Be my Eyes: Ilmainen sovellus, joka auttaa sokeita ja heikkonäköisiä yksilöitä suoraa videopuhelua käyttäen näkökykyisillä vapaaehtoisilla ja yrityksillä

TL; DR: Be My Eyes, maailmanlaajuinen verkkoyhteisö, joka yhdistää sokeat ja heikkonäköiset yksilöt näkökykyisten vapaaehtoisten kanssa live-videopuheluiden kautta ja mahdollistaa suuremman riippumattomuuden ihmisen anteliaisuuden avulla. Saatavilla yli 150 maassa ja yli 180 kielellä, ilmainen sovellus on saatavana sekä iOS: lle että Androidille. Koska uudet yritykset tekevät yhteistyötä Be My Eyes -yrityksen kanssa sokeiden ja heikkonäköisten asiakaspalvelun parantamiseksi, organisaatio jatkaa omalta osaltaan maailman saavuttamisen helpottamiseksi.


Monet fuksi-korkeakouluopiskelijat kokevat ensimmäisen päivän värinää siirtyessään mukavasta lukioympäristöstä laajaan yliopistokampukseen. Mutta vaikka matkustaminen havaitsemattomille vesille on hankalaa heikkonäköisille opiskelijoille, se on paljon haastavampaa sokeille ja heikkonäköisille.

Otetaan esimerkiksi Michiganin yliopisto-opiskelija Shaun. Kun oli aika aloittaa uudella kampuksella, Shaun pelkäsi olevansa merkintöjä hänen sanojensa mukaan “sokeana kaverina, jonka ihmiset tunsivat olevansa velvollisia auttamaan”. Joten hän kääntyi Be My Eyes -sovelluksen puoleen, joka koostuu globaalista yhteisöstä, joka yhdistää sokeat tai heikkonäköiset ihmiset näkökykyisten vapaaehtoisten kanssa live-videopuhelun kautta. “Tämän sovelluksen käytön jälkeen vain istuin ja huomasin tuntevani itsenäisyyden todellisen tunteen”, Shaun sanoi. “Se oli minulle todella uraauurtava hetki.”

Näkövammainen tanskalainen huonekalun käsityöläinen Hans Jørgen Wiberg käynnisti tammikuussa 2015 Be My Eyes -sovelluksen auttaakseen Shaunin kaltaisia ​​ihmisiä elämään itsenäisesti ja tehokkaasti. ”Se oli ensimmäisestä päivästä lähtien globaali ilmiö”, sanoi Alexander Hauerslev Jensen, Be My Eyes -päällikkö. “Meillä oli noin 1 000 käyttäjää yli 30 maassa ja yli 10 000 vapaaehtoista ensimmäisen 24 tunnin aikana.”

Alexander Hauerslev Jensen, Be My Eyes -päällikkö, yrityksen logo

Be My Eyes -päällikkö Alexander Hauerslev Jensen kertoi meille, kuinka sovellus parantaa saavutettavuutta.

Nykyään Be My Eyes toimii maailman suurimpana sokeiden ja heikkonäköisten verkkoyhteisönä, jota tukee 150 maassa ja yli 180 kielellä. Ilmainen sovellus hyödyntää tekniikan, anteliaisuuden ja henkilökohtaisen yhteyden voimaa auttaa sokeita ja heikkonäköisiä elämään itsenäistä elämää. Alustan jatkuvan kehityksen myötä Be My Eyesillä on yksi kattava tavoite: tehdä maailmasta helpommin sokeille ja heikkonäköisille ihmisille.

Suurin sokeiden ja heikkonäköisten verkkoyhteisö

Alexander kertoi meille, että Be My Eyes -yhteisö koostuu kolmesta ryhmästä: sokeat ja heikkonäköiset käyttäjät, näkökykyiset vapaaehtoiset ja yritykset. Kun käyttäjä tarvitsee apua, hän voi muodostaa yhteyden ystävälliseen vapaaehtoiseen sovelluksen kautta, jonka kautta käyttäjät kääntyvät tehtäviin, kuten ruokamerkkien lukemiseen, värien erottamiseen ja vieraassa ympäristössä liikkumiseen..

He voivat myös olla yhteydessä valittujen yritysten edustajiin tehokkaan ja saatavan asiakastuen saamiseksi. ”Käyttäjillämme on kaksi vaihtoehtoa; he voivat soittaa vapaaehtoiselle, jos haluavat saada apua, esimerkiksi kääriä joululahjan tai lukea reseptin ohjeita ”, Aleksanteri sanoi. “Tai tuotteiden monimutkaisten ongelmien vuoksi he voivat soittaa Microsoftin kaltaisille yrityksille suoraan Be My Eyes -sovelluksen kautta kommunikoidaksesi live-videon kautta.”

Valokuvat, jotka kuvaavat älypuhelimia käyttäviä ihmisiä silmänään

Sovellus antaa sokeille tai heikkonäköisille henkilöille mahdollisuuden nähdä ystävällisten vapaaehtoisten silmät.

Aleksanteri sanoi, ettei mikään tehtävä ole liian suuri tai liian pieni Be My Eyes-vapaaehtoisille, jotka ovat ylpeitä siitä, että voivat olla osa globaalia yhteisöä, joka edistää ihmissuhteita. Jokapäiväisiin tehtäviin kuuluu kadonneiden tai pudonneiden esineiden etsiminen, kuvien kuvaaminen, värien sovittaminen tai selittäminen, tuotetarrojen lukeminen, viimeinen käyttöpäivämäärä, yksilöinti uusissa paikoissa ja erottelu esineiden välillä.

Bosniassa työskentelevän vapaaehtoisen Leon kannalta aikaa viettäessä sovellukselle ei ole tarkoitus auttaa toista henkilöä – sen sijaan kyse on erityisen yhteyden muodostamisesta. “Se ei ole vammaisuus”, Leo sanoi Be My Eyes -verkkosivustolla annetussa suosituksessa. ”Se on täysin toiminnallinen monimuotoisuus. Asiat, jotka [sokeat] voivat [havaita], ovat jotain erilaista kuin mitä voimme nähdä. Mikä on normaalisuus tai mikä tässä tapauksessa on vammaisuus? “

Android- ja iOS-yhteensopiva sovellus, jossa on apua 185 kielellä

Be My Eyes -sovellus, joka on tällä hetkellä yhteensopiva Androidin ja iOS: n kanssa, on käyttäjille ja vapaaehtoisille saatavana ilmaiseksi. “Meillä on tällä hetkellä lähes 2 miljoonaa vapaaehtoista, jotka ovat valmiita käyttämään aikaa päivästään auttaakseen sokeita ja heikkonäköisiä ihmisiä tekemään enemmän”, hän sanoi. “Laaja verkostomme antaa meille mahdollisuuden tarjota tämä palvelu 185 eri kielellä, mistä olemme ylpeitä.”

Sovellus sovittaa käyttäjät vapaaehtoisiin ensisijaisen kielen ja aikavyöhykkeen perusteella. Useampaa kuin yhtä kieltä puhuvat käyttäjät voivat myös asettaa Be My Eyes toissijaisiksi kieliksi. Jos käyttäjän pääkieltä puhuvia vapaaehtoisia ei ole, Be My Eyes yhdistää käyttäjän vapaaehtoiseen, joka puhuu toisen kielensä..

Palvelua käyttävä mies ja nainen

Käyttäjä voi olla yhteydessä vapaaehtoiseen milloin tahansa, mistä päin maailmaa tahansa.

Käyttäjien soittamien puhelujen määrälle tai pituudelle ei ole mitään rajaa. Itse asiassa monet odottavat innokkaita vapaaehtoisia, koska monet odottavat edelleen ensimmäistä kutsuaan. Tämä tarkoittaa, että käyttäjien on harvoin odotettava vapaaehtoista. “Yhteyden luominen ei saa kestää yli minuutin”, Alexander sanoi.

Käyttäjät voivat jopa pyytää apua keskellä yötä. Esimerkiksi Be My Eyes voisi yhdistää englanninkielisen vapaaehtoisen Australiassa yhdysvaltalaisen englanninkielisen käyttäjän kanssa, joka tarvitsee apua keskellä yötä. Tällä tavalla vapaaehtoinen työskentelee edelleen päiväaikana, kun taas käyttäjä saa apua päivällä ja yöllä.

Mahdollistaa suuremman itsenäisyyden ihmisen anteliaisuuden kautta

Alusta lähtien Be My Eyesin takana oleva joukkue tiesi, että tekniikalla on potentiaalia parantaa ihmisten elämää ympäri maailmaa. Mutta ei ollut selvää, olisivatko vapaaehtoiset tarpeettomia epäitsekäsitä käyttämään aikaa auttamalla sokeita ja heikkonäköisiä henkilöitä, joita he eivät tienneet.

“On osoittautunut, että siellä on joitain uskomattomia ihmisiä, jotka todella haluavat tehdä muutosta”, Alexander sanoi. “Teknologian ja ihmisen anteliaisuuden yhdistelmä on todella jotain – se antaa sokeille ja heikkonäköisille ihmisille mahdollisuuden elää itsenäisempiä elämiä, mutta antaa myös näkökykyisille vapaaehtoisille ja mahdollisuuden osallistua hyvin erityisellä tavalla.”

Alexander sanoi, että yrityksen tavoitteena on tehdä käyttökokemuksesta mahdollisimman yksinkertainen, jopa niille käyttäjille, jotka eivät ole asiantuntevia. Varmistaaksesi, että tuote osuu merkkiin, Be My Eyes työllistää useita sokeita ihmisiä, jotka suorittavat sovelluksella laajoja testejä ennen päivitysten julkaisua. Yhtiö kääntyy myös erittäin kiinnostuneen yhteisönsä palautetta ja pyyntöjä varten.

Ja koska kukaan ei halua uhrata nimettömyyttä suuremman riippumattomuuden puolesta, Be My Eyes on suunniteltu suojaamaan käyttäjien yksityisiä tietoja. Vapaaehtoiset eivät saa käyttäjän nimeä, puhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta tai sijaintia. Samoin vapaaehtoiset pysyvät käyttäjien nimettöminä.

Be My Eyes -motto ”Kaikki voittavat vain, kun kukaan ei menetä” opastaa yritystä, kun se harkitsee uusien ominaisuuksien lisäämistä tai tavan löytämistä liiketoiminnan ansaitsemiseen. ”Monet sijoittajat sanovat:“ Miksi et veloita käyttäjiä sovelluksen käytöstä ”tai“ Miksi et lisää mainosta ”, ja se ei vain tunnu olevan totta yrityksellemme, ”Alexander sanoi. “Be My Eyes on työkalu, jonka pitäisi olla kaikkien saatavissa missä tahansa.”

Asiakastuen parantaminen 253M sokeille ja heikkonäköisille henkilöille

Sen sijaan, että veloittaisi käyttäjämaksuja, Be My Eyes päättää yhteistyöstä yritysten kanssa, jotka tarjoavat pienen maksun parantaakseen asiakastukea alustan avulla. “Tämän avulla voimme tehdä yrityksestä kestävän kehityksen ponnisteluja”, Alexander sanoi.

Tällä hetkellä käyttäjät voivat ottaa yhteyttä kahteen ryhmään: Microsoftin vammaisten vastauspisteeseen ja Be My Eyes -tukeen. Microsoft-tuote on osa erikoistuneita ohjeita, jotka antavat sokeille ja heikkonäköisille henkilöille yhteyden yrityksen virallisiin edustajiin saatavan asiakastuen saamiseksi. Helmikuussa 2018 käynnistetty aloite voi auttaa lisäämään asiakkaiden säilyttämistä korkeiden esteettömyystandardien avulla.

“Pian uusi foorumi liittyy joukko uusia yrityksiä”, Alexander sanoi. “Pyrimme aktiivisesti motivoimaan alan johtajia allekirjoittamaan, ja uskomme, että tämä pyrkimys merkitsee suurta muutosta kohti maailman saavuttamista.”

Jos olet yksi 253 miljoonasta sokeasta tai heikkonäköisestä henkilöstä ympäri maailmaa ja etsit apua, Be My Eyes tarjoaa erikoistuneen ohjepyyntölomakkeen, jossa voit määrittää tarpeesi. Sitten yritys tekee parhaansa sisällyttääkseen ne alustalle.

“Pidämme erikoistunutta apua tärkeänä askeleena tehdä maailmasta helpommin saatavilla sokeille tai heikkonäköisille”, Alexander sanoi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me