eikä koskaan unohda, mutta se voi liikkua paljon, paljon nopeammin.”

Marc vertasi myös mikripalveluiden innoittamaa yritystoiminnan agilitytuotteiden työntöä tietokantaan palveluna, joka antaa kehittäjille mahdollisuuden luoda tietokantoja muutamassa minuutissa viikkojen sijasta.

“Paitsi, että teemme tietokannasta nopeampaa ja skaalautuvampaa, pyrimme myös tekemään siitä paljon helpommin käytettävää ja joustavaa”, hän sanoi. “Sen lisäksi, että käsittelemme vain tietoja nopeammin, pystymme käsittelemään uusia liiketoimintahaasteita paljon nopeammin.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me