Aspiraatio-hosting yhdistää yrittäjät ja kehittäjät korkealaatuiseen pilvipalveluun ja Magentoon optimoituun tukeen

TL; DR: Suuri suorituskykyinen pilvipalveluinfrastruktuuri, joka on räätälöity Magento-ohjelmien ja muiden resursseja vaativien PHP-sovellusten isännöintiin, tarjoaa Aspiration Hosting -yrityksen. Chicagossa toimiva yritys sekoittaa vankan reseptinsä erityisesti konfiguroiduista laitteista ja ohjelmistoista terveellä annoksella sovelluskohtaista asiantuntemusta ja teknistä tukea – jopa menemällä ohjelmoijaan suoraan työhön asiakkaiden verkkosivujen suorituskyvyn parantamiseksi. Kaksi Aspiran isännöinnin johtavista toimihenkilöistä, presidentti Brad Kort ja varapuheenjohtaja Les Barton, liittyivät meihin kertoakseen kuinka yritys tasapainottaa tulevaisuuden ajattelua edistävää tekniikkaa ja käytännön asiakastukea.


Useimpien verkkoisäntien kohdalla kyse on nopeiden laitteistojen, tarpeettomien verkkojen, skaalautuvien ratkaisujen ja ympärivuorokautisen tuen käyttämisestä. Tavoitteena on huijata asiakkaita lupauksella helppokäyttöisistä verkkotuotteista, jotka auttavat heitä kasvamaan verkkosivustonsa kannattavaksi yritykseksi.

Aspiration Hosting, Chicagossa toimiva, Magento-myymälöiden asumiseen ja huoltoon keskittyvä palveluntarjoaja menee askeleen pidemmälle – yritys antaa sinun todella käyttää omaa kehittäjäänsä ilmaiseksi.

“Meillä on henkilöstölle suunnattu ohjelmoija, joka työskentelee yhdessä meidän kanssa toimivien kehittäjien ja kauppiaiden kanssa hienosäätääksesi ja optimoidaksesi Magentoa”, kertoi yhtiön presidentti Brad Kort. ”Hän tarkastelee asetuksia ja kokoonpanovaihtoehtoja etsien suorituskykyongelmia. Se on todella syvä asiantuntemus sovelluksista, joiden kanssa työskentelemme. “

Suorituskykytarkastuksen lisäksi Aspiration Hosting -yrityksen kehittäjä vianmääritys on ongelma ja antaa parhaan mahdollisen tuen teemaille, laajennuksille ja laajennuksille. Bradin mukaan se on kaikki osa yrityksen tehtävää tarjota vertaansa vailla oleva asiakaspalvelu ja tuki Aspiran isännöinnin seuraavan tason palvelimille ja tekniikoille..

“Jos tulet sisään ja sinulla on pieni koodauskysymys, hän on sinua varten”, hän sanoi. ”Jos jonkun sivusto on tärkeä osa heidän liiketoimintaa, niin nopeuden, suorituskyvyn ja vakauden asiat ovat kriittisen tärkeitä. Sijoitetun pääoman tuotto kanssamme tulee olemaan paljon suurempi hosting-ympäristössä, joka on suunniteltu sovelluksellesi, sen sijaan että maksat 1,99 dollaria kuukaudessa jostakin, joka on hidasta ja jolla ei ole tukea. ”

Laitteiden ja ohjelmistojen optimointi osaaville asiakkaille

Vuonna 2008 perustettu Aspiration Hosting sai alkunsa keskittyä yksinomaan auttamaan asiakkaita isännöimään ja nopeuttamaan Magento-verkkokauppojaan. Avoimen lähdekoodin alusta, jota on saatavana myös kaupallisesti paikan päällä tai palveluna palveluna, käyttää MySQL- tai MariaDB-relaatiotietokannan hallintajärjestelmiä, PHP: tä ja Zend-kehyksen elementtejä. Nyt Adoben omistamassa Magento käsittelee yli 100 miljardia dollaria bruttokaupasta vuosittain.

Parannettua laskentatehoa ja tietoturvasuojausta vaativan alustan tehokas isännöinti voi olla haastavaa, etenkin online-vähittäiskaupan kaltaisella toimialalla, joka vaatii erittäin paljon sivujen latausaikoja. Siksi Aspiration Hosting yhdistää tehokkaat solid-state-asemat 10Gbps-verkon kanssa talon sisäisessä pilvipalvelussa.

Kuvakaappaus Aspiration Hosting-kojelaudasta

Aspiraatio-isännöinti suunnitteli asiakasrajapintaansa uudelleen, jotta asiakkaat voivat hallita tiliään millä tahansa laitteella.

Yhtiö antaa asiakkaille myös ilmaisen pääsyn sisällönjakeluverkkoonsa, joka on yli 50 kaupungin esityspistekokoelma kuudessa maanosassa ja jonka tarkoituksena on tallentaa tietoja lähemmäksi verkkosivustojen kävijöitä ja lyhentää sivujen latausaikoja. Aspiration Hosting -infrastruktuuria tuottavat LiteSpeed-verkkopalvelimet ja LiteMage-välimuisti, mikä tekee Magento-myymälöistä vähintään seitsemän kertaa nopeampia ja kuusi kertaa skaalautuvampia kuin muut kokoonpanot Apache-, NGINX- ja Varnish-kokoonpanoilla..

Viime vuosina Brad sanoi, että yrityksen pilvimääritysten vaikuttava suorituskyky ja skaalautuvuus tarkoittaa, että Aspiraatio-hosting voi alkaa levittää laajempaa verkkoa ja houkutella käyttäjiä muihin resursseja vaativiin PHP-sovelluksiin, kuten WordPress, Drupal, Joomla ja Simple Machines Forum..

“Sovellukset toimivat erityisen hyvin kyseisen laitteisto- ja ohjelmistoyhdistelmän kanssa”, hän sanoi. “Uskon, että tämä konsepti erottaa meidät parempana vaihtoehtona niitä sovelluksia käyttäville asiakkaille.”

Ominaisuuksien ja tuotteiden yhdenmukaistaminen asiakasodotusten kanssa

Bradin mukaan Aspiraatio-hosting-asiakkaat ovat yleensä kokeneita kehittäjiä tai pieniä tai keskisuuria yrityksiä, joilla on idea siitä, minkä tyyppisiä teknologiaresursseja he tarvitsevat menestyäkseen verkossa.

“Mitä tietoisempi asiakas on, sitä asiakas on, sitä todennäköisempi hän on, sitä enemmän he ymmärtävät, miksi Aspiraatio-hosting voi olla parempi valinta kuin budjettiisäntä tai Rackspace tai Amazon Web Services.”, Hän sanoi. “Meillä on säännöllisesti ihmisiä, jotka lähtivät Amazoniin, palaavat takaisin, koska sitä ei vain ole optimoitu Magentoon, se on erittäin kallis ja sillä on kamala tuki.”

Lisäksi Aspiration Hosting luottaa niihin teknologisesti kiinnostuneisiin, kokeneisiin asiakkaisiin. Vaikka asiakastuki on yrityksen tärkein painopiste, Lesin mukaan Aspiraatio-johto johtaa säännöllisesti asiakkaiden aiempia ideoita kiinnostuneisuuden arvioimiseksi.

“Vaikka se olisi vain idea, otamme yhteyttä muutamiin kehittäjiin, jotka meillä ovat kanssamme ja jotka isännöivät asiakkaitaan kanssamme”, hän sanoi. “Teemme yhteistyötä heidän kanssaan melko tiiviisti ja puhumme ideoista ja katsomme, voimmeko tehdä jotain. Asiakaspalaute on todella arvostettu täällä. ”

Kartta Aspiration Hosting -yrityksen CDN-paikkoista sekä tietoa yrityksen arvosteluista

Globaali Aspiration Hosting CDN on avainominaisuus yrityksen positiivisten asiakasarvostelujen kannalta.

Aspiraatio-tiimin pyrkimykset näyttävät vaikuttavan asiakkaisiin hyvin; Yhtiö arvostelee 4,8 / 5-luokitustaan ​​Shopper Approved -sivustolla, joka koostuu asiakkaiden arvosteluista, luokituksista ja suosituksista. Hänen mukaansa palvelun ja asiakkaiden kanssa tehdyn kumppanuuden maine veti Bradia yritykseen, hän sanoi.

“Mielestäni syy siihen, että olemme saaneet niin korkean arvosanan, on, että kaikki, ensilinjan tukitekniikoista aina Lesiin ja minä, yritämme kuunnella mitä asiakas haluaa ja antaa heille mitä he tarvitsevat menestyäkseen liiketoiminnassaan”, Brad sanoi.

Aspiraatioasennuksen siirto pilvelle ja Node.js: lle

Brad, joka toimii tällä hetkellä tietokeskuksista neljällä mantereella, kertoi meille Aspiration Hostingin suunnitelmasta avata uusi sijainti Chicagossa seuraavan kuuden kuukauden aikana. Se liittyy yrityksen palvelinverkostoon, joka sijaitsee Lontoossa, New Yorkissa, Los Angelesissa, Singaporessa ja Sydneyssä.

“Meillä on asiakkaita 66 maassa, joten odotamme sitä todella”, hän sanoi. “Olemme myös innostuneita laajentamaan pilvipakkauksiamme todella, lisäämään ominaisuuksia ja lisäominaisuuksia sekä lisäämään vielä enemmän redundanssia ja suorituskykyä.”

Teollisuuden laajuinen pilviinfrastruktuurien ja -palveluiden edustaminen on suurin suuntaus, jonka yritys on havainnut yhdeksän vuoden aikana varatoimitusjohtaja Les Bartonin ollessa Aspiration Hosting -palvelun palveluksessa. Hän sanoi, että hän oli varhainen pilvipalvelun kannattaja ennen kuin Amazon Web Services- ja Microsoft Azure -ympäristön kaltaiset alustat toivat sen valtavirtaan..

“Kaikki ovat nähneet pilvisanan ja haluavat hypätä alukseen riippumatta siitä, tietävätkö he todella, mikä se on”, hän sanoi. “Näimme kirjoituksen seinällä ja teimme muutoksen aikaisin ja olemme rakentaneet sen ympärille todella korkean tason asiantuntemuksen.”

Äskettäin yritys julkaisi juuri Node.js-sovelluksen, jonka avulla kehittäjät voivat skaalata verkkosovelluksia nopeasti ja turvallisesti. SSD-levyjen, CDN: n ja LiteSpeed-välimuistityökalujen lisäksi Aspiration Hosting sisältää Patchman-haittaohjelman ja haavoittuvuuksien havaitsemisjärjestelmän, joka poimii tietoturvakorjaukset uusista Node.js-julkaisuista ja tallentaa ne aiempiin versioihin.

“Harva isäntä ei voi tarjota Node.js: tä”, Les sanoi. “Olemme ylpeitä kuuntelemalla asiakkaitamme ja lainaamalla heille teknisiä resursseja ja asiantuntemusta auttaaksemme heitä kasvamaan.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me