Cenmax: Edullinen ja turvallinen hosting-ratkaisu, joka tarjoaa nopean käyttöönoton ja vankan tuen intialaisille yrittäjille

TL; DR: Kavin Raj on perustanut Cenmaxin, joka on työskennellyt isännöintialalla vuosien ajan ja nähnyt haasteita intialaisille yrittäjille, jotta yritykset voivat kasvaa ja menestyä verkossa. Hän rakensi yrityksen kolmeen perusarvoon – erinomaiseen asiakaspalveluun, kohtuuhintaisuuteen ja huipputurvallisuuteen. Sen kustannustehokkaat isännöintivaihtoehdot tarjoavat uusia kasvumahdollisuuksia rajallisilla resursseilla toimiville yrityksille. Ja Cenmaxin tietoturvatuotteet tarjoavat mielenrauhan verkkokauppiasyrittäjille, riippumatta siitä kuinka pienet.


Vaikka Kavin Raj on työskennellyt monien hosting-palvelujen tarjoajien kanssa vuosien varrella, hän ei ollut koskaan täysin tyytyväinen siihen, mitä ala tarjosi pienille yrityksille – hän halusi löytää jotain parempaa. Tämä halu sai hänet perustamaan oman yrityksen, jonka tarkoituksena on vaalia yrittäjiä ja startup-yrityksiä rakentamaan ja kasvattamaan yrityksiään verkossa.

Näin Cenmax syntyi, ja, kuten suurin osa nykyään palvelevista asiakkaista, se alkoi mitatulla lähestymistavalla. Aluksi yritys keskittyi yhteen tilattavissa olevaan palveluun – turvallisuuteen – ennen kuin laajensi palveluitaan isännöintiin.

”Kun Cenmax aloitti, tarjimme vain muutamia palveluita, emmekä tarjonneet majoitusta. Tuolloin verkkoyritykset kohtasivat useita kiireellisiä tietoturvauhkia, joten suunnittelimme työkalut näiden ongelmien ratkaisemiseksi ”, Kavin sanoi. ”Mutta vuoden sisällä yrityksen perustamisesta tajusimme, että voimme tehdä enemmän. Silloin meistä tuli verkkoisäntä. “

Nykyään hänen yrityksensä tarjoaa erilaisia ​​Intian verkkokaupan yrityksille räätälöityjä hosting-ratkaisuja, jotka voivat hyötyä globaalista ulottuvuudesta. Tarvitsevatko asiakkaat perustiedot jaetun isäntäpalvelun, virtuaali- ja omistettujen palvelinratkaisujen tai yksityisen pilven, he voivat löytää oikean ratkaisun Cenmaxin laatusarjassa.

Näyttökuva Cenmaxin kotisivulta

Cenmax tarjoaa yrityksille turvallisen, korkean suorituskyvyn isäntä kohtuuhintaan.

”Meillä on kolme tietokeskusta Intiassa, ja skaalaamme myös koko maailmaa. Palvelimemme ovat kymmenessä maassa ja neljällä mantereella – Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Australiassa ja Aasiassa ”, Kavin sanoi. ”Tällä hetkellä meillä on 16 sijaintia. Haluamme olla todella globaali yritys. Se vie jonkin aikaa, mutta olemme tulossa sinne, ja meillä on asiakkaitamme kiittää siitä. “

Ja Cenmax on innostunut jatkamaan laajentumistaan. Kavin ja hänen tiiminsä ovat jo rakentaneet infrastruktuurin, jonka avulla asiakkaat voivat käyttää satoja palvelimia melkein heti – ja tuhansia palvelimia muutamassa päivässä – ja ottaa tämän palvelun käyttöön ympäri maailmaa..

Tällainen joustavuus on korvaamaton verkkoyrityksille riippumatta siitä, ovatko ne Euroopassa toimivia yrityksiä vai Intiassa nopeasti kasvavia alkuvaiheita.

Kuinka Cenmaxin perusarvot auttavat asiakkaita menestymään

Yksi syy siihen, että Kavin aloitti Cenmaxin, on, että hän uskoo ymmärtävänsä hyvin käyttäjän tarpeita.

”Useimmat hosting-asiakkaat ovat ensisijaisesti kiinnostuneita turvallisuudesta ja tuesta. Vaikka totta on totta yritysasiakkaille, jotka ovat yrityksemme selkäranka, niin se pätee myös palvelemiimme pieniin ja keskisuuriin yrityksiin ”, hän sanoi.

Turvallisuuden painottaminen edelsi liiketoiminnan isännöintiä, ja asiakaspalvelu on aina ollut Cenmaxin erottaja. Tuki ei kuitenkaan tarkoita vain vastaamista kysymyksiin; se tarkoittaa nopeaa vastausta.

”Suurin osa muista palveluntarjoajista ei vastaa asiakkaiden kysymyksiin vähintään 15–30 minuutin ajan, mutta keskimääräinen vastausaika on 15 sekuntia – ja teemme sen kuluttamatta paljon rahaa, joten meidän ei tarvitse nostaa hintojamme ”, Kavin sanoi. ”Olemme suunnitelleet live chat-palvelun, joka tuntuu yhtä tehokkaalta kuin kasvokkain käytävä keskustelu. Se pitää toimintakustannukset alhaalla ja antaa asiakkaillemme paremman palvelun kuin he pääsevät muualle. “

Kuvakaappaus Cenmax-tietokeskuksen sijainneista

Kaikki Cenmax-tietokeskukset ovat SSAE 16 -sertifioituja tarjoamaan yrittäjille mielenrauhaa.

Ja Kavin tietää, että kaikki tietoturvaan vaikuttavat ratkaisut ovat arvottomia – koska asiakkaat voivat menettää tietorikkomuksista niin paljon, että joutuvat maksamaan paljon enemmän kuin mitä kalliimpi ratkaisu olisi maksanut.

Siksi Cenmax ei tee kompromisseja minkään palvelimensa kanssa, ja kaikki sen tietokeskukset ja palvelut ympäri maailmaa ovat SSAE 16 -sertifioituja. Ja yritykset, jotka sijaitsevat valtioista, kuten Kiina, Panama ja Kanada, luottavat Cenmaxin ylläpitämään sivustojaan.

Intian verkkoyrittäjät hyötyvät kohtuuhintaisuudesta

Intiassa, jossa Cenmax perustuu, keskiluokan määritelmä ansaitsee jopa 10 dollaria päivässä. Tämä tarkoittaa, että monet yrittäjät työskentelevät vähemmän pääomalla kuin Euroopan maissa tai Yhdysvalloissa. Tämä tarkoittaa, että isännöintipalvelujen on ehdottomasti sovittava budjettien rajoissa.

Näyttökuva Cenmax-arvon isännöintisuunnitelmista

Edullinen hosting-suunnitelma purkaa pienten yritysten omistajien pääsyn esteet Intiassa.

Jotkut menestyneimmistä intialaisista startup-yrityksistä perustettiin ympäristöihin, joissa rahaa oli niukasti. Piilaakson perustajat, jotka aloittivat liiketoiminnan autotallissa, saattavat ajatella, että heillä oli vaikeuksia, mutta heidän tarinoitaan ei voida verrata intialaisten yrittäjien, kuten Navneet Singhin, kertomiin juttuihin..

Ennen kuin Navneet pystyi aloittamaan liiketoimintansa, hänen piti päästä eroon velasta maksamalla asuntolainan. Näistä nöyristä alkuista hän aloitti PepperTapin, verkkokaupan päivittäistavarakaupan, joka keräsi 46 miljoonan dollarin rahoitusta sijoittajilta, mukaan lukien Sequoia Capital ja SAIF Partners..

Yrityksen kasvattaminen ja käynnistäminen tässä ympäristössä antoi Kavinille syvän arvion kohtuuhintaisuuden tärkeydestä – sellaisen, jota länsimaiset hosting-yritykset eivät koskaan ymmärrä samalla tavalla. Ja vaikka Cenmax-asiakkaiden joukossa on suuria yrityksiä ympäri maailmaa, Kavin haluaa auttaa aina niitä käteisrahoitettuja startup-yrityksiä lähemmäksi kotia.

Cenmax löytää myös muita innovatiivisia tapoja pitää yleiskustannukset alhaisina asiakkaidensa auttamiseksi. Ja jokainen asiakas, yrityksistä aloittelijoihin, ymmärtää tallennetun dollarin arvon. Cenmax-hinnat alkavat niinkin alhaisilta kuin 7,95 dollaria vuodessa – ja niihin sisältyy DDOS-suojaus, joka on pakollinen kaikille verkkoyrityksille, jotka eivät halua selainten ilmoittavan sivustojaan vaarallisina.

“Kohtuuhintaisuus on aina Cenmaxin ensisijainen tavoite”, Kavin sanoi.

Huippuluokan tietoturva on elintärkeä kasvavien riskien maailmassa

Kun Kavin aloitti Cenmaxin, hänellä oli jo syvällinen tieto isäntäteollisuudesta ja näki, missä hän voisi auttaa täyttämään aukot yrityksille, joilla on vähemmän pääomaa – etenkin Intiassa. Ja kun Cenmax laajenee, hän edelleen tarkastelee isäntämaailmaa yrityksen perusarvojen linssin kautta. Ja yksi niistä perusarvoista – turvallisuus – on ollut erityisen tärkeä viime aikoina.

Yksi samankaltaisuus Intian Internet-taloudessa länsimaisen kollegansa kanssa on sen haavoittuvuus tietorikkomuksiin ja hakkerointiin. Aivan kuten Equifax, Home Depot, Target ja niin monet muut yritykset Euroopassa ja Yhdysvalloissa, myös intialaisilla yrityksillä on ollut vaikeuksia tietojen säilyttämisessä.

Kuvakaappaus turvallisuusgrafiikasta Cenmax-verkkosivustolta

Cenmax nojaa turvallisuuteen juurtensa suhteen etusijalle asiakastietojen turvallisuus.

Alkuvuodesta 2019 intialainen lainausyritys RupeeRedee vuoti skannattuja kopioita asiakkaidensa Aadhaar-korteista. Aadhaar on 12-numeroinen yksilöllinen henkilöllisyysnumero Intian asukkaille, joka perustuu biometrisiin ja demografisiin tietoihin.

RupeeRedeen vaarannettu tieto yhdistettiin sen tallentamiseen kansainväliselle pilvelle.

Muut intialaiset hakkerit ovat olleet vielä tuhoisampia. Elokuussa 2018 hakkerit käyttivät haittaohjelmahyökkäystä pankkiautomaattipalvelimeen murtautuakseen Intian Cosmos Bankiin. Vain kahdessa tunnissa he varastivat 994 miljoonaa rupiaa – mikä vastaa 13,5 miljoonaa dollaria.

Kaikki tämä todistaa, että jokaisessa maassa toimivien yritysten – riippumatta siitä ovatko ne pitkään toimineet intialaiset yritykset tai monimuotoinen brittiläinen startup – on luottamus siihen, että heidän isännöintipalvelunsa on turvallista. Kavin ymmärtää, kuinka torjua näitä uhkia, koska hänellä on vuosien kokemus niiden käsittelemisestä.

”Muutama vuosi sitten levisi paljon lunasuojaohjelmia, ja asiakkaamme olivat huolissaan, mutta tekninen tiimimme oli päällä. He vastasivat haasteeseen ja pitivät kaikkia asiakkaitamme turvassa ”, hän sanoi.

Se on sellainen palvelu, jota Cenmax tarjoaa – joka on askeleen edellä kaikkia kilpailijoista hakkereihin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me