Atomic Reach käyttää AI: ta räätälöimään markkinoinnin sisältöä kanavilla ja lisäämään muuntokursseja

TL; DR: Atomic Reach hyödyntää AI: ta auttamaan yrityksiä tuottamaan korkealaatuisia, henkilökohtaisia ​​markkinointikopioita sisällönhallintajärjestelmänsä kautta. Tuloksena on paremmin toimiva sisältö, joka vastaa yleisön mieltymyksiin, lisää sitoutumista ja maksimoi tulokset. Alusta säästää myös aikaa sisällön luomiseen ja varmistaa kanavien yhdenmukaisen laadun ja brändin äänen. Nyt Atomic Reach on keskittynyt yksityiskohtaisempaan personointiin ja helpottamaan asiakkaidensa – myös suurten yritysten – integroitumista olemassa oleviin työnkulkuihin.


Markkinoinnin sisällöstä on tullut elintärkeä online-myynnin muuntamiselle. Äskettäinen tutkimus paljasti, että 69% ostajista jättää verkkosivuston, jos se sisältää tuotteesta puutteellisia tai puutteellisia tietoja. Se sisältää liittyvän sisällön, kuten videot ja arvostelut, jotka on koottu tuotekuvaukseen tai sen läheisyyteen. Riittämättömät tiedot saivat jopa todennäköisemmin ostajat ostamaan sivun kuin brändin tuntemattomuus – mikä oli tutkimuksessa vähiten tärkeä syy.

Lähtökohtana on, että älykkäät tuotekuvaukset voivat muuttaa ostajia ostajiksi ja Atomic Reach auttaa yrityksiä kohdistamaan sisältönsä tehokkaammin. Sen alusta hyödyntää AI: ta markkinointitiimien auttamiseksi nopeasti optimoimaan ja mukauttamaan sisältöään. Parannettu kopio auttaa lisäämään sitoutumista sovittamalla yleisön lukuasetukset, mikä johtaa viime kädessä korkeampiin tulosprosentteihin.

Atomic Reach -logo

Älykäs Atomic Reach -sisältöalusta auttaa yrityksiä luomaan houkuttelevampaa markkinointisisältöä.

Eikä vain tuotekuvaukset ole räätälöity. Markkinoijat etsivät parasta tapaa palvella kaiken tyyppistä sisältöä markkinasegmenteilleen, sanoi Atomic Reachin liiketoiminnan kehitys- ja strategisten kumppanuuksien johtaja Paul Roscoe. Ja heidän on perustuttava kyseiseen sisältöön siihen, mitä asiakkaat haluavat tänään, ja miten he ovat harjoittaneet liiketoimintaa aiemmin.

“Markkinoijat haluavat myös varmistaa, että sisältö on asiaankuuluvaa asiakkaan valitsemalla kanavalla ja henkilökohtainen tavalla, joka tuottaa arvoa”, Paul sanoi.

Atomic Reachin AI-pohjainen alusta säästää aikaa sisällön luomisessa, koska se poistaa tarpeen useista luonnoksista ja tarkistusjaksoista ehdottamalla parannuksia reaaliajassa. Se varmistaa myös yhdenmukaisen laadun ja brändin äänen kanavilla – mukaan lukien blogit, markkinointi-sähköpostit, online-mainokset, tuotekuvaukset ja aloitussivut.

Yrityksen viimeisimmät pyrkimykset keskittyvät rakeisemman henkilökohtaisen sisällön kehittämiseen, jolla on parempi luettavuus ja tunteellinen sävy. Tämä tekee kuluttajille relatiivisemmiksi ja yritysten helpommaksi integroitua nykyisiin työnkulkuihinsa – etenkin pilvi- ja markkinointiympäristöihin. Ja kun Atomic Reach kasvaa edelleen, se laajentaa keskittymistään tuodakseen AI-sisällön markkinointimahdollisuuksia yritysasiakkaille.

Kohdistaminen automaattisesti asiaankuuluvaa sisältöä käyttäviin asiakkaisiin

Asiakasviestinnän räätälöinti – ymmärtämällä tietoa henkilöstä – on merkittävä sisältömarkkinoinnin painopiste. Yhden raportin mukaan 88% vastanneista markkinoijista sanoi, että tärkein syy on tarjota parempi asiakaskokemus. Muita syitä olivat asiakasuskollisuuden lisääminen, mitattavissa olevan sijoitetun pääoman tuotto ja lisäjohtojen saaminen.

Paavalin mukaan asiakkaat nauttivat henkilökohtaisesta viestinnästä – niin kauan kuin sisältö on asiaankuuluvaa ja tarjoaa arvoa. Jos ei, he saattavat olla huolestuneita yksityisyydestä joissain tapauksissa, kuten heille nimeltä osoitetussa sähköpostiviestissä.

“He saattavat alkaa ajatella:” Miksi keräät tarpeeksi tietoa tietääkseni kuka olen ja nimeni, mutta et riitä tarjoamaan jotain minulle merkityksellistä? “” Paul sanoi.

Atomic Reach -sisällön älykkyysalusta varmistaa, että markkinoijan sisällössä käytetty kieli on kohdissa, aiheissa ja merkityksellinen tietylle loppukäyttäjälle. Se analysoi myös sisällön luettavuuden, perspektiivin ja emotionaalisen sävyn sekä tarjoaa automaattisesti parannusehdotuksia. Nämä alueet ovat erityisen tärkeitä, kun tarkastellaan erilaisia ​​markkinasegmenttejä ja asiakashenkilöitä demografisen tilanteen perusteella, mukaan lukien sukupuoli tai tulotaso.

Esimerkiksi kun Atomic Reach auttoi urheiluvälinekauppasivustoa optimoimaan golfmailojen tuotekuvauksia, se totesi, että mieskaupoilla oli erilaiset mieltymykset kuvauksille kuin naispuolisten ostajien vastaaville tuotteille. AI analysoi kuvaukset ja tunnisti kielimallit ja tunneominaisuudet, jotka liittyivät asiakkaiden ostokäyttäytymiseen, ja loivat henkilökohtaiset profiilit molemmille tuoteryhmille.

Historiallisten tietojen analysointi paljasti, että miespuoliset ostajat pitivät mieluummin monimutkaisempaa tai teknistä kieltä mielenkiintoisella tunneäänellä. Neljän viikon kuluttua kunkin ryhmän optimoitujen tuotekuvausten käytöstä myynti kasvoi keskimäärin 94% yksilöllisissä ostoissa ja liikevaihto kasvoi 7,29%.

Toinen Atomic Reach -asiakasmyynti tapahtuu omissa verkkokaupoissaan sekä Amazon Marketplacen ja Walmartin online-markkinoilla. Tulotasot ja ostoskorin keskimääräiset arvot eroavat kuitenkin suuresti näistä kanavista.

“Kun olemme ottaneet käyttöön ratkaisumme ja alkaneet optimoida sisältöä, näemme tarpeen puhua eri markkinasegmenteille eri tavoin, jotta sisältösi resonoisi”, Paul sanoi. “Voimme käyttää kaikkia asiakkaitasi koskevia tietoja optimoidaksesi sisällön sen perusteella, kuinka nämä asiakkaat ovat aiemmin olleet vuorovaikutuksessa kanssasi.”

Tulevat integraatiot tuovat alustaan ​​enemmän kanavia

Uuden tekniikan lisääminen markkinointiosastoon, jolla on vakiintuneet järjestelmät ja olemassa olevat työnkulut, voi usein häiritä toimintaa. Ihannetapauksessa uudet työkalut integroituvat nykyisiin markkinointipinoihin häiritsemättä operatiivista kulkua tai lisäämällä aikaa prosessiin.

Atomic Reach tekee sen mahdolliseksi käyttämällä API-pohjaista lähestymistapaa. Sen alusta integroituu saumattomasti myös moniin suosittuihin markkinointisovelluksiin.

“Haluamme sovittua nykyiseen työnkulkuun ja varmistaa, että emme luota lisää työtä tai lisävaiheita”, Paul sanoi. ”Joten työskentelemme kasvavan sisällönhallintajärjestelmien, sähköpostin, verkkokaupan ja markkinoinnin automaatioalustojen kanssa. Tapaamme markkinoijia siellä missä he työskentelevät. “

Näyttökuva Atomic Reach -ominaisuuksista

Atomic Reach integroituu monien suosittujen sisältömarkkinointiympäristöjen kanssa, joten se ei häiritse yrityksen työnkulkua.

Nykyisiä integraatioita ovat HubSpot, WordPress, Marketo, Google Ads, MailChimp, Google Analytics ja Google Docs. Yhtiö on myös käynnistämässä lisäintegraatioita Oracle Marketing Cloudiin, Salesforce Marketing Cloudiin ja laajempaan Adobe Marketing Cloudiin, sanoi Paul..

Suunniteltuihin lisäintegraatioihin kuuluvat mm. Amazon, Shopify, BigCommerce, Facebook ja LinkedIn, muun muassa suurten nimien kanssa sisältömarkkinoinnissa.

Ja Atomic Reach harjoittaa monia uudempia integraatioita kohdistamalla nykyisin käytössä oleviin merkittävimpiin markkinointiympäristöihin tyydyttääkseen jopa suurimmat yritysasiakkaat.

Laajennetaan painopistettä ottamalla käyttöön yritysasiakkaita

Laadukas kohdennettu markkinointisisältö on elintärkeää kaiken kokoisille yrityksille, minkä vuoksi Atomic Reach on mitoittanut AI-ratkaisunsa auttaakseen suuryrityksiä. Atomic Reach alkaa suorittamalla konseptikuvaus, joka kestää 30–45 päivää sovellusalueesta riippuen, sanoi Paavali.

Sitten yritys jäsentää asiakkaan digitaalisen sisällön ja sitoutumista koskevat tiedot ja suorittaa alustavan analyysin AI-algoritmeillaan. Jaettuaan prosessista saatuja oivalluksia Atomic Reach näyttää yritykselle, kuinka optimoitu sisältö voi lisätä sitoutumista ja tuloksia.

Kuva Atomic Reach liiketoiminnan kehittämisen ja strategisten kumppanuuksien johtaja Paul Roscoe

Paul Roscoe, Atomic Reachin liiketoiminnan kehittämisen ja strategisten kumppanuuksien varapuheenjohtaja, puhui kanssamme alustan tehokkuudesta.

Jotkut yritysprojektit ovat huomattavasti laajempia, joten konseptin todistaminen voi viedä kauemmin, mutta kaiken kaikkiaan käynnistämisprosessi on nopea, Paul sanoi. Kuten muillakin yritysorganisaatioilla, markkinoijilla on yleensä budjetit ja aikataulut, joten uusien tekniikoiden arvioinnissa on kyse ajasta ja sijoitetun pääoman tuottoprosentista.

“He kysyvät:” Kuinka nopeasti pystyn ymmärtämään arvon tästä uudesta tekniikasta? “” Paul sanoi. “Olemme keskittyneet prosessin virtaviivaistamiseen ja tekemme siitä mahdollisimman lyhyen ajan.”

Atomic Reach aikoo saavuttaa tämän lisäämällä sisällöntuotannon automatisointia. Paavalin mukaan yritys haluaa kirjoitusprosessin olevan täysin automatisoitu. Siksi se etsii tapoja tarjota aiheita, avainsanoja ja perusparametrejä sisällölle ja saa AI: n luomaan alkuperäisen luonnoksen luonnollisen kielen sukupolven avulla.

“Tämä on asia, josta olemme melko innostuneita, ja jotain, jonka uskomme saavuttavan tulevaisuudessa”, Paul sanoi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me