CloudFlare jatkaa paremman Internet-rakentamisen luomista vuodelle 2016 – tuo uusia verkkosivustojen suojaus- ja optimointityökaluja kaikille

TL; DR: Olkaamme rehellisiä – useimmilla sivuston omistajilla ei ole IT-asiantuntemusta verkkosivustojen suojaamiseksi riittävästi tietoturvauhilta. Vaikka he saattavat tietää, että nopea sivulataus auttaa yritystä, heillä ei ole aavistustakaan, kuinka se tapahtuu. Tämän valossa alan johtava tietoturva- ja optimointiyritys CloudFlare jatkaa kehitystä uusimpien uhkien, standardien ja tekniikan avulla. Tarjoaa nyt IPv6-, HTTP2- ja Server Push -sovelluksia yhdessä uuden WordPress-laajennuksen, verkkosovelluksen palomuurin ja Universal SSL -lisenssien kanssa, CloudFlare-touts-tuotteita, jotka tekevät merkittävän muutoksen pienellä vaivalla sivuston omistajien ja isännöintipalveluntarjoajien keskuudessa.


Ei ole mikään salaisuus, että sivuston omistajat eivät yleensä ajattele turvallisuutta ennen kuin on liian myöhäistä. Vaikka he tietävät turvallisen ja vakaan verkkosivuston tärkeydestä, he eivät ehkä tiedä parhaimpia tai nykyisimpiä käytäntöjä sivustonsa pitämiseksi turvallisena.

Sama voidaan sanoa sivuston suorituskyvystä ja optimoinnista, jolla voi olla rajuja vaikutuksia yrityksen tuloihin, CloudFlare-partneritilinpäällikön Ashley Gorringen mukaan.

“Monet ihmiset eivät ajattele näitä kysymyksiä, etenkään DDoS: n alueella, ennen kuin heitä todella uhkaa”, hän sanoi. “Monissa tapauksissa uudet asiakkaat tulevat meille reaktiivisena toimenpiteenä.”

CloudFlare, joka vahvisti itsensä johtaviksi seuraavan sukupolven CDN: n, salamannopean DNS: n ja kattavan uhkisuojauksen takana, jatkaa uusien ominaisuuksien hankkimista, jotka tekevät turvallisuudesta ja suorituskyvystä entistä helpompaa heti alusta alkaen..

Graafinen esitys siitä, kuinka CloudFlare suodattaa liikennettä ja suojaa verkkosivustoja

CloudFlare toimii käänteisenä välityspalvelimena verkkosivustoille, suodattaen ei-toivottua liikennettä ja säilyttäen kaistanleveyden.

”Olemme keskittyneet helpottamaan isäntien ja heidän loppukäyttäjiensä elämää. Useimmat CMS-alustoja, kuten WordPress tai Magento, käyttävät sivuston omistajat eivät ole niin teknisiä ”, kumppanuuksien tuotepäällikkö Rahul Mahajan sanoi. “CloudFlaren uusien WordPress- ja Magento-laajennusten avulla optimoimme ja turvaamme heidän verkkosivustonsa yhdellä napsautuksella, jotta ne voivat keskittyä blogiinsa tai yritykseensä eikä tarvitse huolehtia teknisistä yksityiskohdista.”

Klassinen CloudFlare | Uusi vuodelle 2016

Klassinen CloudFlare: CDN, optimointi, DDoS, DNS, & turvallisuus

CloudFlare parantaa web-suorituskykyä sekä huipputeknisellä CDN: llä, joka asettaa staattisen sisällön lähempänä sivuston kävijöitä että useilla verkkosisällön optimointituotteilla.

Tuotteen edessä joitain suosikeistamme ovat:

  • Rakettikuormaaja minimoi verkkoyhteyksien määrän.
  • Puola ja Mirage optimoida kuvia.
  • railgun nopeuttaa dynaamista sisältöä, jota ei aiemmin ollut saatavissa.

Noin 90 tietokeskuksella on levinnyt ympäri maailmaa, CloudFlaren CDN varmistaa, että asiakkaiden verkkosivut ovat aina saatavilla ja toimivat parhaimmillaan.

“Meillä on jatkuva rumpumyly kaikissa uusissa tietokeskuksissamme, joita olemme käynnistämässä”, Ashley sanoi. “Se on loistava tapa puhua uusille maantieteellisille markkinoille ja saavuttaa ne.”

Kartta CloudFlaren tietokeskuksien sijainneista

CloudFlaren verkossa on datakeskuksia lähes 90 sijainnissa.

Yrityksen vahva verkko, omistusohjelmat ja räätälöidyt laitteistot tarkoittavat, että DDoS-hyökkäykset – sekä koon että taajuuden lisääntyminen viime vuosina – eivät ole paljon huolestuttavia CloudFlare-asiakkaille..

“CloudFlaren pelkkä mittakaava auttaa estämään jopa edistyneitä ja suuria DDoS-hyökkäyksiä”, Rahul sanoi.

CloudFlaren verkko on puolustanut yli 400 Gb / s jatkuvia hyökkäyksiä vastaan ​​ja voi saada vaikutusalaan kuuluvat sivustot takaisin verkkoon muutamassa minuutissa.

Lisäksi CloudFlare antaa yli kolmanneksen hallituista DNS-verkkotunnuksista ja palvelee 43 miljardia DNS-kyselyä päivässä, joten se on yksi suurimmista arvovaltaisista DNS-verkoista maailmassa.

Uutta vuodelle 2016: IPv6, HTTP2, WordPress-laajennus, & Universal SSL -päivitykset

Teknologian ja tietoturvauhkien muuttuessa, samoin myös CloudFlaren tarjoukset. Tässä on joitain yrityksen tämän vuoden uusimmista tuotteista ja aloitteista:

Kasvavan Internetin nopeuttaminen IPv6: lla, HTTP2, & Palvelimen työntö

Yksi nopeimmin kasvavista IPv6-yhteyksien tarjoajista, CloudFlare on auttanut melkein miljoona verkkosivustoa liittymään nykyaikaiseen viestintäprotokollaan.

Yhtiö oli tarjonnut IPv6-tukea ja yhdyskäytävää vuodesta 2012, mutta yritys on hiljattain ottanut IPv6-tuen oletuksena käyttöön kaikille asiakkaille, jolloin siirtyminen on mahdollisimman sujuvaa ja kivutonta.

Grafiikka siitä, kuinka HTTP / 2 ja Server Push toimivat

HTTP2 ja Server Push rajoittavat HTTP-pyyntöjen määrää nopeuttaakseen dramaattisesti sivujen lataamista.

Tänä vuonna uusi on myös Server Push, HTTP2: n ominaisuus, jonka avulla palvelin tai reunaverkko voi lähettää resursseja selaimeen ennalta. Tehokkaampi vastine rivin sisällölle, HTTP2 ja Server Push minimoivat HTTP-pyyntöjen määrän ja sallivat useiden kohteiden välimuistin erikseen.

Pelkästään HTTP2: n käyttöönotto nopeuttaa verkkosivustoasi dramaattisesti – CloudFlaren verkkosivustolla oleva demo osoitti, että HTTP2 pystyi lataamaan kuvan lähes 11 kertaa nopeammin kuin HTTP1.1..

Uusi WordPress-laajennus tarkoittaa yhden napsautuksen optimointia & turvallisuus

Toisena pyrkimyksenäsi ei hukuttaa sivuston omistajia tietoturva- ja suorituskykymittarilla, CloudFlare-kehittäjät paketoivat parhaat WordPress-erityiset asetukset ja ominaisuudet laajennukseen, jonka käyttäjät voivat aktivoida yhdellä napsautuksella.

“Sinun ei tarvitse lainkaan miettiä sitä paljon enemmän”, Rahul sanoi ja lisäsi, että edistyneemmät käyttäjät voivat käyttää lisäominaisuuksia ja -palveluita halutessaan. “Se, mitä tämä laajennus tekee, on todella kapseloinut kaikki CloudFlaren edut yhteen erittäin helppokäyttöiseen käyttöliittymään sivustojen omistajille, jotka eivät ehkä halua ajatella niin paljon monimutkaisista yksityiskohdista.”

Uusi CloudFlare-laajennus puhdistaa CloudFlare- ja WordPress-välimuistit automaattisesti onnistuneiden verkkosivustopäivitysten jälkeen hetkessä..

Verkkosovelluspalomuuri parantaa tietoturvaa hidastamatta sivustoasi

Toisena tietoturvakerroksena sellaisille alustoille kuin WordPress tai CoreCommerce, CloudFlare rakensi verkkosovelluksen palomuurin (WAF) sisäänrakennetuilla sääntöillä, jotka on räätälöity lieventämään yksittäisille CMS-haavoittuvuuksille ominaisia ​​hyökkäyksiä. Vaikka WAF suojaa yleisiltä tietoturvauhilta, kuten SQL-injektiolta, kommentti roskapostilta ja sivustojenvälisiltä komentosarjoilta, se vie myös stressiä CMS: n päivittämisestä potentiaalisesti epävakaaseen versioon..

“Kiinnitämme nuo säännöt ennen päivitettyä CMS: ää luonnossa tai kun ne on juuri julkaistu”, Ashley kertoi. “Asiakkaille, jotka ovat huolissaan päivityksestä, koska se on huolestunut CSS: n häirinnästä, he saavat automaattisesti suojan.”

Universal SSL & Push to Help verkkokauppiaat saavuttavat PCI-vaatimustenmukaisuuden

CloudFlaren verkkosovelluksen palomuuri täyttää kaikki PCI-vaatimustenmukaisuusvaatimukset, jotka ovat online-luottokorttitapahtumien hyväksymisstandardi. Ashley arvioi CloudFlaren painopisteeksi kasvavilla verkkokauppamarkkinoilla.

“PCI-noudattaminen on loistava tapa aloittaa keskusteluja turvallisuudesta ja suorituskyvystä, etenkin kun se liittyy verkkokauppaan”, hän sanoi..

Kollaasi grafiikkaa, joka havainnollistaa CloudFlaren suojausta ja SSL-palvelua

CloudFlare mahdollistaa SSL: n oletusarvoisesti kaikille käyttäjilleen pyrkiessäsi rakentamaan paremmin suojatun Internetin.

Osana heidän Universal SSL -toimintaansa salata mahdollisimman paljon verkkoliikennettä tietojen varkauksien estämiseksi, CloudFlare sallii SSL: n oletusarvoisesti kaikille asiakkaille – myös ilmaisella suunnitelmalla oleville asiakkaille.

“Ihmiset ovat tottuneet näkemään lukkokuvakkeet ja https-selaimen baareissa”, Rahul sanoi. “Jotta asiakkaat luottavat heihin, he tarvitsevat SSL: n.”

CloudFlare on sitoutunut luomaan vahvemman, turvallisemman Internetin

CloudFlare-perustajat Matthew Prince, Lee Holloway ja Michelle Zatlyn ovat aloittaneet yrityksen vuonna 2010 perustamisesta alkaen yli 300 työntekijää kuudessa toimipisteessä. Sijaitsee tällä hetkellä San Franciscossa, Kaliforniassa; Austin, TX; Lontoo, UK; Champaign, IL; Washington, DC; ja Singapore, Ashley kertoi, että yritys aikoo avata lisätoimistoja myöhemmin tänä vuonna.

CloudFlare työllistää vahvan joukkueen insinöörien ja kehittäjien kanssa pysyäkseen ajan tasalla yrityksen tuotteiden teknisestä luonteesta ja ongelmista, joita he etsivät ratkaisemaan.

Päivän lopussa Rahul kuitenkin sanoi, että kaikki monimutkaisuus ja tekniikka johtuvat CloudFlaren tehtävästä: Rakenna parempi Internet.

“Kaikki mitä teemme, liittyy siihen tehtävään”, hän sanoi. “Yksi perustajamme ja toimitusjohtajamme ovat erittäin intohimoisia asiaan, ja se vie koko organisaation.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me