Cloud With Me yksinkertaistaa pilvien asennusta ja hallintaa kasvaville yrityksille, jotka haluavat säästää aikaa ja välttää teknisiä päänsärkyjä

TL; DR: Huolimatta lisääntyneestä hype- ja skyrocketing-kysynnästä pilvimahdollisuuksien aloittaminen ei ole heikkoa sydäntä. Amazon Web Services-, Microsoft Azure- ja Google Cloud -tuotteiden laaja ominaisuusjoukko ja runsaasti resursseja lisäävät huomattavasti monimutkaisuutta, jopa yrityksille, jotka haluavat siirtää yksinäisen WordPress-sivuston. Cloud With Me kuitenkin siltaa aukon erittäin automatisoidulla palvelulla, joka käsittelee tehokkaasti pilvipalvelimien määrityksiä, käyttöönottoja ja hallintaa. Korjaamalla luiskaa, Cloud With Me räätälöi tehokkaan ja skaalautuvan isäntän asiakkaille kaikilla tekniikan tasoilla.


Se on ikivanha, kaksisuuntainen ongelma, jonka monet yritykset kohtaavat: Milloin on aika luopua jaetusta isännöinnistä tehokkaamman pilvipalvelun hyväksi? Lisäksi kuinka helppoa hallitset pilviympäristöä ja sinulla on vielä aikaa ajaa yritystäsi?

Dublinissa toimivan nousevan Cloud With Me -hankkeen tavoitteena on tehdä siirtyminen yrittäjille tärkeäksi tekemällä pilvien muuttuminen vain kolmeen napsautukseen ja 10 minuuttiin. Kun asennus ja kokoonpano on valmis, yritys hallitsee asiakkaiden palvelimia ja valittuja lisäpalveluita, kuten WordPress, Magento ja Laravel.

Pilvi muuttamalla virtaviivaistamalla Cloud With Me -sovelluksen avulla siirtyminen Amazon Web Services-, Microsoft Azure- ja Google Cloud -palveluihin on saavutettavissa ja saavutettavissa pienemmille yrityksille, joilla ei ole aikaa tai teknistä osaamista. Liiketoiminnan kehittämispäällikkö Emma Morris kertoi, että luottamalla Cloud With Me -yritykseen yrittäjät voivat keskittyä edelleen liiketoiminnan keskeisiin tavoitteisiin sen sijaan, että palkkaavat kokeneita IT-järjestelmänvalvojia.

“Aika on arvokasta pienyrityksen perustamisessa ja ylläpitämisessä, joten pilvimahdollisuuksien asentamiseen ja käyttöönottoon kuluneet tunnit eivät ehkä ole sen arvoisia”, hän sanoi. “Pidämme huolta siitä, että yrittäjät pääsevät eteenpäin kasvavaan näkymiin.”

Pilvien käyttöönoton esteiden tunnistaminen ja poistaminen

Niin monet käynnistystarinat alkavat muutamassa paikassa, usein yliopiston asuntolan huoneessa tai baarissa. Cloud With Me: n historia alkaa jälkimmäisestä, kun tekniikan alan veteraanit Gilad Somjen ja Asaf Zamir tapasivat ensimmäistä kertaa Dublinin juomalaitoksessa vuoden 2015 puolivälissä..

Yritysten omistajat kertoivat tarinoistaan ​​ja keskustelivat keskenään haasteista keskittyä liiketoiminnan päätavoitteisiin liitännäiskysymysten, kuten kirjanpidon, henkilöresurssien ja IT-hallinnan, keskellä. Keskustelun erityisen kuuma osa kohdistui ajanjaksoon, jolloin yritys ylittää alkuperäisen jaetun isännöintisuunnitelmansa ja heräsi kysymyksen – miksi yritysten odotetaan yllättäen ylläpitävän omia palvelimiaan?

Kuva Emma Morris pilven kanssan logolla

Cloud With Me pyrkii ratkaisemaan hangups pilvien muuttoliikkeellä, Business Development Executive Emma Morris sanoi.

“He tajusivat, että startupit ja pienyritykset voisivat hyötyä teknisten esteiden poistamisesta, jotta pilvimahdollisuudet olisivat kaikkien saatavissa kaikille”, Emma kertoi. “Teknologian veteraaneina ja sarjayrittäjinä toimineilla taustoilla he aivoriihiimme ja suunnittelivat automatisoidun palvelun, jossa pilvien käyttöönotto voisi viedä vain muutaman minuutin.”

Gilad ja Asaf julkaisivat Cloud With Me -sovelluksen jälkeen paljon aivoriihiä ja suunnitelleen ratkaisun, jonka he halusivat voivansa käyttää itseään. Yhtiö keskittyi aluksi helpottamaan siirtymistä AWS: ään ja toimitti 2800 uutta tiliä palveluun Cloud With Me -sovelluksen ensimmäisten neljän kuukauden aikana.

Cloud With Me sai AWS: ltä Advanced Technology Partner -hyväksynnän maaliskuussa 2017, ja yritys lisäsi Microsoft Azure -paketit portfolioonsa muutamaa viikkoa myöhemmin. Vuoden loppuun mennessä Cloud With Me oli käynnistänyt palvelut Google Cloudille – foorumin ensimmäiseksi kumppaniksi.

Asennus sekunnissa: Aloittaminen pilvessä kanssani

Yrityksen ensimmäisen toimintavuoden aikana Cloud With Me sai 50 000 asiakasta. Liittääksesi verkkoyrityksen tai verkkosivuston AWS-, Azure- tai Google Cloud -sovellukseen, käyttäjien on vain valittava käytettävä alusta, toimitettava verkkotunnuksen nimi ja valittava, minkä tyyppinen palvelin ja alue otetaan käyttöön.

Sen sijaan, että kohtaavat pilvipalvelujen tarjoajien satoja laitteistovaihtoehtoja, Cloud With Me destiloi jokaisen alustan neljään tai viiteen kokoonpanoon kuukausihintojen perusteella, välttäen samalla pilvipalvelussa yleisesti sovellettavan pay-as-you-go-hinnoittelumallin välttämistä..

“Edistyneet kehittäjät voivat tietysti mennä suoraan AWS: ään tai Google Cloudiin, mutta keskivertokäyttäjä ei tiedä mistä aloittaa”, Emma sanoi. “Haluamme helpottaa tätä prosessia, joten odotamme pieniä ja keskisuuria yrityksiä eri puolilla maailmaa, jotka tarvitsevat integroivan ratkaisun näille palveluntarjoajille.”

Näyttökuva Cloud With Me -rekisteröintisivulta

Cloud With Me yksinkertaistaa pilvipalvelimen rekisteröintiprosessia vain muutamalla napsautuksella; uudet ympäristöt ovat valmiita muutamassa minuutissa.

Sivuston omistajat voivat myös halutessaan asentaa lisäohjelmistopaketteja, kuten PHP, WordPress, Drupal, Joomla, Magento, RoundCube ja Laravel ilmaiseksi. Vaikka asiakas näkee asennusprosessin seuraamisen etenemispalkin, Cloud With Me: n automaattinen järjestelmä asentaa täydellisen palvelinpinoa MySQL, FTP, sähköposti ja analytiikka.

“Yhä useammat ihmiset tunnustavat verkkosivustonsa ylläpitämisen pilvien välityksellä edut perinteisiin perinteisiin isännöintimenetelmiin nähden”, Emma sanoi. ”Kysyntä on kasvanut huomattavasti, ja sinun on tarkasteltava vain suurten toimittajien suorituskykyä. AWS, Azure ja Google Cloud lisäävät voittoaan yrityksissään ja todennäköisesti jatkuu, joten olemme pyrkineet varmistamaan, että kaikilla on pääsy näihin alustoihin riippumatta heidän teknisen tason tasostaan. “

Cloud With Me kehittyy asiakkaidensa ja teollisuutensa rinnalla

Nuorena yrityksenä Cloud With Me korostaa asiakastukea ja korkealaatuisia palveluita pienellä, mutta kasvavalla henkilöstöllään.

“Koska kohdistamme asiakkaita, joilla ei yleensä ole korkeatasoista osaamista tekniikan ja verkkosivujen kehittämisessä, meille on tärkeää olla tekemisissä asiakkaiden kanssa ja varmistaa, että heillä on kaikki tarvittava toiminta eteenpäin”, Emma sanoi mainitsemalla yhtiön uuden live chat -ominaisuuden ja uudistetun läsnäolon. sosiaalisessa mediassa.

Vaikka pilvipalvelu on nopeasti muuttuva ala, Cloud With Me on alkanut hitaasti keskittyä arvostettujen tarjoajien tarjoamiin premium-palveluihin.

Kuvakaappaus Cloud With Me -verkkotunnuksen hallintaohjelmasta

Ilmaisten SSL-sertifikaattien lisäksi Cloud With Me auttaa asiakkaita myös yhdistämään verkkotunnuksia ja hallitsemaan nimipalvelimia.

“Se voi olla vaikeaa, koska pilvilaskennan maailma liikkuu niin nopeasti”, Emma sanoi. ”Se, mikä tänään on innovatiivista, voisi olla huomisen vanhanaikainen. Pienempiä, vähemmän tunnettuja vaihtoehtoja on olemassa, ja ne voivat olla tietenkin hyödyllisiä, mutta kokemuksemme mukaan, jos kehität maineen tarjota korkealaatuisia koko ajan, määrä tulee. “

Emma kertoi, että Cloud With Me -tiimi valmistui vuonna 2018 ja odotti innokkaasti sitä, että Google Cloud -kumppanuus jatkaa kukoistustaan ​​ja aikoo ilmoittaa pian yhteistyöstä pilvipalvelujen tarjoajien kanssa ja ottaa pian käyttöön uusia lisäosia ja ominaisuuksia..

“On todella jännittävä aika osallistua pilvipalveluteollisuuteen, ja odotamme todella innolla kehitystämme seuraavaa askelta kohti menemättömyyttä yrityksille niiden sivustojen isännöinnissä”, hän sanoi. “Kumppanuutemme Google Cloudin kanssa on luottamusäänestys tarjoamaamme palveluun, ja olemme innoissamme siitä, mihin tämä suhde menee – sekä liiketoimintamme kannalta että mitä se voi tarkoittaa käyttäjillemme.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me